Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Povesti cu sau despre noi/prietenii nostri (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/8228-povesti-prietenii.html)

tng 19-09-05 23:24

Povesti cu sau despre noi/prietenii nostri

Hai sa auzim intamplari traite de voi sau de prietenii vostri, fie ca sunt urate/frumoase/comice/triste.. de la diferite evenimente

Poate aveti si poze de la acele intamplari.

tng 20-09-05 00:42

4 Attachment(s)
Nu trb sa fie neaparat legat de domeniul auto

No hai ca incep yo :roll:

Este vorba de o intamplare hazlie pestrecuta acu` 2-3 saptamani la munte.
Am fost cu prietenii la munte pt 2 zile(sambata si duminica), cazandu-ne la unul dintre ei, care are casa acolo, la Busteni.
Toate bune si frumoase, vreme buna, intradevar seara cam rece.Sambata am petrecut \"pe loc\" in sensul ca nu pre` ne-am deplasat decat la discoteca pt ca ne-am uitat la meci (juca Romania in acea seara) am facut dratar,beut...Duminica in schimb ne-am decis sa mergem in Azuga la partia Sorica pana sus la cota 1540.Am fost cu tele-scaun.Acolo priveliste misto,aer curat.
De coborat am coborat pe jos,pe partia cam abrupta cei drept.Am coborat cam 3 sfert din ea in 2h :lol: .Eu ca, coboram mai repede ,ceilalti aruncau cu bolovani in mine de sus (sa va f** , va stiti voi care..).
Aproape sa ajungem jos, nush ce ma apuca pe mine sa aleg putin(tineti cont ca partia e abrupta) si nush cum se face ca alunec pe noroiul ascuns sub iarba si \"ma cobor\" in fund prin mocirla cam 3 metri.Toti se radeau de mine ca m-am facut tot una de noroi.Asa mult noroi am luat incat s-au incarcat si chilotzii :lol:
Mai nasol a fost ca a trebuit sa merg dezbracat in masina pt ca hainele erau ......

Iata si niste poze :arrow: :oops:

Skma 20-09-05 10:18

Lol ce poponeatza ai TNG-ule zici ca ai facut burnout in noroi :lol: :lol: :lol: :lol:

tng 20-09-05 11:28

am incercat si niste cerculetze dar nu pre` mi-au iesit :D

hai sariti si voi la povestit :wink:

Skma 20-09-05 11:32

IO unu am ramas socat de povestea ta :lol: :lol: :lol: :peace:

DRooPY 20-09-05 22:00

deci TNgule e o vb \"te dai cu curu gol pe langa P*** sculata \" si nue bene loooooooooooooooool

tng 20-09-05 22:18

hai ca v-ati ras destul pe tema asta ..
acu povestiti si voi, poze ceva......
go-go-go ! :D

tre 29-09-05 01:38

ce-mi povesteste o cunostinta:

cica era pe la intrarea in sinaia pe banda 2, in fata camion.
din spate venea coloana oficiala, persoana a tras pe banda 1, camionu nu. la care politistu prin portavoce \"camionule, trage pe dreapta!\".

RaulNFS 29-09-05 01:54

lol banc cu politisti ;)
:))

tre 29-09-05 02:00

clar.

RaulNFS 29-09-05 02:52

Yap. Totusi ma intreb cum e continuarea.... :?:

T@zMania 10-10-05 20:47

1 Attachment(s)
sambata la siab...masina plina,5 persoane....si alaturi de noi un bun tovarash,cu o honda cbr de 125cmc.am ajuns in bucale,eu mi-am parcat ''bestia''[matizul] in fatza unui hotel,el a intrat cu motorul in parcarea salonului.am intrat,am vizitat si ne-am pozat cu gagici cu masini....am terminat de vizitat si ne-am oprit la motorul lui sa fumam o tzigare....eu nu am ce face si ma urc pe el...o tipa dragutza si buuuuuna rau de tot ma vede si se urca in spatele meu si-mi zice sa o plimb....am plimbat-o putzin prin parcare si ea vroia sa merg mai cu viteza.nu i-am explicat ca eu nu am permis de motor,i-am spus doar ca o sa o plimbe propietarul motorului.zis si facut.pleaca cu el la plimbare.casca era la mine,si noi totzi asteptam sa se intoarca cristi cu gagica de la plimbare.trec 5 min,10,15,si primesc telefon''ba venitzi la iesirea din parcare ca a intrat unul cu volvo in mine\"ma sunase cristi tipul cu motorul.noi disperatzi am luat-o la fuga spre iesire....am ajuns la locul accidentului.unul cu un volvo s40 nou noutz,nu s-a asigurat si a virat la stanga fara sa semnalizeze exact cand asta cu tipa pe motor erau in dreptul masinii.ce a urmat,cristi l-a evitat cat a putut,si totusi s-a harjait de el pe toata lungimea masinii.rezultatul coliziunii.volvo:facut varza pe partea stanga pe toata lungimea masinii.honda:scara de sustzinere a piciorului pilotului rupta si pedala de frana indoita.cristi:nimic!tipa:cizma rupta si piciorul putzin lovit.tocul cizmei a ramas undeva infipt in aripa de la volvo.deznodamantul:tipa a plecat descultza inapoi la salon si nu se va mai urca prea curand pe motor :lol: 8) cristi nici o pb,colac peste pupaza a mai facut si un burn la locul accidentului de s-a strans lumea ca la circ.si acum poza cu tipa,cand inca avea amandoua cizmele si pofta de viteza pe motor :wink:

DRooPY 11-10-05 19:11

faza tare.. eram impreuna cu toti cei din MRC Ploiesti... si ne indreptam.. catre Bucuresti intr-o vineri seara la petrecerea MRului... eram impreuna cu Cioaka cu Nissanul alb.. si cum am plecat de la Ploiesti in mare tromba... eram in jur de 7-8 masini ne alergam tot timpul..afara ploua rau de tot.. noi nu tzineam cont dadeam in ele ca dreaq.. la un moment.. dat pe la Tancabesti daca nu ma insel.. in \"S-ul\" acela prn padure.. masina avand tractiune spate si gumele mancate de la atatea burnouturi.. a intrat in derapaj.. si ne-am speriat.. deci imaginatziva pe banda 1 o coloana de 6 masini... si pe banda 2 o masina in derapaj care statea mai mult pe banda 3.. si in spate politia...oricum nu am oprit.. a redresat ya dat bice... ajunsi la Otopeni la Podul acela in constuctie.. ce vedem Politia care ne face semn sa tragem pe dreapta..(eram cu morcovu credeam ca ne-a luat pt ca am facut driftu` de la Tancabesti) ne dam jos.. przentam actele.. si de unde.. gaboru` se uita la neoane.. \"moama ce misto pot sa ma uit mai de aproape, ce masina e asta?...( noi miratzi.. l-am luat cu abureli.. nu l-am lasat prea aproape de masina ca vedea folia) dupa vreo 3 ture de masina in care a studiat el akolo a vazut firul de alimentare .. era profund dezamagit...pana la urma.. i-am cerut voie sa plecam.. dar el a avut rugamintea sa o turam.. oleaka sa vada si el cm se aude..... i-am explicat ca nu putem ca nu mai avem benzina dar data viitoare... in fine ala cred ca a fost cel mai simpatic politist de rutiera pe care l-am intilnit...
si nu cred ca o sa mai intilnesc asa ceva.. alea sunt specimene pe cale de disparitie... ca restu sunt pe cale de disperare dupa bani

Pitu 11-10-05 23:22

am mai vazut o faza din asta ,in fata la trafic acum vreun an .
trecea un golf II cu muzica pe el si il trage politia pe dreapta , ala da muzica incet .gaboru il pune sa deschida porbagajul si sa dea drumu la muzica .apoi politistul fara sa ii verifice nici macar actele pleaca mai departe .
sau faza dura cu maica mea o ia radaru cu 68 unde era limita de 50. g aboru se uita putin la maica mea si zice : parca va stiu de undeva ,maicamea : da posibil ca mai am cunostiinte in politie bla, bla, bla . ia dat actele si nu i a mai scris amenda :D :D :D

Skma 12-10-05 13:40

Tari rau amandoua povestile da tare a lui Droopy cu gaboru sa mor :lol:

shantzu 12-10-05 14:28

pai mama si sormea cand le opreste politia il suna pe tata mereu!!!!e pe vasile L. tata !!

vladsacal 14-10-05 12:50

cum il cheama?pe taicatu :?:

shantzu 14-10-05 12:58

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!saspui cand te opreste ca e tatal tau!!!

dshockevo 18-10-05 17:01

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LOOOLLL

Skma 18-10-05 20:34

OFFTOPIC Shantzule daca mai faci offtopic iti fac buzunar la gat :lol: :lol: Ai mah ce dreacu ! Faceti si voi ceva folositor si puneti poze cu voi macar beti :lol:

shantzu 19-10-05 14:48

:arrow:
fac offtopic daca postez o sageata??

tng 19-10-05 16:41

DA ! :evil:

BMWfan 21-10-05 07:50

voua vi s-ar putea sa nu vi se para amuzant dar nu ati trecut pri asta
ca sa merg la SIAB aveam doua variante fie ma duc cu un microbuz fie ma duc cu una bucata bunic cu dacia lui dar trebuia sa spal masina acuma na eu oi fi zis ca dau banii sa o spal la spalatorie . in fine plecam noi isim peDN1 ma o fi vreo spalatorie si nu o stiu eu de unde ma vad ca opreste intr-un refugiu scoate din portbagaj 2 bidoane d-alea mari de apa si-un burete sai dai si spala pe cuvantul meu de nu treceau aia cu <100 la 1 metru de mine

Pitu 21-10-05 12:31

jenant

dshockevo 21-10-05 13:52

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LOOL , naspa experienta !

Skma 02-11-05 20:02

1 Attachment(s)
Am gasit un filmulet de asta vara cand umblam cu niste handicapati de la bloc :lol: Sper sa va placa :lol: :twisted:

tng 02-11-05 21:05

Fain
Dar voi in ce masina erati de mergeati asa incet ? :D
Mai pune daca mai ai ... pe frumosul nostru Bulevard :P :D

shantzu 02-11-05 21:09

marfa :wink:

RaulNFS 03-11-05 00:20

vad ca avetzi film cu una din masinile mele :) :) :)

Skma 03-11-05 08:16

Pai ce putea sa fie mah de se misca in halu ala :lol: Dacie normal :D THE \"D\" Power !! :lol:

Pitu 05-11-05 13:43

nu mai are voie omu sa se plimbe ca il filmati voi repede :D

Skma 05-11-05 13:50

Lasa-l mah ca s-a simtit bine :D Doar ne facuse pe noi :lol:

Vladz 01-02-06 21:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RaulNFS\"
vad ca avetzi film cu una din masinile mele :) :) :)

Pe cuvantu tau ca BMW ala verde e mashina ta ? :lol: il stiu pe baiatu ala doar e vecin cu mine ahahahahahaah

kraven_4_all 19-04-06 08:35

Re: Povesti cu sau despre noi/prietenii nostri

bhai skama ...de unde poze cu noi beti mha....cea mai krunta betie am avut`o intr-o sambata noapte de ziua lu un prieten!...dar acuma sa-l injuri pe leo k nu mi`a facut poza ...k am inteles k e plekt cu mine o data de la respectivu!!...la mine dupa o anumita ora a fost intrerupt filmu...a doua zi incercam sa`l refac...dar nu prea mergea....m`au ajutat baietii cu care am fost la party!...next time(dak va fi asha ceva)...o sa-l atentionez pe leo din start sa-mi fak poze:))))...desi nush kre e satisfactia ta skama!!

Gykutzu si atatt 19-06-06 23:18

nu aveam loc pa hard dak era sa mi fac poze da cate ori eram beat!!
8) 8) 8) 8) :D :D :D :D :D

shantzu 19-06-06 23:21

bha cand mai bagam o betie din aia la cuza ?? una din aia crunta ?? sa mergem in 4 labe acasa sau in tub unii :mrgreen:

Gykutzu si atatt 19-06-06 23:27

Quote:

Originally Posted by shantzu
bha cand mai bagam o betie din aia la cuza ?? una din aia crunta ?? sa mergem in 4 labe acasa sau in tub unii :mrgreen:

bah nush c sa zic neam cam luat amenzi si nush dak o s mai bem in spate prea curand si asa anu asta a fost cam grav cu bauta!!8) :lol: :D

RZV_1_XDD 20-06-06 13:51

Quote:

Originally Posted by Gykutzu si atatt
bah nush c sa zic neam cam luat amenzi si nush dak o s mai bem in spate prea curand si asa anu asta a fost cam grav cu bauta!!8) :lol: :D

Corect, nu cred ca o sa mai bem prea curand in spate la cuza ca ne-am cam saturat de amenzi, dar daca e bem in fata la cuza, ataaaaaaaaaaat

shantzu 20-06-06 14:53

tubbbbbbbbbbbbbbb bem si in fata ca are grasu par la tub :d

Gykutzu si atatt 20-06-06 15:25

Quote:

Originally Posted by RZV_1_XDD
Corect, nu cred ca o sa mai bem prea curand in spate la cuza ca ne-am cam saturat de amenzi, dar daca e bem in fata la cuza, ataaaaaaaaaaat

Tare replica!!atatttttttttt:-P :-P :-P

All times are GMT +2. The time now is 22:44.

- Copyright 2026 4Tuning