![]() |
Usergroup AUDI
Pentru a deveni membru al usergroup-ului AUDI urmaţi cāteva reguli simple: A) posesorii de AUDI postează o cerere aici, cu o scurtă descriere a maşinii lor personale B) postul va fi OBLIGATORIU īnsoţit de fotografii cu maşina personală sau de un link cu topicul de prezentare al ei C) abia DUPĂ ce aţi īndeplinit cei doi paşi de mai sus bifaţi Join UserGroup [AUDI] pe urmatorul >LINK< Dupa ce sunt verificate cele 3 condiţii primiţi acceptul moderatorilor şi puteţi opta sa va apara sub nick-ul vostru : Audi Driver (click pe accelasi link - bifati in dreptul usergroupului Audi si dati Update Display Group). Multumesc! |
Re: Usergroup AUDI
|
Quote:
|
bun si acuma?
|
hop si eu. dar nu am masina prezentata pe 4t. bluey, tu ai vazut-o live...cred :)
|
Astept poze de la userul : Alexandru Suedia.
Am respins cererea unui user cu 0 posturi pe 4t .Reason : Nu exista Audi GTI :D |
|
Tocmai vroiam sa-ti trimit PM
|
multumim:)
|
mi am facut repede temele ca sa nu ma certi :D
|
Flow, cum ai facut sa apara sub nick AUDI DRIVER?
|
Pai scrie sus in lectie elev...
Vezi daca nu ai fost atent la ora? :D |
gata domle..gata:(
si daca am mai multe masini?:P |
Quote:
gata colegu acum suntem toti AUDI DRIVER :D |
Quote:
|
multumesc Flow.
bluey, nu...asa e. |
Felicitari bluey pentru initiativa. ;)
|
Nu imi apartine initiativa cu usergroupurile.
Eu sunt aici sa fac curat prin posturi si topicuri. Daca e vreo problema pe aria Audi nu ezitati sa dati un pm. Apropo de initiative. Cum facem sa ne strangem si noi intr-o zi sa ne vedem la fata? Bogdan stiu ca are experienta cu organizatul intalnirilor... |
cu cea mai mare placere bogdane
subscriu si eu la initiativa cu intalnirea doar ca la mine mai dureaza ceva pana e gata masina , daca va fi functionala pana la data intalnirii vin negresit |
Bluey, dupa cum ai citit va fi curand HHmeeting 2. dar sa fie cald. deja e vorbita treaba cu achim si asteptam caldura;) ai vazut, cum a urcat un pic termometru..deja lumea punea la cale amanunte. acum iar a venit frigul.
daca vreti audi meeting, tocmai a fost cea de pe vwforum. cam cea mai mare din tara, au fost >100 de masini, nu numai audi, dar inclin sa cred ca a fost cel mai mare nr de audiuri. cam asa arata o parte din parcare: https://forum.4tuning.ro/showpost.php...3&postcount=83 oricum, asteptam caldura... |
4 Attachment(s)
inca nu am prezentat-o, de fapt este un S4 stock, cumparata de 3 luni :D
|
poate ca nu am inteles eu bine sau ?
|
Ce sa intelegi?
Membru al usergroupului Audi esti. Daca vrei sa-ti scrie si Audi driver sub nume urmeaza te rog pasii din primul post de pe acest thread. Multumesc. |
Am dat si eu subscribe la grup... Si aici este topicul cu masina
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...08#post1395208 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Audi A4, an fabricatie 2000, 180000km reali, gri metal, motor 1.9 Tdi,climatronic, geamuri electrice, oglinzi incalzite electrice, proiectoare ceata, 4+1 jante aliaj(cauciucuri Dunlop), inchidere centralizata, cotiera, volan reglabil, volan + schimbator piele, ABS,air-baguri,servo, radio-cass.
|
Quote:
e cumva anunt de vanzare aici sau cum? |
Domnul respectiv are un anuntu cu masina respectiva la sectiunea bazar si probabil a dat copy/paste.
Oricum faptul ca nu a primit acceptul in usergroupul Audi e un fel de urare de "vanzare rapida si usoara" :D |
salutare si bine v-am gasit, acu k fac si eu parte din acest grup ;;)
|
Welcome !
|
salut salut ce se mai aude cu intalnirea aia?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/73032-vand-audi-q7-4-2-fsi.html |
pai daca il vinzi ?
|
dar pana vand asemena masina.. imi tre cateva luni, nu toata lumea.. isi permite sa intretina un 4.2fsi, il vand ptr ca astept alta masina :D
|
|
2 Attachment(s)
monstru meu
|
3 Attachment(s)
Audi A4 de cateva luni intrat in posesia mea.:-)
|
2 Attachment(s)
Audi A4 B8 1.8TFSI :)
|
Si eu, cu my bijou, A4 1.8T sportpack(NU ULTRASPORT) - cam joasa pentru drumurile noastre, la care tin foarte mult. Achizitionat recent din DE, super masinuta, super power. :-P
Si A6-le prin zona, TDI POWER. ;) Primiti, nenea? :oops: Frumos B8 colegu, 1.8TFSI hmmm... :drunk: Sa-l stapanesti sanatos, culoarea metalului lustruit, culoarea mea preferata, chiar daca e mai comuna... :rockon: |
Ca sa nu te mai plangi de garda ta joasa gandeste-te ca a mea are garda la sol exact cat cheia de Audi. Pliata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:07. |
- Copyright 2026 4Tuning