![]() |
Vreau sa imi cumpar o masina de pana in 20000 RON
Salutare!
Peste putin timp vreau sa fac un credit undeva la 20000 ron (~5400 euro ) (adica rata sa nu depaseasca 400 ron). Habar nu am ce masina as putea sa aleg. Vreau ceva incapator cel putin in fata, care sa consume putin in oras si sa aibe costuri de intretinere mici, si sa pot merge si la un gratar cu ea adica sa nu o las la marginea drumului ca atinge toba (vreau garda cat de cat inalta ca un prieten care are un focus model 2002 cred, nu poate merge nicaieri cu ea decat pe drum asfaltat). Orice sugestie e binevenita! |
Re: Vreau sa imi cumpar o masina de pana in 20000 RON
ti-as sugera un Ford Fusion sau Renault Kangoo. Nu ca ar fi cele mai bune, dar altele nu-mi vin in cap.
|
intrebare: de Solenza ce parere aveti ca loganu am inteles ca e foarte prost conceput, nu am inteles de ce. Astept in continuare pareri si sugestii.
|
Cred ca un Opel Astra 1.4i ar fi perfect.
Consuma putin iar consturile de intretinere sunt mici. Succes! |
opel corsa 1.7 dti e buna de oras..consum mic...
opel astra.. renault clio symbol ,daewoo matiz,fiat punto,ford fiesta...etc |
omul a zis ca vrea sa fie putin mai inalta si astra sau corsa sau matiz nu sunt.
tot cel mai bine un fusion SH. daca gasesti unul bun in banii astia e foarte bine. desi, totusi, 5400 sunt cam putini |
eu sincer ti`as recomanda un clio symbol sh ... 1,5 dci 65 sau 80 de cai .. .depinde care varianta o gasesti ... consumul in oras n`ar trebui sa sara de 7 ... iar in afara undeva in jur de 5... altceva nu stiu la pretul asta si la ce vrei tu.
bafta ;):2gun::peace: |
Multumesc !
M-am uitat putin pe net dupa ford fusion si cred as putea sa imi permit unu din 2002 (preturile merg cam la 6500 euro). Nu stiu ce consum are si cat e de fiabil, pe forumuri parerile sunt impartite si te baga de tot in ceata.Pana acuma nici nu stiam cum arata :oops: , si din ce am vazut arata chiar foarte bine in pretul asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo de fusion ca dimensiuni e ca fiesta? Am inteles ca garda la sol e mai inalta si e ok. Sa facem o comparatie cu Loganu de exemplu spatiul interior e mai mare sau mai mic? nu am avut ocazia sa conduc decat Coelo, Dacia 1410, si sa merg in taxi cu Solenza si Logan :( deci experienta mea lipseste cu desavarsire. |
daca te bagi al ford fusion (multi s-au plans ca e cam "barca"_ trebuie neaparat casco...sfatul meu este pt orice masina ti-ai lua sa iti faci casco pt ca preturile din service-urile ford nu sunt chiar mici.stai linistit ca loganu e de conceptie mai buna ca solenza doar ca e mai dulap.nu mai crede ce zice mecanicu si testeaza tu masina pana sa tragi o concluzie pripita
o zi buna! cristi |
oricum e bine sa ai casco indiferent ca ai logan sau ford.
fusion mie mi se pare totusi putin mai mare ca fiesta, si garda la sol e foarte ok pentru drumuri de orase romanesti:)) si pentru gratare. e genul de masina cu care nu ti-e frica sa nu "harjai" cu scutu de pietre. eu zic s-o iei pe asta, merita |
Daca ar fi sa alegeti intre un logan nou preference de 1.6 si un fusion de 6 ani ce ati alege? Intrebarea asta ma cam macina pe mine.
|
ce dotari are preference? daca n-are aer si abs mai bun un fusion
|
Quote:
|
nu merita, o sa-ti para rau de tot.
|
pana la urma te`ai axat pe ceva anume ? ...
|
Quote:
Momentan nu. Astept sa se termine sesiunea si inainte sa fac creditu ma hotarasc. Pana atunci ma mai informez. |
ITI OFER OPEL ASTRA 1.7 DTI 2001 coupe cu Klima....pret 5500e neg.
|
E bun si un 206!Ti-l recomand din toata inima!Poti sa-ti iei cu motor de 1.4i si n-ai treaba!
