Member of: [Observator 4tuning] [VW] [Honda] [Street Zone]
yo vreau sa`mi fac ceva \"chinezesc\" pe gat dar mi`e ca daca imi fac permanent ma bate mama cu matura ) asa ca am sa caut sa`mi fac cu hena(sau cum dreaq se scrie )
dupa ce nu mai cresc ca sa nu se intnda pielea sa se faca urat vreau sa imi fac pe spate de fat din umar in umar si lasat in jos ceva mare si inca ceva pe mana de abia astept
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Alexutzzz\"
dupa ce nu mai cresc ca sa nu se intnda pielea sa se faca urat vreau sa imi fac pe spate de fat din umar in umar si lasat in jos ceva mare si inca ceva pe mana de abia astept
iti faci pe spate portretul lui Anda Adam....si pe umar scrii numele iubitelor
Re:
Quote:
Originally Posted by \"Alexutzzz\"
blowwind se vede ca nu ai umblat prin lumea buna
+ mai cauta si tu sa vezi cum se vede da asta e soarta
adik vrei sa`mi spui ca lumea \"buna\" umbla cu tatuaje pe tot spatele ?? hai sa fim serios....
P.S. NU EXISTA LUME BUNA....daca te gandesti la aia cu bani si plini de fitze ..tin sa te informez ca aia sunt nishte nimicuri...din punctul meu de vedere!!!
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
de mult ma bate si p mine gandu la un tatuaj ... dar .. ink ... ma mai gandesk ...
am in cartier cativa oameni ... care au pe bratze tatuate ... litere de poveste ... e marfa ideeea .. dar ceva ... ... mai deosebit ... ma gandeam sa imi tatuez ceva pe cap ... pe capu` ala mare nu p ala la care va ganditzi voi ... sau pe ceafa ... adik ... pe ceafa vroiam ceva de genu 666 yeahhh