despre beeeeton e scula rau mie imi place la nebunie e suuper date despre motor ??? oricum mi se pare exceptionala(PAREREA MEA)daca la vre unu no sa ii placa o sa imi sara in cap
am votat frumoasa ptr ca este...
imi place si culoarea si mashina...
jantele sunt in culoarea mashini...
spoilerele vin perfect...
motorul este imens....
si per ansamblu este frumoasa....intradevar merita sa cashtige Power Tuning Arad!
sincer am votat ca este frumoasa +
* imi plac jentile
*stopurile de spate sunt mortale
*faptul ca este cabrio este un avantaj
*dar cred ca consumul de motorina .....
oricum este in stil mercedes :P :P
Member of: [Observator 4tuning] [Opel] [Street Zone]
super misto masina, simpla, dar cu ceva aparte. dar, daca m-ar pune cineva sa aleg, as alege-o pe domnisoara care sta in ea care sigur NU E kitch (nu ca ar fi si masina)
frumoasa culoare si frumos lucrat din cate imi dau seama din aceste poze..sa incercat un loock mai agresiv si sa reusit prin bombare aripilor dar sa pierdut f mult linia prin acea inaltare a portbagajului...astfel sa pierdut intreaga omogenitate a caroseriei...este o masina care nu se presteaza la o abordare prea futuristica cu pre multe brizbrizuri de caroserie.....pot vota frumoasa dar atat