|
eu zic astra 1.7 dTi.am avut timp de o luna sau 2 si a fost destul de bun.consum foarte mic,nu exagerez dar media nu cred ca sare de 5,piesele sunt ieftine.bine,cofort si spatiu in spate mai putin,dar e frumusica ca si aspect si cost de intretinere foarte bun.la banii aia eu zic ca e cea mai buna varianta.succes in alegerea masinii!
|
Quote:
Mai tarziu am vazut ca aduci orice masina din germania. Chiar daca are garda putin mia joasa un corsa cu Ac cam cat ajunge cu tot cu inscris si testat si asigurare? Ma refer pana in 130000 km. Poate chiar mai putin...... Nu stiu .... |
Quote:
Mai tarziu am vazut ca aduci orice masina din germania. Chiar daca are garda putin mia joasa un corsa sau un 206 cu Ac cam cat ajunge cu tot cu inscris si testat si asigurare? Ma refer pana in 130000 km. Poate chiar mai putin...... Nu stiu .... |
daca mai aveai in jur de 2-3000 de euro iti luai un land rover freelander de prin 1999;) cu vreo 5400 iti poti lua foarte bine un fusion , bafta!
|
Quote:
acum ca sa fiu ontopic...o dau asa ieftin fiindca momentan taxa e 1400e iar de la 1 iulie e 800e....vrei sa o vezi? 0766.561.900 - vali daca vrei o corsa discutam la tel, ne intalnim si gasim ceva frumos! |
Din puctul meu de vedere topicul este inchis. Banca nu mi-a acordat creditu deoarece sunt "susceptibil de frauda avand o marire de salariu de aproape 100% acum 4 luni nejustificata in opinia noastra". Si mi-au luat si banii de analiza a dosarului ..... CreditE*r***Bank sunt de tot rasu ... credibilitatea si amabilitatea da cu minus.
|
poti incerca si o skoda fabia ca sunt destul de inalte fata de sol
|
Quote:
|
de ce nu faci credit la CEC? din cate stiu eu, au cele mai mici dobanzi. Eu zic sa incerci si in alta parte, nu doar la CEB.
|
Quote:
|
eu unul zic ca merita sa incerci Sandero.
|
ia-ti varianta full.....altfel nu prea te complica deoarece nu face banii
|
ar fi o gramada de masini bunicele la pret , dar NOI costa in jur de 10.000 - 12.000 Euro . :-)
Daca vrei NOUA , dacia este cam cea mai acesibila sau un chevrolet eventual , gen HYUNDAI sau OPEL ajung la 10.000 Euro pret noua. :arrow: Vezi ca poti sa faci credit si la o masina SH de 1-2 ani vechime !! ;):idea: BAFTA in alegerea pe care o vei face si sa fie cea mai buna :idea::arrow: |
Quote:
|
daca te bagi la un credit de SH ai sanse sa iei o masina mai buna la banii aia !! :oops::idea::arrow:
una noua la banii aia nu inseamna si buna !! ;):arrow: esti limitat la o suma prea mica !! :idea: |
iti recomand un passat`97-2000 e super masina la banii astia
|
Quote:
|
Da asa zic si eu mai bine Sandero decat un Passat vechi si care dupa parerea mea este mai urat decat Sandero!
|
nu stiu ce sa zic de sandero k nu am mers cu el,insa pot sa iti spun ca am mers cu logan 30000km 1.6 si passat `99 170000 19 TDi si nici nu se compara laganu` cu passat(vreau o masina mai spatioasa).Eu am vreo 4000 euro stransi si astept sa mai strang ceva...vreau sa imi iau un passat `98-2000 <180000km inca nu sunt decis daca vreau 1.9 tdi sau 1.8T maxx65000euro cu toate taxele .TDI e km zgomotos afara da` in interior nu se aude mai nimik...cu passatu` am mers BUC-BV retur si mi s-a pus ``pata`` pe el tinand cont ca in curand fac 20 de ani si nu vreau sa ma incarc cu credite k bineinteles as fi vrut ceva nou(focus,leon)si app la intretinere nu e exagerat de scump.
Gusturile se discuta,mie imi place mai mult passatu` chiar dak e diferenta asa mare de ani intre ei(primu` lucru kre o sa il fac la passat o sa ii schimb farurile kre nu imi plac si niste jante pe 18 si atunci o sa fi sigur k passatu` nu se compara cu sandero).Decat sandero mai degraba loganu` cu face lift kre e mai ``trendy``. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:28. |
- Copyright 2026 4Tuning