![]() |
VTM insane cup 24.02.2008 CRAIOVA !
INSANE RACERS CLUB si ACR Dolj Va invita pe data de 24 februarie la Craiova pt a ne arata ce puteti voi si masinile voastre si pentru a castiga CUPELE puse in joc si multe premii surpriza la o cursa de viteza in coasta .
Data : 24 februarie 2008 Locatie : Craiova , localitatea Bucovat ( 1 km de Craiova ) - cine vine din exterior o sa fie asteptat la ora 9 dimineata la intrare in Craiova, La Aeroport ! taxa de participare este 40 Ron Inscrierile se fac pana 23.02 pt cei din oras , iar pt cei din afara in dimineata CURSEI ! Sunt 3 grupe : I pana in 1400 II 1401/1800 III peste 1801 Cate 3 cupe pt fiecare grupa - mari si frumoase - merita castigate! Detalii: Traseul contine 7 curbe , serpentine, practic trebuie sa urcati cat mai repede un deal care are 6 - 7 curbe de 180 grade ! Atentie: Traseul este proaspat ASFALTAT ... este latit,curat, mare si proaspat asfaltat ! in curand o sa atasez si pozele cu traseul ! Se fac 3 urcari , una este de recunoastere/antrenament iar celelalte doua pe timp , cel mai bun timp este luat in calcul , dupa care in ordinea crescatoare primii 3 castiga. Locurile sunt limitate , cate 15 locuri pt fiecare grupa ! CONTACT : id : telefon : vialy_tico - 0740.327 995 sau 0768 168 482 toto_bad: - 0723 234 976 sau 0765 048 300 pt intrebari ..... oferim raspunsuri ! |
Re: VTM insane cup 24.02.2008 CRAIOVA !
tare!!! poate ne vedem acolo! succes la organizare! ;)
|
Probabil ca RACINGCODE o sa aiba un reprezentant acolo s-lrog sa se inscrie in concurs.
Este vorba de un EVO9 negru din Craiova. |
Quote:
Va asigur ca drumul este ca-n palma ..... nu ai cum sa urci pe acele serpentine fara sa accelerezi , sa testezi stabilitatea masinii :) |
Da de Radu vorbesc si ma refer ca noi RACINGCODE am setat masina care oricum e intr-o zona optima nu maxim.
S-a reasfaltat? |
s-au pus 2 straturi de asfalt , s-a latit e super super drumul !
|
Ce frumos, intradevar interesant.
Si ce lungime o sa fie traseul? |
12 Attachment(s)
Poze cu traseul de la VTM !
Traseul are maxim 1 km ! |
arata mult mai bine asfaltu :D sa vedem ce iese...
|
reguli?ce masini pot participa ,trebuie licenta de pilot?:)
|
Nope ,
Trebuie Centuri sa aiba masina , iar o casca de motociclist va dam noi, dk voi nu aveti ! nu te gandi ca e ceva profesionist cum e CNR la Brasov :) Publicul va sta doar in zona de siguranta , asa ca puteti da talpa! masina cu care va inscrieti tre sa aiba ACTE si o inspectie tehnica , o verificare ca e in buna stare de functionare ! |
f interesanta faza... :D
bv bv aveti o strada de invidiat :P |
Quote:
|
momentan asfaltul e super bun !
sper sa tzina bine .... ca in vara sa mai facem o etapa de VTM |
ne vedem acolo.....
|
poate apar si eu cu gasca
|
Masina trebuie sa fie inmatriculata?
|
Am si eu o mica intrebare. Cam ce masini se inscriu de obicei la grupa I aia de 1.4??? Sau mai bine zis am vre-o sansa daca vin cu o DSN cu soft doar, fara amortizoare sport sau alte chestii. Ca nu a-si vrea sa dau bani degeaba, ca intr-un km nu prea poti sa faci sa compensezi o diferenta de 30-50(sau chiar mai mult cine stie) cp intre tine si ceilalti concurenti.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
taxa de participare este 40 Ron Inscrierile se fac pana 23.02.2008 pt cei din oras , iar pt cei din afara in dimineata CURSEI ! dar vi si tu cu 30minute inainte |
Quote:
cititi primul post ! |
GRUPELE LA ACEASTA CURSA !
intra si voteaza si spuneti parerea ! NU SUNT BATUTE IN CUIE ....pot aparea modificari ,pt a incerca sa multumim cat multi participanti https://forum.4tuning.ro/166-insane-racers/67194-grupele-pt-vtm-24-februarie.html ATENTIE: benzina cu turbo urca o grupa mai sus ! |
cu adica locurile sunt limitate......si daca venim dimineatza.....putem sa ne trezim ca nu mai e loc
|
stiu k toto a facut 50 de stikere cu numere, daca se anunta multi participanti stai calm ca mai face:-)
|
Quote:
grupa 1 - maxim 10 - 15 locuri restul pt celelalte doua ! Noi vineri o sa facem o lista cu cei care participa ! Veniti toti ... gasim noi o solutie mai ales pt cei din exterior ! completati, iar in ziua cursei voi decat il semnati ! |
cred ca asa e cel mai bine ca sa nu fie certuri, de ce nu s-a anuntat sau chestii de genu asta
|
o idee sa zice ca la prima grupa pana in 1400 se inscriu doar 10 masini ar merge sa fie cedate locurile pt grupa 2 si 3 sau invers din alte grupe in care nu o sa fie maximul de masini sa intre locurile la alta grupa.. oricum cred ca grupa 2 o sa fie cea mai populata
|
Ora de incepere? Ma gandeam sa fie putin mai tarziu (11-12) sa putem ajunge si cei din Bucuresti in conditii bune.
|
intre 11 - 12 va avea loc primul start !
va asteptam la intrare in craiova intre 9 si 9:30 ! |
dar nu inteleg...daca eu am o masina neinmatriculata nu ma pot da cu ea?
de ce trebuie sa am verificarea tehnica? |
pacat ca ati facut anuntul asa de aproape de data participarii.daca sera mai din timp as fi venit cu placere.anul asta mai organizati ceva similar?
|
Inscrierile vor incepe de luni la sediul ACR pentru cei din oras. Aveti nevoie de copie dupa Permis si copie dupa talonul masinii (pentru incadrarea in grupe). Indicat e sa veniti cu copiile la voi, pentru ca fotocopiatorul de la ACR mai face figuri... Cei din afara orasului se pot inscrie in dimineata cursei, insa sunt rugati sa vina cu o jumatate de ora inaintea celorlalti. Mai multe detalii despre aceasta in curand. ATENTIE: nu se fac exceptii! Cine e din Craiova, nu se poate inscrie decat la ACR...
Cursa va fi contra-cronometru! De arbitrajul cursei se ocupa EXCLUSIV ACR-ul, deci pentru orice detaliu despre arbitraj, intrebati la sediul ACR la momentul inscrieri. Specatorilor le este interzis sa stea in curbe (zone periculoase). Aceste zone vor fi ingradite cu banda si in dreptul lor vor sta cate 2 oameni organizatori. Rugamintea noastra este sa nu insistati sa stati acolo, pentru ca in primul rand va puneti sanatatea voastra in pericol, iar in al doilea rand puneti in pericol buna desfasurare a cursei! Pentru orice alte intrebari, va stau la dispozitie aici pe forum. Eveniment sponsorizat de: Pizzeria Masetti - livrari la domiciliu 0251/53 22 66 NORD Service - Str. Bariera Valcii, intrarea prin spate pe langa fibrocom. ARTTIFLOR - producator de firme luminoase de foarte buna calitate, Media Concept - www.mediaconcept.ro producator de produse publicitare si personalizate, DSO Design Distribution - piese auto de import la preturi foarte bune, Asociatia IS Dragulescu - www.dragulescu.ro , VH Electronic - www.vhe.ro , produse de sunet si iluminare de performanta. PARTENERI MEDIE: *********** CraiovaForum.ro *********** DOAR TALONUL MASINII ! am anuntat asa tarziu pt ca avem nevoie de aprobari , sa fim siguri ca se tzine ! in vara- toamna o sa mai fie sigur inca o etapa organ. de noi sau altcineva ! |
Poate imi explici si mie chestia aia cu turbo mai bine .... este valabil pt masinile care au montat turbo de catre propietar sau de toate masinile care au turbo .... fie el din fabricare sau pus dupa.
|
Daca masina are TURBO si este benzina se va inmultii capacitatea cilindrica cu 1.7 , adica o sa treaca o grupa mai sus !
Mai multe detalii duminica seara ... cand facem o intalnire special pt VTM - grupe ! |
1 Attachment(s)
Pentru INSCRIERI pe Net ... completati formularul , il denumiti cu numele vostru si masina , si mi-l trimiteti ori pe messenger id: vialy_tico sau mail [email protected]
|
interesant :D oricum stiu grupa mea ;)
|
Cam naspa, gsi-ul meu intra cu evo in grupa, desi nu e exclus sa vin cu una rosie la start in cazul asta.
|
Quote:
|
eu cred ca ar fi bine sa incerci sa faci ceva sa fi la start inscris in concurs.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning