Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROMOTII pe 4TuningRO (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro.html)
-   -   Solutie Revolutionara De Spalare Si Lustruire Auto Fara Utilizarea Apei (https://forum.4tuning.ro/235-promotii-4tuningro/69330-solutie-revolutionara-spalare-lustruire-auto-utilizarea-apei.html)

ZoliaT 01-03-08 15:30

Solutie Revolutionara De Spalare Si Lustruire Auto Fara Utilizarea Apei

3 Attachment(s)
SANTAL PROD ROMANIA va ofera in premiera un produs de ultima tehnologie si de inalta calitate al companiei americane Freedom Waterless CAR Wash :

ELEVEN ONE
Solutie ecologica pentru spalat, curatat, polisat, lustruit si protejat fara apa

Spalarea auto fara apa (engl: Waterless Car Wash) este un concept nou si revolutionar de a spala, curata, lustrui si proteja orice suprafata vopsita, din sticla, oglinda, plastic, fibra de sticla, acril, pvc, crom, inox etc. Aceasta tehnica foloseste o solutie de ultima generatie ELEVEN ONE produsa de compania americana Freedom Waterless Car Wash. Stergerea suprafetelor se face cu 2 lavete din microfibra .

11 avantaje intr-1 singur produs de exceptie - ELEVEN ONE :
1. Spala caroseria autoturismelor fara a utiliza apa sau detergenti
2. Indeparteaza murdaria fara a produce zgarierea sau matuirea vopselei
3. Lasa in urma o suprafata curata, stralucitoare, cu un luciu absolut deosebit
4. Protejeaza perfect vopseaua impotriva razelor ultraviolete si a ploilor acide
5. Prin folosirea periodica, duce la disparitia sau atenuarea zgarieturilor vechi
6. Este foarte rapid. Cca.15 minute pt. curatarea si lustruirea unei masini medii
7. NU necesita timp de asteptare pentru uscare, dupa spalarea masinii
8. NU este toxic sau daunator. Nu necesita precautiuni speciale la folosire
9. Este un produs ecologic si biodegradabil . Protejeaza mediul inconjurator
10.Spala, lustruieste oriunde si oricand, fara a fi necesara o tinuta de lucru
11.Spalarea fara apa cu ELEVEN ONE este mai ieftina fata de spalarea clasica

Cand este folosit corect, ELEVEN ONE poate curata, lustrui si proteja masina Dvs. in doar cateva minute, fara prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, acest produs novator scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii .

ELEVEN ONE curata toate suprafetele de tipul: suprafete vopsite, suprafete cromate, suprafete din fibra de sticla, plastic si sticla. Se utilizeaza atat pe suprafete uscate cat si pe suprafete putin umede.

ELEVEN ONE se utilizeaza pentru spalarea, curatarea, lustruirea si protejarea exterioara a autoturismelor, motocicletelor, camioanelor, remorcilor, rulotelor, motorulotelor, ambarcatiunilor .

ELEVEN ONE nu contine: silicon, ceara, substante toxice sau periculoase, substante derivate din petrol .

ELEVEN ONE este un amestec inovativ si foarte complex de ingredienti: polimeri speciali, sapunuri organice vegetale, surfactanti, agenti de lubrifiere, fossil wax, Brasilian Carnauba wax si alti componenti foarte fini. Este un produs complet organic, biodegradabil si 100% ecologic .

ELEVEN ONE este o formula magica, un produs de ultima tehnologie .

TESTATI-L ASTAZI !

Portiera inainte de spalare cu ELEVEN ONE :
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/347c96868a8758.jpg

Portiera dupa spalare cu ELEVEN ONE :
https://forum.4tuning.ro/imagehosting/347c96868e5f84.jpg

Prezentare : Flacon 500 ml cu pulverizator pentru spalarea a 4-5 autoturisme
Pret standard : 7 euro .

OFERTA :
Comandati in magazinul nostru online produse in valoare de minim 100 euro
si primiti discount 15% in loc de 10% , daca ne trimiteti pe formularul de
comanda mesajul : Am citit pe 4Tuning !

web site : www.111.ro
vanzari : 0730 111 733
dealeri : 0730 111 059

alecu.1980 01-03-08 21:26

Re: Solutie Revolutionara De Spalare Si Lustruire Auto Fara Utilizarea Apei

trimiti si prin posta?astept un raspuns pe mess la alecu.1980

Azerty 02-03-08 18:34

Frate, no offense, dar asta nu e de spalat, e de curatat.
La noroiul care se aduna pe masinile din romania, nu stiu cum o sa faca fata.
La noi trebuie inmuiat noroiul si inlaturat cu presiune.
Nu e vorba doar de ceva praf.
Mult succes.
Eu unul sunt reticent...

dani_bwr 02-03-08 23:00

si sub aripi cum speli? sau in interiorul rotilor unde se aduna de la placutzele de frana... :???: nu mi se pare un inlocuitor, eventual vara cand se depunde numa praf pe caroserie sau cand o tzii mult in garaj si se pune praf...

