care sunteti din cluj sau prin trecere, vineri 30.11.2007 la POLUS in parcare(partea dinspre cluj) de la ora 18 : 00 intalnire fiat ( a doua ).....sper sa fim mai mult de 4
pai si noi am fost 3,si pe cand sa plecam a mai venit unul.........macar a venit daca a promis........ ...erau anuntati vreo 10 pe langa noi plus cativa care nu au putut din motive tehnice
eu vin...la orice ora in weekwnd..in timpul sapt dupa ora 6
deci...ziceti..ceva pe duminica?asa pe la ora 12? sau mai tarziu?
sau mai bine zis undeva mai spre seara...sa ma laud si eu cu micile mele neoane si cu beculetul rosu din masinutza ..aucma de 2 minute am vazut si eu ce fain se vede in masina cu becul aprins )
mno,se arata doritori? duminica mai spre seara pe la 21?...unde? la iulius sus in parcare? sau ziceti voi...eu in principiu as putea veni....anunt si pe altii?
bun..deci cam 4,5 pana acuma o sa fim...eu o sa vin sigur ..deci in iullius mall...
dar unde?deasupra in parcarea de pe platoul de la auchan?sau jos in parcare?mai exact?
sper ca nu sunteti toti batranei si vin eu singurul tinerel :"> ))
sper sa ajung si eu, ultima saptamana din scoala ma omoara...
da se mai merge la sc in ultima sapt?
pe vremea mea in ultima saptamana mergeam 2,3 ore cat sa na mai distram intre noi..dupa care ne trimitea diriginta acasa...si tu te plangi ca te omoara ultima sapt de sc