![]() |
SUBARU vs SUPRA --> s-a intamplat pe 600m
Cine credeti ca A castigat?
aseara, bucuresti, 23celsius, locatie neimportanta. SUPRA Virgil vs SUBARU Tudose. |
DZ1 a castigat.
Dupa 400m Subaru nu a schimbat treptele la maxim cred ca a renutat la cursa. Ce e pe 600....1000, parca s-a stabilit ca e vorba de 400m. Se respecta sau nu ce s-a hotarat? Castigator se declara cine a trecut primul 400m. https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=2054 |
prin aceste poll-uri eu vreau sa vad nivelul REAL de APRECIERE al membrilor acestui forum.
crezi ca eu nu stiu ce s-a intamplat? submit your vote !!!!! |
Vad ca nu prea se inghesuie lumea sa-si dea cu parerea asa ca sa elucidam misterul :
Cursa a fost asa cum ma asteptam , pana la 600m si apx 200km/h am fost in fata datorita plecarii bune care o are masina mea si a lipsei de aderenta a Suprei care nu reuseste sa puna toata puterea la asfalt decat dupa ce schimba 3 viteze , dar dupa aia ...... ,a trecut foarte violent de mine , sincer parca stateam pe loc . |
respect ptr cuvintele sincere de mai sus !
tu .. te-ai dat cu ONO ?! ca dupa spusele lui ono ... supra .. nu prea ... nu face .. nu drege .. e cel mai slab adversar al lui pe 400 de metrii si tot asa .. din nou ... respect ptr cuvintele de mai sus ;) |
Quote:
In \"accelerarile\" spontane fiecare se da pe cat vrea si pe cat gaseste liber :). Evident ca cine vrea sa poarte titlul de castigator la \"liniuta\" trebuie sa dovedeasca pe acei 400 de metri, insa capacitatile per total ale unei masini cu siguranta nu pot fi decise doar pe acea distanta, astfel ca pentru comparatii de alta natura decat acceleratie 400 de metri cu start de pe loc se poate face cursa pe orice distanta si in orice conditii. Concluzia e ca desi a pierdut pe 400m, si s-a dat raspuns la o disputa de idei care a facut valuri pe forum, aceasta Supra nu poate fi considerata ca fiind \"praf\" cum se vehicula cand era la multi kilometri distanta si nu se putea verifica cum sta treaba! |
Re:
Quote:
Ono a fost dur cand a spus ca a fost cel mai slab adversar insa l-a batut cel mai rau in comparatie cu Andrei, Sasa(evo8), Galardo lista e lunguta. Nu va mai luati de om ca nu minte doar se exprima mai plastic uneori, fiecare cu sarmul lui. |
Re:
Quote:
Fratilor, facem legale ca sa fie totul corect sa pot garanta un rezultat sa vada lumea sa nu mai fie mi si mi de discuti inutile. Ca sa fie clar la prima legala il astept pe Virgil la start si nu spun cine o sa invinga, nu vreau sa va stric bucuria de a privi o cursa mult discutata. Pe strada fiecare face ce si cum vrea eu nu-mi pot asuma riscuri inutile, iar cursa e cursa se face in conditii bine stabilite. Vreau cand se da Virgil sa aiba masina gata, sa aiba slikuri si tot ce-i trebuie sa poata da ce-i mai bun din Supra. |
Pun si eu o intrebare de neavizat :D Starea asfaltului de pe aeroport ( unde se vor tzinele Legalele pe 400 de majoritate votate) se apropie mai mult de o pista de drag sau de un traseu de macadam :lol: unde subaru ....... e rege?
