Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   De ce Cluj nu e Bucuresti? (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/64190-cluj-bucuresti.html)

Laju 25-01-08 03:01

De ce Cluj nu e Bucuresti?

De ce noi avem masini.....dar exista in continuare raca intre noi....nu putem fi o comunitate locala....de ce nu?....ca avem ce arata....nu?....tot timpul "dat peste nas"...."care-i mai tare"....ultima e ok....dar sa fie fair-play.......avem lipsuri dragii mei....toti....la capitolul asta....hai sa facem ceva impreunaaaaaaaa.......nu?!

GMan 25-01-08 10:06

Re: De ce Cluj nu e Bucuresti?

Adevarat , foarte adevarat ! Clasica intrebare din filme : "Why Can’t We All Just Get Along ? "
Multi sunt de aceeasi parere cu tine , printre care si eu ! Timpul le rezolva pe toate !

aokimare 26-01-08 02:29

lajule..ti-as zice eu ceva...
toata chestia e de respect..pe care il ai sau nu fata de celelalt....
parerea mea este ca in cluj sunt multi din asa zisa comunitate care se inteleg....si sincer cred ca astia de care zic sunt majoritatea....
si eu nu cred ca la bucuresti sunt toti prieteni la catarama....

oricum vorba lunga..sti tu
Eu sunt pentru....Let's all get along!!!
ganditi-va la Tokio Drift...au fost acolo toti...si a fost super

ZanDer 26-01-08 19:42

Sugestii ? Nu doar vorbe ca ...

CJ-07-SRX 26-01-08 22:47

Daca v-ati respecta pe forum si ati lasa aerele acasa toate ar fi bune si frumoase... de fiecare data sunt vreo 3-4 care sunt pusi pe cearta (si de fiecare data aceeasi indivizi) si probabil acela este principalul motiv pentru care exista acea "raca" si in viata de zi cu zi
topicul nu are nici un rost ... chestiile astea se rezolva pe parcurs si cu respect unul fata de celalalt ... nu cu un subiect pe forum

CJ-86-UHE 27-01-08 00:07

Quote:

Originally Posted by Laju (Post 1312966)
De ce noi avem masini.....dar exista in continuare raca intre noi....nu putem fi o comunitate locala....de ce nu?....ca avem ce arata....nu?....tot timpul "dat peste nas"...."care-i mai tare"....ultima e ok....dar sa fie fair-play.......avem lipsuri dragii mei....toti....la capitolul asta....hai sa facem ceva impreunaaaaaaaa.......nu?!

Atata timp cat exista invidie si cat timp exista cate unul care vrea sa iasa in evidentza si face orice pentru acest lucru nu cred ca putem fi o comunitate locala.

Bogdan' 27-01-08 02:58

Quote:

Originally Posted by CJ-86-UHE (Post 1316729)
Atata timp cat exista invidie si cat timp exista cate unul care vrea sa iasa in evidentza si face orice pentru acest lucru nu cred ca putem fi o comunitate locala.

nu cred ca asta af fi principala priblema...mai degraba ar veni de la chestia aia respect de care zicea aoki

hg 27-01-08 21:43

navalim weekendu viitor la sf ion toate cluburile la un gratar shi o bere? :P

ZanDer 29-01-08 22:09

Mi se pare sincer un topic fara de sens, pe care un membru care posteaza din an in paste s-a gandit sa il faca ... daca tot suntem la subiectu asta sa fiu si eu on topic: De ce Alaska nu ii ca Miami ? Hmmmm ...

CicioNE 29-01-08 23:02

ce ii asa greu de inteles.....se vrea un final la toata cearta asta...in schimb voi nelegiuitzii raspundeti mereu cu afirmatii jignitoare,,,,,,,,,,,,,,, cu raca....vezi asta se doreste incheiata

Piry 29-01-08 23:07

De ce Cluj nu e Bucuresti?

STIRE FIERBINTE: de aia ca se face etapa de indemanare si de pe tot forumu se inscriu 5 oameni.....MARI RACERI....de aia

sandrei 29-01-08 23:23

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 1322244)
ce ii asa greu de inteles.....se vrea un final la toata cearta asta...in schimb voi nelegiuitzii raspundeti mereu cu afirmatii jignitoare,,,,,,,,,,,,,,, cu raca....vezi asta se doreste incheiata

Fratioare,noi toti ne intalnim saptamanal prin oras la o poveste,un sifon,o minciuna,o maslina! Si crede-ma ca SUNTEM MULTI!
Am incercat si sa mergem cand s-au intalnit colegii tai,dupa ce am ajuns au stat 15 minute si au plecat! Am lasat-o balta! Doar pe voi va deranjeaza situatia aceasta,chiar daca nimeni nu are nimic cu voi! Noi restul ne intelegem bine...poate lucrul asta va va da de gandit si veti aparea si voi candva printre randurile noastre ;) MERITA!!!

DaNuTzU' 29-01-08 23:25

colegule de forum...oamenii se inteleg bine nu inteleg de ce voi(csr) tot credeti ca lumea are ceva cu voi... intelege-ti odata ca nime nu are nimic cu voi...! nu inteleg de ce faceti pe victima? noi Outlawz!!(nelegiuti cum spui tu de ce ne intelegem bine cu toti???!!!!!!!

aldoadabass_wrs 30-01-08 12:39

Quote:

Originally Posted by hg (Post 1318279)
navalim weekendu viitor la sf ion toate cluburile la un gratar shi o bere? :P

oki shi.....cum ramane cu gratarul?.....
dupa sesiune...ce ziceti?...ALL 4 ONE AND ONE 4 ALL....VORBA AIA VECHE.....humm eu am mai propus lucrul asta dar....cu atat am ramas.....=)):rolleyes2

Piry 30-01-08 12:50

daca tot e sa fie o intrunire de ce sa fie la gratere cu beri si manele? de ce sa nu fie la un eveniment motorsport eu nu inteleg...parca-i forum de gratare...ORICUM o sa fie toata lumea pe kartodrom duminica 17 februarie, va puteti pupa atunci.

aldoadabass_wrs 30-01-08 12:53

kk...deci,asadar si in concluzie toata lume la pupacit in17.02 in cartodrom...=))

sandrei 30-01-08 21:35

Nu stiu ce sa zic,dar initiatorii topicului nu mai spun nimic! au lansat o provocare,o bomba si gata,ne lasa pe noi sa vb intre noi,deci pana la urma nu se ajunge la nimic! oricum noi restul ne vedem tot timpul,ei trebuie sa confirme daca ne vedem acolo sau nu!

Laju 01-02-08 02:08

De unde sa incep......Piry draga.....raca dispare in primul rand daca ne intalnim la mici si bere.....si baieti...raspunsul l-am primit....am vazut cum atzi scris....inca e raca....atzi raspunsfara sa va datzi seama....ideea ce vreau sa o subliniez e ca....nu intalnirile "motorsport" ne distanteaza de bucuresti...ci...prietenia.....si cum a spus hori....respectul....eu am pus o intrebare....cativa atzi sarit cu csr-ul in sus.....cine a pomenit de csr?....sau sunteti inidiosi inca?....sau chiar asa naspa suntem?....nu cred.....foarte bine ca va intalniti....foarte bine sandrei ca veniti la intalnirile noastre......daca vine "concurenta"....inseamna ca esti cineva....am putea sa depasim momentul si raca dintre noi....sa facem ceva....noi.....nu outlawz....csr...time......whatever....noi......CL UJ...?

ReLLaXX 04-02-08 23:12

Tin sa precizez ca este prima data cand citesc acest topic si prima data dupa mai bine de 5 luni de zile de cand nu am mai moderat ceva pe sectiunea Cluj.

Laju... Clujul nu e Bucuresti, si bucura-te ca nu este. Faptul ca tu cunosti o bucata faina de oameni care poate ne include si pe noi este altceva. Realitatea este alta, la modul general. Poti sa ma crezi. Cert este ca in Bucuresti oamenii se aduna pentru pasiuni comune, cu tot cu raca, concurenta sau rivalitati. Peste tot exista poli negativi si pozitivi. Dar asa e normal sa fie. Intrebarea asta poti sa o pui pe strada, oamenilor in fata, la o discutie. Ai sanse mai mari sa primesti un raspuns onest.

Sandrei & Co, nu exista INITIATORII topicului ci INITIATORUL care nu si-a semnat punctul de vedere ca fiind reprezentativ pentru o grupare sau alta. Macar atat, Laju a intuit intentia de deturnare a discutiei si pe cat de inutila intrebarea lui, pe atat de lipsita de tact atitudinea voastra. Chit ca risc a nu stiu cata oara o invinuire de genul ReLLaXX-u' tine cu CSR-u' sau mai stiu eu ce povesti de genul, va rog sa retineti un lucru... Daca se poate. Oriunde in lume majoritatea conteaza. Numarati membrii cluburilor din Cluj. Oriunde intr-o lume civilizata conteaza TOATE partile implicate. Acum numarati cluburile din Cluj. Credeti ca nu aveti interese si ca puteti fi deschisi? Discutati. Muntele nu vine la Mahomed, lasati suferintele (ma refer explicit la toate partile implicate) si gasiti o solutie. DACA doriti. Fiindca orice fel de "exprimare" plina de patos si gratie pe forum este egala cu 0 atata timp cat dupa ea nu urmeaza.... NIMIC.

Eu zic sa va intalniti la gratarul ala si sa discutati. Asta este genul de topic care nu aduce nimic in plus, sau in nici un caz ceva bun. Aceeasi oameni, aceleasi povesti. Nimic rau in asta.

Numai bine!

PS: Topic inchis.
PS2: Piry... La etapa de indemanare v-au venit cei apropiati. Participanti si spectatori. Iti aduci aminte cati au fost in total? Asta este partea trista a lucrurilor... Dintre ei au fost la etapa cati dintre voi la TransilvaniaTuningDays. Si mare bine v-ati facut unii altora, nu? Mai ales... comunitatii locale (?). Daca doresti sa-mi raspunzi te rog sa o faci pe privat, scuzandu-ma in avans ca am raspuns in public la post-ul tau.

All times are GMT +2. The time now is 00:56.

- Copyright 2026 4Tuning