Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - INDIVIDUAL (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/86968-e39-individual.html)

Mircea-Finutz 09-08-08 13:22

E39 - INDIVIDUAL

29 Attachment(s)
Ca tot nu am ce face, hai sa imi prezint si eu masina.
Este vorba de un E39 530d Individual full option. Are 193 Cp stock. Masina o am de un an de zile. De atunci i-am schimbat multe la articulatie si reviziile sub 10.000 Km, dar i-am facut si multe imbunatatiri sau damblale de-ale mele, fiecare le poate intelege dupa bunul plac:D. De mentionat este faptul ca imi place simplu si cu gust.

Ce am facut la exterior: In primul rand jentzile pe 18" Baccart Passion Black, dupa astea....restu: folie, angel eyes neon, pleoape, am schimbat trimul negru(shadow line) cu cel de crom ca sa mearga mai bine cu jentile, am vopsit aripile si capota deoarece aveau niste zgarieturi si o pata pe capota intrata in lac si nu suport sa nu fie impecabila si polis profesional. Mai urmeaza asa: bara spate de M si evacuare ca la M. Nimic mai mult ca nu vreau sa incarc sau sa stric aspectu care il doresc, schimbat becuri xenon cu unele mai puternice, xenon pe proiectoare si faza lunga.

Ce am facut la interior: Pai...la interior sunt mai multe...in primu rand am curatat pielea cand am luat-o(nici acu nu arata prea bn si cred k o sa o schimb in viitorul apropiat), avea oricum navigatie asa ca i-am pus Dvd cu Mp3,DivX si ce mai citeste el :) mentionez k dvd-ul l-am montat singul exact unde am vrut eu si a iesit exact cum am vrut eu :D, am montat subwoofer Magnat Neoforce 2021 cu statie Magnat Pantera One si condensator de 1F de la Dietz, cabluri cu sigurante aurite si etc, inele cromate la bord(am pus si plasme dar le-am dat jos pt ca nu mi-au placut cum se vedeau), am schimbat toate becurile din interior cu leduri albe. Mai urmeaza asa: neoane albe sub bord care sa se aprinda si sa se stinga odata cu plafoniera cand se deschide si inchide usa, schimbat sau refacut piele + o insertie de nume pe scaune si volanul imbracat in lemn si piele noua, camera de reverse si 2 monitoare in tetiere.

La motor urmeaza doar chip si nimic altceva.

tot ce am spus ca voi face voi face in timp deoarece am alte prioritati acum. O sa pun poze cum am luat masina....si cum arata in prezent.

blazeyblaze 09-08-08 15:04

Re: E39 - INDIVIDUAL

si ce ai tu individual pe masina?

Mircea-Finutz 09-08-08 15:07

geamuri duble si blindaj usor in usi.

dragos002 09-08-08 15:48

Masina arata bine . Sa o stapanesti sanatos ! Ar mai merge la ea o bara fata de m si sa-i faci nasul negru !!!

C_kst 09-08-08 17:45

nu ii face nasu' negru k daia' a si schimbat trimul...k sa mearga cu jantele :)

bine frate...de cand iti zic sa bagi masina:lol:....in sfarsit ai facuto:drunk:

Caius TM 09-08-08 18:58

faina masina... dar jantele parca nu sunt de ea...

Mircea-Finutz 09-08-08 19:10

dragos002: in primul rand ms. in al 2-lea nu ii voi face nasu negru pt ca nu imi place si nici bara fata de M nu o sa ii pun tot pt ca nu imi place. toti au asa ceva. voi pune doar bara spate cu o evacuare custom, nu vreau ceva ce are toata lumea.

C_kst: ms...ma plictiseam si nu aveam ce face.

Caius TM: Ms! in legatura cu jantele....mie imi plac f mult cum vin. probabil daca vreodata ma voi plictisii de ele le voi schimba, acum cel putzin nici nu se pune problema! E o chestie ce tine de gustul fiecaruia.

Ms la toti de urari!

weedboy 10-08-08 16:33

foarte frumoasa si ingrijta......dar interiorul m-a dat peste cap este superb sa o stapanesti sanatos si bafta la ce ti-ai pus in cap sa realizezi

Amnesia 10-08-08 17:10

felicitari pt masina ! superba ...
o rugaminte am -las-o un pic mai jos daca iti permite ! ( soselele)
am si eu un 525 tds 98 full numa ca am ales-o cu pele neagra.. am zis ca tine la jeg da parca regret acum ! superba , pune tetiere mai late si insereaza lcd urile in ele si iese ..aspirator

Mircea-Finutz 10-08-08 17:39

weedboy: MS mult!:drunk:

Amnesia: MS mult! De lasat nu o mai las ca si-asa e lasata(am scutu franjuri), am suspensia de M-Pachet care e mai joasa cu vreo 2 cm daca am inteles eu bn decat un E39 normal. Asa ca nu voi umbla la suspensie. Cat despre restul modificarilor...mai trebe sa astepte. alerg cu alte chestii acum. dar vor venii si alea cu sigurantza ;)) !:drunk:

allex_m_21 10-08-08 19:25

Am vazut-o saptamana trecuta la service Filaret.
Foarte frumoasa.

Mircea-Finutz 10-08-08 19:56

da....i-am facut geometria. :) ms de apreciere!:drunk:

CED 10-08-08 22:42

e superba masina, jantele de 18 ii vin foarte bine si imi plac pt ca sint deosebite.
iti doresc sa te bucuri de ea si sa ii faci ce modificari visezi

Mircea-Finutz 10-08-08 22:48

Quote:

Originally Posted by CED (Post 1689484)
e superba masina, jantele de 18 ii vin foarte bine si imi plac pt ca sint deosebite.
iti doresc sa te bucuri de ea si sa ii faci ce modificari visezi

mersi mult! aprecierile din partea ta sunt o onoare!! :D

CED 10-08-08 22:52

no lasa - nu zice asa ca daca vezi cum arata mr cat cind am inceput nu iti vine sa crezi si acum tot zic ca ma potolesc, ca fac macar o pauza dar tot nu reusesc si ma gindesc in continuare la modificari

Mircea-Finutz 10-08-08 23:00

am vazut...:)) ti-am lasat post si ti-am zis ca am citit tot threadul tau. :D

xxdadixx 11-08-08 23:32

Perdelutele din spate fac tot jocul.

Amnesia 12-08-08 14:38

hmmm! perfect...mi se face ciuda cand vad un e 39 in pele bej ! felicitari...acum nush fratee unde e mai bine ...la volan ...sau in dreapta spate cu un trabuc si un pahar de uischi (whiskey) in cotiera din spate... hmm te invidiez ;) sunt hotarat sa ii schimb tapiteria din pele neagra in crem (bej).

Mircea-Finutz 12-08-08 16:50

:P ms mult! :D

CED 13-08-08 07:47

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1691276)
Perdelutele din spate fac tot jocul.

despre ce perdelute zici?

xxdadixx 13-08-08 09:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CED (Post 1693346)
despre ce perdelute zici?

Astea:

Mircea-Finutz 13-08-08 13:43

:D ms xxdadixx pt raspuns.

weedboy 14-08-08 11:02

cred ca toti care se urca cu tene in masina vor sa stea in spate nu :))

Mircea-Finutz 14-08-08 11:05

:)))) pe-aproape! :D :lol:

Amnesia 14-08-08 13:02

cum e cu steptronic ? te-ai obisnuit ...mi-e mi-a fost tare greu sa ma acomodez cu piciorul stang tot timpul cautam sa calc pe acolo vreo pedala ! + ca frana e destul de mare o mai si ciupeam :-P ? totusi as merge cu una manuala -parca trage altfel ii simti puterea ....

Mircea-Finutz 14-08-08 15:17

eu nu mai imi i-au masina manuala in viata mea!!!!!!!! sunt super multumit de asta. cat despre obisnuit...nu am avut nici o problema, e o chestie de psihic. bafta!

66NFS 14-08-08 15:59

la o masina ca asta nu-i vad rostul sa fie manuala este perfecta asa si mai ales ca, cutia se misca fff bine
o spun pt ca sunt in cunostinta de cauza
bafta

Mircea-Finutz 15-08-08 14:10

Quote:

Originally Posted by 66NFS (Post 1696215)
la o masina ca asta nu-i vad rostul sa fie manuala este perfecta asa si mai ales ca, cutia se misca fff bine
o spun pt ca sunt in cunostinta de cauza
bafta

ai dreptate!:lol:

Mircea-Finutz 18-08-08 20:18

imi zice si mie cineva de unde cumpar spoturi undercar??? deci nu neoane...SPOTURI! vreau de culoare alba. si daca se poate si niste pretzuri.

CED 18-08-08 23:18

iti spun eu unde gasesti - autoled - si iti dau si nr de tel

eu am luat deja si sper sa le montez saptamina asta, dar ale mele sint de culoare rosie

o sa pun poze dupa ce le montez

Mircea-Finutz 19-08-08 00:51

ms...vb detaliile pe mess, da?

Mircea-Finutz 31-08-08 23:32

Mashina a primit un pachet COMPLET de lumini de la AUTOLED!! voi revenii cu poze si detalii cand va fii curata si cand voi primii pozele!:D :D :lol::lol::dance::dance::drunk::drunk:

Mircea-Finutz 01-09-08 00:57

8 Attachment(s)
am revenit cu pozele. nu sunt f reusite dar pana o sa revin cu altele sunt bune si astea. Sa detaliez si ce s-a facut la masina: Spoturi, 12 la numar, 2 fata, 2spate si 4 in praguri. Am pus lumina portocalie in manerele de interior de la usi pe pozitie si lumina alba sub bord(se aprinde odata cu polafoniera cand se deschide usa). Pozele, repet...nu sunt foarte reusite deoarece si masina este jegoasa si nici nu am stat sa facem poze din cauza muncii depuse si a oboselii. Multumiri lui Pisica (autoled) :drunk:

autoled 01-09-08 01:02

Sarut mina Mircea-Finutz de vrb frumoase spuse .

Mircea-Finutz 01-09-08 01:04

n-ai pt ce! raman dator de cinste....stii u! ;) :drunk:

CED 02-09-08 08:49

Quote:

Originally Posted by Mircea-Finutz (Post 1725918)
am revenit cu pozele. nu sunt f reusite dar pana o sa revin cu altele sunt bune si astea. Sa detaliez si ce s-a facut la masina: Spoturi, 12 la numar, 2 fata, 2spate si 4 in praguri. Am pus lumina portocalie in manerele de interior de la usi pe pozitie si lumina alba sub bord(se aprinde odata cu polafoniera cand se deschide usa). Pozele, repet...nu sunt foarte reusite deoarece si masina este jegoasa si nici nu am stat sa facem poze din cauza muncii depuse si a oboselii. Multumiri lui Pisica (autoled) :drunk:

arata superb spoturile si luminile din interior - merita toata oboseala si munca :D:D:D

UNLORD 02-09-08 10:31

Quote:

Originally Posted by Mircea-Finutz (Post 1687804)
Probabil daca vreodata ma voi plictisii de ele le voi schimba!

Sper sa te plictisesti cat mai repede de jante ca nu se potrivesc absolut deloc. In rest masina e misto si la exterior si la interior.

Mircea-Finutz 02-09-08 11:09

Laura: Ms...chiar merita :D.

UNLORD: tot ce e posibil, ms de aprecieri. ;)

CED 02-09-08 14:58

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 1728107)
Sper sa te plictisesti cat mai repede de jante ca nu se potrivesc absolut deloc. In rest masina e misto si la exterior si la interior.

mie chiar mi se par super jantele si mai ales stau bine pe masina - si mai apreciez ca sint deosebite

autoled 02-09-08 15:07

nu stiu ce parere aveti voi despre ele asa din poze dar live va spun ca sunt fenta maxima

All times are GMT +2. The time now is 14:39.

- Copyright 2026 4Tuning