![]() |
Winkelmann: "Care emisii poluante? Ramanem la motoarele puternice"
1 Attachment(s)
Winkelmann: "Care emisii poluante? Ramanem la motoarele puternice"
"Cum se poate adapta Lamborghini la normele de poluare?", a intrebat cineva. Directorul Stephan Winkelmann n-a putut sa raspunda la aceasta intrebare, confirmand totodata faptul ca Lamborghini ramane Lamborghini. Intr-un interviu acordat celor de la Automotive News, directorul de la Lamborghini a subliniat ca productia e atat de limitata si masinile sunt conduse atat de rar incat n-avem de ce sa ne facem griji in privinta mediului. Ca urmare, Lamborghini nu are de gand sa tempereze puterea motoarelor sale, asa cum se gandeste Ferrari sa faca, a declarat Stephan Winkelmann. Winkelmann a precizat raspicat ca Lamborghini nu e interesata de o productie mai mare si nici de vreun SUV sau sedan. |
Re: Winkelmann: "Care emisii poluante? Ramanem la motoarele puternice"
Loooogic!!!!
|
asta mai ramane sa vedem un lamborgini pe baterii...si o reclama cu iepurasul de la duracel.. :))
|
Cu mana pe inima spun ca Winkelmann asta este un prost. La ce ma ajuta 750 de cp cand nu pot respira normal de atatia "cai putere"?
|
bravo lor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Am condus Lamborghini, nu despre asta discutam. Ma deranjeaza astfel de afirmatii, atata timp cat pe lumea asta exista si poluare, nu numai masini puternice.
Cu siguranta vor gasi un compromis. |
Quote:
|
Perfect de acord, dar nu vorbeam de masini. Vorbeam de afirmatiile aluia. Aia ma deranjeaza.
|
Quote:
Oricum daca fiecare owner de Lambo ar avea ca day to day car un sa zic....Prius...ar fi de multe ori mai green-friendly decat noi..... Sa nu se inteleaga ca nu ma preocupa subiectul normelor de poluare dar eu inclin sa cred ca o mai buna dezvoltare in cadrul masinilor mass-production in ce consta emisiile de carbon este mult mai importanta decat segmentul ocupat de exotice.... Aaa....sa nu uit....si etalonul de la care am plecat : 351 grame pe kilometru scuipa un Gallardo..... |
Quote:
|
Quote:
Bossu de la Lancia nu iese nicaieri ca de...nu exista...face parte din FIAT-group....ala de la Renault (care de fapt sunt aia...dar o dam in lectie de economie....) normal sa prezinte ameliorari prin dezvoltare tehnologica a fenomenului de poluare (precum si FIAT-ul de altfel) dar vezi tu....ei nu fac supercar-uri exotice....in numar limitat.....etc.....etc......etc....prefate ca enumar again cele mai sus spuse.... |
Quote:
apropo ai fi mai fericit sa conduci un Lambo p baterii?? (tot pt ionut) |
CEO-ul Lancia se numeste Olivier Francois, daca nu stiati, expertilor, la fel cum CEO-ul Alfa Romeo se numeste Luca De Meo si cel al Fiat se numeste Sergio Marchionne
Marius si Prestige, pentru ultima data: Nu ma leg de emisiile Lamborghini, ma leg de gura bogata a aluia. El trebuia sa taca din gura, eventual sa declare ceva de bun simt, gen "incercam sa gasim cel mai bun compromis putere - ecofriendly". Daca voi nu sunteti in stare sa intelegeti ca n-am nici o treaba cu masinile, ci cu declaratia in sine, inseamna ca aveti o problema. p.s. Ce legatura are Renault in toata povestea asta? p.s. 2. Fiat are cele mai nepoluante motoare diesel din lume, Peugeot nu e departe, Ambele concerne (Fiat si PSA) tind spre motoare cat mai nepoluante, asta pentru linistea voastra sufleteasca. |
plm la noi nu ai loc de rabe si camioane de pe vremea lu tatae, si astia cu normele lor vor sa distruga o adevarata istorie
|
