![]() |
SpeedRacing 25.06.2005 nocturna
Etapa a IV-a
Prima cursă nocturnă!!! 25.06.2005. 18.00 ARAD - AEROPORT POZE: https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=313 este vb de prima nocturna speedracing caci au mai facut nocturne si LR 27.09.2003 - Timisoara - Viteza si koracing 9 Aprilie 2005 |
Re: SpeedRacing 25.06.2005 nocturna
Quote:
De unde prima? Din Arad poate desi... |
f bine ai facut si asa erau numa posturi de ale lui sebastian si aviator si antonov si care or mai fii
on topic : o sa fie cred / sper cea mai spectaculoasa cursa de pana acuma , pe nocturna :) din Timisora o sa fie speram macar 7-8 masini |
Va ajut sa reconstituiti.
Gratian spunea asta si pare deosebit de interesant de aflat. \"akimoto, esti oficial speedracing? neplacerea este ca toate posturile apartin unora care nu sunt oficiali speedracing, care doreste promovarea pe 4 tuning, dar nu face un gest minim de politete... chiar doresc sa vorbesc cu unul din conducatorii acestei firme care organizeaza aceste curse. nu vad nimic rau in asta, de fiecare data cand s-au organizat curse, in tara, indiferent de catre cine, am stat de vorba cu un conducator al lor. am incercat sa sun la toate lelefoanele care apar atat pe situl de curse, cat si pe cel al firmei, nu mi-a raspuns nimeni, toata ziua, am facut asta pentru a avea un contact oficial care sa ma ajute sa fac putina ordine in brambureala asta. nu am avut pe cineva care sa im confirme oficial valabilitatea cursei depe 25 la arad. Se tine? sau nu? exista aprobarea locatiei? practic, direct pe site sau eu personal pe email am primit-o aproape de fiecare data, de la aproape toata lumea. situatia a ajuns la tensiune datorita si greselilor in managerizarea informatiei. cred ca ar fi corect sa ia legatura cu mine un oficial, eu am incercat sa dau de ei, nu am reusit. Ma bucur ca apreciati 4 tuning ca un mediu puternic de promovare, dar va rog intelegeti ca noi facem asta nu din interese comerciale, ci pentru a tine la curent comunitatea cu ce se intampla, asa ca libertatea de exprimare nu trebuie inteleasa brut, nelimitat. Chiar daca nu am fixat inca un regulament ferm de afisare a evenimentelor, ar fi corect sa fim contactati de un coordonator, sa sa ne fie puse la dispozitie un minim de informatii elementare. Ironia si reauavointa nu isi au locul aici. Daca nu doream prezenta speed, stergeam pur si simplu orice legat de speed si gata. Intentia este doar de o oferi informatii valide, intr-un mod coerent. Astept in continuare un contact oficial din partea speedracing, si aprobarea pt locatie, aici sau pe email [email protected]\" |
Astia sunt organizatorii?
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8563 |
VA FI SUPER FAIN , TIMISOARA VA FI IARASI LA INALTIME! 8)
|
Mult succes SpeedRacing cu prima nocturna organizata de voi.
Lasati agitatorii sa se agite degeaba si dovediti, asa cum ati facut-o si pana acum, ca stiti sa organizati competitii la cel mai inalt nivel. Bafta! |
Sper(am) sa fie cat maifrumos....pe nocturna....hm......very nice :wink:
Oradea cu ce merge ?..[/b] |
LEGAL RACING/400m TIMISOARA 25 06 2005
Legal Racing a postat primul anunt la rubrica: curse ofciale . Am anuntat etapa Legal Racing din Timisoara 1zi/2 +1noapte/2 cu incepere in jurul orelor 16- 16:30. Am exprinat sugestia de a se muta etapa de la Arad pentru o data ulterioara eventual in ziua de 26 duminica, o zi mai tarziu. Motivele pentru care am sugerat amanarea au fost: - importanta mai mare a evenimentului Legal Racing - mutare mai facila a datei de la Arad - diverse cu importanta redusa. Ce am primit in schimbul sugestiei, s-a vazut pana nu de mult pe site, in plus alte injurii in mesaje private si pe e-mail. Multumesc pentru aceste sensibile si afectuase reactii. Au zelutat multe certuri, controverse, ... si alte urmari nedemne pentru niste automobilisti. Regret faptul ca m-am lasat atras in acest joc murdar si ma voi retrage pentru a ma concentra doar la buna organizare a etapei acceleratie viteza pe 400m LEGAL RACING din Timisoara. Nu va asteptati dupa reactile voastre sa va tratez cu clementa, generozitate, o sa primiti respectul pe care-l meritati. \"Va multumesc!\" |
...
|
...
|
Re:
Quote:
Eu personal nu ma razbun si nici Legal Racing & No Speed Limit nu o va face. Voi intoarceti spatele celor mai mari cluburi de amatori din tara! Vreau sa va ganditi si hotararea sa va apartina, inainte de a va razbuna voi pe cei pasionati.Refuzati dreptul pasionatilor de participa la Legal Racing sambata, iar duminica din nou la Arad. Am sugerat asta de la inceput! Ma retrag ramanand sa ma concetrez doar la buna organizare a etapei din Timisoara! |
Dar ati putea Legal Racing duminica,nu? :lol:
|
Re:
...
|
Re:
Quote:
cine stie sa organizeze? despre cine vorbesti? crezi ca este normal ca dupa atata timp si in urma tuturor insistentelor mele sa nu pot contacta nici un organizator? respect atitudinea de fan, cateodata si pe cea de fronda, dar pana la urma, AICI pe 4tuning NU EXISTA SPEEDRACING ! exista niste topicuri, posturi, anunturi, calendare, postate de fani, fara sustinere oficiala. faptul ca nu am indepartat, ba dimpotriva, am promis chiar sprijin, crearea unui forum , etc, in ideea ca am cu cine comunica pe aceasta directie. akimoto, jeff, si ceillti, ati avut credit ca vechi useri ai forumului, dar din pacate nu reprezentati speedracing... spun din pacate caci mi-as fi dorit sa fie cineva din comunitate. dar nu neaparat. prezenta voastra aici arata ca voi doriti sa colaborati cu 4 tuning, nu ca speedracing doreste asta. mi se pare total anormal nu numai sa nu contacteze nimeni oficial 4tuning, (cu toata bunavointa lui akimoto care mi-a dat informatii neoficiale si ii multumesc)... dar mai mult.... cu toate eforturile mele si incercarile de a contacta un oficial nu am reusit ... disputa voastra cu legal racing, dupa cum ati observat, a decurs liber, am intervenit numai cand au fost atacuri personale...: \"\"Si nu te pufneste rasul cand scrii toate astea?\"\"\" nu puteti spune ca e ontopic si in regula. dar releva tocmai lipsa de raspundere pe subiect.. atitudinea de fronda. este o disputa intre LR, recte sebastian contra unui numar de fani impatimiti. Ironii si orgolii din partea unor oameni neimplicati practic. ESTE INCORECT sa ma acuzati de subiectivism daca doresc sa comunic direct cu un oficial speedracing. repet iar, si iar: am autoritatea sa fi putut sterge orice despre speedr... si daca eram impotriva o faceam. V-ati desfasurat in voie. Dar pana la urma, exista o persoana care sa imi confirme OFICIAL aceasta cursa? informatii pertinente, la obiect, oficiale, sustinute. este corect fata de toti care au anuntat oficial curse si evenimente pe 4tuning, si care mi-au transmis datele, aprobari pe email, cu care am vb la tel, cu care am putut sa am o legatura directa, personala, la tel sau face-to face, ca sa eludam aceasta regula? tu, soichiro, ai afirmat ca doresti sa organizezi curse. daca o sa iti doresti colaborarea cu 4tuning, vei fi de acord sa avem o discutie despre asta? in cazul in care vei fi dintre oficiali? ti se pare normal ca speed sa se scufunde intr-un con de umbra? au ceva de ascuns? de ce nu accepta un dialog? prin status qwo ei sunt prezenti aici, si dupa cum ai vazut au fost vehementi, fanii.. dar speedracing unde este? |
Bine punctat! Asa parca mai venim de acasa. Asta e problema mea cu ei! Nu stiu cata credibilitate sa le acord dupa asa un mod de operare. Cine e, cine nu e speedracing, azi vorbesti cu unul pe un tel maine suni raspunde altcineva care i-a dat afara pe aia cu care ai vorbit initial. Te suna ulterior un alt reprezentant, pretins reprezentant al lui ... Incercati sa intrati in pielea mea. |
...
|
Re:
[quote=\"Jeff\"]
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nu tot cea ce este, este cea ce pare! |
legal racing
Inainte de continuarea discutilor trebuie sa se clarifice situatia din punct de vedere juridic. Personalitatea juridica a lui SpeedRacing fiind inexistenta atrage de la sine necesitatea unor explicatii formulate de un jurist. Pentru a se genera credibilitatea necesara si a se alege un drum corect din punct de vedere legal este necesar sa se expuna o serie de acte doveditoare a vorbelor celor ce se considera oficiali. Falsul se pedepseste aspru, la fel si uzul falsului. Propun stergerea a tot ce nu poate fi probat cu documente legale. |
atunci vrem si noi documente legale de la LR
|
io ma repet ....cioli tu vezi pe un organizator speedracing sa discute aci..laso-n pana mea ma.....deja e de rasu curcilor......
|
Sebastian, ne leshi? Nu ai tu o cursa de organizat? Vezi-ti de-ale tale, presedinte al bagatorilor de seama.
|
Re:
Quote:
cred ca este suficient daca imi trimiteti mie, nu e nevoie sa le postati aici. Mai trebuie discutat cu cei din cluj, iar cu cei de la primaria suceava am luat deja legatura, clubul de acolo participa la organizare neoficial, au exprimat transparent pozitia. Cei din iasi suntem deja in legatura de mult timp cu organizatorii, etc... |
Re:
Quote:
Sincer, e ceva ciudat, si ma simt \"inconfortabil\"... Pana la urma, daca Speedracing doreste colaborare cu 4tuning, de ce refuza un contact si o prezentare? Chiar e de rasul curcilor ca managerul speedracing sa vb cu managerul 4tuning? de ce? suna jignitor. Indiferent de modul in care managerizati voi tensiunea cu LR, dupa cum vedeti cu ironii si atacuri la persoana, aici nu e vorba de asta, ci de legatura cu 4tuning. Emailul, telefonul, numele si pozitia mea sunt publice. Pot fi contactat de oricine, si multi deja o stiti. Nu imi doresc decat o pozitie egala din partea Speedracing. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
nu e o cale tocmai adecvata de comunicare. te rog sa fii mai diplomat daca te deranjeaza cererea lr, o poti neglija, e treaba ta ca persoana, dar NU ai fost atacat personal... de ce o faci? mie nu mi se pare corect I SE PARE CUIVA CORECT????? DECI: poti neglija cererea lr. poti neglija ca user si cererea mea DAR speedracing nu e normal sa neglijeze cererea mea, cat timp doreste sa se promoveze aici. mie mi se pare normal si de bun simt sa doresc sa vb cu o persoana oficiala legal din speedracing. |
Poate ca baietzii din Tm vor sa promoveze aceste curse care s-au dovedit un succes. De cand sunt pe forum nu am vazut nici un scandal in care sa fie implicati cei din TM. De fapt cine merge la TM la Legal Racing, vorbesc de useri 4tuning?
|
Re:
Gratzian: pana ai postat tu, eu deja stersesem. Incerc sa tin cat se poate de departe genul asta de replici, nu ma ajutati de loc aici.
Gratzian, Sebastian Uitati niste chestii foarte esentiale. Speedracing nu poate fi obligata de nimeni sa isi prezinte dreptul de a organiza curse pe site-ul 4tuning. E absurd ce se cere asa in gura mare de catre LR. Toate aceste lucruri trebuie si se pot rezolva intr-o alta maniera. Toate aceste manevre de intoxicare si dezinformare a userilor acestui forum sunt inutile. Cea mai buna reclama pe care si-o face o firma, organizator este calitatea. Ati auzit pe cineva pana acum sa se planga de vre-o cursa Speedracing???? Dar de una LR? Sa nu mai punem la socoteala meciurile pe care LR-ul le-a avut pana acum cu toata lumea pe teme cateodata puerile. Faptul ca noi am venit si le-am afisat pe site-ul acesta am facut-o ca si cum am posta niste intalniri ale noastre la iarba verde. Daca va-ti uita la topicuri ar fi ceva de genul ... \"Ba mergem? , Ne intalnim la 10 la OMV ... etc\". Gratzian, stiu ca esti intre ciocan si nicovala dar nu cred poti fi supus la chiar asa o presiune mare incat sa nu vezi niste lucruri elementare. Cum a spus si Jeff ... nu o facem din spirit de fronda ... dar dupa ce ni s-au aruncat in cap noua tot ce au facut ei prost desi am incercat si ne-am oferit unii dintre noi sa ajutam, chiar nu mai avem nici o motivatie sa acceptam asemenea rahaturi. Pentru exemplificare cauta topicurile cu cursa de la Timisoara de anul trecut sa vezi cum suntem facuti albie de porci. |
Quote:
mai mult, purtati conflicte ca si cum ati reprezenta speedracing deci, nu ca useri ca sa pot media conflictul, am nevoie de un contact oficial imi mentin rugamintea in contextul asta, sa pot lua legatura cu organizatorii, sa stiu cine organizeaza, sa putem aduce putina ordine in haosul asta cred ca am dat dovada de destula bunavointa, intelegere si rabdare. cred ca e timpul sa aveti putina deschidere, nu ma faceti sa cred ca este ceva de ascuns. |
Re:
Quote:
Gratzian: Eu spuneam ca e de rasul curcilor toata cearta asta......LR VS. SR Nu stiu de ce SR nu ia legatura cu 4tuning daca tu asa zici....poate sunt plecati in Ungaria si nu au roaming. :lol: In legatura cu scormoneala pe la registre si finante.....e treaba celor de la SR.Din partea mea sa aiba datorii de 10 miliarde...treaba lor ce fac si cum isi castiga banu...atata timp cat cursele sunt bine facute. Oricum AR TREBUI SA INTRE PE FORUM ORGANIZATORU DE LA SR SA MEDIEZE CONFLICTU SA EXPLICE CEVA...ORICE...... Oricum DISCUTAM DUPA 25 IUNIE CEL MAI BINE......MULTE O SA STEA ALTFEL......SPER SA IASA BINE AMANDOUA CURSELE...SINCER.....SI TURA VIITOAREA SA NU SE INTERCALEZE......MAI ALES CA LA ARAD ACU E SI TUNING SHOW......bafta :D |
Gratzian, daca ai fi citit mesajul lui Jeff te-ai fi lamurit
nu stiu exact ce mai vrei :? sa-ti spun si eu acelasi lucru ? sa-ti spuna koko acelasi lucru ? vrei o hartie semnata si parafata cum ca avem voie sa vorbim in numele SpeedRacing ? wtf ? |
am citit undeva mai in spate un post a lui Sebastian in care spunea ceva de genul ca ar fi nevoie de un jurist si asa sa clarifice niste lucruri care lui nu i se par in regula. acum o sa imi spun si eu parerea: SPEED-RACING nu organizeaza nimik ci sc rek-time srl( sau cum o fi) organizeaza SPEEDRACING (adika curse de viteza) nush ce e asa greu de inteles domnule Sebastian...cat despre situatia financiara a sc rek-time nimeni nu e curios cat timp cursele sun organizate calumea si asa....asa ca bafta la toti in organizare ,nu conteaza cine organizeaza cat timp iese bine....pot fi organizate si de POLITIA ROMANA din partea mea si cred ca a multora de pe forum....
deci speed racing este o denumire data curselor pe care le fac ei ca sa nu ii zica cursa de viteza sau linie care chiar nu trebuie sa fie marca inregistrata si stie si domnul Sebastian foarte bine acest lucru, inregistrezi o \"marca\" numai pt a fi sigur ca nu o poate folosi si altcineva ,in cazul de fata riscul asumat de ei este ca apare o sc.tralala srl care organizeaza la randul ei Speed-Racing....deci este strict riscul lor.....si sincer numai la noi am vazut inregistrate la osim sau cum io fi zicand niste denumiri care normal nu pot fi detinute de cineva....cred ca o sa ma duc si eu sa vad daca nu reusesc sa inregistrez \"hot-dog,hamburger \" sau mai stiu eu ce....la o adica nici tuning show sau legal racing nu ar fi trebuit sa poata fi inregistrate(asta ca fapt divers ,sa nu se inteleaga ca am ceva cu cineva de aici) pt ca in limba engleza ei sunt termeni uzuali exact cum sunt in romana strada sau raliu sau mai stiu eu ce ,deci nu pot fi marci inregistrate, asta in afara cel putin,nu de alta dar vad ca la noi cam orice e posibil daca ai bani....numai bine la toti |
Deja acest domn Sebastian devine obositor rau de tot, iar d-l Gratian se pare ca nu doreste sub nici un chip sa vada ca mediul electronic al dansului a devenit bataia de joc a oficialului LR. Asta e.
D-le Gratian, poate ar trebui sa va ganditi ca oficialii Rek Time nu prea au timp de stat pe forum la scandal tip mahala ordinara. Ei organizeaza curse si probabil ca sunt mai mult preocupati sa le organizeze bine. Intre timp, s-au desemnat anumiti domni de acolo sa le reprezinte interesele. Simplu ca buna ziua. Ei nu au facut decat sa prezinte aceste curse pe un forum care se credea a fi unul de interes public si nu au jignit pe nimeni cu nimic pana sa fie atacati si cenzurati de catre d-l oficial. Daca acest forum este alocat doar Legal Racing, va rog spuneti-le ca nu mai au ce cauta aici si gata. Foarte simplu. Se incheie orice conflict mizer. Vorbeati de sanctiuni. Una de cel mai elementar bun simt ar fi fost ca d-l Sebastian sa nu mai detina puterea de moderator pe orice sectiune din acest forum. Macar atat. Dvs, permitandu-i in continuare acest privilegiu, in ochii mei si nu numai, nu faceti decat sa-l incurajati sa arunce cu noroi si sa-si faca de cap (gen sters anunturi Speedracing sau mutat la topicul \"Divertisment\"). Optiunea dvs, forumul dvs. Nu va vad prea hotarat, incercati sa impacati capra cu varza si iepurele cu morcovul. Nu se poate. Mai bine ganditi-va bine si luati o decizie radicala care sa duca la incetarea acestui conflict. Intre timp, urez inca o data mult succes la organizarea primei nocturne de catre SR in Romania. Eu, din ce am vazut pana acum, le acord toata increderea si tot respectul. Nu credeam sa vad asa ceva in Romania, competitii care se apropie ca nivel de cele de afara. Pacat ca nu sunt organizate de catre conationali. Nici nu aveau cum, conationalii sunt mai interesati de ce scandal sa mai provoace. Curse, mai pe alocuri. |
ZoliaT: ceea ce ai scris era off-topic |
Re:
Quote:
ZoliaT: ceea ce ai scris era off-topic |
ZoliaT: ceea ce ai scris era off-topic Astept si alte eventuale sesizari de off-topic pe pm |
...
|
Re:
Quote:
|
mda ... fix prima ... prima etapa ko racing la cluj a fost nocturna ... mda ... :roll:
|
dar....nu e prima cursa.... e a 4 :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning