Toyota Celica 2.0 GTi 16v twincam 115kw/156cp din 1990, motorul 3S-GE, culoare rosie, 197.500 km, Geamuri el, ogl. el. si incalzite, trapa el. bipozitionala, volan reglabil pe inaltime, ABS, Servo, A/C fara clima, inchidere centralizata, cotiera, kit complet ambreiaj nou Aisin made in Japan, ITP 11.2009.
In momentul de fata masina are urmatoarele defecte (adica in momentul in care postez):
- aripa stanga fatza lovita in parcare (un batran cu o dacie -.-)
- rugina la pragul stang, in dreptul soferului (vezi poza) si sub scaun. se rezolva cu o lucrare de tinichigerie.
- necesita inlocuit tot traseul de evacuare, mai putin galerie.
- trapa electrica nu se deschide decat manual (motorasul se aude, dar nu o impinge)
Am pus anuntul cu masina in starea aceasta deoarece nu doresc sa o mai tin, si asftel nu merita sa mai investesc in ceva ce probabil un potential cumparator ar schimba. De aprox 8 luni de la recarosare nu am avut timp sa ma ocup de ea, deci este practic in starea in care a sosit din germania.
Pret in aceasta stare 4000 euro. (reparat tot de mai sus 5000e) nediscutabil si nu ma intereseaza schimb. daca vreti pret discutabi imaginati-va ca am pus 4500e (5500e)
Exista o a doua masina, inclusiv motor, pt doritorii de piese.
placute frana Ferodo Performance, telescoape F-S Boge Automatik noi (sub 150 km de la instalare, apoi mi-a fost accidentata

)
Tel: 0743 970 193
E-mail / YM:
[email protected]