Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   No Limits Racing Team Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/58247-no-limits-racing-team-satu.html)

rapidistu_c&c 24-11-07 18:38

No Limits Racing Team Satu Mare

COMUNICAT : Cei pasionatzi de masini si tuning, pot sa se mai inscrie in clubul nostru, No Limit“s Racing Team pana in data de 31 decembrie 2007! Cei dornici de a intra in club, sa-mi scrie in pm: Numele, Masina, Numarul de Inmatriculare,si numarul de telefon!

rapidistu_c&c 27-11-07 21:17

Re: No Limit“s Racing Team Satu Mare

salut, sa vi la intalnirile noastre de vineri de la ora 21:00, si dak vrei sa intri in club, defapt Toti Cei Noi, intrati in No Limits Racing Team, o sa trebuiasca sa-ti cumperi un tricou, un parasolar si pe luneta emblema cu NLR!!!! Toti care vor sa intre in clubul NLR, sa vina la intalniri vineri sub pod Decebal de la ora 21:00!!!

gergo 28-11-07 07:44

Re: No Limit“s Racing Team Satu Mare

Ar trebui să prezinţi şi cāteva lucruri despre voi: cāţi sunt deja membri clubului, ce maşini aveţi, obiective, activităţi īn trecut, planuri pentru viitor, etc.

juana_man 28-11-07 07:59

Re: No Limits Racing Team Satu Mare

Quote:

Originally Posted by gergo (Post 1219425)
Ar trebui să prezinţi şi cāteva lucruri despre voi: cāţi sunt deja membri clubului, ce maşini aveţi, obiective, activităţi īn trecut, planuri pentru viitor, etc.

sustin idea lui gergo si va rog si eu (pe cale amabila:twisted: ) sa va prezentati aici:arrow: https://forum.4tuning.ro/404-no-limits-racing-team/41960-membrii-nlr.html toti cei care inca nu s-au prezentat
iar cei care vor sa se inscrie sa-o faca la :arrow: https://forum.4tuning.ro/404-no-limits-racing-team/41961-inscrieri.html

gergo 29-11-07 07:17

Scuze, eu am formulat gresit: inainte de a invita noi membri, cred că NLR team ar trebui să se prezinte pentru cei interesati:
-suntem un club care promovează x y,
-regula internă a clubului: x y
-in acest an am participat la x z evenimente,
-am organizat x y z evenimente.
-Planurile noastre pentru viitor sunt următoarele: x y .
-Dacă te inscrii, ai următoarele avantaje: x y
-Dacă te inscrii, trebuie să indeplinesti următoarele conditii: x y
-Dacă te inscrii, trebuie să cumperi: parasolar, tricou, asta ştim.
-etc

juana_man 29-11-07 08:16

9 Attachment(s)
Statutul (propus) preconizat
Cap. I. - Denumire, caracter, sediu, durata, scop
Art.1 No Limits Racing este o asociere de persoane cu scop nelucrativ, creată cu scopul organizarii legale de sporturi cu motor. Fundaţia este o organizaţie nonprofit, cu caracter neguvernamental, nealiniată politic, avānd personalitate juridică şi funcţionānd conform prezentului statut.
Art.2 No Limits Racing este constituită īn condiţiile legii, pe baza propunerii din data de 03 ianuarie 2007 a comitetului de inţiativă, format din 3 membri fondatori.
Art.3 No Limits Racing are sediul īn localul Extreme din Satu Mare, putānd deschide ulterior filiale īn condiţiile legii.
Art.4 Durata de funcţionare a fundaţiei este nelimitată, īncepānd cu data īnregistrării la judecătorie.
Art.5 No Limits Racing are ca scop dezvoltarea sportului cu motor. Īn acest scop, fundaţia colectează fonduri şi sponsorizează aceste activităţi. Fundaţia īşi propune să pună īn valoare potenţialul sportiv existent şi să īncurajeze dezvoltarea acestor sporturi, să po****rizeze şi să recompenseze rezultatele valoroase care au contribuit la dezvoltarea acestui sport.
Art.6 No Limits Racing īşi īntemeiază activitatea pe principiul valorii profesionale şi al respectării normelor morale.
Cap. II. - Activitatea fundaţiei
Art.7 No Limits Racing desfăşoară următoarele activităţi:
- Colectează fonduri destinate finanţării obiectivelor urmărite de fundaţie.
- Organizează dezbateri, work-shop-uri, concursuri precum şi alte activităţi similare.
- Finanţează participarea membrilor fundaţiei la manifestări sportive organizate de terţi.
- Organizează centre de informare, bănci de date, toate concurānd la atingerea scopului fundaţiei.
- Fundaţia īşi face cunoscută activitatea folosind mijloacele de comunicare īn masă.
Cap. III. - Organele de conducere a fundaţiei
Art. 9 Conform legii nr. 26 din 2000 organele fundaţiei sunt Consiliul Dirigent (director) şi Cenzorul sau Comisia de Cenzori. Conducerea fundaţiei este asigurată de Consiliul Dirigent, iar activitatea acestuia este evaluată "peer review" de către cenzor sau comisia de cenzori.
Regulamentul comisiei de cenzori este elaborat de Consiliul Dirigent. Membrii comisiei de cenzori sunt aleşi de către Consiliul Dirigent dintre personalităţile ştiinţifice cu īnaltă recunoaştere naţională şI internaţională. Raportul comisiei de cenzori este publicat īn publicatiile locale.
Art 10. Consiliul Dirigent este format din: preşedinte executiv, vicepreşedinte, secretar, consilieri.
Art.13 Consiliul Dirigent elaborează sau modifică īn termen de o lună de la alegerea sa regulamentul de funcţionare a fundaţiei.
Art.14 Consiliul Dirigent se īntruneşte īn plen ori de cāte ori este necesar, dar cel puţin o dată la 3 luni.
Art.15 Persoanele retrase sau demisionate pot fi īnlocuite īn funcţie de către alţi membri ai Consiliului Dirigent sau dintre membrii fundaţiei, prin hotărārea unanimă a celor rămaşi īn Consiliul Dirigent.
Art.16 Īn cazul īn care īn Consiliul Dirigent se ajunge la dispute majore īntre membrii săi sau īn cazul īn care cel puţin 3 dintre membrii Consiliului Dirigent o cer, se apelează la arbitrajul comisiei de cenzori. Concluzia arbitrajului se publică īn Curierul de Fizică şi se aduce la cunoştinţa finanţatorilor fundaţiei.
Art.17 Consiliul Dirigent angajează prin contracte de muncă pe durate determinate cu funcţii de bază sau cumul de funcţii, personalul necesar pentru desfăşurarea activităţii fundaţiei.
Cap. IV. - Membrii fundaţiei
Art. 18 Poate fi membru al No Limits Racing persoana care se angajează să participe voluntar la activitatea fundaţiei.
Persoana se adresează Consiliului Dirigent printr-o cerere scrisă, pe suport de hirtie sau pe mail. Īn urma acordului Consiliului Dirigent, se īncheie un contract de voluntariat cu noul membru, conform legii nr. 206 din 2001.
Art. 19 Problemele litigioase privind desfăşurarea contractului de voluntariat se supun şi se rezolvă de către Consiliul Dirigent
Cap. V. - Patrimoniul fundaţiei
Art.20 Patrimoniul fundaţiei se formează şi se susţine prin:
- donaţii, sponsorizări şi subscripţii ale unor terţe persoane fizice sau juridice din ţară şi/sau străinătate,
Art.21 Fundaţia are cont la bancă īn lei şi valută; īncheie anual bilanţul contabil pentru depunerea la administraţia financiară.
Art.22 Fondurile fundaţiei nu pot fi īnsuşite de nici o persoană fizică sau juridică. Ele pot fi utilizate in realizarea scopului fundaţiei, prin activităţile prevăzute īn prezentul statut.
Cap. VI. - Dispoziţii finale
Art.24 Modificarea statutului, a denumirii sau dizolvarea fundaţiei pot avea loc īn baza hotărārii unanime a membrilor Consiliului Dirigent al fundaţiei, adoptată prin vot secret.
Art. 25 Īn situaţia recunoaşterii utilităţii publice a fundaţiei, se vor aplica sti****ţiile prevăzute de lege.
Art. 26 Lichidarea patrimoniului fundaţiei se poate face de către o comisie numită de Consiliul Dirigent, activul fiind destinat lichidării creditelor, iar excedentul fiind donat altei fundaţii sau unei universităţi.

anu 2007 a fost "inceputul" pt NLR cu participari la diferite evenimente ,printre care ,oradea,cluj,prostreet baia mare si TDSM
de unde membrii NLR nu sau intors cu mana goala

la fel se organizeaza saptamanal( in cadru legal) antalniri care nu de putine ori rezulta cu chefuri cat si deplasari in alte localitati (mici excursii spontane la MR baia mare)

Planurile pt 2008 vor fi publicate oficial din ianuarie.
in prim plan e participare la cat mai multe evenimente legale,finalizarea paginii de internet,obtinerea de sponzorizari pt tricouri noi si de calitate,ecusoane,sigle si parasolare.

