![]() |
Sedan vs Hatch
am vazut o discutie interesanta pe un topic si ma intrebam ce e mai potrivit pt o masina hatchback sau sedan ???
|
Re: Sedan vs Hatch
|
nu e acelasi lucru....da nah am dat search si nu am gasit
|
Quote:
ONTOPIC: as alege hatchback`ul pentru ca e mai scurt si poti sa te strecori mai bine in trafic. Daca mai e si in 2 (3) usi e super. Acu depinde si de gusturi. Sedan as prefera numa daca merg in concediu afara (de exemplu sa plec iarna la ski in ns ce tara sau vara la mare) 4 persoane + bagaje e boboc. Acu sa nu o dati in vrajeala ca in sedan bagi mai multe bagaje ca nu e adevarat. De obicei la hatchback se lasa bancheta din spate in jos atunci chiar ai spatiu. In acest topic votez hatchback pentru ca astea sunt gusturile mele ;) |
la aceleasi dotari ,performante..intotdeauna sedan pt design
|
hatchul pt spiritul sportiv si spatiul oferit de care nu te poti plange daca masina e din clasa compact
|
daca ar fi sa am 2 masini as lua si un sedan si un hatch,dar asa prefer sedanul...;)
|
Sedan, normal.
De ce sa iau o juma' de masina cand pot lua una intreaga ? |
depinde de masina....
|
Prefer SEDAN dar acuma mai depinde si de masina.:-)
|
Sunt anumite masini care arata mai bine hatchuri, cum ar fii 206, fabia (modelul vechi) si altele care arata mai bine ca sedanuri.
Personal sunt adeptul hatchurilor in 3 usi!!! |
pai normal....toate masinile care au fost gandite initial ca hatch si apoi din ele a derivat sedanul arata ciudat....clio simbol, 206 sedan etc insa sedanurile adevarate arata bine a4, passat.......desi initial a fost hatch jetta parerea mea e destul de reusita....si octavia II parerea mea este ca e un fel de corcitura reusita intre hatch si sedan, arata ca un sedan si e practica ca un hatch datorita haionului
|
Jetta este de fapt Golf sedan.
|
hatch....e mai practic...pentru mine...daca vreau masina de bagaje, de carat, etc.....iiau transporter-u
|
Hatch. Imi place mai mult genul hatch...
|
Quote:
|
Quote:
|
hm si hatchu e destul si barbatesc... ia ca exemplu impreza:)) daca nici aia nu e barbateasca...:)) sau r32-u sau 130i sau opc sau st... pt femei st altele... clasa mica...
|
no, no, no...ai luat-o rau pe aratura...femeile par sa favorizeze hatch-urile, nu stiu din ce motiv (pe de alta parte sunt femei, ce le poti cere...)
Cat despre Impreza, a fost barbateasca pana la generatia trecuta. Asta de acum e vai mama ei. Arata ca un caine ce a primit un sut in coaie si sta cu coada trasa sub el. Unde mai e barbatia ? Alegerea deci vine firesc , sedan. |
avantajul la sedan e ca poti avea si eleganta si sportivitate.....vezi a6, seria 5 si exemplele pot continua
|
hatch ..4ever ... e mai tineresc asha...mai sportiv
|
eu nu inteleg ce e mai tineresc in a avea doua treimi de masina si nu una intreaga....imi explica si mie cineva de ce e mai tineres hatch??? argumente concrete, nu aberatii
|
Pentru mine Sedan e mai serios, arata ca ai mai multa siguranta in tine..in skimb hatchul arata ca nu esti atat de sigur pe tine in cat sa conduci ceva mai mare!asta e parerea mea :roll: ..si mie imi plac unele hatchuri..gen S3, R32 ..dar sigur aleg Sedan! (fara comentarii ;))
|
Nu stiu ce as putea raspunde ...
|
Cred ca tine de gustul si temperamentul fiecaruia. Nu cred ca este un versus prea "reusit". Sunt hatch-uri extraordinar de frumoase, asa cum sunt si sedan-uri la fel de frumoase.
Si, asa cum hatch-urile pot fi si elegante, la fel si sedan-urile pot fi si sportive. Probabil versus-ul ar fi fost mai reusit daca era o intrebare a unui sondaj, efectuat pe categorii de varsta, profesionale, etc. :) |
as alege un sedan cu agilitatea unui hot hatch:lol:
|
Quote:
|
am si hatch si sedan.... prefer sedanul pentru aspect si spatiu :)
|
hatch. mai practic. mai tineresc.
|
sedan gandindu-ma la a8, seria 7, 607, S-classe..
|
Quote:
|
Solenza si Supernova ce sunt de fapt? sedan sau Hatchback? ca nu am stiut niciodata
|
Quote:
|
Prefer Hatch in 4 usi......ma rog 5, arata practic la fel de bine dupa parerea mea ca si sedanul, dar e si mai incapator pt bagaje cu volum mare....
|
Hatch. Mai mult spatiu pentru bagaje, posibilitate mai mare sa umpli tot portbagajul fara sa ramana spatii goale.
|
Prefer hatchback`ul te strecori mai usor prin trafic.
|
Prefer hatchback-ul pentru ca are hayon si nu portbagaj simplu. E important pentru atunci cand incarci un obiect voluminos.
Apropo, pentru cine nu stie: Calibra e hatchback, de exemplu, deci nu toate masinile cu portbagaj sunt sedanuri sau coupe-uri. Distinctia e simpla: se ridica si luneta odata cu capacul portbagajului, inseamna ca e hatchback. Daca luneta e fixa precum parbrizul, e sedan (sau coupe, dupa caz). |
Quote:
Pe cuvantul tau!!! |
Quote:
|
Pentru Bucuresti e mai bun un hatch mai mic, dar in afara si in orase cu trafic mai aerisit mult mai bine se incadreaza un sedan
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:07. |
- Copyright 2026 4Tuning