![]() |
Rolls Royce Silver de 1040 CP
3 Attachment(s)
Acest Rolls Royce sigur nu mai are acea prestanta ca atunci cand a iesit pe portile fabrici.. pentru ca a fost transformat intr-un kitsch american.
Limuzina engleza tunata in America a primit un motor 592 Hemi V8 si un sistem nitro si beneficiaza acum de 1040 cai putere. Nici interiorul nu a scapat neatins si a primit un volan gen "pimp-my-Impala" si o cusca de protectie ale carei bare sunt imbracate in piele. |
Re: Rolls Royce Silver de 1040 CP
Cred k e cel mai puternic Rolls ,si meserias,e ff ciudat schimbatorul, belea
|
mmm... cade in extrema nasoala de tuning. unele masini cum e asta nu se preteaza la tuning.
|
e supre jmecher :X dar jentile nu ii da bine 1040 cp :X:X:X
|
cred ca se invart englezii care au proiectato in mormant :lol::lol:
|
motorul e de laudat...dar aspectul nu ma incanta...
|
Cum au putut sa strice americanii un Rolls .
|
Parca nu e pt asa ceva Rolls-ul
|
Au mutilat unul din modelele mele preferate de Rolls (asta actual e mult mai naspa decat asta). Penibil.
|
Au stricato! Puteau face 1000 de cai fara sa puna *** ala de valve de la suparaalimentare!
|
si-au batut joc de masina, e ca si cum ai face dintr-un ferrari enzo limuzina
|
americani retardati ce fac doar lucruri hidoase. Doar performantele motorului sunt laudabile in rest nu au facut decat o prostie... deja nu ii mai suport pe astia...
|
parerea mea este ca sunt multe alte masini care pot si facute in genu asta,Rolls nu este o masina pentru asa ceva ,este o limuzina,una din cele mai luxoase masini din lume,si mi se pare o prostie sa ii faci asa ceva:|
|
arata bine dar nu se merita sa strici un Rolls pentru asa ceva
|
Quote:
|
e prea adevarata masina cred ca se merita sa strici un rolls pt asa ceva
|
Tocmai asta si vor ... sa sparga tiparele cu masina asta, pacat ca au ales rolls royce. Existau atatea si atatea variante.
|
Imi place cum au imbracat rollbar-ul in piele :D
|
1. Motorul Rolls-Royce de 6.75l era cel putin la fel de tunabil ca Hemi-ul si nu necesita taierea capotei :)
2. Jantele si volanul sunt kitsch 3. Motivul pentru care au investit in transformarea pursangelui englez intr-un soi de Mustang cu 4 usi e pretul redus al modelelor Silver Shadow - in SUA pot fi cumparate cu 10000-20000 USD in stare bunicica, si daca nu reuseste transformarea nu ai motive sa plangi ca ai distrus masina din moment ce te-a costat cat un hot-hatchback nou ~Nautilus |
<< a fost transformat intr-un kitsch american >> bine zis boy_wonder...nu merita asa ceva acest Rolls...:sad:
|
daca dadeai rolls-ul asta japonezilor il faceau cu 30 de eleroane ,il vopseau in 6 culori , 50 de abtipilde cu tot felul de firme ,dupa cum se vede americanii nu pot sa faca decat muscle car,dar noi in europa ne descurcam numai perfect... avem tuning in sange :D
|
Ce face cu atatia caluti??
|
doar 1040 cai are ? :shock:
glumeam no coment! |
daca lasau motorul de 6 3/4 litri ii bagau tot ce se poate pe el sa il faca sport incercau sa i pastreze linia originala era ceva acum se aude ca o drujba
in fine din kompresoare turbine scoteau mai mult decat aveau nevoie si volanul volanul bine macar ca nu i au pus de ala din lant sudat ca sa fie mai chici |
pacat de masina pentru ca e o adevarata eleganta pe roti,motorul in schimb e de laudat
|
motoru e in forta ... atat imi place
|
ce pot sa zic.... aut transformat o masina englezeasca in una americo-englezeasca ... daca nu ii taiau capota si ... mai lasau ceva original pe ea poate era mai apreciata
|
e ceva... dar 1040 cp la o asemenea masina :D... e cam mult
mai bine baga in alta masina atatia cp :D |
pai asta era si ideea...sa faca ceva extravagant...sa atraga atentia....probabil e singurul rolls royce de genul asta....mai sunt si alte masini care au 1000+ cp....dar ca asta nu..parerea mea este ca au reusit sa atraga atentia chiar daca au facut-o intr-un mod mai ciudat...chiar imi place:)
|
Faptul ca au decupat capota sa puna acel monstru de motor a stricat cel mai mult aspectul masinii. Fara acest detaliu ar fi aratat poate mai decent.
|
hai ca-i tare....au stricat rolls`u....dar voi cand v-ati apucat de tuning....nu ati stricat design-ul proiectat de altii ???? fiecare face ce vrea din masina lui...nu e un stat...de aia ii zice personalizare....
|
prea tare.... :D:D:D
|
au stricat frumusete de masina cu ideile lor de muscle car
|
Quote:
prima masina de drag cu patru locuri :lol: |
cum spunea cineva mai sus ... e o masina de lux, nu se preteaza la sisteme NOS si alte ... iar motorul scos din capota ( specific muscle car-urilor americane ) nu merge cu linia masinii nici dc o mai fabrica o data. Dc vedeam un LP 640 de 1000 cp, poate merita, dar un rools sa il modifici ... neah
|
cat de tare arata:D
|
mh mh... nici prea prea, nici prea.nui sta bine asa tot mai bine merge motoru si celelalte pe una americana .rollsu nui facut pt asta
|
Ideea este buna, dar au gresit masina.
|
deci...oribil....dezgustator....nu pot sa inteleg oamenii astia
|
asta inseamna sa fii excentric... si pana la urma daca proprietarul este multumit de "opera" cine suntem noi sa il judecam?! :-) fiecare are un ideal de masina... probabil asa arata al lui...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning