![]() |
Tatuaje
Aveti tatuaje(unde)?
Vreti sa va faceti? Ce zone ale corpului consideratzi sexxy de \"desenat\". Ce desene sunt la moda? Ce/unde locuri specializate sunt ? |
yo vreau sa`mi fac ceva \"chinezesc\" pe gat :) dar mi`e ca daca imi fac permanent ma bate mama cu matura :)) asa ca am sa caut sa`mi fac cu hena(sau cum dreaq se scrie :) )
|
dupa ce nu mai cresc ca sa nu se intnda pielea sa se faca urat vreau sa imi fac pe spate de fat din umar in umar si lasat in jos ceva mare si inca ceva pe mana de abia astept
|
Re:
Quote:
sa mor yo :)) ce idee caterinca :)) |
io vreau sa-mi scriu pe ante-brat in litere chinezesti:cine nu ma place sa-mi sooga pewla.
scuzati limbajul |
blowwind se vede ca nu ai umblat prin lumea buna ;)
+ mai cauta si tu sa vezi cum se vede da asta e soarta |
Re:
Quote:
adik vrei sa`mi spui ca lumea \"buna\" umbla cu tatuaje pe tot spatele ?? :) hai sa fim serios.... P.S. NU EXISTA LUME BUNA....daca te gandesti la aia cu bani si plini de fitze ..tin sa te informez ca aia sunt nishte nimicuri...din punctul meu de vedere!!! |
de mult ma bate si p mine gandu la un tatuaj ... dar .. ink ... ma mai gandesk ...
am in cartier cativa oameni ... care au pe bratze tatuate ... litere de poveste ... e marfa ideeea .. dar ceva ... ... mai deosebit ... ma gandeam sa imi tatuez ceva pe cap ... pe capu` ala mare nu p ala la care va ganditzi voi ... sau pe ceafa ... adik ... pe ceafa vroiam ceva de genu 666 yeahhh |
\"litere de poveste\" zici ? :?
yo as vrea sa-mi fac tatuaj pe spate (exact pe coloana) numele meu scris in litere chinezesti. momentan nu pot face treaba asta pt ca ai mei si au zis ca ma dau afara din casa daca ma vede cu asa ceva. :lol: :lol: |
miash face un simbol chinezesc pe gat.
|
Am eu! De vreo 5 ani. Am luat un model si l-am modificat ca sa fiu sigur ca nu-l mai are nimeni 8)
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|
Re:
Quote:
|
foarte realistic acest tatuaj :lol: :lol:
|
un vis neimplinit deocamdata...
o soopra ... se pare ca va devenii realitate.. si nu facut de oricine, de un maestru ,cine stie cunoaste |
care stie cum e treaba cu alea temporare , ca ma bate un gand , nu ramane nici un semn nimik piela ceva??
|
ba da ... iti ramane o mare ....
calmeaza-te ma tzine 2 saptamani .. si se sterge cu spirt plus frecat .... da frecat nene... that`s all |
Re:
Quote:
alea cu hena stiam ca dureaza in jur de 5-6 luni :) |
nu , sunt temporare care dureaza 2 saptamani
o sa vezi ... cum arata asa ceva vreau si eu O SUPRA ... din aia caricatura, desen , cu roti mari and shit , cine am ajuta ? |
2 saptamani ?? wtf/? pai merita chinu sa ma intep sa imi vina spumele doar pentru atat . daca ar tine 5 6 luni cum zicea blowwind ehe merita si frecat cu spirt?? pai cum dreaq ce raman pori deschisi lol, cred ca il elimina organismu cum e si cu alea care isi maresc buzele temporar ( am vazut la tel ) chiar daca nu au nici o legatura
|
Eu stiam ca se pot face tatuaje in primul sau primele straturi de piele, deci se fac tot cu pistolul ala, doar ca se folosesc tusuri biodegradabile care mai apoi sunt absorbite de corp incet incet pana dispare tatuajul, sau ceva de genu. Acest tip de tatuaj este mult mai scump din cauza tusurilor folosite si deoarece este mai dificil de facut decat unul normal.
Nu sunt foarte sigur daca asa e, vorbesc din ce mai discutam cu amici care cautau alternative la tatuajul permanent. |
Daca tot e sa va facetzi. Eu zic sa mergetzi pe \"the real thing\" fara jumatati de masura. 1 - Vine toamna, iarna nu va mai vede nici naiba. 2- Daca alegi un model care sa-ti placa itzi zic eu ca nu o sa mai vrei sa-l dai jos.
|
de preturi nu zice nimeni nimik?
din cei care v-ati facut..e dureros/suportabil/insuportabil intre timp cat si dupa ce ti l-ai facut ?! |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
ceva pareri ? |
opa e gata deja ?:D misto
unde ti l`ai facut cu cat si cat tine ! |
secret :P la un tip :P cunoscut...
tot secret ... cat tzine ? o sa-ti spun ... cand ... s-o duce... dar se poate reface cand incepe sa se duca si etc. |
2 Attachment(s)
ca sa lamurim o chestie, observ ca ... o parte din voi au senzatia ca am facut chestia asta in photoshop , wrong , tatuajul chiar se afla pe spatele meu :)
masina alba , e masina dupa care a fost facut tatuajul , si am pus-o doar ca sa aveti termen de comparatie, de la ce s-a plecat .. si la ce s-a ajuns! cu alte cuvinte , cat de bun este cel care a facut-o ... sau .. cat de bine a iesit .. etc. |
work in progress
6 Attachment(s)
Din pacate nu am poze in format digital decit pina la faza asta, nu si cu forma finala a tatuajului.. Anyway... va puteti face o idee si asa...
|
Re:
Quote:
cat tzine ? o sa vad.. si o sa-ti zic atunci .. oricum , se merita :) |
si as mai face o remarca tattoo ul este una si body-painting (ce a ce are santos) e cu totul altu.... nu doare se aplica cu pensula... si se fol doar culori speciale... eu folosesc niste pigmenti importati din australia ... iar la tattoo uri lucrez pe baza spaulding&rogers..pt cunoscatori......
|
eu am 3.. vechi de 8-9 ani.. eram mic si beat :)
|
bey dar ziceti si voi niste preturi.
unde se pot face (in bucuresti de exemplu)? alea temporare sunt mai scumpe decat cele permanente? |
eh *** , nu , alea sunt lejereanu ...
uite de ex. eu l-am facut pe la 500 ... si .. la un om care se pricepe .. vezi sa nu-ti faci la un cealapa ... ;) baftos |
faceti voi dalea temporare ca nu tin la 5 spalati :D :D :D
|
da, imi plac tatuajele dar din pacate nu o sa-mi fac niciodata vreounu. de ce? pentru ca am acofobie :lol: :lol: =)) glumesc.... dar imi este foarte foarte frica de ace si alea... si celalat motiv pentru care nu-mi fac este cariera. daca as stii ca nu mai trebe sa muncesc nimic niciodata mi-as face, da asa...dai impresie numa la femei in rest esti privit cam aiurea.
nici piercingul nu ma pasioneaza. oricum acum 3-4 ani am vrut sa-mi fac si tatuaj si piercing si de toate, si chiar mam gandit la ceva litere pe antebrat ca imi placea ca la pac sau pe gat ca si la redman, dar in viata nu faci numai ce-ti place. :roll: |
5 Attachment(s)
si iar hasky :)
|
am vb cu un tip acu (mare priceput ...) si mi-a zis ca cica se face o mica anestezie inainte sa-ti \"bata\" desenu.
asa-i ? :? |
anestezie ptr ce ma ? ca sa te gadile cu o pensula ? doare rau frate ... :roll:
|
1 Attachment(s)
tatuajele mele..vechi de 7-8 ani
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:43. |
- Copyright 2026 4Tuning