B|shOp-VR6 03-03-08 14:46

Nici eu nu inteleg cum poate indeparta particulele de praf fara sa zgarie masina.. daca dai cu laveta peste ele.. Nu cred ca solutia asta le dizolva.. ci mai repede cred ca e un fel de Duralube.. intelegeti voi ideea.. :))

Ca sa nu mai zic ca.. 500ml sa speli 5 masini deja e fictiune curata :))) 100ml la masina.. get real...

Bass-Evolution 04-03-08 10:31

Povesti si reclama... inca o treaba inventata de americani, prezentata de un mos de 70 de ani care e in industria auto inca din '63 si care pentru inca 60 de dolari pe luna, face reclama si la asa ceva. Sunt la randul meu sceptic in ceea ce priveste abilitatile acestui produs de a "spala" o masina. Lucrez la o reprezentanta auto si ma gandesc ca eventual ar fi un produs ok pentru intretinerea unei masini de showroom sau pentru pregatirea unei masini expusa la un show, desi si aici sunt producatori renumiti peste care trebuie sa treci si dau un singur exemplu Meguiars...

Eleven One 05-03-08 00:08

Se pare ca ai oarecare interese cu firma data de exemplu. De ce nu iti deschizi un forum separat cu aceasta tema si vii aici sa faci reclama acelui brand ?
Eleven One se vinde in toate judetele din tara . Clientii sunt inclusiv show-roomuri auto mari . Eu unul nu pot sa inteleg o persoana care este sceptica fata de un produs pe care nu-l cunoaste , dar se repede public sa-si dea cu parerea , fara sa aibe habar despre ce este vorba. Este ca atunci cand intri in vorba intr-o discutie, fara sa stii ce s-a vorbit inainte. Sau gresesc si esti bine informat ?

100 ml de solutie consumata la o spalare nu este deloc fictiune. Pe un autoturism mic se consuma cca 80 ml. Media generala este 110-130 ml cu conditia ca masina sa nu fie exagerat de murdara, caz in care consumul poate sari de 150 ml .

Apropo, nu am inteles comparatia cu Duralube. Nu are nici o legatura cu acest subiect.

Sunt aici sa dau explicatii. Va astept. Bye

Daniel_Toa 05-03-08 07:36

Trimiti cumva prin curier si in alte orase ? o sticluta exact cat e necesar pentru spalarea unei masini, cat costa ?

B|shOp-VR6 05-03-08 13:33

Quote:

Originally Posted by Eleven One (Post 1400723)
Se pare ca ai oarecare interese cu firma data de exemplu. De ce nu iti deschizi un forum separat cu aceasta tema si vii aici sa faci reclama acelui brand ?
Eleven One se vinde in toate judetele din tara . Clientii sunt inclusiv show-roomuri auto mari . Eu unul nu pot sa inteleg o persoana care este sceptica fata de un produs pe care nu-l cunoaste , dar se repede public sa-si dea cu parerea , fara sa aibe habar despre ce este vorba. Este ca atunci cand intri in vorba intr-o discutie, fara sa stii ce s-a vorbit inainte. Sau gresesc si esti bine informat ?

100 ml de solutie consumata la o spalare nu este deloc fictiune. Pe un autoturism mic se consuma cca 80 ml. Media generala este 110-130 ml cu conditia ca masina sa nu fie exagerat de murdara, caz in care consumul poate sari de 150 ml .

Apropo, nu am inteles comparatia cu Duralube. Nu are nici o legatura cu acest subiect.

Sunt aici sa dau explicatii. Va astept. Bye

Nu am nici un interes.. nu comercializez absolut nimic legat de domeniul auto.. Comparatia cu Duralube era de principiu nu de produs.. la modul ca si ei o ridica in ceruri si cand ai bagat-o in motor dupa ceva timp poti sa-l arunci la gunoi.. acela fiind un produs dedicat (dupa parerea mea) samsarilor care nu vor sa arate clientului ca masina consuma ulei.

Solutia poate fi folosita de firmele mari pentru showroom-uri dar nu cred ca aceste firme au in showroom masini murdare cum sunt cele care circula zi de zi pe strazi. E o diferenta in a spala o masina care circula pe strada si una care sta intr-un showroom. Daca spuneati ca e o solutie de intretinere, care poate da luciu unei masini expuse putin prafuite mai credeam dar ca speli o masina care a circulat o saptamana prin Bucuresti si a mai prins si o ploaie.. lasa-ma sa ma indoiesc de capacitatile acestui produs de a o spala.

O sa fiu la salon si o sa fiu chiar curios cat de murdara va fi masina pe care ziceti ca veti face testul.. iar daca poti sa ne prezinti principiul de lucru al acestei solutii in cazul in care masina nu este doar prafuita ci prezinta chiar urme de pamant uscat pe aripi.. ar fi binevenit.

PS. Imi dau cu parerea pentru ca este un forum public si am acest drept. Daca vroiai doar reclama fara comentarii la ea, trebuia s-o faci sub forma de baner sau sa inchizi topicul.

Eleven One 05-03-08 14:20

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 1401800)
Nu am nici un interes.. nu comercializez absolut nimic legat de domeniul auto.. Comparatia cu Duralube era de principiu nu de produs.. la modul ca si ei o ridica in ceruri si cand ai bagat-o in motor dupa ceva timp poti sa-l arunci la gunoi.. acela fiind un produs dedicat (dupa parerea mea) samsarilor care nu vor sa arate clientului ca masina consuma ulei.

Solutia poate fi folosita de firmele mari pentru showroom-uri dar nu cred ca aceste firme au in showroom masini murdare cum sunt cele care circula zi de zi pe strazi. E o diferenta in a spala o masina care circula pe strada si una care sta intr-un showroom. Daca spuneati ca e o solutie de intretinere, care poate da luciu unei masini expuse putin prafuite mai credeam dar ca speli o masina care a circulat o saptamana prin Bucuresti si a mai prins si o ploaie.. lasa-ma sa ma indoiesc de capacitatile acestui produs de a o spala.

O sa fiu la salon si o sa fiu chiar curios cat de murdara va fi masina pe care ziceti ca veti face testul.. iar daca poti sa ne prezinti principiul de lucru al acestei solutii in cazul in care masina nu este doar prafuita ci prezinta chiar urme de pamant uscat pe aripi.. ar fi binevenit.

PS. Imi dau cu parerea pentru ca este un forum public si am acest drept. Daca vroiai doar reclama fara comentarii la ea, trebuia s-o faci sub forma de baner sau sa inchizi topicul.

ELEVEN ONE nu este destinat doar pentru saloanele si showroom-urile auto. Ei sunt doar un segment de piata. Ideea este alta . Daca am reusit sa convingem un dealer auto sa spele si sa intretina zilnic cu ELEVEN ONE flota de autoturisme noi din showroom, in valoare de cateva zeci sau sute de mii de euro, as indrazni sa afirm ca putem sa convingem pe oricine. Unii din acesti dealeri au testat ELEVEN ONE in conditii extreme si nici unul din acestia nu a fost dezamagit de rezultate.

In alte tari exista spalatorii auto ecologice fara apa. Iata cum se procedeaza :
Daca masina este foarte murdara, ei spala initial masina cu un jet scurt de apa pentru inlaturarea murdariei grosiere, in special din zona rotilor.

Iata un link cu un filmulet demonstrativ : https://www.youtube.com/watch?v=KfBwz3GSNss

ELEVEN ONE nu este economic sa-l utilizati pe masini foarte murdare pentru ca se va consuma multa solutie si vor fi necesare mai multe lavete. Dar pentru majoritatea cazurilor este perfect de utilizat. Mergeti la o spalatorie auto clasica sa vedeti cate masini care stau la coada sunt exagerat de murdare.

Cititi si cateva pareri ale celor care au utilizat ELEVEN ONE : http://www.111.ro/forum

Apropo, nu va imaginati ca vom spala la expozitie o masina doar putin prafuita.Va fi suficient de murdara pentru a convinge.

m4x 05-03-08 15:22

Lucrez intr-o reprezentanta auto si pot sa va zic ca acest produs chiar da roade. L-am testat atat pe masinile din show-room cat si pe masinile din curte.
Cele din show-room dupa aproximativ 3 stergeri cu solutii se curata f bine doar cu laveta.

vllad 05-03-08 19:56

bun am inteles descrierea produsului cat costa dar pot sa comand acasa imi vine un flacon? k la banii astia merita sa incerc sa vad daca e buna .....

adut 06-03-08 08:29

mie unu mi se pare cam ciudat
parca tot o spalatorie e baza ...si mai rapid si mai sigur ,dupa un drum bucuresti brasov iarna cand e toata masina plina de noroi,sare si zapada....poti sa dai cu fasul asta pana ti se apleaca......
mie unu imi parwe mai mult a wax....
scuze daca gresesc..nu o lua in nume de rau:???:
multa bafta

mariusD 06-03-08 09:55

ce mai produs... la masina mea (neagra) apai apar zgarieturi una doua doar daca are o minuscula pietricica si o stergi cu un servetel ceva... si daca mai si dai cu laveta si o imprastii ... nici nu vreau sa imi imaginez :shock: tot mai bun e jetul de apa

foryou 06-03-08 13:14

solutia se poate comanda si pe site sau pe e-mail la [email protected] ,sau la unul din reprezentantii zonali .Daca o sa fii atent putin pe www.111.ro vei gasi undeva la contact un distribuitor.VEI fi foarte multumit de rezultate.o zi buna.

foryou 06-03-08 13:36

Pentru cei SCEPTICI dar INTERESATI ,care nu sunt convinsi ca acest produs este bun ,ii rog mai intai sa testeze produsul sau sa participe la o demonstratie si dupa aceea sa faca comentarii pe forum. ( asta atunci cand vor avea ce comenta).Pana atunci va rog sa va abtineti de la a face afirmatii nefondate.Totodata le aduc la cunostinta ca aceasta solutie curata ,nu zgaraie vopseaua ci o protejeaza in timp.Daca au reusit in nici 1 an sa ajunga sa acopere distributia la nivel national, eu zic ca produsul e OK si binevenit pe piata in ROMANIA.Eu le urez succes ...

foryou 06-03-08 13:41

Meguiars...???cine a auzit de ei ???asta ca lucrezi tu cu ei ...neinteresant,sincer.
sunt pe piata in ROMANIA ???
Daca erau si produsele erau ok ,sigur stiam si noi de ei dar deocamdata stim de ELEVENONE care e un produs ieftin si rentabil si cunoscut la nivel national .Te invit sa-l testezi ...

foryou 06-03-08 13:54

Ca sa nu mai zic ca.. 500ml sa speli 5 masini deja e fictiune curata :))) 100ml la masina.. get real...

Ai testat produsul si ai constatat asta ??? Nu cred,verifica mai intai si dupa posteaza un raspuns aici.
Ai un distribuitor in Bucuresti ,eu zic sa-l contactezi si sa te convingi.
Razvan Atanasiu Mobil: 0727 89 89 63

bazzuk 09-03-08 10:43

multi useri "fantoma" care lauda produsul , pararea mea este ca acest produs nu face fata noroiului mai ales daca circuli si prin ilfov cu masina sa se umple de noroi care de abia il inlaturi cu vaccumul cu presiune , iar acest "ajax" ce poate sa-i faca noroiului decat sa-l inmoaie la suprafata iar cand dai cu acea laveta minunte sa iti cada si vopseaua si kitul de pe masina. intradevar pt showroom uri este ideal pt a nu le mai spala cu apa a muta masinilie etc .. .dar acolo este vorba de o cantitate mica de praf cam ce se strange pe birou intr-o saptamana.

BogdiB 10-03-08 00:09

cred ca face fatza bine pe o masina prafuita nimic mai mult ...

HaRdHouse 10-03-08 09:22

lasati omul sa isi prezinte produsul..nu mai fiti asa rautaciosi :) poate chiar isi face treaba nu aveti de unde sa stiti

is 03 nba 10-03-08 13:56

Vreau si eu un Flacon cu tot cu laveta si ce mai e.Cum comand?

marius_eugen 10-03-08 14:47

1. Ma intereseaza pana la urma la ce pret este un tub de 500 ml de solutie de curatare .

2. Nici eu nu cred ca poti sa cureti de 5 ori masina dintr-un singur tub . Si eu imi fac de obicei singur detailing-ul masinii si ale prietenilor si iti spun ca la un spalat bun , normal , folosesti cam 70 - 80 ml de ceara lichida , adica faci puf-puf cu ea pe toata suprafata masinii si apoi mai dai o data cu apa pentru limpezire . Cat timp tu trebuie sa dai pe toata suprafata sia sta nu numai pulverizat , ci si ca sa uzi complet suprafata ( pentru a fi vorba de " pulverizare pe suprafata murdara, particulele de ELEVEN ONE inconjoara si izoleaza moleculele de murdarie, le distanteaza si le desprinde de pe suprafata vopsita, inainte de a incepe stergerea. Procesul se numeste emulsificare " ) Nu poti sa izolezi si sa le distantezi cat timp suprafata nu este destul de imbibata cu solutie !
Apoi nu numai ca trebuie sa dai pe masina , dar mai trebuie sa pulverizezi si pe carpa , astfel incat sa se creeze acel contact ud-pe-ud , pentru a nu zgaria si a matui vopseaua !
Parerea mea este ca din 500 ml mai mult de 3 spalari decente nu poti face si spun asta , gandindu-ma la o masina de talia celei care o detin si nu la o masina de talia X5 / ML .
Nu poti sa speli masina la contra-aripi , sau pe undeva unde trebuie jet de apa , asta e clar , dar produsul se recomanda celor care au masina depozitata undeva unde este doar praf sau eventual dupa vre-o ploaie ...
Eu personal il voi folosi doar pe post de polish/ceara .

3. Astept detaliile pe privat sau chiar aici !

pablo.odg 10-03-08 23:16

Am vazut filmultetul de pe youtube si sincer aceeasi treaba as fi putut s-o fac si cu un servetel umed. Masina aia era doar putin prafuita. In conditiile astea cred si eu ca "speli" 4-5 masini cu solutia "revolutionara de spalare si lustruire auto".
PS: pachetul de servetele umede e doar 1.5 lei.