[QUOTE=ionut_cluj;1557172]CEO-ul Lancia se numeste Olivier Francois, daca nu stiati, expertilor, la fel cum CEO-ul Alfa Romeo se numeste Luca De Meo si cel al Fiat se numeste Sergio Marchionne
Marius si Prestige, pentru ultima data: Nu ma leg de emisiile Lamborghini, ma leg de gura bogata a aluia. El trebuia sa taca din gura, eventual sa declare ceva de bun simt, gen "incercam sa gasim cel mai bun compromis putere - ecofriendly". Daca voi nu sunteti in stare sa intelegeti ca n-am nici o treaba cu masinile, ci cu declaratia in sine, inseamna ca aveti o problema. QUOTE] Omul e sincer si mi se pare si normal sa zica ce a zis ca doar nu conduce o fabrica care produce cazane cat mai multe, ... probabil ca tu esti genul care prefera ca cineva sa te minta frumos decat sa-ti zica adevarul! |
Quote:
dc sa zica ceva care sigur nu ar fi adevarat macar un om care a zis negru pe alb adevaru ce pana lui,ca a zis ce a crezut nu se ascunde dupa deget sa zica ca facem masini mai nepoluante oricum il prefer pe asta care zice clar ca nu facem nimica in acest sens,si stie care ii este tinta,decat pe americani care zic ca fac tot felu de lucruri pentru poluare si o freaca pe duda in fiecare an,cresc emisiile la ei mult mai mult decat la toata europa+africa ma sincer,un om care zice adevaru si nu se ascunde noroc si bv lui |
a zis foarte bine omul, totusi la supercar-uri se accepta, sunt putine si nu folosite foarte des :)
|
era si pacat sa limiteze puterea unui supercar pentru emisiile de noxe....lambo...ferrari etc...sunt o picatura intr-un ocean...asa ca nu e cazul sa se "strice" o legenda pentru asa ceva.
|
Ce chestie cu internetu asta....ti-ai incordat muschii de pe www si ne-ai dat o lectie nu??.....De asi fi asa de insipid si closed-minded ca tine as raspunde si eu cu o tenta agresiva...dar e clar ca nu se merita...si nu este nici civilizat.....
Uite un nume pe care l-ai scapat ...Antonio Baravelle...el ocupa posturi similare la ambele marci (FIAT si Alfa Romeo) ...Sti de ce ?....pentru ca toti cei insiruiti de tine sunt pe pay-roll-ul celor de la FIAT....ca fiecare segment e autonom ( ca de.....sunt chief executive officers....ca tu ne-ai trantit-o "pasta" capitalista in prealabil ) dar directivele sunt tot FIAT...daca iti place sa crezi in povesti cu Alba ca Zmoala si Basarabia Independenta e problema ta....dar aceste nume sunt sub comanda FIAT...asa ca lasa placa cu CEO.... Si precum postul tau a fost offtopic....(am citit de cateva ori cele postate de mine si tot n-am gasit paragraful in care am zis ca FIAT si Peugeot "e boi si este prosti ca polueshte") asa si alegatia mea de pana acum a fost.... Cea ce am zis eu e cat se poate de simplu de inteles pentru cine vrea sa inteleaga : p.s. ( :P ca vad ca-ti place) Lambo trebuie pastrat nepatat....ca e un supercar birth-giver p.s. 2. Mare bou este Winkelmann ,prostanac de neamt care habar nu are....ca de aceea e pus de VAG(Audi) director la Lamborghini.....sa dea cu bata-n balta (desii unii nestiutori ar putea crede ca apara interesul "broscarilor"..dar de ...nu stiau faza cu CEO..nu ?? ) Sa n-o mai lungesc...citeste again cele spuse in primele posturi...poate a 3 oara e cu noroc.....numai bine |
Nicicum n-o scot la capat cu tine, desteptule. Dacia este sub tutela Renault. Are un CEO sau nu? Exact aceeasi chestie este si cu Alfa si Lancia in relatia cu Fiat. Nu inteleg de ce te cramponezi pe chestia asta. Basescu este presedinte in Romania, dar fiecare judet are un prefect. Simplu ca Buna Ziua.
Crezi ca Lamborghini sau Bugatti nu au directori? Daca da, atunci ai o problema si mai mare. Ma deranjeaza atitudinea ta, in caz ca vrei neaparat sa ma cunosti intim, afla ca urmaresc evolutia Fiat de cativa ani buni, cunosc numele mari din cadrul companiei. Dar deh, e democratie, hai sa batem tufisul in continuare, ca-i forum, ce mama dracu. Ceea ce nu vrei tu nici de-al dracu sa intelegi e ca nu contest calitatile neamtului de brav conducator (a 3a oara spun, poate-i cu noroc, vorba ta), ci faptul ca, in actualul context international in ceea ce priveste poluarea, s-a trezit vorbind si-a socs acea minunatie pe cavitatea bucala. De mare bun simt si eleganta era sa taca, pur si simplu. Iubesc Lamorghini ca marca, "fantezia" mea este Diablo VT, dar in acelasi timp sufar cand vad ca a ajuns pe mana unor neaveniti gen vag. Dar, dom`ne, tu daca nu vrei sa intelegi, nu vrei si gata. p.s. pune-te si dormi, si citeste dimineata postul asta, poate te prinzi intr-un final. |
"Neaveniti de vag".....aham....nici nu ti-ai batut capul cu cititul ultimului post...e clar....doar ai observat o insiruire pitoreasca de litere si ce ai zis....e rost de o disculpare...
Acum ai dat-o pe partea cu nu-l contest pe Fritz (mai devreme era ca nu contesti masinile...in fine....mai ai putin si spui ca nu-ti convine sursa de informatii si ca se ascunde un joc economic in spatele cortinei lasate de machiavelicul Fritz....) dar tocmai asta faci...ii aduci o critica direct...ca nu-i contesti capabilitatea de a fi un bun manager...uite ca folosesc o expresie mai "dulce" ca vad ca esti adeptul...ma doare-n basca MAH...;) Parere personala...impartasita de majoritatea e ca a fost cat se poate de franc (cum ii sta bine unui Crautz....ca tot am dat-o-n etnii si rase ) desi observi finut ca franc...parca vine de la altceva huh ?... Numero Due...La aceste inele de aur (explicatii) dam si un como se dice...pandantiv de jad...Ai incercat o alegorie destul de reusita (cu Base ) dar vezi tu...eu fata de tine am bine incustrata ideea de CEO...ca fac o anume facultate...dar lasa asta....vad ca tu o fentezi frumos....ca sti tu cine a fost la toaleta italienilor pe post de sef de tron....ma doare ...acum in pix...MAH ;) AAaaa...sa nu uit....sub nici o forma nu vrea sa te cunosc intim.... |
Imi place ca folositi aceste vorbe inteligente si fragmente din cultura generala a fiecaruia, vreti sa dovediti ceva sau...
Pe de alta parte cearta asta dintre voi nu da dovada de prea multa inteligenta :D |
Quote:
Ai dreptate.....numai buna judecata nu denota un astfel de clash pe un forum public dar un simplu desuet din partea domnului Winkelmann (in opinia unora...pardon....unuia....:???: ) a aprins o discutie ...neapropiata...am realizat ca n-am indeajuns respect fata de opiniile altora si sunt poate prea patimasi in apararea celor crezute de mine....sper ca nu am produs nervi nimanui..desi eu am luat-o ca pe o discutie civilizata in care se aduc argumente plauzibile si pertinenet....daca altii (pluralul asta ;) ) ajung sa denatureze apeland la ironii ( :lol::lol: si ce subtile domne' ) sau jigniri nu are rost sa mai postez...inspre luminarea ...."lor"....in fine.....oricum eu am dreptate...asa ca la clasa-ntai...sper sa urmeze o serie de ba da...ba nu..... :shock: |
Quote:
Trebuie sa las ironiile, comparatiile si metaforele si orice alt gen de exprimare plastica la o parte, ca numa' tu nu te prinzi. DEEEEEECI (da, incep propozitia cu "deci"): 1.Daca faceai o facultate calumea stiai ce e aia CEO si ce pozitie are intr-o companie, din punct de vedere juridic. 2.Olivier Francois are exact aceeasi pozitie la Lancia ca si neamtul la Lamborghini. 3.Declaratia neamtului am privit-o ca pe o jignire la cei care se mai preocupa din cand in cand de mediu. Banuiesc ca esti ceva "reisar" de (repet) numa' tu nu te prinzi. 4.Din pacate, Lamborghini isi pierde din spiritul italian si se lasa asociat cu declaratii demne de "spiritul creator" si "exasperanta atentie pentru detalii" german. 5.Nu te obosi sa dai reply, ca nu-ti mai raspund. Nu esti o companie prea placuta, dar (repet) numa' tu nu te prinzi. 6.Banuiesc ca esti ceva mare fan Audi, de (repet) numa' tu nu te prinzi. 7.Sunt student in anul 3 la drept la U.B.B. in Cluj-Napoca si am terminat Facultatea de Stiinte Politice si Administrative din cadrul U.B.B., sectia Administratie Publica (asta doar asa, sa ma laud) Daca maine ar creste de 100 de ori pretul la curent, ce ti-ai cumpara? un bec de 1,5 w sau unul de 1500 de w? ... nu raspunde, era retoric. |
Imi cer scuze, din graba nu m-am exprimat corect. Ultima fraza suna asa:
Daca maine ar fi criza de curent si eu as vinde doar becuri de 1500 de w, ce-ai face? Ai rade si m-ai aplauda frenetic? |
Draga...sa-ncepem cu inceputul.....si sa terminam cu "sfarsitul" sper eu...ca deja s-a intins banala noastra contradictie....
Ti-am analizat ultimul...pardon penultimul post mai bine decat se cerea....deoarece: La ce ai spus cu contestatul ...nonsens...Numai tu sti de unde si pana unde ai gasit tu de cuvinta sa-mi explici cum sta treaba cu "nu poti contesta o persoana ci blablabla..." Pe bune? Ai numai zi...ca eu nu stiam....fapt pe care vad ca l-ai intiparit cu patima in subconstient....ca nu-nteleg eu mai nimic...aham....eu cred ca e contrariu dar fie cum vrei tu....Nu vreau sa intru in detalii cu privinta la criteriile dupa care se defineste o persoana ca trebuie sa te apuci sa faci si o facultate de filozofie Vad ca ai dat iar cu moneda aceea cu CEO...aham....(DA....seful executiv are cel mai mare grad intr-o companie dar in cazul nostru el nu poate fi presedintele companiei sau presedintele administrativ...toti cei enumerati sunt afiliati FIAT...deja e....deja vu...conducerea si managementul sunt bine separate si sunt chiar reglementari in UE ce prevad aceasta distinctie...si aici avem un Board ce reprezinta actionarii...etc...etc...) Chiar daca fac facultatea pe scara blocului cu fosti securisti tot stiu si eu cate ceva..... Tu doar ai repetat sub o alta forma dar cu un alt scop cea ce am spus eu in postul cu nr 3 Quote:
Quote:
Preluare de catre germani a fost cat se poate de oportuna deoarece mostenirea lui Ferruccio era aproape de faliment....asa ca slavit fie vagul pentru revitalizare....si opinia mea umila.....deoarece eu inca n-am condus un Lamborghini este ca au continuat sa fabrice niste masini senzationale....poate ca acum nu-ti mai i-a foc motoru sau mananci copaci daca nu-i oferi 100 la 100 din atentia ta masinii ....si asta n-o zic intr-un mod critic...pentru ca asta dadea gust acestei exotice pe atunci...(mai putin arsul motorului...zic eu :) ) asa ca inclin sa cred ca pe parcurs va evolua in aceeasi cadenta ca si pana acum..... Toate cele bune si sper cu timpul sa inveti sa "citesti" cu adevarat si sa nu lasi obsesiile sau simpatiile sa te domine...precum nici eu n-o fac....nefiiind nici macar un fan al celor 4 inele si fiind mai mult ca sigur un sustinator al campaniilor green...pana intr-un punct cand da in ridicol ca in cazul de fata |
aaaaaa, stai ca esti constantean:)) ma miram ce naiba esti atat de greu de cap. Am inteles, cu scuzele de rigoare ma retrag din discutie, n-are rost sa continui teoria chibritului cu tine.
|
fara sa fiu deplasat...prestige esti prea dur ...omu a spus ca l-a deranjat afirmatia si gandirea aluia de la lamborghini..si a mai spus ca nu are nimic cu brandu in sine si masinile ....sunt frumoase mi-as dori si eu una ...ar fii frumos ca in continuare sa ramana tot asa fara sa fie compromisi de norme de poluare ..dar nu se poate ...prestige te-ai simtit super ofensat de ce a zis ionut..dar nu inteleg de ce,uite eu vin acum si iti spun ca ionut avea dreptate ..si tare mi-ar conveni ca si lamborghini sa se alinieze cu niste norme de poluare (in limita posibilitatilor)...si stii de ce lamborghini vinde numai 40 ,50 de masini pe an...pt ca sunt super scumpe si nu sunt adresate publicului larg(costurile de productie sunt superi mari )...si pt ca mai sunt o groaza de alte supercaruri ...
pe final ..nu o sa raspund la comentul pe care o sa il faca prestige ...tot respectul ...nu am nimic cu nimeni....dar daca toata lumea ar accepta gandirea asta "dupa mine potopul" sau "atata timp cat eu imi vand masinile nu ma intereseaza poluarea" nu o sa ajungem nicaieri.. sper ca nu am ofensat pe nimeni cu postul meu...si daca am ofensat ...imi cer scuze si rog moderatorii sa stearga postul. |
Probabil si mai mult ca sigur nu sunt singurul care se distreaza foarte copios pe tema discutie in contradictoriu purtata de voi ...
Sincer va spun ca eu as vrea sa continuati ca starniti zambete pe fetele privitorilor ! O zi buna la toata lumea si spor la tastat .....:)) |
era de asteptat ca nu o sa renunte la motoarele mari, doar e Lamborghini, prin asta se caracterizeaza
|
Pana se va termina petrolul potopul va veni de 4 ori asa ca stati fara griji ca nu Lamborghini polueaza, plueaza termocentralele, avioanele , camioanele, cam tot ce se misca sau produce ceva polueaza. Omul asta chiar stie ce vorbeste si daca nu va place ca Lamborghini nu va produce masini ecologice ati putea sa va retrageti de pe lista de asteptare pentru procurarea unui Lamborghini:D.:D,:D
|
Bai "ionut_cluj" tu ori faci parte din vre-o organizatie ecologista ori nu vrei sa intelegi ca la orice motor cu ardere interna ca este el de Lambo, Ferrari, Peugeot, Renault, Audi,etc este si poluare la spatele lui .
Indiferent ce ai vrea tu sa faci cat timp acolo inauntru arde ceva benzina, motorina, sau ce vrei tu exista si gaz de esapament care polueaza . Foarte bine a facut ala de la Lamborghini ca a ziso pe sleau si nu se ascunde dupa niste minciuni de dragul tau sau a nepoluarii . Daca tot tii atat sa nu poluam inventeaza tu motorul care merge cu apa in loc de benzina, motorina sau gaz . |
Nu ai cum sa ofensezi atata timp cat iti exprimi in acest mod punctul de vedere...
Nu precum Ionut Cluj a facut-o in ultimul post...cum sa comentezi asa ceva.....jenant.....clar m-am "strofocat" degeaba sa-i explic de ce Wink' este indreptatit sa spuna asa ceva... Daca esti un pic mai atent vezi ca si eu am precizata aceleasi info in mare ca si tine : Quote:
Quote:
Nu are nimic cu masinile?? :) Quote:
Cat despre faptul ca m-am simtit super ofensat...nici vorba.... :) am luat-o ca pe o alta discutie fara repercursiuni asupra integritatii mele morale (nu mi-a explodat nici o vena :) si nici n-am lesinat la auzul "atrocitatilor".... :):) ) Oricum cea ce zic eu nu mai conteaza ca am avut nenorocul sa ma nasc prea aproape de Marea Neagra si sunt prost...bou...si greu de cap din nascare...ce sa-i faci .... :):) Fi atent ca vad ca esti bucurestean ....despre tine nu stiu ce se spune.... :) ...eu iti zic numai de bine...ca o bruta intelegatoare ce sunt !! Aaaa.....p.s. :Si pe mine m-a amuzat teribil in mare parte....mai putin fazele cu "dezvaluirile stil sionist sau masonic" :shock::rolleyes2 :lol::lol: |
nebuni mai sunteti...
|
ionut_cluj, n-are rost sa te ambalezi. asta ii proba de marketing. normal ca Winkelmann face afirmatii de-astea. Lamborghini au o traditie din a face * mare si a fi gica-contra. "ferrari au zis ca o sa faca asa, atunci noi facem altfel"
|
Quote:
|
eu zic ca ii de bine ca sunt in VAG. macar asa isi permit atitudinea asta :mrgreen:
|
Daca erau sub patronat italian, nu vedeai povesti de genul asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning