Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Rolls Royce Silver de 1040 CP
Acest Rolls Royce sigur nu mai are acea prestanta ca atunci cand a iesit pe portile fabrici.. pentru ca a fost transformat intr-un kitsch american.
Limuzina engleza tunata in America a primit un motor 592 Hemi V8 si un sistem nitro si beneficiaza acum de 1040 cai putere. Nici interiorul nu a scapat neatins si a primit un volan gen "pimp-my-Impala" si o cusca de protectie ale carei bare sunt imbracate in piele.
americani retardati ce fac doar lucruri hidoase. Doar performantele motorului sunt laudabile in rest nu au facut decat o prostie... deja nu ii mai suport pe astia...
parerea mea este ca sunt multe alte masini care pot si facute in genu asta,Rolls nu este o masina pentru asa ceva ,este o limuzina,una din cele mai luxoase masini din lume,si mi se pare o prostie sa ii faci asa ceva
Cred k e cel mai puternic Rolls ,si meserias,e ff ciudat schimbatorul, belea
Pai cum sa nu fie ciudat prietene daca este cutie automata. ) Nu ai mai vazut pana acum? Doar americanii au traditie in astea. Marina intr-adevar arata ciudat. Nu cred ca as fi vrut pe un Rolls sa pun un asemenea motor. Gaseam o alta masina.