GODLESS 12-03-08 05:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by foryou (Post 1404266)
Daca au reusit in nici 1 an sa ajunga sa acopere distributia la nivel national, eu zic ca produsul e OK si binevenit pe piata in ROMANIA.Eu le urez succes ...

In romania pot sa vinzi si *** daca sti cum sa-l impachetezi si sa-l preziniti ...

Eu nu sunt lamurit cu niste amanunte foarte importante ...
1. De ce nu se zice exact ce contine produsul (ingredientele chimice) expresie de genul : "alti componenti foarte fini." componenti aia sunt atat de fini incat nu se pot mentiona ?
sau "polimeri speciali" ... si polimerii sunt asa de speciali incat nu merita mentionati ?
Poate ca unii dintre noi nu au lipsit la orele de chimie si am fi curiosi sa stim compozitiile chimice ... si sa vedem cat de ecologici sunt ...

2. Pai daca este asa de ecologic si de natural de ce irita ochii ?
"• In caz de contact cu ochii, spalati zona atinsa abundent cu apa 10-15 minute.
• Daca iritatia persista, consultati un medic. Nu ingerati produsul ! "
Chiar daca-ti dai cu sucul de lamaie (foarte natural si ecologic) in ochi care are 5% acid si un PH de la 2 la 3 nu trebuie sa te speli 10-15 min , sa inteleg ca produsul contine un acid mai puternic ? oare cat de daunator este vopselei in timp (2-3 ani) acest lucru ?

3.Ce inseamna EMULSIFICARE ? Va spun eu ... nimic ! e un cuvant inventat de voi ca suna bine ...
voi atii explicat asa :
"Ce inseamna emulsificare ?
Emulsiile sunt sisteme constituite din apa, ulei si surfactanti, constituind lichide unice, relativ optic isotropice, stabile termodinamic si se obtin prin emulsifiere . "

Sa luat prima fraza de pe Wikipedia ca sa explicati emulsiile (nici macar nu sa colsultat DEX-ul ) sa adaugat "si se obtin prin emulsifiere" si nu sa spus defapt nimic despre ce inseamna emulsificare . Si de la emulsie, emulsifiere sa ajungi la emulsificare e cale foarte lunga ...
Dar ma rog, e un joc frumos de cuvinte si sa folosesti cuvinte mari pe care nu le stie nimeni , si suna pompos ... :shock:

Crystal_Method 17-03-08 21:49

Eu am incercat produsul, l-am primit gratuit pt ca am o spalatorie auto si am fost interesat de cea ce face.
Scurt si la obiect nu poate inlocui o spalare cu jet de apa desi ar fi fost foarte bine, se poate folosi la masini putin prafuite, dar in nici un caz la masini nespalate de 3-4 zile.
Cine isi da aici cu parerea despre Meguiars ar trebui macar sa stie ca sunt cam cei mai tari in "car care" si daca nu sunt la noi pe piata ( desi sunt) asta nu inseamna ca nu sunt buni.
Importator de Meguiars este Top LAC Glassurit.

Desi ar fi fost frumos sa fie adevarat sa speli o masina cu 150 ml de solutie nu este si nu cred ca o sa fie prea curand.

Johann 18-03-08 11:21

Pe scurt, nu am nici o treaba cu cei de la 111 am o masina neagra, care o fost si expusa la romexpo, am folosit 111 atat in expo cat si dupa (adica azi), mie unul mi e pare genial. Sunt convins ca daca masina este plina de noroi sau mai stiu eu ce nu face fata, eu in mod normal spal masina odata la 2 zile, si era plina de zgarieturi fine, probabil de la "pielea" cu care o sterg dupa ce o spala (zgarieturile au iesit la polish inainte sa bag masina la romexpo). La romexpo am spalat masina de vreo 5 ori cu aceasta solutie (se punea praf la greu am folosit 2 kituri). Am spalat-o din nou azi, si inca nu are nici cea mai mica urma de zgarieturi. Dureaza pana in 15 min sa o spal. Mie unul imi place, in ideea ca nu dureaza mult, si decat sa stau la cozi odata la 2 zile, mi-o fac singur in fata casei.

Acum fiecare cum crede, dar cel mai bine in opinia mea este sa incercati si sa vedeti si voi ce si cum. Eu personal, maniac de fel, zic ca la testarile de mine e OK, sa vedem ce se intampla de acum incolo. Daca constat ca se intampla ceva negativ postez imediat, trust me ;)

mareo 18-03-08 14:32

si eu miam cumparat la 4tuning, si am spalat masina pentru prima data ieri:D si pot sa zic...ca am venit cu ea de la bucuresti, am prins si ploaie..si sa dus foarte bine...de 5 ori cred ca se poate spala...mai ales ca masinuta mea e mica:D deci incercati produsul inainte sa vorbiti ( fara sa stiti cum e defapt ).

bafta si incercatil , nu e scump si nu o sa v`a para rau

Alexis_turbo 18-03-08 16:15

Am si eu! Sunt foarte multumit de el! Si scuterul si masina le curat foarte rapid!

Bass-Evolution 19-03-08 17:11

Quote:

Originally Posted by foryou (Post 1404278)
Meguiars...???cine a auzit de ei ???asta ca lucrezi tu cu ei ...neinteresant,sincer.
sunt pe piata in ROMANIA ???
Daca erau si produsele erau ok ,sigur stiam si noi de ei dar deocamdata stim de ELEVENONE care e un produs ieftin si rentabil si cunoscut la nivel national .Te invit sa-l testezi ...

Nici de Mark Lewinson sau de Ken Ishiwata nu a auzit multa lume, dar tot cei mai buni raman. Doar pentru ca o companie nu e ahtiata dupa acapararea unei pieti nu inseamna ca nu sunt cei mai buni. De inventii din astea americanesti ne-am saturat cu totii. Iar ce am vazut la tuning days e fix apa de ploaie. 1 Aia nu era masina murdara, 2 ala nu e spalat si protejat al vopselei. Daca masina mea ar arata dupa o spalare asa de zgariata pe cat era cea pe care ati facut voi demonstratiile i-as da baiatului de la spalatorie repede, fara multa vorba factura de la vopsitorie... Get real...

In ceea ce priveste folositul pe masina mea, iti multumesc pentru intentie, raman fidel apei...

foryou 20-03-08 15:42

Am vazut filmultetul de pe youtube si sincer aceeasi treaba as fi putut s-o fac si cu un servetel umed. Masina aia era doar putin prafuita. In conditiile astea cred si eu ca "speli" 4-5 masini cu solutia "revolutionara de spalare si lustruire auto".
PS: pachetul de servetele umede e doar 1.5 lei.

Buna gluma ,adica tu cu doar 1.5 RON (pachetul de servetele umede care de fapt e 2,5 RON) fara sa sa folosesti lavetele speciale cu microfibra care absorb o cantitate foarte mare de mizerie si cu ajutorul solutiei intradevar revolutionare si nu in ghinimele cum ai postat tu (deoarece nu cunosti si habar nu ai de propietatile acestuia) elevenone curata ,polisheaza si protejeaza in acelasi timp suprafetele lucioase ,poti seterge cu un pachet servetele un autoturism fara sa-l zgarai???Solutia asta cu servetelele umede poate este buna pentru tine nu si pentru cei care au inteles ce inseamna sa folosesti un produs nou ,unic,ecologic si dealtfel foarte bun. Eu zic sa aveti grija cand faceti asemenea afirmatii si mai intai sa va documentati daca produsul este sau nu bun.A scrie numai prostii aici si a abera e foarte usor.Asa ca rugamintea mea este sa intrati si pe site pe www.111.ro si sa va convingeti ca produsul a fost lansat si la nivel national intrun salon auto cu peste 40.000 de vizitatori unde au fost facute peste 25 de demonstratii pe zi pe o masina plina de noroi (vezi foto).

Eleven One 20-03-08 16:05

Un link interesant :
http://www.criserb.com/blog/am-spala....html#more-493

Eleven One 20-03-08 16:59

Quote:

Originally Posted by GODLESS (Post 1418403)
In romania pot sa vinzi si *** daca sti cum sa-l impachetezi si sa-l preziniti ...

Eu nu sunt lamurit cu niste amanunte foarte importante ...
1. De ce nu se zice exact ce contine produsul (ingredientele chimice) expresie de genul : "alti componenti foarte fini." componenti aia sunt atat de fini incat nu se pot mentiona ?
sau "polimeri speciali" ... si polimerii sunt asa de speciali incat nu merita mentionati ?
Poate ca unii dintre noi nu au lipsit la orele de chimie si am fi curiosi sa stim compozitiile chimice ... si sa vedem cat de ecologici sunt ...

2. Pai daca este asa de ecologic si de natural de ce irita ochii ?
"• In caz de contact cu ochii, spalati zona atinsa abundent cu apa 10-15 minute.
• Daca iritatia persista, consultati un medic. Nu ingerati produsul ! "
Chiar daca-ti dai cu sucul de lamaie (foarte natural si ecologic) in ochi care are 5% acid si un PH de la 2 la 3 nu trebuie sa te speli 10-15 min , sa inteleg ca produsul contine un acid mai puternic ? oare cat de daunator este vopselei in timp (2-3 ani) acest lucru ?