Devi 30-11-07 10:17

Art. 9 Conform legii nr. 26 din 2000 organele fundaţiei sunt Consiliul Dirigent (director) şi Cenzorul sau Comisia de Cenzori. Conducerea fundaţiei este asigurată de Consiliul Dirigent, iar activitatea acestuia este evaluată "peer review" de către cenzor sau comisia de cenzori.
Regulamentul comisiei de cenzori este elaborat de Consiliul Dirigent. Membrii comisiei de cenzori sunt aleşi de către Consiliul Dirigent dintre personalităţile ştiinţifice cu īnaltă recunoaştere naţională şI internaţională. Raportul comisiei de cenzori este publicat īn publicatiile locale.
Art 10. Consiliul Dirigent este format din: preşedinte executiv, vicepreşedinte, secretar, consilieri.

Se stie deja cine vor indeplini aceste scopuri?

Dracushor 24-06-08 22:17

Da in acest topic nu se mai discuta?? serios in ultima vreme nu aud nimik despre NLRde ce oare??? sa destramat clubul?

spark88 24-06-08 22:21

Se numeste NLR:rolleyes2

Dracushor 24-06-08 22:58

ooo da scuze... :P dar tot vreau sa stiu ca de ce nu se mai aude nimik de ei

Spark 22-11-08 00:32

deci e clar si evident ca in masura in care s-a puttu numi vreodata asa ceva si anume "club oficial" de masini, de tuning sau orice altceva asemanator .... cu siguranta acuma e mort

franz34sm 03-12-11 22:27

salutare satmareni.

Spark 04-12-11 11:48

Bine ai venit.

Dar dupa cum observi nu s-a mai scris pe aici de vre-o 3 ani si un pic.
Asa ca daca doresti sa postezi ceva, e si sectiunea de Satu Mare, desi nici aia nu are foarte multa activitate.

Numai bine.

franz34sm 04-12-11 11:51

ce s-a intimplat cu satmarenii de nu mai posteaza nimeni pe aici ? discutii cu oradeni baimareni bucuresteni si asa mai departe . dar cu satmareni ? :( in fine. mai faceti intilniri intre voi pasionati de masini indiferent de marca ?

franz34sm 04-12-11 19:07

Spark cauta ceva satmareni cu masini si hai sa facem ceva. sa ne adunam mai multi sa intram in discutii. astept raspuns. mersi.

szambi77 05-12-11 09:19

Astfel de intalniri au loc la concursuri, de exemplu la etapele de rally-sprint, la drag sau cand se aduna lumea sa vizioneze live cate o etapa de drift. In rest, de intalnirile de sub pod ni s-a cam umplut podu'.

franz34sm 05-12-11 12:41

ni s-a cam umplut podu :)) putem gasi alt loc de ex in parcare la practiker sau zona piata de masini. hai sa ne adunam cativa satmareni macar sa discutam aici in topic. sau sa deschidem un alt off topic cu satmareni. ce zici ? eu stiu pe unu daca ai fi si tu deja am fi 3. macar inca vreo doi si ne adunam incet. ce zici ?

szambi77 05-12-11 13:06

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4760130)
ni s-a cam umplut podu :)) putem gasi alt loc de ex in parcare la practiker sau zona piata de masini. hai sa ne adunam cativa satmareni macar sa discutam aici in topic. sau sa deschidem un alt off topic cu satmareni. ce zici ? eu stiu pe unu daca ai fi si tu deja am fi 3. macar inca vreo doi si ne adunam incet. ce zici ?

Nu ai inteles ideea... Sa ne adunam ca sa ce ? Daca am fi 3 oameni care au masini tuningate in toata tara atunci da, trebuie sa ne intalnim ca suntem singurii si abia acum am aflat unul de celalalt dar nu suntem singurii care avem masina si aceasta pasiune (apropo, ce masina ai ?). Ideea cu intalnirea de sub pod de care ne e plin podul nu se referea la locatia in sine ci la faptul ca peste tot se fac intalniri fara sens cu oameni care-si spun tuningati de dragul de a se simti intr-o asa zisa atmosfera de "fast and furious" dar cand e vorba de vre-o competitie nu vin nici ca spectatori ca-i scump biletul de intrare sau tocmai atunci este meci de fotbal la televizor...
In concluzie, daca te pasioneaza masinile, tuningul etc. hai la concursuri si vei cunoaste ceilalti pasionati, vizitatori sau concurenti, insa daca vrei doar intalniri si vorbe nici nu are rost sa te deplasezi ca filme sunt la televizor iar mesul, skypul si facebookul sunt la indemana oricui ;)

franz34sm 05-12-11 13:29

bine zici. :( sa ma iau la intrecere cu altii sau sa fac drifturi. nu mai am 20 de ani . doar sa impartasim ceva experiente intre noi. discutii intre satmareni. cum fac si alte orase. in fine. am aici un satmarean cu bmw si eu la fel. care ma tot intreaba unde sint satmarenii, ca hai sa deschidem un off topic intre satmareni. se pare ca numai el si eu sintem :( si de marca masinii nu se tine cont, ca e vb de pasiune. in fine. nu conteaza.

ratcatalin16 05-12-11 16:48

"No Limits Racing Team Satu Mare" ...mutam discutia ca sa nu poluam aici..?e un topic deschis de cei de la no limits..,desi se pare ca nu mai e de actualitate.

ratcatalin16 05-12-11 16:50

Quote:

Originally Posted by ratcatalin16 (Post 4760561)
"No Limits Racing Team Satu Mare" ...mutam discutia ca sa nu poluam aici..?e un topic deschis de cei de la no limits..,desi se pare ca nu mai e de actualitate.

https://forum.4tuning.ro/195-satu/143.../page-152.html

szambi77 05-12-11 18:09

Quote:

Originally Posted by franz34sm (Post 4760210)
bine zici. :( sa ma iau la intrecere cu altii sau sa fac drifturi. nu mai am 20 de ani . doar sa impartasim ceva experiente intre noi. discutii intre satmareni. cum fac si alte orase. in fine. am aici un satmarean cu bmw si eu la fel. care ma tot intreaba unde sint satmarenii, ca hai sa deschidem un off topic intre satmareni. se pare ca numai el si eu sintem :( si de marca masinii nu se tine cont, ca e vb de pasiune. in fine. nu conteaza.

Am zis ceva de marca masinii ?!? A zis cineva ca trebuie sa te iei la intrecere cu cineva sau sa faci tu drifturi ? Oricum, daca nu ma ai varsta de 20 ani la care se poate concura ca 21 e prea mult, ce experiente vrei sa impartasesti ?

Ma rog, in fond si la urma urmei ai dreptate ca voba nu costa bani. Nu trebuie sa deschizi off topic ca off topic putem fi si aici :lol:

Incep eu :
Ce faci ?

ratcatalin16 05-12-11 18:31

hai ca-ti raspund eu,ai dreptate,echipa e deja formata,orasu e mic si te cunosti om cu om asa ca ce rost mai au intalnirile.eu nici nu mai plec de la semafor cu scartz,ca n-are rost,stie lumea ca pot...drag,drift..,ce rost mai are,am facut..:lol:mai nou socializarea se face la un poker,o ruleta,ceva...cica;ce faci?e,bag si io 100 de lei,tu?

franz34sm 05-12-11 19:35

bine zici . nu avem ce discuta. e mai bine asa. eu am iesit.

szambi77 05-12-11 21:28

Nuuuuuuuuuu! de ce faci asta ?!

franz34sm 06-12-11 19:28

ok atunci hai sa discutam :) ati auzit de filtre supraaspirate de la corneliu goup ? 250 de lei costa. consuma cu 1 litru mai putin si masina e mai nervoasa. urca mai repede in turatii. si filtrele astea tin mai mult si filtreaza prafu la fel de bine ca alea normale.da ma gindesc ca un filtru normal costa 50 de lei. pai de 250 de lei cumperi 5 filtre si tin mai mult ca unu de 250 de lei. deci nu se merita sa-ti cumperi filtru supraaspirat. sau merita ? :)

szambi77 07-12-11 01:01

Nu am auzit de filtru din asta :?: Nu postezi un link sau o poza sa vedem despre ce e vorba ?

franz34sm 07-12-11 19:20

baga www. corneliugroup si cauta acolo filtre supraaspirate. ai vazut szambi77 ca tot mai sint despre ce discuta :) si inca multe altele

ratcatalin16 07-12-11 19:26

mie nu-mi da filtre de aer acolo.

franz34sm 07-12-11 19:28

Quote:

Originally Posted by ratcatalin16 (Post 4765090)
mie nu-mi da filtre de aer acolo.

baga la gougle asa corneliugroup zi-mi daca ai gasit

ratcatalin16 07-12-11 19:34

http://www.corneliugroup.ro/ acuma da

franz34sm 07-12-11 19:36

Quote:

Originally Posted by ratcatalin16 (Post 4765115)

citeste tot ce se scrie despre filtru asta supraaspirat si da-ti cu parerea

ratcatalin16 08-12-11 08:44

"1. Un filtru sport cu kit de absorbtie al aerului din afara compartimentului motor iti scade temeratura aerului absorbit cu aproximativ 5 grade. Aerul rece este mai bogat in oxigen ceea ce insemna o ardere mai buna al amestecului aer-benzina . Debitmetrul masoara debitul aerului nu oxigenul din aer. Ceea ce inseamna ca iti va trage acceasi cantitate de aer dar de o calitate mai buna.

2. Un filtru sport are textura materialului mai larga ceea ce insemna o circulatie mai buna a aerului. Asta insemna ca motorul urca mai repede in ture deci o acceleratie mai buna. Nu insemana neaparat cai mai multi ci randament sporit. Diferenta ar fi ca de la un filtru stock imbacsit prin care motorul nu respira bine la altul nou...

3. Un filtru sport CONIC absoarbe aer prin toata suprafata de filtrare. Cel stock trage mai mult din centru. Vei observa asta daca te uiti la un filtru stock vechi si vei observa diferenta de culoare (murdarie).

4. Un filtru sport este reutilizabil pe cand unul stock este "de unica folosinta"...

5 . Un filtru Sport poate iti da cai in plus poate nu. Cel mai probabil nu ( nici nu vad cum ar putea sa-ti dea... ) dar vei avea un plus de performanta la aceeasi cai. E ca si cand nu iti pui un motor mai mare dar reduci greutatea masinii pt performanta sportiva.

6. Din experienta iti spun ca un filtru sport de calitate chiar isi face treaba pt care a fost conceput. In esenta FILTRAREA AERULUI. Cotul debitmetrului nu prezinta urme de praf dupa 2-3 mii de km..."
am citat un coleg de pe alt forum.si eu folosesc pt ca am un consum redus de benzina.pt ca am si con si toba cand incepe sa urle m-ie rusine colegii de trafic asa c-o las mai moale...:lol:

franz34sm 08-12-11 11:28

deci la urma urmei nu se merita. apropo ai zis ca ai consum redus la masina ta. cat e ala in oras? si ce motor ai ?

ratcatalin16 08-12-11 11:50

mi-e rusine sa-i dau pentru ca muge ca vaca...sunt obligat sa merg linistit ca sa nu atrag atentia astfel si consumul e redus...in jur de 14:???:. valorile de consum ce le-am scos pe oras la noi au fost pana acum intre 10 si 22%.am l6 de 2.l la 1,5 tone...:lol:

ratcatalin16 08-12-11 11:58

acuma pe bune,hai sa mutam discutiile pe celalalt thread sa nu poluam aici cu atata off.https://forum.4tuning.ro/195-satu/143.../page-152.html

franz34sm 08-12-11 11:59

Quote:

Originally Posted by ratcatalin16 (Post 4766404)
mi-e rusine sa-i dau pentru ca muge ca vaca...sunt obligat sa merg linistit ca sa nu atrag atentia astfel si consumul e redus...in jur de 14:???:. valorile de consum ce le-am scos pe oras la noi au fost pana acum intre 10 si 22%.am l6 de 2.l la 1,5 tone...:lol:

a mea e de 1,8 ti compact din 96 cu 140 de cai - automata. si in oras ami ia cam 14.

Ms-02-TPI 30-09-12 10:22

A murit tot pe aici ??? Tot vad masini prin oras... mai cate un golf cu stickerbomb, cate o pisica ce arata bine... ursi etc... ce s-a intamplat??? nu e nimeni interesat sa faca intalniri iarasi ?
Mai ales ca acum vine iarna si o sa fie frumooooos in parcari :D

roky28 01-10-12 19:00

Quote:

Originally Posted by Ms-02-TPI (Post 5192279)
A murit tot pe aici ??? Tot vad masini prin oras... mai cate un golf cu stickerbomb, cate o pisica ce arata bine... ursi etc... ce s-a intamplat??? nu e nimeni interesat sa faca intalniri iarasi ?
Mai ales ca acum vine iarna si o sa fie frumooooos in parcari :D

ar fi ok o intalnire,o poveste un sfat la probleme.Ca eu m-am saturat sa tot scriu pe forumuri si sa vorbesc cu cei din bucuresti si stiu io de unde,cand si la noi in satu mare sunt destui pasionati dar nu ne cunoastem din pacate.

Ms-02-TPI 02-10-12 19:15

Pai si atunci ??? hai sa facem o miscare... eu sunt nou prin oras dar o sa raman pe aici. Nu prea stiu zone sau ceva... in parcare la real daca nu sau orice alt supermarket dinasta .... joi seara ??? sau propuneti voi.
Numai bine !

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning