![]() |
Intrebari
Haideti copii...orice intrebare aveti ..cereti aici :-)
|
Re: Intrebari
Salut. Am si eu o intrebare. :) (Se pare ca sunt primu:P)
Nu am 18 ani dar vreau sa dau de carnet , am auzit ca poti da examenul si daca esti minor dar nu primesti carnetul pana nu implinesti 18 ani , e adevarat ? |
Pentru a susţine examenul de dobāndire a permisului de conducere a unui autoturism pe drumurile publice, trebuie să ai 18 ani īmpliniţi. Legal şi şcoala de şoferi tot dacă ai 18 ani īmpliniţi o poţi face, asta dacă nu dai de vreun instructor iresponsabil care să te primească şi mai devreme.
|
Multumesc pentru raspuns. :)
|
Gabi, tin sa te contrazic. Acu mai putin de un an, s-a dat lege, iar scoala de soferi o poti face cu 3 luni inainte de a implini 18 ani. In ziua in care ai implinit 18 ani te poti duce sa sustii examenul, insa scoala o poti face legal cu 3 luni inainte.
|
Nu pot decāt să te aprob, pentru că nu am o informaţie care să te contrazică. Aşa era legea pe care o ştiam şi aşa mi se pare logic şi normal. Da'... trăim īn Romānia! :lol:
|
Quote:
............. Conditii de obtinere a permisului de conducere Persoana care solicita permisul de conducere categoria B trebuie sa īndeplineasca urmatoarele conditii:
|
Ati uitat de a1 si de b1 care pot fi luate de la 16 ani!!
|
b1?
ala pt ce e?:d atv? |
Quote:
|
intrebare:
de ce exista doar subforum pentru copii...si nu exista unul si pentru adulti >18 ani, unde copii sa va invete cate ceva, sa va raspunda la intrebari..sa va indrume,etc ?:D |
Si cam ce am putea noi sa ii invatam pe adulti ? E un forum de masini nu de calculatoare sau biciclete..
|
as avea o intrebare cam prosteasca dar asta este unele masini au un sunet aparte cand schimba treapta.... se aude un fasait de la ce este acel fasait.....bov nu este:)
|
Toate VW Golf 3 (in afara de alea cabrio, logic) au trapa?
|
majoritatea masinilor, inclusiv cele de ultima generatie, nu au trapa decat daca le comanzi tu cu optiunea aia....deci putin probabil ca toate G3 sa aiba
|
hmmm...auziti
la e36 exista motor mai mare de 3.0? M`ul ce motor are la e36? |
Ma dezamagesti :( .. pai tu ai "M-Power" in avatar si nu stii ce motor are M3 e36 :rolleyes2
3200cmc, 320 de iepe .. este cel mai mare motor pus pe e36! Stima! |
Quote:
Asta e dak te referi la fasaitul ala! Vroooooooooooooooooommmmmmmmmmm-fssssssssssssssssss! oricum sunetul se poate schimba daca iti instalezi alte capete! |
|
Ala mi se pare ca se numeste fluier
|
sunt pe net niste tampenii care le pui in toba si se apropie ca sunet de bov .. FAKE BOV
|
exact alea,fake turbo sau fake bov
|
cat o costa una ?
|
Aproximativ 80 -100 lei.:)
|
ce inseamna la un bmw "vanos" ?
sau....la e36...ca la ala am vazut-auzit de cele mai multe ori |
|
unde gasesc bari modifikte sau cine cunoaste p cineva kre modifik
|
Quote:
|
am si eu o intrebare cum se face un burnout???
am auzit mai multe variante si nu stiu pe care sa o iau de buna |
urmareste discutia de aici:
https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/14957-burnout.html |
in concluzie: la tractiune spate:
-cu stangu tii ambreiaju -dreptu il tii pe diagonala cu calcaiul tinand frana apasata pana jos si acceleratia cu varful -turezi pana in 3-4000rpm -eliberezi usor dar si brusc in acelasi timp ambreiajul -muti incet stangu pe frana si dreptu complet pe acceleratie -si nu te lasi dus de val la tractiune fatza: -frana de mana trasa -ambreiaj,a intaia,turezi pana pe la 4000,lasi brusc ambreiaju sa piarda aderentza -potzi folosi ulei sau apa sa piarda mai usor aderentza,fum tot o sa iasa,chiar mai mult sper ca am fost destul de explicit,cei de pe topicul prezentat au intrat in polemici si era relativ greu de tinut pasul cu discutia :) |
Quote:
|
am si eu o intrebare...de ce multi minori dp acest forum sunt cam luati peste picior?
daca spune unu o mica greseala...este certat,nu facut sa inteleaga...si bineinteles dupa aceasta intamplare toti sunt bagati in acelasi grup cu micul nestiutor... problema e mai veche...dar nu am mai urmarit in ultimul timp ... |
fiindca,cei mai multi dintre "seniori" se gandesc ca acel "junior" si`a facut cont pe forum de dragul modei,pe prea putini ii intereseaza faptu ca poate acel "junior" o face din pasiune,pt a duce mai departe toata treaba asta cu TUNING`ul in Romania...nu zic...am vazut si niste fenomene,dar din pacate toti,inclusiv eu,sunt bagati in aceeasi oala cu acele fenomene,ne fiind luat in calcul "Join Date"`ul care probabil e mai mare decat al multor seniori "de prin zona" ...
|
ok..si ce putem face sa ii dezvatam pe asa spusi "seniori" :lol:?
|
io le dau peste nas cu "join date`u" daca se incoarda careva :))))))
|
Quote:
Desigur, mai sunt si respectivii frustrati care cred ca daca esti minor nu ai voie sa participi la o discutie si sa inveti de la cei mai mari .. Oricum, ca sa eviti aceste 'conflicte' mai bine iti vezi de treaba .. citesti,inveti si incerci sa ii eviti. Deci problema 'majora' ca sa zic asa .. este ca ne baga in aceeasi oala cu juniorii care viseaza la nfs si intra pe forum doar ca sa isi spuna frustrarile.. |
bun raspuns...si vad ca ai mai gasit o mica rezolvare...neafisarea varstei;) ... iar acum...chit ca stii...chit ca nu stii...te trateaza ca pe o persoana normala
multi inainte...eu 15:lol: |
eu am 17..nu ma ascund cu varsta ...eu nu stiam ca pe 4tuning se vb de tot ce e pe forumu asta...si toate cele
eu am lasat mesaje la un baiat pe youtube ...daca pot sa ma uit si eu..cand se intalnesc ei ..si etc.. si asa mi sa spus sa vin sa ma inscriu aici bla bla bla bla...:))) e adevarat la inceput...ma credeam si eu in nfs...acu am realizat ce si cum |
hai sa iti zic o cehstie .. am prieteni care is minori si care stiu o gramada de chestii despre masini dar nu fac pe desteptii si sa viseze nfs-uri si alte cele ... si sunt o gramada de baieti care pana sa isi ia carnet erau doar ... niste simpli privitori .. l alegale illegale .. faceau poze etc ...
santos skilzuu etc nu imi vin in cap acum .. dar daca iti vezi de treaba si esti respectuos vei fii respectat si lumea te va aprecia .. si te va ajuta ... asta daca nu visezi ozn-uri ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:40. |
- Copyright 2026 4Tuning