25-01-08, 04:01
|
|
Cluj Street Racing Member
Stage 5
|
De ce Cluj nu e Bucuresti?
De ce noi avem masini.....dar exista in continuare raca intre noi....nu putem fi o comunitate locala....de ce nu?....ca avem ce arata....nu?....tot timpul "dat peste nas"...."care-i mai tare"....ultima e ok....dar sa fie fair-play.......avem lipsuri dragii mei....toti....la capitolul asta....hai sa facem ceva impreunaaaaaaaa.......nu?!
|
|
|
25-01-08, 11:06
|
|
Stage 5
Member of: [Crazy Drivers]
|
Re: De ce Cluj nu e Bucuresti?
Adevarat , foarte adevarat ! Clasica intrebare din filme : "Why Can’t We All Just Get Along ? "
Multi sunt de aceeasi parere cu tine , printre care si eu ! Timpul le rezolva pe toate !
26-01-08, 03:29
|
|
Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
lajule..ti-as zice eu ceva...
toata chestia e de respect..pe care il ai sau nu fata de celelalt....
parerea mea este ca in cluj sunt multi din asa zisa comunitate care se inteleg....si sincer cred ca astia de care zic sunt majoritatea....
si eu nu cred ca la bucuresti sunt toti prieteni la catarama....
oricum vorba lunga..sti tu
Eu sunt pentru....Let's all get along!!!
ganditi-va la Tokio Drift...au fost acolo toti...si a fost super
Machetele mele
|
|
|
26-01-08, 20:42
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Sugestii ? Nu doar vorbe ca ...
|
|
|
26-01-08, 23:47
|
|
Ford Driver
Stage 4
Member of: [FORD]
|
Daca v-ati respecta pe forum si ati lasa aerele acasa toate ar fi bune si frumoase... de fiecare data sunt vreo 3-4 care sunt pusi pe cearta (si de fiecare data aceeasi indivizi) si probabil acela este principalul motiv pentru care exista acea "raca" si in viata de zi cu zi
topicul nu are nici un rost ... chestiile astea se rezolva pe parcurs si cu respect unul fata de celalalt ... nu cu un subiect pe forum
|
|
|
27-01-08, 01:07
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Laju
De ce noi avem masini.....dar exista in continuare raca intre noi....nu putem fi o comunitate locala....de ce nu?....ca avem ce arata....nu?....tot timpul "dat peste nas"...."care-i mai tare"....ultima e ok....dar sa fie fair-play.......avem lipsuri dragii mei....toti....la capitolul asta....hai sa facem ceva impreunaaaaaaaa.......nu?!
|
Atata timp cat exista invidie si cat timp exista cate unul care vrea sa iasa in evidentza si face orice pentru acest lucru nu cred ca putem fi o comunitate locala.
|
27-01-08, 03:58
|
|
Guest
|
Quote:
Originally Posted by CJ-86-UHE
Atata timp cat exista invidie si cat timp exista cate unul care vrea sa iasa in evidentza si face orice pentru acest lucru nu cred ca putem fi o comunitate locala.
|
nu cred ca asta af fi principala priblema...mai degraba ar veni de la chestia aia respect de care zicea aoki
|
|
|
27-01-08, 22:43
|
|
Stage 3
|
navalim weekendu viitor la sf ion toate cluburile la un gratar shi o bere? :P
|
|
|
29-01-08, 23:09
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Mi se pare sincer un topic fara de sens, pe care un membru care posteaza din an in paste s-a gandit sa il faca ... daca tot suntem la subiectu asta sa fiu si eu on topic: De ce Alaska nu ii ca Miami ? Hmmmm ...
|
30-01-08, 00:02
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
ce ii asa greu de inteles.....se vrea un final la toata cearta asta...in schimb voi nelegiuitzii raspundeti mereu cu afirmatii jignitoare,,,,,,,,,,,,,,, cu raca....vezi asta se doreste incheiata
|
|
|
30-01-08, 00:07
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
De ce Cluj nu e Bucuresti?
STIRE FIERBINTE: de aia ca se face etapa de indemanare si de pe tot forumu se inscriu 5 oameni.....MARI RACERI....de aia
|
|
|
30-01-08, 00:23
|
|
Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Quote:
Originally Posted by CicioNE
ce ii asa greu de inteles.....se vrea un final la toata cearta asta...in schimb voi nelegiuitzii raspundeti mereu cu afirmatii jignitoare,,,,,,,,,,,,,,, cu raca....vezi asta se doreste incheiata
|
Fratioare,noi toti ne intalnim saptamanal prin oras la o poveste,un sifon,o minciuna,o maslina! Si crede-ma ca SUNTEM MULTI!
Am incercat si sa mergem cand s-au intalnit colegii tai,dupa ce am ajuns au stat 15 minute si au plecat! Am lasat-o balta! Doar pe voi va deranjeaza situatia aceasta,chiar daca nimeni nu are nimic cu voi! Noi restul ne intelegem bine...poate lucrul asta va va da de gandit si veti aparea si voi candva printre randurile noastre MERITA!!!
|
|
30-01-08, 00:25
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
colegule de forum...oamenii se inteleg bine nu inteleg de ce voi(csr) tot credeti ca lumea are ceva cu voi... intelege-ti odata ca nime nu are nimic cu voi...! nu inteleg de ce faceti pe victima? noi Outlawz!!(nelegiuti cum spui tu de ce ne intelegem bine cu toti???!!!!!!!
|
|
|
30-01-08, 13:39
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by hg
navalim weekendu viitor la sf ion toate cluburile la un gratar shi o bere? :P
|
oki shi.....cum ramane cu gratarul?.....
dupa sesiune...ce ziceti?...ALL 4 ONE AND ONE 4 ALL....VORBA AIA VECHE.....humm eu am mai propus lucrul asta dar....cu atat am ramas.....=))
|
|
|
30-01-08, 13:50
|
|
TIME SQUAD Member
Stage 5
Member of: [TIME SQUAD]
|
daca tot e sa fie o intrunire de ce sa fie la gratere cu beri si manele? de ce sa nu fie la un eveniment motorsport eu nu inteleg...parca-i forum de gratare...ORICUM o sa fie toata lumea pe kartodrom duminica 17 februarie, va puteti pupa atunci.
|
|
|
|
|