![]() |
infinity 20 cm 3 cai sau jbl 25 cm 3 cai (cs)
http://www.magazinultau.ro/product.p...ry=Electronice
sau http://www.aoy.ro/customer/product.p...9bbda2069f45ce ma gandesc ca jbl`urile sunt maimari deci basul e mai profund dar ma impiedica zvonu` cum ca seria cs ar fi cea mai slaba de la gbl... so ce va da rezultate mai bune? |
cati cai dau? :evil:
|
:peace: 50% din puterea motorului
|
nu poate sa imi spuna si mie care e treaba cu seria cs de la jbl?
|
Intr-adevar, cs este mai slaba dar tot se aude decent. Mai bine le probezi inainte de a le cumpara ca sa vezi daca e ok sunetul acela pentru tine (chiar daca pe masina s-ar putea auzi altfel)
|
SA LUAM PRIN EXCLUDERE:
Jbl - Sunt de 25cm si au 90W RMS (c-am marisoare) Infinity au 20cm si 100W RMS Eu zic infinity ..sunt mai mici... in primul rand..gandestete la spatiu.... Sensibilitatea este aceeasi....92db la amandoua.... puterea este un pic mai mare la infinity....Inifinity-urile urca mai mult in inalte...dar desi nu cred ca vei sesiza la peste 20khz.... Iar diferentza la bass pe spectru de frecventa intre infinity si JBL este insesizabila +/- 1hz La JBL este adevarat ca seria CS este cea mai de jos..dar oricum se aud bine.... dar parerea mea infinity.... sa alegi.... numai pt spatiu :D |
exceptand spatiul care nu e problema ... vor fi puse in portbagaj in incinte proprii ca pe tablia de la matiz nu au loc nici unele :roll: vor fi ajutate de infinity 16.5 pe fata cu tweeter separat de 90 w
si poate ulterior de o sattie pt. toate 4 cum in viitoru apropiat totusi nu apare nici wooferu` nici statia ma gandesc ca basul va fi mai cald la jbl avand membrana mai mare desi la veche dacia am avut infinity ovale si am fost super incantat |
Quote:
Eu zic sa-ti cumperi boxele de pe www.********** ! Au preturi foarte bune. Magazinul tau sunt niste escroci la preturi. Iti recomand sa-ti cumperi ovale, nu rotunde. Eu zic sa alegi intre Infinity Kappa 572.5cf - 3mil si JBL GTO 936e- 2.5mil ! Sunt de 100W RMS si iti garantez eu ca se aud exceptional. |
In cazul asta....nu ai decat sa te duci si sa le asculti ..si sa vezi...cum ti se par....
|
Desi daca stau mai bine sa ma gandesc.... tu ai putere mica pe casetofon... zic ca JBL-urile .... putere mai mica... de obicei jbl-urile au bass puternic.... oricum cel mai bine... dute si vezi care se aude mai bine
|
Nu poate sa probeze boxe de pe net! Ori le cumpara ori nu! :wink:
|
Se duce frumos in vitan intreaba de modelele de mai sus... sau cauta un magazin unde sa le aiba..ca le gasesti sigur si in magazine .... si vede cum se aude....
|
multzam frumos de sfaturi dar pe magazinultau.ro am pus link cu datele eu le iau de la alramservice `96 care intamplator e firma unchiului meu deci o sa il mai bat si pe el la cap cu problema asta
infinity ovale pe 3 cai 100 w rms am avut pe dacie si am fost f. multumit le-am avut pe ... astea dar le-am dat odata cu masina http://www.magazinultau.ro/product.p...ry=Electronice mai am o nelamurire in legatura cu boxe ovale vs. boxe rotunde... am auzit sfaturi cum ca cele rotunde au bass mai cald pt. ca membrana e circulara fata de cele ovale unde pe latime e mai mica ... ce parere aveti? si in legatura cu statia aia :D detalii ? |
Quote:
Eu stiam ca cele ovale au bass-ul mai puternic. Am facut o comparatie intre masina mea care avea pioneer-uri de 90W RMS rotunde si masina unui prieten care avea pioneer-uri tot de 90W RMS ovale. Precizez ca testul s-a facut pe aceeasi statie si casetofon. Evident ca nu am avut aparate sa masuram clar dar la ureche se auzeau mult mai bine cele ovale + ca aveau bass-ul mai puternic. Statia este pioneer, scoate 4x50W RMS sau 2x100W RMS. Merge pusa si in trei canale dar nu stiu exact cat scoate. 3 canale adica 2 boxe si 1 subwoofer. Arata si merge perfect. Se face proba pe masina mea pt ca inca este pusa. O dau cu 3 mil. |
momentan nu prea am fonduri dar week`endu celalalt o sa plec la munte si o sa ma intorc sper cu 2 mil
sa avd ce mai fac rost si daca mai o ai intr-o sapt jumate se confisca :) da-mi si mie un link pls ca suna suuuuuper tentant |
Link-u' este spre topic-ul facut de mine la bazar! ;) Ai acolo cam tot ce trebuie sa stii despre statie.
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=7676 |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning