![]() |
Dacia Sandero
Ce parere aveti despre noua masinutza de la Dacia respectiv Dacia Sandero? Idei de tuning pentru una? :D Sa facem si o mica, comparatie ..intre LOGAN si SANDERO ..daca ar fi sa va cumparati ce-ati prefera? Astept ideile voastre..
|
Re: Dacia SANDERO
daca ar fi sa aleg intre logan si sandero as alege clar sandero ( full op altfel mai bine dacia mea)...mi se pare chiar aiurea sa fabrici o masina in ziua de azi fara servo standard :| macar abs devine standard.arata bine sandero, are potential de tuning doar ca mi se pare o masina cum sa ma exprim nu asa barbateasca ca si loganu :)
|
sandero = praf.... prefer loganul pentru ca sandero a fost foarte dezamagitor, mai bine are loganul finisajele
|
Quote:
|
Quote:
|
da..nu ma declar mare sofer..nu am carnetul de foarte mult timp ..mie unul mi s-a aparut aceiasi tampenie ..ca am condus logan sau sandero ..same shit ..astept sa vad ce mai ziceti ..in mare parte sunt pentru sandero:)
|
eu aleg SANDERO!!!!nici nu se compara cu Loganu!este cea mai bine realizata Dacie de pana acum ca si aspect si alte chestii!ce nu mi-a placut ca e cam puturoasa!la test-drive am mers cu un 1.6 si era fff puturos(posibil sa fie si din cauza ca e motoru strans si nu s-a lasat),dar in rest mi s-a parut foarte mishto masinutza!;)
|
am observat ca este foarte inalta....are dimensiuni mai mai mici decat loganu, dar are aceias inaltime...eu zic ca puteau sa o lase mai jos
|
Quote:
|
dar dupa aia intervenea problema inaltimii,ca se da cu ea pe jos cand e incarcata si alte motive...este o masina pt omul de rand cu rand ,pt omul normal...acum ca noi vedem lucrurile altfel asta e...iar ca si finisaje si materiale e mult peste logan inclusiv stabilitate
|
totusi cred k voi opta pentru un logan 1.5 kissfm ..la sandero nu prea vad ce sa fac frumos...adica nu prea am ce sa scot din ea...la faruri nu prea merg ploape...in fatza ori schimb spoiler-ul ori e un nimic ..spate ..un prelungitor si o toba..nu stiu ..e cam aiurea..ar arata mult mai bine un logan tunat fatza de un sandero dupa mine
|
asta din cauza ca u te-ai obijnuit cu loganul sedan
ai putina rabdare si or sa apara si pt varu sandel o gramada de modalitati de tuning |
sa speram k o sa apara...am ceva poze cu un sandero dar iesit de la renault din fabrica ptr export..arata cat de cat frumos numai ca, culoarea care o are in poze la noi nu o sa fie ..un galben lamaie..avea pe proiectoare un romb negru si in centru evident proiectorul...spoiler spate schimbat...o toba..jenti din fabrica si folii spate si laterale ..era oarecum dragutza....ramane de vazut :) pentru poze PM
|
poti pune pozele si aici nu e nici o problema
cred ca te referi la renault sandero sport ;) |
7 Attachment(s)
cam astea ar fi ..
|
asta arata bine asa cum e facuta, mie unu imi place.
|
si mie imi place destul de mult ..masca din spate de la spoiler aia neagra nu inteleg de unde au luat-o k am mai vazut la masini..si nu e chiar ca la celelalte...e mai maricica asta ..
|
daca tot am pus pozele..puteti da idei de tuning acum.. o iau la comanda..vreau sa fac ceva frumos din ea asadar..pozele de mai sus le aveti..cand o sa am masina o sa fac poze..pana atunci ..hai cu ideile :)
|
3 Attachment(s)
am mai pus 3 poze...am vazut ca exista ceva persoane care le au cu programele si desene..daca se incumeta cineva sa faca la cea albastra folii spate...praguri sa imi arate si mie ...la celelalte 2 poze vreau sa vad..ce i-ati face la prima cu botul..pleoape in primul rand...la poza cu masina din spate( cea neagra) vreau sa vad ce i-ati adauga...cum ar arata cu o toba frumoasa, folie..praguri pe lateral si de ce nu si cu un prelungitor de spoiler...zilele astea fac comanda la "varul sandel" cum a zis cineva :lol: si vreau sa stiu si cum ar arata tunat
|
2 Attachment(s)
...............
|
prea virtual :) parerea mea ..dar ar arata bine :-P
|
6 Attachment(s)
|
asa mai da :) merci kapa_krs88 }{
|
Quote:
|
chiar arata bine unele...
|
1 Attachment(s)
:-)...............8)
|
Quote:
|
de curiozitate...cat m-ar costa folie pe spate si spate laterale la un sandero? si cand zic asta evident ma refer la cea autorizata de la rar ca multi mi-au spus k ma duce in vreo 6 milioane..asa este?
|
Quote:
|
:lol:ce rai sunteti abea a aparut pe piata si gata le modificati...;)
|
Aleg Loganu din principalul motiv ca da impresia de masina mai mare,chiar daca diferenta nu e prea mare.Imi plac la Sandero interioarele portierelor , sigla si volanul....si cam atat...Loganu mi se pare mai spatios si mai impunator...(parerea mea)
|
Quote:
|
Pai as putea sa ti dau o idee...Tocmai sa scos noul Logan facelift....Are interiorul identic cu Sandero.La fel si farurile si grila fata....e un Sandero cu portbagaj...Teoretic ai avea designul de la Sandero pe un Logan....uite si niste poze..
https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/83300-logan-facelift.html |
Quote:
|
singurul lcru care imi place la sandero este designul partii fata.
Insa, in continuare, finisarile lasa mult de dorit. |
Quote:
|
Quote:
|
gama de motoare ramane aceasi
|
Quote:
p.s: daca are cineva idee cat costa logan-ul nou sa o spuna aici, mc! |
din cate am auzit eu sandero desi pare mai mic decat loganu este mai greu cu vreo 200km
la sandero pretul pleaca de pe la 7600E si ajunge undeva la 9600e noul logan nu stiu... |
| All times are GMT +2. The time now is 02:27. |
- Copyright 2026 4Tuning