Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   [:split:] Senzational - KWX vs Holysoul (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/6955-split-senzational-kwx-vs-holysoul.html)

bogdan_kwx 21-07-05 22:10

[:split:] Senzational - KWX vs Holysoul

RoSonic: In urma provocarii facute de KWX, s-a lansat o discutie interesanta... am \"splituit\" acea discutie din topicul initial si am mutat aici.
---------

e unul de 380 cp? nu-i problema, am si eu altceva pt el dar nu cred ca se risca pt ca va pierde sigur.....

HolySoul 22-07-05 00:42

ce-ai un Cl 65 tunat mai tare ca un amg ? :)
mustangu ala e prea grav

bogdan_kwx 22-07-05 10:38

nu-i problema. vino tu cu ce vrei si ne dam oe 1000 m.poti si cu 55AMG.....:))
:shock:

HolySoul 22-07-05 13:08

unde sa vin ? :)))
vina tu la legale la suceava si ne dam acolo la libere .

bogdan_kwx 22-07-05 14:34

vrei la tine in curte? sau nu te lasa mami cu masina pina la tm?sau consuma mult?aaaa ...am inteles :stii sa te dai cu ea decit la suceava

HolySoul 25-07-05 20:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
vrei la tine in curte? sau nu te lasa mami cu masina pina la tm?sau consuma mult?aaaa ...am inteles :stii sa te dai cu ea decit la suceava

nu , dar tu ?
vad ca tu vrei la tine-n curte si nu te lasa \"mami\" cu masina .

Si DA , consuma mult si nu vad rostu sa dau atatia bani pe benzina pana acolo ca sa-ti dovedesc tie nush ce .
Si in alta ordine de idei am doua masini , nu una si n-am chef sa-ti dovedesc tzie ce am si ce nu am cine ma cunoaste stie foarte bine cum sunt si ce am mai exact.
Oricum la 37 de ani ai tai gandesti cam putin daca scopul tau pe acest forum este sa denigrezi un copil de 22 de ani care o realizat la 22 poate mai mult ca tine.
Eu zic sa nu ne mai slobozim la vorba asa ca nu e frumos , tu faci cum vrei eu pun capat off-topicului si disputei cu tine . Se vede ca vorbesti degeaba drept dovada acum zici ca nu te mai dai cu nimeni . Am dreptate sau nu ?
Ne dam unde vrei tu la jumatatea distantei intre noi . N-am chef sa-ti duci motoru pana la detonatii sa-ti fuga sa rupa . Majoritatea masinilor care vin la liniute nu rezista la un drum mai mare de 200 KM . Probabil si cazul tau si de aia eviti sa te deplasezi cu ea. O tzii pentru liniute si mergi cu tramvaiu la munca . BV ! :)
Cu
Respect

bogdan_kwx 26-07-05 09:52

pt baiatul din Vaslui....retineti \"Vaslui\"
nu o sa iti fac morala acum pt ca nu este acesta locul potrivit.Noi toti ne bucuram pentru succesele tale la cele 22 primaveri pe care spui ca le-ai apucat si iti dorim mult bine pe mai departe.Eu am zis aici ca ma dau cu orice masina pina la o anumita putere, dar nu am zis ca ma duc la ei acasa (cind sunt din Bucuresti nu-i problema).Deci modatliatea de a ne intilni sunt cursele legale la care eu particip.Uite ce iti propun sa facem:ne intilnim la focsani la o data stabilita de comun acord, eu mai vin cu cineva cu permis .Acelas lucru sa il faci si tu.Sa vii cu Opelul vectra b care sa fie pe numele tau si cine cistiga pleaca cu ambele masini.Deci sa aduci un act de vinzare cumparare cu tine. Ce zici? tu oricum esti un tip realizat iar eu ....nu voi mai plati impozit la 5 masini ci numai la 4 daca....sau cine stie poate la 6:)))))))))

Ema 26-07-05 10:01

Improspatare de memorie: Holy Soul este cel care si-a luat-o de la un Golf IV TDI de 90 cp diesel. Si si-a luat-o rau de tot, Pozele se gasesc pe 4 tuning la cursa de la Baneasa din 3 aprilie 2005.

Lucian 26-07-05 15:42

Re:

Quote:

pt baiatul din Vaslui....retineti \"Vaslui\"
nu o sa iti fac morala acum pt ca nu este acesta locul potrivit.Noi toti ne bucuram pentru succesele tale la cele 22 primaveri pe care spui ca le-ai apucat si iti dorim mult bine pe mai departe.Eu am zis aici ca ma dau cu orice masina pina la o anumita putere, dar nu am zis ca ma duc la ei acasa (cind sunt din Bucuresti nu-i problema).Deci modatliatea de a ne intilni sunt cursele legale la care eu particip.Uite ce iti propun sa facem:ne intilnim la focsani la o data stabilita de comun acord, eu mai vin cu cineva cu permis .Acelas lucru sa il faci si tu.Sa vii cu Opelul vectra b care sa fie pe numele tau si cine cistiga pleaca cu ambele masini.Deci sa aduci un act de vinzare cumparare cu tine. Ce zici? tu oricum esti un tip realizat iar eu ....nu voi mai plati impozit la 5 masini ci numai la 4 daca....sau cine stie poate la 6:)))))))))

Cea mai tare provocare EVER ! Hai sa vedem daca baietzasul din Vaslui nu e doar o vorba in vant !

Lucian 26-07-05 15:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Ema\"
Improspatare de memorie: Holy Soul este cel care si-a luat-o de la un Golf IV TDI de 90 cp diesel. Si si-a luat-o rau de tot, Pozele se gasesc pe 4 tuning la cursa de la Baneasa din 3 aprilie 2005.

Cica ar fi schimbat masina. Acum cica ar avea o vectra de 180 cai . Ce nu intelege el e raportul cp/kg , rapoartele in cutie , SOFERUL (mai ales daca mai si vorbeste la tel in timpul cursei) sunt lucruri care fac diferenta de muuulte ori .

Lucian 26-07-05 15:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"HolySoul\"
Quote:

nu , dar tu ?
vad ca tu vrei la tine-n curte si nu te lasa \"mami\" cu masina .

Si DA , consuma mult si nu vad rostu sa dau atatia bani pe benzina pana acolo ca sa-ti dovedesc tie nush ce .
Si in alta ordine de idei am doua masini , nu una si n-am chef sa-ti dovedesc tzie ce am si ce nu am cine ma cunoaste stie foarte bine cum sunt si ce am mai exact.
Oricum la 37 de ani ai tai gandesti cam putin daca scopul tau pe acest forum este sa denigrezi un copil de 22 de ani care o realizat la 22 poate mai mult ca tine.
Eu zic sa nu ne mai slobozim la vorba asa ca nu e frumos , tu faci cum vrei eu pun capat off-topicului si disputei cu tine . Se vede ca vorbesti degeaba drept dovada acum zici ca nu te mai dai cu nimeni . Am dreptate sau nu ?
Ne dam unde vrei tu la jumatatea distantei intre noi . N-am chef sa-ti duci motoru pana la detonatii sa-ti fuga sa rupa . Majoritatea masinilor care vin la liniute nu rezista la un drum mai mare de 200 KM . Probabil si cazul tau si de aia eviti sa te deplasezi cu ea. O tzii pentru liniute si mergi cu tramvaiu la munca . BV ! :)
Cu
Respect

Baaah cat de prost esti ! Ma jur ! Ce spuneai mah ? Ca ai realizat nu stiu ce pana la varsta ta ? Ai realizat un rahat ! Citeste o carte copil retard ce esti ! Esti praf ! Tu nu ar trebui sa spui decat \"BUNA ZIUA\" in discutiile cu KWX referitoare la masini - motoare - curse . Bogdan este un om fata de care un introvertit k tine ar trebui sa aiba doar respect ! Distrusuleee ai o ragalie de masina (ma refer la greutate) nu ai facut nimic la ea tu cu mana ta . KWX a lucrat mai mult la masina lui Craiova decat tu la masina ta de cand o ai ! Vrei performanta ?! Incepi cu intelectul - citeste o carte (nu de colorat) ! Masini de liniutze care nu rezista mai mult de 200 KM ? Esti aberant ! ESTI PROST !

HolySoul 26-07-05 23:17

kwx pune la bataie si tu o masina k-lumea aia nu-i pe gustul meu .

sau banu jos pe 12.000 euro daca tot te dai zmeu si ai 6 masini .

HolySoul 27-07-05 01:28

fiind miza mare ma astept ca el sa faca modificari majore la masina asa ca masina mea n-o sa mai fie stock.

cat despre tine lucian ... daca pun un chip pe masina deja o sa mai trebuiasca sa lucrezi 2 ani sa ma faci .
asta daca in aia 2 ani nu-mi montez si turbine pe ea.
ahh ... nu eu personal , la irmischer .
Da promit ca o sa ma uit la ei cand lucreaza poate invat ceva .

maryo 27-07-05 08:41

Holysoul- crede-ma ca un R5 turbo bate multe masini!Eu sincer ma asteptam ca un V-Tec de 160 cai sa ii faca probleme dar daca un Type-R abia a reusit sa il bata atunci nu dau nici o sansa V-Tec-ului!
Si inca ceva- KWX-ul e un impatimit al masinilor-a avut multe masini\"slabe\"care au batut tot pe pista!
Cat despre masina lui Lucian-din cate stiu eu are acelasi motor-nu vreaus a vorbesc prostii- si fuge ca dracii si masinutza aia!Crede-ma ca a fost un R5 care a batut 335-pus pe urs care e o caroserie relativ usoara!
Deci-pe 400m nu ai nici o sansa cu V6!Singura ta sansa e sa te dai pe viteza finala-poate,poate!
NU mai fii orgolios pentru ca nu e cazul!Nu il ridic in slavi pe KWX-ul ca nu am de ce,dar a avut si are masini puternice care fac mari probleme celorlalti concurenti!
Si inca ceva-incercati si voi sa aveti un limbaj mai dragutz ca o sa ajunga forumul asta efectiv \"de cartier\"
Bafta maxima!

bogdan_kwx 27-07-05 11:36

din ce an e vectra ta? cine ti-a evaluat-o la 12000?eu am spus ce masina am si ce motor are. ia zii si tu ?

Lucian 27-07-05 15:06

Man ... eu i-am spus ca ce are el nu e masina se fuga , de liniutze ... dar el nimic ... batman - batman !

Vyruss 27-07-05 16:14

HolySoul cred ca ar trebui sa arati ce poti, desi ma indoiesc.
Dupa cum ai vazut prin pagina 2 un 206 RC cere revansa. Ce sanse ai tu cu un RC?
Poate Santos nu are carnet, dar stie bine ce vb. Pe 3 Aprilie te-ai facut nde ras contra unei masini mult mai slaba decat R5-ul, si pe deasupra si diesel, si pe deasupra si condus de o femeie.
Fazaa cu planetara e deja expirata rau. Mai incearca o fisa

Zyx 27-07-05 16:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Man ... eu i-am spus ca ce are el nu e masina se fuga , de liniutze ... dar el nimic ... batman - batman !

Prea tare!!! LOLOLOL!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

bogdan_kwx 27-07-05 21:09

mai am o varianta pt baiatul din vaslui.uite ...am un vehicul de 143 CP e al meu din pacate si ma dau cu orice masina ai tu sau rudele tale de gradul 1 pe orice distanta dar maxim 100km cu conditia sa conduci tu. miza de 12000 e prea mare? putem face si pe 400 sau pe 1000 m.
PS. daca accepti promit ca iti dau si ...avans.

shadowro 27-07-05 22:13

si urca in 12 mii rpm ? 8)

lolek 27-07-05 22:17

pericol mare KWX masina ... am vazut si eu ca 206rc cere revansa ... ce sa zik feicitari proprietarului si cat mai multe victime :twisted:

ps: sunt si eu copil da altii mai mari ca mine au minte de 5 ani

bogdan_kwx 27-07-05 22:21

am uitat sa-ti zic , poti veni si cu un ....F16 :roll:

COObra 28-07-05 05:28

hai ca o dati in diverse rau de tot pe bune
ce naiba mah parca sunteti copii mici..Lucian la tine aveam pretentii ca nu intretii discutii dastea de rahat.
ca o discutie si io bagator de seama....m-am dat cu v6 (parca asta are holysoul acum) si stiu ca fuge...dar pe de alta parte am vazut si cursa de care zice Maryo mai sus dintre R5 si 335 si sincer.....daca as vedea un R5 turbo langa mine mas duce acasa intai as dormi putin si dupa aia mas gandi sa dau cu zecile de mii de parai pe geam.
apropo daca tot va dau banii afara din casa mai bine mai donati ceva la amaratii aia care au ramas fara tot ce au muncit o viata.
Lucian te provoc la o liniuta cu spatele pe 1258 de metri prin gropi pe 134.563 de euro........fara TVA. Da decontezi cu factura :wink:

aR99bMw 28-07-05 05:40

e 300 de euro un motor de asta e r5 turbo..... :D ......nu ma petrec 2 saptamani...imi iau si io o dacie si pun motoru......chiar ma gandesc....mere?merita? :lol:

HolySoul 28-07-05 14:54

Re:

Quote:

mai am o varianta pt baiatul din vaslui.uite ...am un vehicul de 143 CP e al meu din pacate si ma dau cu orice masina ai tu sau rudele tale de gradul 1 pe orice distanta dar maxim 100km cu conditia sa conduci tu. miza de 12000 e prea mare? putem face si pe 400 sau pe 1000 m.

si de ce masina e vorba ?

bogdan_kwx 28-07-05 15:14

ce conteaza ce e. da sau nu .asta e un raspuns caracteristic celor de 22 dar ...\"realizati\".deci tu ori nu ai 22 ori e ceva putred la mijloc.nici tu nu ai spus decit ca e un opel vectra b.puteai pune pe el si motorul de 2000 turbo asa ca ....nu da inapoi.uite...ca sa te linistesc daca te dai pe 1000 m tu pleci eu beau un pahar cu apa si apoi ...go. hai ca te-am bagat in ceata si nu mai stii ce sa crezi. :P

bogdan_kwx 28-07-05 15:17

si ca sa iti dau un indiciu si asta a mea in varianta a doua face 12000 ba cred ca chiar 12500 .asa ca suntem chit

Vyruss 28-07-05 15:35

1 Attachment(s)
HolySoul fi atent la filmul asta, si nu te mai contrazice aiurea. Daca esti asa smecher accepta provocarea facuta, desi iar vei gasi scuze de tipul: golful avea mult peste 90 cai, aveam o planetara rupta, etc.

akimoto 28-07-05 16:55

Re:

Quote:

Quote:

si de ce masina e vorba ?

o fi vun opel speedster :evil:

HolySoul 28-07-05 19:45

nestiind de ce masina e vorba nu ma bag , poate sa fie un opel tigra , masina care ma face varza pe orice distanta la motorizarea aia .
SI 2.0 Turbo n-a fost niciodata pus din fabrica pe vectra B numai pe calibra si pe vectra A a fost si pe astra .

kwx ramane valabila chestia cu 100 Km .. tu vii cu renaultu ala si eu cu a mea sa vedem ce iese .
oricum chestia asta cu 100 Km e cam ilegala si mi se pare pueril sa te intreci in trafic pe o distanta asa mare sa pui in pericol viata altor participanti la trafic , chiar pietoni .

Si vrei sa-ti arat buletinu ca am 22 de ani sau ce ?
Asa te iau si eu la misto ca tu n-ai 37 de ani sau nu gandesti de 37 .. hai sa nu ne mai judecam unu pe altu ca doar nu ne stim personal , iar de pe net n-ai cum sa cunosti omul .

accept provocarile tale pe toate mai putin 0-400 metrii si pe aia cu nush ce masina de 143 cai ... (spune exact ce masina si poate ma dau)
O sa vin la curse la timisoara daca Lucian n-o sa-mi ia glanda pana ajung acolo .
O sa ne dam la libere . Ce spui?

HolySoul 28-07-05 19:50

kwx sa stii ca nu ma jignesti zicandu-mi baiatu din vaslui .
Vaslui este un oras frumos cu istorie frumoasa , curat , nepoluat , fara aglomeratie .
Daca-mi placea alt oras fii sigur ca ma mutam .
O sa plec afara si am sa ma stabilesc acolo si nu din cauza la felul cum arata orasele la noi ci din cauza oamenilor de aici .
Se stie ca romanii destepti au plecat afara , de ce oare ?( ca aici erau certati cu toti prostii )
Eu n-am de gand sa-mi schimb caracterul pentru niste persoane care nici nu le cunosc.

blowwind 28-07-05 19:59

Re:

Quote:

kwx sa stii ca nu ma jignesti zicandu-mi baiatu din vaslui .
Vaslui este un oras frumos cu istorie frumoasa , curat , nepoluat , fara aglomeratie si putin poluat .
Daca-mi placea alt oras fii sigur ca ma mutam .
O sa plec afara si am sa ma stabilesc acolo si nu din cauza la felul cum arata orasele la noi ci din cauza oamenilor de aici .
Se stie ca romanii destepti au plecat afara , de ce oare ?( ca aici erau certati cu toti prostii )
Eu n-am de gand sa-mi schimb caracterul pentru niste persoane care nici nu le cunosc.

pey sa vedem..oras nepoluat dar putin poluat...ma rog nu conteaza :)) ai zis tu mai sus ceva \"si nu din cauza la felul cum arata orasele la noi ci din cauza oamenilor de aici .
Se stie ca romanii destepti au plecat afara\" .... ma da ce destept esti tu :)) pana acum ne`ai aratat doar ca ne esti inferior...nu mie..ci altora :))...

P.S. ce vretzi..ma bag si yo ca musca`n curul calului :D

HolySoul 28-07-05 20:02

daca nu ti-am aratat tie ca-ti sunt inferior ce mai conteaza ?
Si daca tot am aratat tuturor ca le sunt inferior dar nu si tie inseamna ca tu esti inferior lor ... cum suporti chestia asta ?

blowwind 28-07-05 20:05

Re:

Quote:

daca nu ti-am aratat tie ca-ti sunt inferior ce mai conteaza ?
Si daca tot am aratat tuturor ca le sunt inferior dar nu si tie inseamna ca tu esti inferior lor ... cum suporti chestia asta ?

pey n`am zis ca imi sunt inferior !! am zis yo asta ?? NU :) si daca le sunt inferior ce ?
depinde ce intelegi prin asta...mai prost ?in nici un caz nu m`am referit la asta...ma refeream la mod de gandire(mentalitate),orgolii and shit like that..dar ma rog...nu mai continui ca face urat RoSonic :) :oops:

P.S. vroiam sa punctez faptul ca ne faci prosti,...dar de asta nu te`ai prins :) ..si bineinteles tu destept :D

Lucian 28-07-05 20:10

Re:

Quote:

nestiind de ce masina e vorba nu ma bag , poate sa fie un opel tigra , masina care ma face varza pe orice distanta la motorizarea aia .
SI 2.0 Turbo n-a fost niciodata pus din fabrica pe vectra B numai pe calibra si pe vectra A a fost si pe astra .

kwx ramane valabila chestia cu 100 Km .. tu vii cu renaultu ala si eu cu a mea sa vedem ce iese .
oricum chestia asta cu 100 Km e cam ilegala si mi se pare pueril sa te intreci in trafic pe o distanta asa mare sa pui in pericol viata altor participanti la trafic , chiar pietoni .

Si vrei sa-ti arat buletinu ca am 22 de ani sau ce ?
Asa te iau si eu la misto ca tu n-ai 37 de ani sau nu gandesti de 37 .. hai sa nu ne mai judecam unu pe altu ca doar nu ne stim personal , iar de pe net n-ai cum sa cunosti omul .

accept provocarile tale pe toate mai putin 0-400 metrii si pe aia cu nush ce masina de 143 cai ... (spune exact ce masina si poate ma dau)
O sa vin la curse la timisoara daca Lucian n-o sa-mi ia glanda pana ajung acolo .
O sa ne dam la libere . Ce spui?

Nu-ti iau glanda man , se supara KWX pe mine . :) Si in plus de asta nu-mi permit sa omor un geniu .

alexutzu 28-07-05 20:24

Re:

Quote:

Vaslui este un oras frumos cu istorie frumoasa , curat , nepoluat........................si putin poluat .

:lol: :lol: :lol:

HolySoul 28-07-05 21:07

am dat Edit ma nah mai greseste omu vrei sa dau quote la ce-ai scris tu pe forumu asta sa vezi ce pasarici ai scos si tu ?
vrei sa ma provoci pe mine sau pe kwx ? sau care-i rostu comentariului tau ?

alexutzu 28-07-05 22:10

Re:

Quote:

am dat Edit ma nah mai greseste omu vrei sa dau quote la ce-ai scris tu pe forumu asta sa vezi ce pasarici ai scos si tu ?
vrei sa ma provoci pe mine sau pe kwx ? sau care-i rostu comentariului tau ?

ma faceai sa rad, atata tot, eu ti-am zis ca nu comentez in fata altor masini care chiar stiu ca nu isi au rostu sa isi bata capu` cu mine :wink:
sa nu crezi ca aici ma refer la VECTRA ta :lol:

HolySoul 28-07-05 22:50

deci ma provoci alexutzu cu megane de 1.6 16V ?

bogdan_kwx 28-07-05 23:11

vad ca nu ne intelegem. ti-am zis \"baiatul di vaslui\" pt ca nu stiu cum te cheama. numele meu e Bogdan, simplu se poate intelege. deci...daca vrei pe 400 m ma dau cu R5-ul. daca vrei pe 1000 m sau pe 100 km ma dau cu aia de 143CP.uite sa vezi ca-s generos. daca vrei pe 100 km iti dau 10 km avans. e suficient? auzi ...tie chiar ti-e teama de un opel tigra?Daca pierzi cei 12000 cu ce o sa te mai stabilesti ....pe unde visezi tu?Ma indoiesc sa te infieze cineva la virsta ta

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning