Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Difuzoare ( Coaxiale & Componente ) (https://forum.4tuning.ro/389-difuzoare-coaxiale-and-componente.html)
-   -   boxe in usi la cielo (https://forum.4tuning.ro/389-difuzoare-coaxiale-and-componente/5214-boxe-usi-cielo.html)

dragosul 09-05-05 11:28

boxe in usi la cielo

a facut cineva asa ceva? adica sa puna boxe in toate usile la cielo? daca da....de ce dimensiuni? oare au loc 4 boxe de 16?

LEXUS 09-05-05 11:40

vorbeste cu Shadow, parca el isi pusese doar pe fata..si pe spate xplod k ale tale:))))

BabyBlue_EVO 09-05-05 12:00

bine grait ai tu dragose ca si eu vreau sa fac exact acelasi lucru si vreau sa stiu ce tre sa fac si cu tweeterele alea ce se face !!!

dragosul 09-05-05 12:07

si dc te intereseaza, xplod sunt chiar bune....pana xplod-eaza :twisted: :twisted: ,adica aprox 2 ani in cazul meu...eh asta e...data viitoare nu mai aleg sony...cel putin nu la boxe.
cum adica ce se face cu tweeterele, BabyBlue_EVO? to ori ai tweetere la cielo in standard? ca io nu stiam de asa ceva...si macar la cielo zic k ma pricep. fii si tu mai explicit in intebari. BAFTA!

BabyBlue_EVO 09-05-05 15:23

pai eu sti cum are cielo....am doua in bord si doua pe spate :)
alea din bord aproape ca s-au dus ce sa mai eu nu am sistem audio mai deloc ma bazez pe 2 boxe spate Daewoo si un casetofon Tank si e extrem de enervant cand incerci sa asculti muzica si deodata se aude RADIO FMMMM :D

LEXUS 09-05-05 16:31

inseamna ca ai o problema pt ca radiou' de pe cielo prinde chiar foarte bine posturile..inainte auzeam brici, acuma cu alpine...cam face figuri

dragosul 09-05-05 16:38

de acord cu lexus,radio de pe cielo se aude super frumos...cel putin in comparatie cu ala din cd-playerul de pe solentze (d'ala am io acum).totusi...ne-am cam indepartat de la topic...nu?

blak 09-05-05 22:11

Poti sa pui ..de 16cm difuzoare..dar cu distantiere....

dragosul 09-05-05 22:13

si distantierele alea sunt facute...sau se gasesc p piata? cam ce dimensiuni au? ce material? 10x

LEXUS 09-05-05 23:40

gasesti pe piata din plastic parca...sau poti sa-ti faci tu..din lemn..

dragosul 10-05-05 08:27

poti sa imi faci tu lexus din lemn?e drept,habar nu am cine esti...dar tre sa fii chiar priceput! poate ne intalnim sa imi dai niste detalii...tare as vrea sa te cunosc!probabil ca ai o super linie audio! bafta!

BabyBlue_EVO 10-05-05 08:55

in fata cica trebuie sa fie de vreo 10 cm daca ai geamuri electrice sau ceva de genu asta oricum depinde si de model pentru ca eu de exemplu am \"buzunarul\" pe toata portiunea de jos a usii si ca sa imi pun boxa trebuie sa o tai sau sa fac ceva si chiar nu stiu ce sa fac :D da macar am aflat ceva cu aia 10 cm si geamuri :D....anyone else?

dragosul 10-05-05 09:01

asta nu imi convine...cum doar de 10? mai mari nu intra in adancime? sau in diametru?dc problema e adancimea,banuiesc ca se rezolva cu distantiere...dc e diametru...e mai grav! asa am si eu ... cu buzunarul mare si geamuri electrice! a...si inca ceva...e greu de tras firele pt semnal audio in usi? cam cum se procedeaza?

BabyBlue_EVO 10-05-05 09:07

asta ma cam depaseste este in diametru e aiurea rau oricum sper sa mai se simta careva cu cielo tuning sa ne ajute si pe noi sa ne lamurim ce sa facem ... oricum eu ma gandeam ca daca nu se poate in usi sa pun langa picioare daca intzelegi ce vreau sa zic....parca ar da si mai bine...apropos tu ce faci cu tweeturile??? le-ai scos le scotzi ce vei face?

dragosul 10-05-05 09:10

pai de unde sa le scot ? tu unde ai tweetere la cielo? la picioare ma gandesc ca sunt si mai greu de montat....plus ca la sofer nu prea e loc!

BabyBlue_EVO 10-05-05 09:15

pai in bord... nu ai la fel??? nu ai avut de la inceput doua in bord si doua pe spate/luneta???? iar la boxe eu ma gandeam sa pun ala din dreapta asha pe colt iar cel din stanga in cutia pe unde sta shi casetofonu da asa pe zid daca intelegi ideea...

dragosul 10-05-05 09:24

intra pe yahoo messenger sa vb acolo!

LEXUS 10-05-05 11:28

merg puse-n usi si de 16..dar nu pe modelul asta care-avem noi..ci pe executivu euro 2...ala cu buzunaru aplicat jos..care nu incomodeaza si cu panou electric intre usi

BabyBlue_EVO 10-05-05 11:50

OFF TOPIC ...lexus am auzit ca ai misto facut masina cand pot sa o vad si eu? :D

LEXUS 10-05-05 11:58

ai auzit prost:))dk te-ai luat dupa dragosul..a facut misto..k-stem tovarsi
dk te intereseaza am o pereche de JBL GTO 836 de 20cm pe spate..si-n bord o per de 426 de 10cm...si-un HU alpine 9826..atat:(..desi as mai baga bani multi in sistem..dar inca nu vreau pentru ca nu-mi vine mai mai bag in masina asta..si oricum sunt multumit de cum se aude deocamdata..

dj81bas 12-05-05 19:51

ma baieti lasati-le dracu de tweetere la cielo ca nu exista asa ceva ai in bord 2 difuri de banda larga care oricum sun neste muraturi iar pe spate 2 de 16cm. In usile din fata poti sa bagi si de 20cm daca esti dispus sa modifici fata de usa. Pe usile standard merg de 16cm fara mari modificari in dreapta usii sus. eventual cauti niste difuri mai plate ca sa nu fi fortat sa pui distantori mari. cblurile de semnal se trag usor prin mansonul cu instalatia care duce la inchidere si la motorul geamul electric. inainte de a face asta izoleaza bine peretii de tabla ai usii. pe spate merg de 13cm dar parerea mea e ca nu ai nevoie. mai bine bagi ceva bun in spate pe placa. sa nu faci prostia sa decupezi in spate pt ovale 6x9 pt ca merg perfect pe gaurile de 16cm cu niste adaptoare facute din pal.

LEXUS 12-05-05 21:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dj81bas\"
ma baieti lasati-le dracu de tweetere la cielo ca nu exista asa ceva ai in bord 2 difuri de banda larga care oricum sun neste muraturi iar pe spate 2 de 16cm. In usile din fata poti sa bagi si de 20cm daca esti dispus sa modifici fata de usa. Pe usile standard merg de 16cm fara mari modificari in dreapta usii sus. eventual cauti niste difuri mai plate ca sa nu fi fortat sa pui distantori mari. cblurile de semnal se trag usor prin mansonul cu instalatia care duce la inchidere si la motorul geamul electric. inainte de a face asta izoleaza bine peretii de tabla ai usii. pe spate merg de 13cm dar parerea mea e ca nu ai nevoie. mai bine bagi ceva bun in spate pe placa. sa nu faci prostia sa decupezi in spate pt ovale 6x9 pt ca merg perfect pe gaurile de 16cm cu niste adaptoare facute din pal.

hai sa-ti zic ceva;) pe spate..boxele-s de 17.5 sau chiar 18...nu mai stiu exact cat au...k a trecut timp de cand leam scos..gaura are tot 15-16.5
in usile fata merg puse boxe dar nu mai mari de 17 ..cu distantiere destul de groase...si asta la modelul care se face acum si cel dinainte..cu buzunarul aplicat pe usa...nu panou dintr-o bucata....pentru ca in cazul asta intra doar de 13cm...si asta in stanga /dreapta sus langa..sau aproape sub bord, iar placa spate...e practic caroseria masinii...si sa tai...n-are nici un sens pentu ca materialul de deasupra este destul de gros si rezistent

oricum pt moment subiectul este inchis....k s-au lamurit

dj81bas 15-05-05 11:46

LEXUS: am sa fac niste poze sa-ti arat difurile alea de 20cm care zici tu ca nu intra pe usile din fata iar pe spate daca sunt de 17,5 sau 18cm din fabrica eu le mananc. Sunt mai exact de 16,5 daca nu crezi pune rigla pe ele. Cat despre 6x9(ovale) poti sa le bagi si fara adaptor dar trebuie obligatoriu sa ajustezi gaura si materialul ala de care vorbesti din sapte de la cielo vine din fabrica decupat mai mult dacat iti acopera tie grilele de la ovale pt ca suportii difurilor de fabrica sunt mai mari decat grilele ovalelor. Nu spun ca nu merg puse ovale fara adaptor doar ca fara acesta trebuie sa si tai din tabla si arata si suna mai rau.

