![]() |
Cel Mai Puternic Logan
Salut cu ajutorul vostru..fise dyno, poze filme as dori sa aflu care este cel mai puternic logan din tara la acest moment..faca kitul de la elia, sau dacia 2000 si alte povesti...masini pe care le stiti voi si bineinteles ..care sa existe. Astept posturi.
|
Re: Cel Mai Puternic Logan
daa, de ce intrebi, nene???
ai ceva planuri??:D:D:D |
1.6 cm3 16 Valve?
|
se stiu deja puterile stock ale modelelor de pe piata, ma refer aici la masinile modificate.
Din ce e pe forum postat la dyno tuning sunt vreo 2 diesel-uri de 97-100-103 CP facute de ceky si Florin MT, cateva benzinare cu soft si cam atat stiu eu..altele mai stiti, in afara de cele prezentate pe forum. Era un logan 1.6 16 v la Slobozia cu axe cu came, evacuare ..era pe la 130 CP, care stiti mai multe de asta ? |
Nu cunoaste nimeni si alte loganuri la care s-a umblat mai mult decat un filtru de aer, soft si tobe...chiar nu mai e nici una ? nu cred..
|
NU exista:))
|
nici eu nu conosc mai tare decat 1.6 16v resoftat,filtru si evacuare.
Mai stai un pic si poate isi pune cineva motor de clio rs pe logan:) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da acela e un Logan cu motor de Clio Sport de 2.0L 200 CP si cutie secventiala cu 6 trepte, e facut in Germania
|
loganurile din wrc, din cate stiu sunt cele mai puternice, cine stie mai multe detalii si eu as fii curios
|
wrc?
cred ca o plouat cu biscuiti si n`am fost pe faza. poate cand o ploua cu miere o sa ies la adunat |
Quote:
|
Cand ajunge S2000-ul in WRC sa ma sunati si pe mine.
Pe hartie sunt multe proiecte... Dar nu s-a apucat nimeni de un Logan la noi in tara sa-l modifice serios... Sper sa ma insel... |
Quote:
|
mai asteapta si tu pana achita leasingul sau creditul si dup-aia o sa inceapa sa apara.Incet dar sigur!
|
Si marmota....
Da e loganu din slobozia 16v , alta axa , evacuare serpisori,filtre,soft , discuri frana perforate, racorduri flexibile la frane, susupensie sport etc....si da a facut hyundai si alte masini sunt filmulete pe youtube.... |
chiar nu mai stie nimeni nimik de vreun alt logan "facut" ..?
|
Quote:
|
Exista un logan diesel in cluj din ce am auzit ar fi pe la 140 Cp. Schimbat turbo si intercooler. Electronica facuta cred ca la Master Tuner.
|
auzisem ceva de 130 din 1.5 dci dar 140 suna beton...destul de mult pt el...totusi nu cred sa fi fost facut la MT ..daca era asa sigur era postat pe net...era intradevar ceva de laudat
|
Quote:
|
in ce vis ai vazut tu logan dci cu turbo? :-s
|
Quote:
|
Quote:
|
Deci toate loganele 1,5DCI stock au TURBO...(presiune mica etc dar exista) , iar varianta de 85cp are si intercooler(si alte modificari,injectoare,soft,cutie,etc)...revenind.. .Mai e un logan in bucuresti....(bestia rosie,unii il stiu,) e la baza un 1,5 de 65 dus pe la 108cp(cam pe acolo...) si inca nu e gata....vb cu proprietaru pentru mai multe detalii....
|
In loganul din cluj s-au investit in jur de 3000 E, estetic nu se remarca cu nimic decat evacuare dubla pe spate.
|
Loganul din cluj are puterea care am avut eu pe masina 105 cp si 242nm nicidecum 140 de cai, tot ce a facut la masina a facut cu ajutorul meu asa ca lasati exagerarile
|
Dar cei 105 Cp stiu ca sunt la roata, eu ziceam ce au zis prieteni de ai mei din cluj care il stiu pe tip ca ar avea 140 la volanta
|
Quote:
|
Quote:
|
pe sectiune dyno tuning este prezentata masina din cluj
|
Quote:
|
In NFS Most Wanted gasesti cel mai puternic Logan
|
Quote:
si nu a facut nici un hyundai coupe...de 140 cp,a avut avans pe 1-2-si un pic din a 3a din cate stiu... |
Quote:
|
|
pe 400 m ~120-130 km/h cam era loganul in fata...:)
|
400 m inseamna inclusiv a 4a...pe primu filmulet cam sta in fata,pe al 2lea se observa ca in a 3a pierde teren...il ajunge...poate chiar si devanseaza...
|
Sa-l invete cineva sa plece cu fwd:-) Daca tipul cu Hyundai-ul pleca bine, n-avea nici o sansa.
|
nu-i chiar asa...
Datorita greutatii scazute,si totusi masina are 123 cp,pe 1-2 prinde ceva avans...din pacate pe 3 majoritatea recupereaza :D |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning