Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Mercedes by koenig (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6391-mercedes-by-koenig.html)

ZoliaT 02-07-05 01:56

Mercedes by koenig

6 Attachment(s)
castigatoarea concursului Power Tuning Show de la Arad

va las pe voi sa comentati

Alexutzzz 02-07-05 11:03

despre beeeeton e scula rau mie imi place la nebunie e suuper date despre motor ??? oricum mi se pare exceptionala(PAREREA MEA)daca la vre unu no sa ii placa o sa imi sara in cap:(

orlando 02-07-05 11:04

am votat frumoasa ptr ca este...
imi place si culoarea si mashina...
jantele sunt in culoarea mashini...
spoilerele vin perfect...
motorul este imens....
si per ansamblu este frumoasa....intradevar merita sa cashtige Power Tuning Arad! :wink:

mike20 02-07-05 18:42

e chiar frumoasa... :wink:
P.S : mi se pare mie sau din lateral seamana cu Ford Mustang SVT Cobra R ??? 8)

TND--TEAM 02-07-05 19:08

sincer am votat ca este frumoasa +
* imi plac jentile
*stopurile de spate sunt mortale
*faptul ca este cabrio este un avantaj
*dar cred ca consumul de motorina ..... :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oricum este in stil mercedes :P :P :oops: :arrow: :roll:

Alexutzzz 02-07-05 19:10

vad ca la toti le place :P cine o fi fericitul proprietar

TND--TEAM 02-07-05 19:43

[i]o fi vre_un patron ca nu oricine isi permite asa ceva :wink:

ZoliaT 02-07-05 20:10

posesorul masinii e chiar doamna din imagine

TND--TEAM 02-07-05 21:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZoliaT\"
posesorul masinii e chiar doamna din imagine

si nu stii cam ce afacere are in spate :lol:

blowwind 02-07-05 21:52

ai uitat optiunea KITCH :)

tox 03-07-05 03:52

super misto masina, simpla, dar cu ceva aparte. dar, daca m-ar pune cineva sa aleg, as alege-o pe domnisoara care sta in ea care sigur NU E kitch :) (nu ca ar fi si masina)

DVDValy 03-07-05 18:16

da asa ceva e mai nou prin tuning la noi si imi place :D

aR99bMw 03-07-05 18:27

masina asta.....o stiu de cand aveam 15 ani....prin Arad.....tot asa era si atunci.... :lol: mai este unu negru la fel.....aproape.....

teddy 04-07-05 20:21

imi place ca tuning insa nu e nici pe aproape de ce ar trebui sa reprezinte o astfel de masina. e bine realizata 'ideea' dar in acelasi timp e o 'idee' proasta. intelege cineva ce zic? :)

hasky 05-07-05 12:26

frumoasa culoare si frumos lucrat din cate imi dau seama din aceste poze..sa incercat un loock mai agresiv si sa reusit prin bombare aripilor dar sa pierdut f mult linia prin acea inaltare a portbagajului...astfel sa pierdut intreaga omogenitate a caroseriei...este o masina care nu se presteaza la o abordare prea futuristica cu pre multe brizbrizuri de caroserie.....pot vota frumoasa dar atat

c i k y 05-07-05 12:30

imi place si masina pentru k are o culoare care iti ia ochii....imi place si gagica pentru k are niste picioare..........

lowrider 05-07-05 14:32

E un kit mai vechi daca nu ma insel de prin anii 90.Nu mai in stilul tuning-ului actual,la vremea ei era ceva dar acum ma lasa rece,mai ales linia de la portbagaj,e chiar naspa.In schimb am votat domnisoara frumoasa :lol:

aleks 07-07-05 12:21

masina e frumoasa, intr-adevar linia modificarilor e in stilul anilor 90, dar se integreaza foarte bine in linia generala a masinii, ii completeaza imaginea clasica foarte bine.... minus pentru culoare ( kestie de gusturi ) si plus pt picioarele proprietarei ( tot kestie de gusturi :twisted: )
una peste alta isi merita premiul...

Nautilus 12-01-06 12:12

+ culoarea
+ widebody kit
- spoilerul fatza, care-i urat si arata ca unul facut pentru Oltcit ;)
- eleronul sau ce vrea sa fie chestia de pe portbagaj
- jantele in culoarea caroseriei. Impreuna cu \"eleronul\", ar fi cotate ca un \"ricer-ism ordinar\" pe partea ailalta a Oceanului :D

~Nautilus

Urban_Racing 05-03-06 17:27

Re: Mercedes by koenig

E ok! spatele nu prea imi place! Combinatzia mashina domnishoara e frumoasa intradevar :D

sonik89 10-11-06 15:00

e frumoasa masina de la mama ei din germania , arata bine galbenu pe ea dar parca un old silver ar arata mai select pe ea

Ryan 11-11-06 19:30

o masina mai clasica, foarte frumoasa si foarte bine intrtinuta

Duruselu 04-12-06 15:36

arata foarte bine masina....si imi plac mult jentile sunt foarte frumoase... faptu ca e cabrio iar ma atrage....
intotdeauna mi-au placu masinile cabrio... probabil ca la toata lumea le place
am votat frumoasa ;)

cosmin92 16-01-07 22:46

super!!! si galbenul ala sta bine pe ea:D

bogdan_3.25ix 16-01-07 22:59

Super tare bestia... kitul de exterior ii da o line clasica care ii sat bine si culoarea galben se imbina perfect!!!!

All times are GMT +2. The time now is 19:04.

- Copyright 2026 4Tuning