3.Ce inseamna EMULSIFICARE ? Va spun eu ... nimic ! e un cuvant inventat de voi ca suna bine ...
voi atii explicat asa :
"Ce inseamna emulsificare ?
Emulsiile sunt sisteme constituite din apa, ulei si surfactanti, constituind lichide unice, relativ optic isotropice, stabile termodinamic si se obtin prin emulsifiere . "

Sa luat prima fraza de pe Wikipedia ca sa explicati emulsiile (nici macar nu sa colsultat DEX-ul ) sa adaugat "si se obtin prin emulsifiere" si nu sa spus defapt nimic despre ce inseamna emulsificare . Si de la emulsie, emulsifiere sa ajungi la emulsificare e cale foarte lunga ...
Dar ma rog, e un joc frumos de cuvinte si sa folosesti cuvinte mari pe care nu le stie nimeni , si suna pompos ... :shock:

Lui GODLESS :
De ce te intereseaza asa de mult formula chimica ? Esti chimist sau doar cauti un nod in papura ?
Te intereseaza ce face produsul sau ce sunt acei componentii fini ?

Instructiunile de utilizare sunt standard pentru multe produse, pentru a evita eventualele accidente.
In America de exemplu sunt expuse avertizari la tot pasul . De exemplu : WET FLOOR o vei vedea chiar daca pardoseala nu este umeda, pentru a preintampina eventualele raniri cauzate alunecarii accidentale.
Fiindca acolo se platesc despagubiri substantiale in astfel de cazuri .

Pai cum sa nu fie scris pe flacon : Nu ingerati produsul .
Daca iti vine ideea sa-l bei ? Are miros de portocale si poate il confunzi cu un suc .

Aproape orice lichid poate cauza iritatia ochilor.
Daca ti-ai propus sa te speli pe fata cu ELEVEN ONE, este mai bine sa renunti .

Expresia : “In caz de contact cu ochii, spalati zona atinsa abundent cu apa 10-15 minute“ este expresia de pe eticheta originala americana .

Eleven One nu contine acizi. Ce sa caute acizii la spalarea auto ? Un acid nu poate sa dea stralucire , dimpotriva poate sa matuiasca o suprafata .

Eleven One este un produs organic, biodegradabil si 100% ECOLOGIC.

Apropo de expresia : “EMULSIFICARE” , utilizata la explicarea principiului de functionare al produsului. Ne-ar fi placut sa inventam noi acest cuvant si fenomen. Din pacate, au facut-o altii, cu mult inaintea noastra .
Daca stii alt cuvant sinonim in lb.romana care sa exprime acest fenomen, te rog sa ni-l spui si noua . (eventual sa sune mai putin "pompos" !!!)

Eleven One 20-03-08 17:05

Quote:

Originally Posted by Bass-Evolution (Post 1432867)
Nici de Mark Lewinson sau de Ken Ishiwata nu a auzit multa lume, dar tot cei mai buni raman. Doar pentru ca o companie nu e ahtiata dupa acapararea unei pieti nu inseamna ca nu sunt cei mai buni. De inventii din astea americanesti ne-am saturat cu totii. Iar ce am vazut la tuning days e fix apa de ploaie. 1 Aia nu era masina murdara, 2 ala nu e spalat si protejat al vopselei. Daca masina mea ar arata dupa o spalare asa de zgariata pe cat era cea pe care ati facut voi demonstratiile i-as da baiatului de la spalatorie repede, fara multa vorba factura de la vopsitorie... Get real...

In ceea ce priveste folositul pe masina mea, iti multumesc pentru intentie, raman fidel apei...

Lui BASS EVOLUTION:
Masina de la stand era zgaraiata si matuita inainte de expozitie .
Dupa tratamentul cu ELEVEN ONE arata stralucitor .

Zici ca masina de la expo nu a fost murdarita suficient ?
Take a look : http://www.111.ro/galerie-foto/

marius_eugen 25-03-08 11:01

Am cumparat de la Romexpo un flacon si in weekend l-am incercat . Daca e numai praf e totul ok , altfel termini dupa 2 splari acel flacon . Despre acele lavete ... sunt prea scumpe , parere mea , maia les ca pentru un spalat cu solutie este nevoie de peste 3 bucati si daca faci socoteala nu iesi ok deloc daca aduni preturile .
Mi-a placut faptul ca nu lasa urme de ceara pe geamuri , dar nu mi-a palcut ca nu innegreste cauciucurile , mi-a placut ca degreseaza si curata jantele , dar bordul nu iese ca si cum l-ai da cu silicon .
Per ansamblu e o solutie ok daca o folosesti cu moderatie , dar pentru a o folosi de fiecare data pentru spalat masina eu personal nu o voi folosi .

Astept oferta pentru en detail si am sa incerc sa mai gasesc cativa prieteni amatori .

Eleven One 25-03-08 12:49

Quote:

Originally Posted by marius_eugen (Post 1444604)
Am cumparat de la Romexpo un flacon si in weekend l-am incercat . Daca e numai praf e totul ok , altfel termini dupa 2 splari acel flacon . Despre acele lavete ... sunt prea scumpe , parere mea , maia les ca pentru un spalat cu solutie este nevoie de peste 3 bucati si daca faci socoteala nu iesi ok deloc daca aduni preturile .
Mi-a placut faptul ca nu lasa urme de ceara pe geamuri , dar nu mi-a palcut ca nu innegreste cauciucurile , mi-a placut ca degreseaza si curata jantele , dar bordul nu iese ca si cum l-ai da cu silicon .
Per ansamblu e o solutie ok daca o folosesti cu moderatie , dar pentru a o folosi de fiecare data pentru spalat masina eu personal nu o voi folosi .

Astept oferta pentru en detail si am sa incerc sa mai gasesc cativa prieteni amatori .

Ai folosit prea multa solutie, de aceea nu ti-a ajuns flaconul decat pentru 2 spalari . Aici gasesti instructiunile de utilizare corecte : http://www.111.ro/etapele-spalarii-auto-fara-apa/

Laveta de microfibra costa 2 euro. La spalarea fara apa a unei masini sunt necesare 2 lavete , care vor costa 4 euro . Lavetele NU SE ARUNCA dupa utilizare !
Prin spalarea lor le vei reutiliza de peste 250 ori . Deci costul lor este nesemnificativ.
Mai multe despre lavetele de microfibra aici : http://www.111.ro/lavete-microfibra/

Eleven One spala, lustruieste, protejeaza suprafetele netede. Eleven One nu innegreste cauciucurile.
Pentru cauciucuri, bord, piele, ornamente de plastic utilizeaza solutia Protect All Tire & Dash Shine.
Acest produs de intretinere creaza o suprafata protectoare, neteda si stralucitoare, rezistenta in timp !
Protect All Tire & Dash Shine lasa anvelopei o stralucire neagra, cu aspect curat umed, fara ca suprafata sa fie umeda . Mai multe despre Protect Tire aici : http://www.111.ro/protect-tire/

Preturile produselor le gasesti aici : http://www.111.ro/magazin-online

marius_eugen 25-03-08 14:04

NU am terminat flaconul si imi ajunge pentru vre-o 3 spalari , nu e asta problema , am spus de situatia in care masina este mai murdara mai mult decat de praf .

Eleven One 25-03-08 15:01

Quote:

Originally Posted by marius_eugen (Post 1445058)
NU am terminat flaconul si imi ajunge pentru vre-o 3 spalari , nu e asta problema , am spus de situatia in care masina este mai murdara mai mult decat de praf .

ELEVEN ONE nu se utilizeaza pentru masini excesiv de murdare .
Produsul va curata murdaria zilnica de pe drum, praful si murdaria normala de zi cu zi. Cand este folosit corect, el poate curata, polisa si proteja o masina in doar cateva minute, fara prea mult efort. Comparand cu metodele clasice de spalare, uscare, ceruire, acest produs scuteste mult din timpul si banii pierduti cu aceste operatii. Cu cat este masina mai murdara, cu atat cantitatea de solutie consumata va creste, fiind necesare deasemenea mai multe lavete .
Mai multe raspunsuri la : http://www.111.ro/intrebari-frecvente/

vladoi 06-07-08 04:50

fratilor solutia aia e buna doar de ceruit masina dupa k sai dai un aspect mai lucios da nici decum sa o spal dupa o saptamana de mers prin tara pe toate drumurile ,,,,,sa fim seriosi unde se duce praful in timp ce o spal cu solutia asta tot pe laveta ramane si frecando de lacul si vopseaua masinii raman zgarieturi mici care in timp se fac mari nu mai zic pentru masinile negre sunt foarte sensibile si greu de intretinut va zic din experienta treaba asta am o spalatorie auto plus cosmetizare dara asa ceva nam auzit posibil.oricum potes bune jucariile aste doar in cazul cand masina e trecuta printrun jet de apa.vam salutat

El3ctr0n 01-09-08 13:42

un vecin a facut comanda ptr 2 flacoane...si-a spalat masina de vro 10 ori ...poate si mai mult...dar nu se compara cu spalarea sub jet de apa...ptr ca aceasta solutie trebuie sa o folosesti in ficare zi si pe o masina nu prea murdara...ia facetzi un calcul 7 lei flaconul inca vro 12lei carpele...unde ajungi...si asta doar ptr 5 zile max...asa te duci la spalatorie odata la 3 zile si dai 10lei...eu zic ca nu merita ptr spalare...cu au mai zis si alti poate ptr lustruire sau ptr cei care isi tin masinile in pat...sau pe terasa...:P v-am pupat si nu va suparati ...da lasatio mai moale cu vrajeala... si hai sa numai comparam apa cu solutia asta... nu exista termen de comparatie...
water is the best....asa ca folositzio...nu numai ptr masini:P

All times are GMT +2. The time now is 06:29.

- Copyright 2026 4Tuning