![]() |
Taximetristii, alt cod rutier... alte legi
Am deskis acest topic pt ca nu s-a discutat doar despre acest subiect separat... am rasfoit paginile si nu am gasit unul asemantor,daca mai e scz.
In alta ordine de idei... taximetristii...ce parere aveti despre ei? Sunt buni? Sunt rai? Ar fii mai bine cu ei sau fara ei...? Ce parere aveti despre stilul lor de condus, si despre escapadele pe care le au in trafic.... un sondaj recent arata ca o mare parte din accidentele din bucuresti sunt produse de taximetre(in afara sau in timpul serviciului). Stim cu totii ca uneori taximetristii au alte legi si alt cod rutier... unul bland cei drept, care le permite sa faca ce vor ei si cum vor ei... NU TOTI normal.. nu generalizez, mai sunt si unii care sunt soferi exceptionali si doar din greseala au ajuns sa "piloteze un taxiu" . deci sa incepem. |
Re: Taximetristii, alt cod rutier... alte legi
Bravo, super tare ideea cu topicul!!!
Nu ii sufar pe taximetristi....unde te uiti vezi numai taximetristi dastia "smecheri" |
evident k ei au alte legi....ce-i ala stop? ce-i aia linie continua? exista semnalizare pe taximetre? m-am saturat de cat de aiurea conduc... fara niciun pic de grija pentru ceilaltzi din trafic... au o politica de genul "te dai sau trec prin tine" shi de cele mai multe ori cedezi pentru ca nu vrei sa pierzi timp pe la politzie, asigurari, etc.... eu intzeleg ca trebuie sa-shi duca clientul la destinatzie cat mai repede, dar nu mizand pe bunavointza celorlaltzi din trafic....
|
Quote:
|
Mare dreptate are LUCI...foarte putini dintre ei sunt care au ce cauta acolo..restu se cred niste soferi....in viziunea lor chiar piolti....care ....tot in viziunea lor l-ar lua si pe Stig de la Top gear...adik ce sa mai....habar nu au de reguli....se cred superiori si daca te lovesc si comentezi risti sa ti-o iei ca astia sunt ca tiganii....exact ca TIGANII....atat am de spus...sunt vai m..... lor
|
ca avem nevoie de ei din cand in cand..mai e si alta chestie..
dar.. : - ne fura cu maimuta - accepta doar cursele convenabile,indiferent cat platesti..pe o cursa de 3 RON , i-am dat 6 ron ..si se tot plangea...ce dracu mai vrei?..trebuia sa ajung rpd undeva si am ajuns..aia a fost..dar el " gata m-am imbogatit! ".. am ajuns sa ma mir cand ma urc intr-un taxi si vad k merge ala sub 80:)) m-a dus unu cu 60 din dr taberii pana la timpuri noi, in 15 min.. noroc ca stia alt drum.. k altfel ma dispera omu.. dar de obicei..mai mult ne incurca.. mizeria kre o lasa in statiile ratb unde parcheaza, atitudinea(unora) , hotiile , bataia de cap din trafic.. si cand mai vezi si unu beat care face vreun accident si da prin statie sa il ajute colegii..deja e prea de tot.. HAI MAI RPD CU LEGEA AIA , SA SCAPAM DE HOTII DE LA AEROPORT SI DE AIA DIN GARA ! |
hmm......
sunt cei mai dobitoci soferi... nu degeaba le zicem FOAMEA :)) nici semnal nushtie sa dea x( e o placere pt mine sa nu ii las sa se bage :D:D...ei vor sa ii lashi da ei nu te lasa pe tine! asha k nu ii las deloc:)) |
Sincer nu-i suport ,evident sunt si exceptii:poke: :bat:
In rest se baga si nu te lasa sa mergi cum ar fi normal..... E bine ca ai facut topicul sunt curios de pareri....:peace: |
Niste pericole ale soselelor!!!!
|
n`am treaba cu ei..... sunt cam tupeisti si au impresia ca si`au cumparat strazi da`...nu`i bag in seama..... daca nu`i duce capu` sa faca altceva decat sa faca pe taxi...de ce sa ma cobor la mintea lor???:rolleyes2
|
Quote:
|
@sebaaa: ai dreptate... multi te si fura asa pe fatza... si te trateaza ca un cur... si sunt vitezomani rau... kiar ca nu prea am mers cu unu sa conduca sub 60-70 :)) pana si astia cu dacii mai veki le rup prin gropi... nu conteaza poate sa fie si ceva mai scump ca tot le dau in goarna baetzii.... ehhh dar si fara ei cine ne-ar mai aduce acasa cand venim obositi dimineata la 5-6 de la un baeram? :D :D :D
|
Hmm..majoritatea nu respecta regulile de circulatie, chiar daca vad la volan persoane mai in varsta, probabil cu experienta. Singura lor problema e sa ajunga cat mai repede la client, sau sa nu-i fure altcineva clientul. Banul pe primul loc , apoi siguranta altora.
|
Quote:
|
asta asa e ....oamenii au boala claxonului.....
|
Taximetristul ???
Lumeeeeeee ... ala te poate invata ceva ... cum sa tai fata unui alt participant la trafic, cum sa ii trantesti o frana in mufarina, cum sa te urci pe el si sa iti bagi tot tu salamu' de sibiu in el, sa te opresti pe banda a doua cu avariile puse ca ai uitat sa-ti iei "clienta" din statie... Va luati asa aiurea de ei :lol: Ar fi un Paradis Bucurestiul fara fenomene d'astea. ;) |
Din punctul meu de vedere,nu am avut probleme cu ei -desigur nu sunt asa nebuni taximetristii de la noi cu cei din Buc:lol: - De cele mai multe ori se misca repede si nu stau dupa ei+ca ma mai lasa sa ma bag de pe o banda pe alta:lol: Tin sa precizez ca la noi au aparut cateva femei taximetriste...si conduc fff prost:!: :rolleyes2
|
Ada ai drepatate... poate ca nu te deranjeaza la tine in BV dar in buc e crima :(
|
Quote:
|
sunt si femei taximetriste...jos palaria in fata lor...mai ceva ca barbati,am mers cu una se credea la raliu,nu stiu care e prb ei...injuraturi(la ordinea zilei nu ii pasa ca ai copil de 5 ani in spate.....ca exemplu),nu semnale (au legile lor)nimic.....
mai sunt si baieti buni care respecta regulile,daca fumeaza si ii spui ca nu suporti fumu stinge tigara,vb frumos...cu un vocabular de avocat,la costum,se poarta de parca esti frasu.......de ar fi toti la fel sunt sigur ca nu s-ar plange nimeni da in schimb alte jogodii,ca altfel nu pot sa le spun te fura pe fata,nu le pasa ca are pasager in spate ....il doare`n cot de siguranta pasagerului .........si cei de la aeroport ii definesc cuvintele-jepcari,slaninosi,cretini (ca daca le zici ca nu vrei...hai domne unte duc de parca e surd),etc si ca raspuns la poll-Bucurestiu-ul fara taxi-uri...paradis frate !! sunt curios ce parere au restu....?! (in consecinta luati-va masini personale:D) |
@Ada dupa cum a spus si mihai88 sunt si femei... cred ca 5% si sunt de obicei mai calme... dar parerea mea ca oamenii astia au fost si eu candva "normali" adik cu un pic de bun simtz dar cred ca daca te faci taximetrist... te cureti in 2-3 luni uiti de bune maniere si de respect pt clienti... nush dc dar asta e adevaru.. oameni care erau super ok sau facut taximetristi si sau skimbat radical... creca turele de noapte si unii clienti te strica :|
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1197405525
am facut poza din mers...:evil: :evil: [ inconshtientza la volan ] |
SHERIFF TAXI :)))))))))))))))))))) ahahahahahaha =)))))))))))))) =)))))))))))))))))) uitati-va cu zoom i-a furat careva sticla la stopuri :)))))))))))))))))))
|
:drunk: :hahano: :peace: Nebuni .................si te miri cand altu te buseste si nu esti de vina :bat:
|
Nu E Ala Care I Sa Deschis Capota In Mers?!
|
Sunt 2 categorii de Taximetristi:
Taximetristi care intradevar fac taximetrie si Taximetristi care incearca sa faca taximetrie dar nu le iese..... |
Mai e si a treia categorie... taximetristi care se cred in taxi driver :D
|
e ala de la protv =))
am trecut pe acolo shi i-am facut poza........facea bolboroace apa :)) |
Niste nebuni .. desigur mai sunt si exceptii .. nu trebuie sa ii bagam pe toti in aceeasi oala .. din pacate exceptiile sunt putine ..
De multe ori era sa faca accident 'soferu' .. doar pentru ca el credea ca si'a luat strada.. Si mai pericol.. sunt unii mosi taximetristi.. ei nu vad decat in fata.. n`au semnale .. rosu/galben = verde .. ei au TOTDEAUNA prioritate.. etc etc .. stiti si voi .. si asta aici la noi in oras .. vorba aia .. oras mic .. nu vreau sa imi imaginez ce e in bucuresti.. |
in bucuresti... poi inmulteste ce e la tine cu 100 sau 1000 si iti dai seama :)))
|
Quote:
catalin |
eu nu inteleg cum de atunci cand depasesc coloana de masini la semafor si kiar cand ajung la intersectie dau de oameni care circula regulamentar... dau de aia nas in nas si ii lasati sa treaca fara sa dati nici macar un claxon si sa ii ziceti ceva de masa :(
|
Ieri m-am luat la intrecere cu unul pe B-dul Unirii ... eram pe banda 1 sa depasesc ... in fata mea ... oprite masini ... (deh ... asa e romanul, parcheaza unde apuca). Am zis sa il depasesc pentru a nu opri masina sa acord prioritate la tooooti ceilalti. Ii fac semn sa ma lase sa ma bag, scarba imi arata degetul pacii. M-am enervat si m-am strecurat intre el si masina oprita acolo, ca sa ii trantesc o frana in mufa si sa pun avariile mergand cu 20 la ora.
|
eu zic ca cel putin aici procentele variaza intre rai si buni ceva de genu
(66% - 33% .. sau 75% - 25 %) sunt si catziva de treaba si ok ...care te lasa si din astea ... dar majoritatea sunt cum sunt. ca au regulile lor, ca se baga aiurea si din astea |
Quote:
Ce facem cu 1% ? Sunt la pensie sau au schimbat locul de munca, nu ? :lol: :lol: :lol: |
eh ... n-ai fost la mate ... 66,perioada 6 ... +33, perioada 3 nu da 99, perioada 9 ci 100% ;) :P
|
Mah te fugaresc in momentul cand ajung in SM. :lol:
In raportul anterior nu scrisesi 66 perioada 6 si 33 perioada 3 ... |
se subintelege ... :lol:
|
aoleeeeeeeo a gresit omu ce vreti... sariti repede la gatu lui :D :P
|
Quote: