![]() |
4TuningDAYS - Action & Sound @ TIBCO 2008
EXTRAORDINAR.....un eveniment asteptat de prea mult timp.Sper sa se gaseasca solutii pentru viitor.........
Tuningul a intrat in mod oficial in categoria bunurilor de larg consum. Romexpo impreuna cu Ascoiatia Romana de Tuning Auto ARTA inaugureaza in premiera sectiunea de tuning, sound & accesorii auto la TIBCO 2008. Firme de profil, expozitie de masini, competitii oficiale de sunet, drift & burn, indemanare, tombola si... MULTA ACTIUNE! TENGU VA FI DIN NOU PREZENT, CU UN PROGRAM - SPECTACOL, dedicat acestei inaugurari. In plus, o lansare cu surprize a echipei de show. Plus demonstratii de "free-style" SPECIAL: Scoala de drift duminicala! Vino sa inveti sa apesi pe pedala!!! In premiera, Lansarea Campionatului National de BURN-OUT !!!!! Curse de indemanare! Evenimente SUNET: Prima competitie de sunet din Romania organizata de EMMA @ 4TuningDAYS! SPL & SQ, etape oficiale. Tuning, sound & action ! Mai multe detalii pe www.4tuning.ro |
Re: 4TuningDAYS - Action & Sound @ TIBCO 2008
Quote:
|
Data????????
|
Quote:
|
Mai multe date va rog si un program daca se poate!:joy:
|
5 Attachment(s)
Cu date exacte inca nu putem ajuta, banuiesc insa ca urmeaza curand si acestea.
Competitiile EMMA (European Mobile Media Asociation) in Romania nu mai sunt un element surpriza pentru cativa dintre noi, intrucat notorietatea, profesionalismul, regulamentul bine definit si calitatea jurizarilor, reusesc sa stranga in multe cazuri sute de pasionati/concurenti cu masinile lor, pentru aceleasi scopuri : -Masina carui concurent suna cel mai natural sau tare (in functie de instalatia masinii SQ sau SPL) -Primirea unei pareri avizate a unui arbitru EMMA, in ceea ce priveste ce are de facut fiecare concurent pentru a-si imbunataii calitatile sistemul (fie el SPL sau SQ) -Creerea unor grupuri/echipe, unde concurentii isi fac noi prieteni, impartasesc din experienta lor in domeniu Car - Audio si nu in ultimul rand se simt bine. Competitia este dechisa tuturor persoanelor fizice sau juridice, existand mai multe categorii (vezi fisierul atasat Categorii.pdf), ceea ce inseamna ca oricare dintre voi are sanse de reusita. Evenimentele care au avut loc pana acum, au fost structurate pe doua zile (Sambata - Duminica), iar ca program, concurentii trebuie sa fie prezenti inainte de ""ora 10"" dimineata, competitia urmand sa isi mentina activitatea pana in jurul orei 18-19. O sa fac upload la regulamentul international EMMA si la Track-urile tehnice pentru competia de Sound Quality, dupa care se va efectua jurizarea foarte strict. Sfatul meu este ca fiecare competitor/pasionat sau viitor competitor, sa cuprinda cu atentie macar o data toate campurile regulamentului, iar pentru alte neintelegeri sau intrebari, suntem aici si vom raspunde cat mai promt. Intr-un viitor apropiat va aparea si varianta tradusa in Romana a Regulamentului EMMA, insa deocamdata pentru cei care nu stiu engleza sau nu inteleg bine, orice intrebare este binevenita, si cu siguranta va primi si raspuns. Va asteptam la TIBCO. |
13 Attachment(s)
Si Track-urile asa cum am promis.
|
Quote:
|
Da Spl nu se face?
|
Quote:
Acum ramane de vazut decizia organizatorilor, daca se va face si altceva in afara de ""EMMA ESPL"" care este o competitie SPL in cadru regulamentului EMMA |
@Marinu: Vorba vine ... :lol:
Un event Loudest Car ceva ... Astept cu nerabdare event-ul ... |
Quote:
|
marian : se dau iar diplome pt ultimele locuri ?? :) :) :)
|
Quote:
|
o sa vin sa va iau cupele de locu' 1...:):)
|
Quote:
surpriza vine din partea mea :) oricum este de gasca :lalala: |
@ dragos ... si sa le duci pana la podium , de unde te scapam noi de ele :P
|
am o veste poasta pt. voi : in ac weekend imi refac usileeeeeeeeeeeeeee
|
le vopsesti ?
sau mai pui un rand de balamale. am auzit yo gresit sau urmeaza un montaj revolutionar la tine pe usa cu incinte de tabla zincata sau galvanizata ca e mai ieftina dar putin mai fitza :) custile alea de porumbei de le aveai aseara in portbgaj erau incintele la tweetere ? |
fiti ma seriosi ma... ce parere isi face lumea de noi daca vede discutiile astea???
;) |
oooo, domn profesor ai inviat ?
de cand s-a terminat inima de tigan ai mai mult timp liber ? :) :) :) |
ehe :D am fugit nitel intr-o mini vacantza :D si maine kre k mai fug intr-una :))
p.s.: la fel d mult timp... am schimbat telenovela :)) |
Ati dat-o in offtopic rau de tot ...
@dragosv: nu e topic de prezentari sisteme din cate stiu ... |
Quote:
|
Haideti sa mutam discutiile in topicul special creat pentru prima etapa oficiala EMMA Romania in cadrul unui eveniment 4Tuning.
Dupa cum stiti, evenimentul va fi pe 20-22 iunie, vineri, sambata, duminica. Este ok? Cine cum ajunge. Aveti acolo si programul. Am nevoie sa stiu cum va fi lumea prezenta, sa mai modific ceva daca este nevoie. Topicul este ... https://forum.4tuning.ro/542-4tuningdays-action-and-sound-tibco-2008-20-22-iunie-2008-romexpo/80472-emma-romania-etapa-oficiala-competitii-sunet.html |
Quote:
|
Quote:
|
|
1 Attachment(s)
Clasamentul este atasat.
Discutii si informatii gasiti si pe forum-ul EMMA Romania. |
Alooooooooooo!
Cine a pus clasamentul asta ? Sigur e in cunostinta de cauza? |
a-ti uitat sa ma treceti la sq pe mine!
|
Scuze am confundat nr. curent cu locul in clasament!
|
1 Attachment(s)
Bigu, Dl. Gadea Radu a sosit Duminica si astfel fisa ta a ajuns in alt loc, tot in acelasi dosar. Am modificat. Ne cerem scuze!
Ceachi, scuzele sunt acceptate! |
Prima coloana este aceea cu Nr. curent.
Ultima coloana este cu punctele acumulate pe etapa, precum in Formula 1, 10,8,6,5,4,3,2,1 - respectiv pt. locul 1,2,3,4,5,6,7,8. Penultima coloana este aceea cu Locul obtinut la Etapa! |
Nici o problema! Multumesc!
|
am si eu o intrebare.... in afara de bucuresti se vor mai organiza prin tara expozitii, competitii...de cate ori vad ceva nou se intampla in bucuresti....de exemplu in sibiu, brasov, timisoara, oradea.....nimic? poate sunt multi care si-ar dori sa vada ceva nou, sa intre in lumea tuningului.. stiu eu....
|
Intrebarea ta este bine venita!
Poti chiar tu sa faci parte din echipa care ar putea organiza o etapa EMMA in Tg. Mures! Important este sa intram in legatura cu persoanele care doresc sa se implice la nivel local. |
pt a organiza o astfel de etapa EMMA este nevoie de oameni care cunosc etapele si tot ce tine de asa ceva.... eu sunt doar o persoana care ar merge foarte fericit la un eveniment de genu...si din cate am observat eu au inceput si la noi sa apara masini tunate...apropo.. anul trecut s-a organizat un tuning show la tg mures, dar intr-un spatiu mic, maxim 20 de modele expuse.... am fost si la cluj unde a fost ok.. lume, masini, competitii...ce-i care au organizat atunci poate sunt in masura sa mai organizeze ceva...
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:44. |
- Copyright 2026 4Tuning