|
Re:
Quote:
Pe viitor posibil sa avem si alta locatie mult mai spectaculoasa. |
Re:
Quote:
PRIMA OARA AM TERMINAT EU IN FATA A DOUA OARA A PLECAT EL UN PIC IN FATA SI M-A BATUT A TREIA OARA AM TERMINAT EU IN FATA DAR EL A RATAT A CINCEA A PATRA OARA, AM MERS AMANDOI PERFECT CA SI PRIMA OARA DAR DE DATA ASTA A TERMINAT EL IN FATA . INTELEGE TU CEVA DACA POTI EU NU POT SPUNE DECAT CA SUNTEM CAM LA FEL. ONO A SPUS CORECT CA ERA DEPARTE DE SUPRA LA 400M, EU AM FOST LA FINISH SI AM VAZUT, SI EU AVEAM CAM 2 MASINI IN FATA LA 400 ,SCHIMBAREA SE FACE BRUSC, CAM PE LA 800M ARE EL 3 MASINI IN FATA SI SE TOT DUCE ... |
Nu stiu de ce se cearta lumea atata pe marginea acestui subiect....fara cauciucuri adecvate supra e dezavantajata iar o cursa pe un drum circulat cu praf e..... in avantajul subaru.Tudose a recunoscut foarte FRUMOS ce se in tampla dupa aia......Sunt curios cu SEBI dar asta e alta problema si poate nu mai scriu pe forum decat cei care AU MACAR CARNET DE CONDUCERE NU DE SCOLAR.....CELORLALTI le urez sa BAFTA LA TEZA
|
cu seby sunt curios pe 1000 de m ca pe 400 il bate seby .
|
cei care isi dau cu parerea ca pe 400m castiga SEBI au vazut vreodata masina lui SEBI alergand pe 400M ?
daca tot sunt asa convinsi ca bate pe 400 de ce nu sunt la fel de convinsi ca bate si pe 1000 ? nu aveti destula imaginatie ? |
Sincer dupa cum vedeti pe mine curiozitatea nu ma roade si mi se cam rupe de cine este in fata la 400 si 1000m , iar eu sunt incantat de cum imi merge masina. Nu uitati un fapt cand vreau ceva cu adevarat am sa reusesc. |
Re:
Quote:
Ce viteza are la 400 m?220km/h Cat merge max?265 km/h De aia nu castiga Subaru pe 1000 |
Re:
Quote:
Eu am scos limitarea masina avand viteza maxima 330km/h, iar pentru a putea beneficia de ea a fost nevoie sa-i modific cateva elemente ce inainte erau frane aerodinamice. Poat bate Supra pe 1000m sau mai mult insa cursa e pe 400m. Nu ne-am dat, tras ... asa ca orice speculatii nu-si au rostul. |
Re:
Nu ma caracterizeaza minciuna si sti cum e lucrurile serioase in gluma se spun.
La cca 7000are deja 300km/h. |
Cu 290 km/h am mers si eu cu un STI, dar forma pe care o are il impiedica sa fe bun pt asa ceva...
|
tu sti clar ca subaru are cutie pentru sprint si ca in treapta a 6-a trebuie sa ai aproximativ puterea maxima la 9000 de ture sa mearga 330 si sa acea putere sa fie cel putin 700 de cai ca sa impinga forma aia de bolovan ce o are subaru.
|
Re:
Rapoartele de transmisie la Impreza WRX STI sunt foarte lungi in treaptele 5 si 6.
Cam la 7000 masina are in treapta a 6-a 300km/h, iar motorul meu merge lejer peste 8000rot/min. Incepand de la treapta a 5-a te sperie cum accelereaza, parca inuman de repede si daca vrei sa ma contrazici te astept cu masina la start. |
sal
supra lu virgil are aproape totul din carbon... motorul fff puternic.. nush daka ati vazut detaliile motorului si cum a fost facut... dar eu le-am vzt.. problema suprei este ca este prea usoara si patineaza si pana in a 4-a.. pleaca greu dupa loc pt ca patineaza.... dar v-o spun eu ca dupa ce a inceput sa isi ia viteza nimik n-o mai opreste.. la 1000 de metri nu are nici o masina sansa.. pe 400 de metri poate sa o ia..
|
Re:
Quote:
2 masini atat de puternice .... s-au dat pe CEL MAI PATETIC DRUM posibil ! ACOLO UNDE SE DAU DACIILE SI ... URSULETZII ... si olciturile .. nu te-a durut sufletul ? cand te-ai dat pe strada pe care se dau .. toti saracii de care tot vbesti tu ?! cum se face ca de la tine auzim o chestie, si .. in alte parti .. auzim altele? oricum ... ce atzi facut ... in seara aia .. a fost .. sub orice critica .. NU duci 2 masini puternice ca supra si .. pe strada aia vai m... ei ... ;) da .. era bine .. nici nu-mi pot imagina cine era in avantaj .. atzi argumentat cu faptul ca acolo sunt 400 de metrii clar .. sunt 800 si ceva cert e ca-ti mai zic eu ink vreo 5 locuri .. la fel de bune / mai bune decat ala .. |
subaru are un raport de 0.84 in ultima treapta de viteza adica a 6- a si un final drive de 3.9 deci calculat iese fix 9000 de ture ca sa prinda 330 la ora.
a si kiar in a 6-a la 7000 de ture are fix 240 |
sal
1 Attachment(s)
ati vazut filmul cu plecarea lu virgil ..? si nu avea slick-uri.. ii patineaza prea rau masina..:( singuru dezavantaj.. ca in rest rupe...
|
e clar ca daca supra avea gume pe masura puterii sale se schimba treaba, dar asta e partea a doua. oricum am inteles ca pe 1000m si cu gumele care le are acum face ravagii.
|
Re:
Quote:
Nu ai mers nici macar o data in Subaru sti am impresia, masina are la 3479 rot/min fix 150km/h. Nu stiu cum ai calculat viteza maxima tinand cont de raportul final din cutie si nu de grupul conic care asigura o alta demultiplicare plus dimensiunea anvelopelor mele, le-ai vazut macar? In alta ordine de idei eu am participat la cateva curse pe 400m cu Cielo regulamentu de 400 nefiind votat de mine ci de majoritatea celor de pe forum. Cand s-a stabilit 400m aveam Cielo. Te rog verifica topicul: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=2054 |
\"Se baga si 'nea Ion, ca e si el om!\"
Discutia asta e ca si cum n-ar fi. Aici si-a exprimat varianta doar una dintre persoanele participante la cursa (+ spectatorii aferenti), pentru ca cealalta e in imposibilitatea de-a se exprima. ono bate Virgil, Virgil bate Alex Tudose. Ce e asa greu de inteles ? Cat despre \"modestia\" unora... nici un fel de comentariu nu-si are rostu'. Felicitari ono pentru cursa castigata, felicitari Virgil pentru acelasi lucru si pentru ca ai o masina de NOTA 10, felicitari Alex Tudose pentru caracterul tau. RoSonic, inchide topicu', ca se ridica sangele la bibilica si nu cred ca se vrea un \"bodypainting\" cu vopsea naturala. |
Voi trebuie sa intelegeti foarte bine statutul meu. Eu organizez curse legale si sunt Presedintele LEGAL RACING, iar interesul meu este promovarea sportului cu motor si a competitilor legale. Voi nu vedeti ca eu nu m-am dat nici pe 400m, nu vreau nu o fac si nu consider ca e normal pe drumuri publice sa se intample asta. E una sa te joci cu o masina de 100 hai 200cp pe straada si alta e treaba cand herghelia e mult mai mare, riscurile cresc enorm si merita? Eu nu caut sa demonstrez nimic nimanui, mie masina-mi merge f bine , masinile mele in general merg super4bine si nu-mi fac griji din asta, iar cand vin pe pista sunt pregatit de lupta mereu. La prima legala ma dau si daca vreti voi pentru voi o data o dau cu el si pe 1000m dar sa-i mearga masina bine nu sa spuna ca mai are aia si aia de facut la ea. Nu vreu publicitate de nici un fel si cred ca e o treaba care ma priveste pe mine si Virgil si nicidecum pe voi. |
Re:
Este clar ca ono a invins pe 400 de metrii, insa Virgil are slick-uri, nu stiu de ce nu le-a pus pe masina pentru cursa,probabil ca altul ar fi fost deznodamantul... In fine, faptul e consumat. Frumos ar fi fost sa va dati si pe 1000 de metrii doar asa din curiozitate, chiar daca ar fi castigat Virgil. Nu vad ce e asa de greu de suportat la o infrangere, a fost mai bun si gata. Probabil ca unora le e teama ca ar putea scade in ochii unora ca valoare, in special pe acest forum. Dar eu am constatat ca userii care va \"divinizeaza\" fac parte dintr-o anumita \"patura\" de cunoastere si maturitate in acest domeniu, pe cand cei care au ajuns la un anumit prag de cunoastere nu mai sunt atat de entuziasmati de faptele si cuvintele voastre. In locul vostru, as fi mai impacat sa stiu ca sunt apreciat de oameni \"de calitate\", nu neaparat de cantitate. Este opinia mea, nu intentionez sa ofensez sau sa jignesc pe nimeni.
|
Ia mai itrebati daca-i merge sau nu masina! |
Re:
Quote:
ii merge foarte bine buba a fost benzina proasta |
Re:
Quote:
Masina merge dar pana sa ma bata... Il astept... |
9 Attachment(s)
facute de golf GTI aseara
|
o bijuterie ... mersy mult pt poze..
|
Nu a verificat nimeni? Sunt curios de ce e asa de liniste aici. Frumoasa Supra insa sa speram ca Toyota nu s-a ingropat cu modelul asta si va scoate ceva nou mult mai performant. |
va supun si eu atentiei urmatoarea situatie:
proba de atletism, 100m garduri (poate fi si alta)... cineva castiga, si altii pierd cei care pierd, au 2 alternative: 1. accepta infrangerea cu fair-play si sportivitate si fac tot ce le poate sa invinga alta data. 2. incep sa gaseasca explicatii, scuze, etc.. ca: \"Daca erau gardurile mai joase sigur castigau ei... Daca era maraton castigau ei.... Daca aveau tenisii spalati, castigau ei... daca era proba de inot castigau ei...\" Pai mai fratilor.... sa castige, nu? ar fi cazul mai ales cand se repeta infrangerile... iar despre chibitzi... ce sa spun? intotdeauna au fost diverse dispute pe 4tuning intre diversi... mereu, ati venit cu argumentul ca OMUL conteaza, nu masina vad ca uitati asta, si va lasati impresionati de o masina pur si simplu, fara sa apreciati lipsa de caracter a proprietarului... de ex: e posibil ca daca eu m-as da cu ono si as pierde, as spune fara pic de ezitare ca sigur pe alta distanta, vreme, etc, sau la inot l-as bate instant, si ar fi ok dupa morala voastra... dar asa niciodata nu am mai sti de fapt cine si ce... am trai numai din prezumptii si teorii.... ce ramane din asta? ce stim? ce conteaza? dorim sa promovam cursele auto ca si sport ne dorim competitii multe, oficiale, clasamente... dar fara sportivitatea concurentilor si a spectatorilor nu inaintam, ne blocam in dispute absurde care incep cu \"dar daca\"... ma inclin in fata invingatorilor care se bucura de victorie cu modestie si simplitate... ma inclin in fata celor care pierd cu fruntea sus si cu zambetul pe buze ma inclin in fata celor care aplauda castigatorii de pe margine, sau incurajeaza pe cei care pierd DE CE NU FACETI ASTA? VA INVIT LA SPORTIVITATE SI FAIR-PLAY ! |
Ca bine ai spus Gratiane.
Oricum unii zici ca-s agitatori de meserie, nu au masini sau nu sunt competente si-si dau cu parerea mai rau ca propietarii. Stiu ei cu trage ce face cu cat face, pe astiai rog sa coboare cu picioarele pe pamant. Fair-play ceri prea mult unora, asta de obicei ar trebui sa fie o stare de fapt intre sportivi insa cum unii confunda automobilismul cu tastele ce se poate face?[/b] |
Re:
Quote:
|
Gata, nu mai are rost sa ne certam aiurea, m-am contrazis pana acum cu voi si se pare ca voi ati inteles ca ma laud, doar mi-am exprimat puncutul de vedere k la legale sunt prea multe masini care nu au ce cauta acolo si mi-ati sarit in cap.
Am zis ca am facut liniuta cu supra si ati sarit din nou. Ce sa inteleg? P.S Sebastian: Lasa oamenii sa tasteze cum vor, eu am sa fac la fel. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning