![]() |
FIAT MEETING - Cluj Napoca
care sunteti din cluj sau prin trecere, vineri 30.11.2007 la POLUS in parcare(partea dinspre cluj) de la ora 18 : 00 intalnire fiat ( a doua :lol: ).....sper sa fim mai mult de 4 :oops:
|
Re: --- fiat meeting --- cluj napoca ---
Bine ca voi puteti sa va strangeti.Noi nu reusim.
|
6 Attachment(s)
pai si noi am fost 3,si pe cand sa plecam a mai venit unul......:)...macar a venit daca a promis........;) ...erau anuntati vreo 10 pe langa noi plus cativa care nu au putut din motive tehnice :cry:
niste poze .....cu prima intalnire pe cluj :arrow: |
Bravo voua.Dar poate data viitoare puneti niste poze mai clare.;)
|
asteptati-ma mai si pe mine ca in 3 saptamani in vine si mie calcu de injectie si vin si eu:P
|
nu-i stres.....te asteptam ;):)
|
o alta intalinire in cluj..pe cand se asteapta baieti? :) macar asa una de merem la o bere(fara alcoale) :D
|
se poate si week -endul asta daca va organizati repede
|
eu vin...la orice ora in weekwnd..in timpul sapt dupa ora 6 :D
deci...ziceti..ceva pe duminica?asa pe la ora 12? sau mai tarziu? sau mai bine zis undeva mai spre seara...sa ma laud si eu cu micile mele neoane si cu beculetul rosu din masinutza :D..aucma de 2 minute am vazut si eu ce fain se vede in masina cu becul aprins :)) |
mno,se arata doritori? duminica mai spre seara pe la 21?...unde? la iulius sus in parcare? sau ziceti voi...eu in principiu as putea veni....anunt si pe altii?
|
eu zic ca e ok..in iullius la ora 9 seara duminica...numai bine :) mai contactati si pe altii :)
|
Eu o sa fiu prezent acolo de la 8 ... :) fac drum lung din Zalau .
Sper sa fiti prezenti sa nu fiu numa eu singur :| ... Ne vedem acolo ! |
sper sa ajung si eu, ultima saptamana din scoala ma omoara...
|
bun..deci cam 4,5 pana acuma o sa fim...eu o sa vin sigur :)..deci in iullius mall...
dar unde?deasupra in parcarea de pe platoul de la auchan?sau jos in parcare?mai exact? :) sper ca nu sunteti toti batranei si vin eu singurul tinerel :"> :))) |
Quote:
pe vremea mea in ultima saptamana mergeam 2,3 ore cat sa na mai distram intre noi..dupa care ne trimitea diriginta acasa...si tu te plangi ca te omoara ultima sapt de sc :( |
sus peste auchan, pai uita-te ca io si vsv avem 19 ani, de ma uit mai bine esti cel mai batran :lol: cicione are 21
|
Quote:
|
:))) no...bafta la sc atuncia ;) fa si tu ca si mine iti dai corigenta in toamna :) apoi dai linistit bacu :D..deci maine la ora 21 deasupra la auchan :)
|
Apoi acolo sus banuiesc ... nu ? unde o fost si expozitia ... altundeva eu nu stiu :D
|
nu acolo in fata unde era expozitia de masini antice....
cum mergi dinspre marasti spre ghg..chiar dupa semafor pe partea stanga lipit de iullius mall este straduta aia mica culimita de inaltime de 2,5m o iei pe acolo si sus in varf faci stanga si te da direct pe platoul de la auchan...unde e cinematograful in aer liber..eu las nr meu de tel in caz ca ajungi si nu ne gasesti 0744 269479 eu ajung pe la 9..9 fara ceva |
da-da
123456789 |
:D ... pt voi e usor .. nici nu stiu cum o sa ajung pana la iullius moll...dapoi de ,....achtung sau ce ziceti voi :D ... : ))) sper sa ma descurc ... data trecuta a venit cineva cu mine
In caz de ceva am notat nr de tel . MS |
:)) sunama cand ajungi in cluj...si vin inaintea ta...numai ca eu numai dupa 8 jumate o sa pot veni
jokerman..vezi ca nr tau de tel lai scris gresit...un nr de tel are 10 cifre tu ai scris numai 9 : "123456789" lipseste o cifra :P :))))) |
auchan e magazinul din mall, itzi trimit pe mess numaru meu, daca vrei ne intalnim la pod la intrarea in cluj, stau aproape oricum
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
in concluzie..stabiliti voi exact locul undeva sal gaseasca toti care vin maine... eu zic sa parcam in fata la iullius mall langa scari chiar langa semafor..asa toti o sa stie ca suntem acol(parerea mea) |
nu prea sunt locuri de parcare acolo,mai tot timpul sunt ocupate,asta-i tot baiul
de aceea am zis ca acolo in parcare unde a fost expozitia 4tuningdays ii cel mai bine,daca sunt locuri in fata la iulius unde zici tu putem si acolo sa ne vada lumea :lol: |
Da hotarativa ... cat mai repede ...
Eu zic sa mergem acolo sus unde a fost expozitia 4tuning ... Acolo unde era Golfu` ala ... Hyfonics ... sper ca am scris bine .... prin zona aia ... Eu acolo zic ca e cel mai bine . LAmuriti azi . Care are ceva date de contact a lui wuf sau low ? ... un id sau nr de telefon ... :) |
acolo ramane si gata locatia unde o fost 4tuningdays in parcarea aia mare,nu altundeva
low nu vine ca ii plecat din cluj....si de wuf nu stiu nimic |
nu m-ai jignit dar eram stresat ca nu imi scriau pixurile pe sonete :p scz
dupa parerea mea ne gasim noi pe-acolo prin parcare, de vedetzi alte fiaturi claxonatzi :lol: |
bun:D am sa intru clansonand :D daca ma auziti sa clansonati si voi sa stiu unde sunteti :)
eros..daca nu sti unde sa vi..tiam zis..sunama si vin inaintea ta :) |
7 Attachment(s)
A trecut si meetingul acesta... bine... dupa parerea mea. Sper sa mai avem si mai multe intalniri, mai multe masini si cat mai multe modificari pana data viitoare. Am progresat de la prima intalnire din 3 am ajuns 5: 4 puntouri si un stilo care a plecat fugarit de ploaie :D
Din pacate n-au venit si cei cu 2 usi :p dar speram sa-i anuntzam din timp data viitoare.... Poze: ce a facut un prieten cu aparatul meu pe jumate descarcat :lol: asteptam si de la nenea Erros ca el are mai multe |
ca bine zici,o fost chiar bine,data viitoare o sa fim mai multi :)
ps: ultima poza ii chiar faina :D |
de acord, pana nu vad pozele lui erros de sus... my favorite one ultima :D
(asa ziceam sa facem is cu botu' da atzi mers putzin prea in fatza :) ) |
da..ultima rupe normele :D dar tot masina mea e mai frumoasa :"> :"> :))) glumeam :)
|
tu esti baza knightridere :lol: Hasselhoff mic :D
|
:)) ..asa sa fie..eu iz baza :)))
da totusi ....nmiste spoilere unde gasesc? :(( |
Grr ...e ora 1 si un sfert noaptea ... acuma am ajuns si eu ... super faine pozele ... maine le bag de pe aparat .
Imi pare bine ca am cunoscut ceva gajei de treaba ,oameni de nota 10. Data viitoare o sa fie mai salbatic ! :D si sper ca cu mai multi participanti . Offtopic ... La naiba cu farurile astea ... numa mie imi vad asa slab ? :( Atata m-am chinuit sa vad pe drum mai ales ca a si plouat ... :) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:53. |
- Copyright 2026 4Tuning