LEXUS 16-05-05 17:05

daca tu-mi arati mie puse difuzoare de 17-18 pe fata..la modelul care-l am eu, fara sa decupezi buzunaru...si sa nu te incomodeze...jos palaria :wink:
da cine-a zis de ovale k nu incap :roll:

dj81bas 17-05-05 00:31

LEXUS: eu am specificat \"In usile din fata poti sa bagi si de 20cm daca esti dispus sa modifici fata de usa.\" si ce cielo ai tu de nu se poate modifica?

LEXUS 17-05-05 10:02

cred ca-i greseala mea...k n-am fost atent..dragos nu vrea sa modifice usa..asta e trba, las k n-are rost sa cream o disputa acum :wink:

dragosul 17-05-05 11:51

e...as accepta mici modificari...da sa fie usor de facut...si sa arate si bine! hints?

LEXUS 17-05-05 20:26

io deja nu mai postez aici :evil: ti-am aratat cum se poate face.....ti-am dat poze.....

dragosul 17-05-05 21:22

scuzati deranjul domnu' lexus...vroiam si parerea altora...k cu tine vb la scoala :)

dj81bas 18-05-05 11:39

dragosul:cd difuzoare ai pe masina acum? subwoofer?

dragosul 18-05-05 19:44

cd playerul care e pe megane (merge si cu cd-uri f zgariate,se aude acceptabil,oricum...mult mai bine decat cassu standard), pe fatza in bord am 2 kenwood de 10cm dual cone si pe spate sony xplod 6x9 pe 3 cai (aia din dreapta a cam cedat...d'aia I HATE SONY). acceptabil,dar nu de ajuns! si nu am subwoofer :(

dj81bas 20-05-05 18:43

inseamna ca sunt proaste rau sony-urile daca le-ai zapacit cu cd-ul de pe Megane. E cam mult de lucru la masina ta :D . poti sa incepi prin a schimba boxele pe spate iar dupa aparatul din bord. nu contest ca merge bine dar este doar un cd de megane si nu prea ai pretentii la el. pe fata merg momentan iar la cielo si fara sub nu ai nevoie de mai mari.

dragosul 25-05-05 01:06

asa zic si io...cam proaste sony. da sa fie de vina cdplayerul oare? pe fatza merge...dar tot le-as muta in usi! macar de 13 de'ar intra mai usor...

dj81bas 25-05-05 12:18

dragosul: parerea mea e ca nu are rost. pune un aparat bun in bord eventual unu care sa stie de HPF separat fata - spate sau daca nu atenueaza basul de pe difurile din fata. banuiesc ca nu ai pretentia sa dea bas alea din fata :D . eu am pe cielo o pereche de pioneer de 8.7cm si suna de te baga in boala doar pe medie si inalta (basul e taiat) iar pe spate o pereche de ovale alpine Rtype care dau suficient bas pt o auditie placuta iar daca vrei sa-ti sara tabla baga un sub in portbagaj si ai rezolvat-o.

kncel00 10-09-05 04:05

mda

Dupa mine Cielo e prea mic ca sa ii mai pui si boxe de 17 sau de cat vreti voi in usi ! Uitati-va si voi cum pasagerii din spate pur si simplu nu pot intra daca ai scaunele din fata date in spate de tot! Spatiul din Cielo e generos de mic, atat pt sofer cat si pt restul pasagerilor.Pe cei din spate ii compatimesc! E o masina de 4 locuri .Si in plus, cu niste usi atat de subtiri cum le are Cielo, ar arata groaznic daca ai monta boxe-n usi. Eu am in Cielo 4 boxe Pioneer 6x9'' TS-A6968, toate pe spate,fara nici un distantier. Va dati seama cat am decupat.... incat desi masina avea doar 1 sapt am pierdut garantia la partea din spate! :D :D :D

ReLLaXX 10-09-05 04:44

PS: kncel00...ai revolvat problema cu sub-ul? :)

dj81bas 10-09-05 14:53

kncel00: de ce ai bagat 4 difuri 6x9 in spate la Cielo ???

darkm4n 11-09-05 00:14

Salut ,

Si eu intentionez sa bag 4 difuzoare coaxiale in spate pe placa la cielo ( modelu nou ) .

2 x JBL GTO 936e
2 x JBL CS310e

Astea numai pe spate , toate puse pe o statie de 4 canele .. ce parere avetzi ?
Acum .. am o intrebare : ce difuzoare incap in bord ? In gaurile alea unde are boxele din fabrica ? ( de langa parbriz , in bord ) .

Thanks !

saxo 11-09-05 00:23

Pe fata la cielo intra dif de 10 cm

darkm4n 11-09-05 00:27

intra fara modificari ?

????
A .. si pretul dupa site ala... e pt doua difuzoare , pereche .. nu ?

All times are GMT +2. The time now is 16:56.

- Copyright 2026 4Tuning