Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Renault (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault.html)
-   -   clio bicorp.... (https://forum.4tuning.ro/110-masina-mea-renault/51203-clio-bicorp.html)

T@zMania 10-09-07 20:02

clio bicorp....

6 Attachment(s)
de cateva zile am intrat in posesia unui renault clio bicorp.motor 1.5 dci....foarte economic,nu imi sare de 4.8-4.9 in orash la consum;)
e fabricatzie 2002 dar e bagata in circulatzie din 2003[a stat un an pe stok]
masina e adusa din germania de 8 luni....
are suspensie si arcuri sport H&R....
jante pe 15''.....cauciucuri 195/50 profil V
evacuarea schimbata cap coada inox....
geamuri spate si luneta folie...
toate astea au venit direct din germania...
eu i-am pus doar muzica:mp3 alpine,magazie alpine,staztie si sub kenwood de 1200w...
masina are scaune sport,computer bord,oglinzi electrice heliomate...
suspensia este f rigida si pe curbe ai senzatzia ca esti la volanul unui cart...
astept sugestii la ce as mai putea face la masina si de ce nu critici,ce nu va place la ea...
scuze ptr calitatea pozelor sunt facute pe graba ,dar promit sa revin cu ceva frumos
multzumesc

metal_militia 10-09-07 20:23

Re: clio bicorp....

ai nimerit bine motoru pt consum...ala de 1,4 16v benzina sare de 10 in oras mers tare :sad: ]

niste poze cu scaunele poti sa faci? sunt sport de fabrica sau aftermarket?

PYT 10-09-07 22:28

1. as said, despre ce scaune vorbesti?
2. fa si tu o poza chiar din lateral si de la inaltimea rotilor, sa vedem garda la sol cu arcurile H&R
3. vad k nu mai ai inscriptia cu renault dp portbagaj, f bine, scapa si de cea cu clio si ce mai scrie sub ea (vezi poza mea din link)

pai sfaturi ar fi o gramada, zi pe ce parte vrei sa incepi... (eu as continua la motor cu un chip si filtru de aer k tot ai evacuarea deja)

https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1181426300

T@zMania 10-09-07 22:44

ptr inceput la motor voi schimba intercoolerul......
va urma un POWER BOX....
scaunele sunt sport stok,genul celor recaro....o sa fac poze,dar istetzul de la care am luat-o i-a lipit husele de scaun;) si se vede naspa daca le dezlipesc,sau cel putzin trebuie sa gasesc o solutzie care sa curetze saracia aia de lipici care ramane pe scaun...
suspensiile si arcurile au coborat-o cam 3-4 cm si fatza si spate....
gandestete ca anvelopele sunt pe 50 talon,si ramane spatziu f mic intre cauciuc si aripa...
astept idei in continuare...
respect
ps:am comandat faruri cu angel eyes si stopuri cu led pe negru....

isacfani 11-09-07 10:17

frumoasa masina ! este exact pe placul meu, avand culoarea neagra si caroserie in 3 usi. vreau si eu sa imi achizitionez un astfel de exemplar de afara, dar as vrea o motorizare pe benzina 1.4 16v, dar dupa cum spui tu ca are un consum atat de mic aceasta motorizare, ma gandesc si la o motorizare diesel. daca nu e un secret, poti spune la cati bani te-a ajuns masina ? multumesc si spor la modificari.

T@zMania 11-09-07 22:45

Quote:

Originally Posted by isacfani (Post 1093446)
frumoasa masina ! este exact pe placul meu, avand culoarea neagra si caroserie in 3 usi. vreau si eu sa imi achizitionez un astfel de exemplar de afara, dar as vrea o motorizare pe benzina 1.4 16v, dar dupa cum spui tu ca are un consum atat de mic aceasta motorizare, ma gandesc si la o motorizare diesel. daca nu e un secret, poti spune la cati bani te-a ajuns masina ? multumesc si spor la modificari.

eu am luat-o la un super pretz,o combinatzie;)5600de euro m-a dus...

T@zMania 13-09-07 18:18

observ o mare raceala aici pe forum reno:(
chiar nu ma asteptam....am fost posesor de bmw si pe forumul bmw in cazul in care cereai o parere sau un sfat erai ajutat de totzi,aici se pare ca nu e asa....rog moderatorul sa inchida topicul meu...
multzumesc celor care au acordat putzina atentzie acestui thred...
ce am mai observat ca toate thredurile deschise sunt foarte putzin comentate...nu suntetzi unitzi..
pacat..

micutz 13-09-07 21:42

Taz, e pacat sa inchidem thread-ul. Sa stapanesti cu placere masinuta. Am un Clio 1,4 16V tot cu suspensiu H&R si evacuare Sebring. Aceeasi senzatie de kart o am si eu cand merg cu ea. Ca modificari ai putea sa-i pui bara fata si aripile de la RS. Ar arata mult mai agresiv.

T@zMania 13-09-07 22:32

Quote:

Originally Posted by micutz (Post 1098632)
Taz, e pacat sa inchidem thread-ul. Sa stapanesti cu placere masinuta. Am un Clio 1,4 16V tot cu suspensiu H&R si evacuare Sebring. Aceeasi senzatie de kart o am si eu cand merg cu ea. Ca modificari ai putea sa-i pui bara fata si aripile de la RS. Ar arata mult mai agresiv.

e gri masina ta?
chiar nu stiu cum arata bara fatza si aripile rs...
o sa ma documentez...
mu;ltzumesc mult;)

micutz 13-09-07 23:40

Da, este gri. Vad ca esti din Ploiesti, poate ne intalnim la o berica.

T@zMania 14-09-07 01:13

Quote:

Originally Posted by micutz (Post 1098847)
Da, este gri. Vad ca esti din Ploiesti, poate ne intalnim la o berica.

cu cea mai mare placere....
esti cumva prieten cu vasiloiu de la ipso?

Sindrom 14-09-07 01:28

un site de la mine.....care sa te ajute cat de cat sau sa-ti dea idei noi despre ce i-ai putea face....daca mai gasesc pun aici

http://www.power-tuning.fr/fr/exteri...ing/index.html

isacfani 14-09-07 14:18

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1098316)
observ o mare raceala aici pe forum reno:(
chiar nu ma asteptam....am fost posesor de bmw si pe forumul bmw in cazul in care cereai o parere sau un sfat erai ajutat de totzi,aici se pare ca nu e asa....rog moderatorul sa inchida topicul meu...
multzumesc celor care au acordat putzina atentzie acestui thred...
ce am mai observat ca toate thredurile deschise sunt foarte putzin comentate...nu suntetzi unitzi..
pacat..

ai dreptate in aceasta problema, nu se prea discuta in afara de topicurile celor cu renault 5 turbo ( comunitatea lor e foarte unita, din cate observ eu ). nu vreau sa gasesc o scuza, dar o cauza ar fi ca bmw-urile sunt mult mai multe decat renault-urile clio, si comunitatea, normal, e mult mai mare si discutiile mai multe si mai diverse. eu urmaresc acest topic cu renault-uri de ceva timp ( am un renault laguna I, motorizare 1.8 16v ), si am aflat destule lucruri interesante, asa ca nu e bine sa renunti asa usor. incet, incet poate o sa fie si pe aici o "aglomeratie" de prezentare de renault-uri, si se va mari si aria de informare astfel, in urma discutiilor avute intre proprietari. numai bine va doresc.

T@zMania 14-09-07 20:06

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1099102)
un site de la mine.....care sa te ajute cat de cat sau sa-ti dea idei noi despre ce i-ai putea face....daca mai gasesc pun aici

http://www.power-tuning.fr/fr/exteri...ing/index.html

multzumesc de informatzie.....
raman dator;)

T@zMania 14-09-07 20:09

[QUOTE=isacfani;1100062]ai dreptate in aceasta problema, nu se prea discuta in afara de topicurile celor cu renault 5 turbo ( comunitatea lor e foarte unita, din cate observ eu ). nu vreau sa gasesc o scuza, dar o cauza ar fi ca bmw-urile sunt mult mai multe decat renault-urile clio, si comunitatea, normal, e mult mai mare si discutiile mai multe si mai diverse. eu urmaresc acest topic cu renault-uri de ceva timp ( am un renault laguna I, motorizare 1.8 16v ), si am aflat destule lucruri interesante, asa ca nu e bine sa renunti asa usor. incet, incet poate o sa fie si pe aici o "aglomeratie" de prezentare de renault-uri, si se va mari si aria de informare astfel, in urma discutiilor avute intre proprietari. numai bine va doresc.[/QUOTE
asta s-ar putea sa fie explicatzia,cine stie....
probabil din cauza ca e diesel si nu are performantze...
stiu si eu faza cu gtt-urile
oricum multzumesc de informatzie si sa speram ca se da lumea pe brazda

Sindrom 14-09-07 23:01

http://www.essexracing.com/index.php...190cdbb32e548d

http://www.venodesign.co.uk/shop/sea...=clio+body+kit

poftim mai mult de ata nu cred ca pot sa te ajut.....oricum imi mentin ideea cu aripile umflate pe spate si usor pe fata.....

T@zMania 15-09-07 00:21

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1101099)
http://www.essexracing.com/index.php...190cdbb32e548d

http://www.venodesign.co.uk/shop/sea...=clio+body+kit

poftim mai mult de ata nu cred ca pot sa te ajut.....oricum imi mentin ideea cu aripile umflate pe spate si usor pe fata.....

crezi ca pot gasi undeva deja aripi modelul asta umflate sau trebuie sa le fac eu la un atelier unde lucreaza in fibra?
si daca le umflu,deja trebuie jante mai late sau distantziere puse...
oricum e o idee,merci;)

TheEnZo 15-09-07 17:56

1 Attachment(s)
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos ... am vazut ca nu prea vrea lumea sa vb si asa ca m-am apucat si eu sa ma uit la body kiturii pt masina ta.
Ca un sfat as zice sa incerci sa il faci sa arate cum arate Renault Clio Sport v6 din 2002 , cel putin eu sunt de parere ca masina aceea are un spate frumos mai ales cum vin tipsurile de la evacuare.
Am atasat si o poza .

micutz 16-09-07 02:07

Poti sa-ti pui aripi fata de Clio RS, sunt mai umflate si arata mult mai bine.
Nici macar sa nu te gandesti vreodata sa te apuci sa-ti transformi Clio intr-un Clio cu body kit de V6.

T@zMania 16-09-07 02:26

Quote:

Originally Posted by micutz (Post 1102723)
Poti sa-ti pui aripi fata de Clio RS, sunt mai umflate si arata mult mai bine.
Nici macar sa nu te gandesti vreodata sa te apuci sa-ti transformi Clio intr-un Clio cu body kit de V6.

e super masina v6-le,dar nu are rost sa transform un dci sa ii pun bodykit de v6....
o sa ma interesez de aripi de rs,chiar sunt curios....
la exterior sincer nu vreu sao modific mult cu spoilere si brizbrizuri,ci vreau sa o fac cat mai simpla si mai agresiva in acelasi timp,oricum merci ptr sfaturi...

feryboy 17-09-07 16:32

Felicitari pt achizitie
nu inchide topicul ca poate o sa se miste ceva informatii pe el...dupa ce ca sunt putine mai si dispar. Poate mai aflu si eu cate ceva...chiar daca al meu e symbol 1,5 dci

Sindrom 17-09-07 16:39

crezi ca pot gasi undeva deja aripi modelul asta umflate sau trebuie sa le fac eu la un atelier unde lucreaza in fibra?
si daca le umflu,deja trebuie jante mai late sau distantziere puse...
oricum e o idee,merci;)[/QUOTE]

scuze ca iti raspund cu intarziere dar parerea mea e ca daca ai unde sa le faci
cunosti un atelier serios sa le faci acolo dar asta dupa ce te hotarasti ce jenti iti cumperi....parerea mea e ca ar merge ceva mai lat pe spate.....nush cat sa zic nici prea mare sa nu arate ciudat dupa....sa nu dai in extrema ailalata....sa fie kitch si poate daca vrei sa pui un chip motorului....

Sindrom 17-09-07 16:46

http://www.dimsport.ro/index.php?opt...d=49&Itemid=70

poftim si linku nu e musai de la dimsport da e o idee....

PYT 17-09-07 17:36

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1105045)
http://www.dimsport.ro/index.php?opt...d=49&Itemid=70

poftim si linku nu e musai de la dimsport da e o idee....

la ei ma bate gandul si pe mine sa ma duc, poate ne fac un discount daca mergem mai multi :-P

T@zMania 17-09-07 19:44

Quote:

Originally Posted by PYT (Post 1105072)
la ei ma bate gandul si pe mine sa ma duc, poate ne fac un discount daca mergem mai multi :-P

intereseaza-te de power box,am intzeles ca e mai ieftin si mareste puterea cu 25 la suta....
e numai ptr diesel si e undeva pana in 200 de euro
sindrom si feriboy merci ptr sfaturi si sa speram ca vom mai afla cate ceva...
va multzumesc

PYT 17-09-07 21:45

ms, dar eu am 1.2 16v ;-)

metal_militia 17-09-07 22:04

poate bag aiurea in discutie, dar am auzit ca power boxu iti face praf motoru pt ca nu mareste puterea "natural" prin alti parametrii de functionare, ci pacaleste calculatorul ca merge in alte conditii decat alea in care merge (alta temperatura, presiune..nush exact) si forteaza parametrii originali sa faca motoru sa functioneze in alte conditii...crescand puterea prin fortarea motorului

nu stiu daca m-am exprimat bine si ati inteles ceva dar in mare...power box not good :-P

T@zMania 18-09-07 04:03

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1105592)
poate bag aiurea in discutie, dar am auzit ca power boxu iti face praf motoru pt ca nu mareste puterea "natural" prin alti parametrii de functionare, ci pacaleste calculatorul ca merge in alte conditii decat alea in care merge (alta temperatura, presiune..nush exact) si forteaza parametrii originali sa faca motoru sa functioneze in alte conditii...crescand puterea prin fortarea motorului

nu stiu daca m-am exprimat bine si ati inteles ceva dar in mare...power box not good :-P

chiar nu stiam,o sa ma interesez mai bine..
merci de pont;)

isacfani 18-09-07 09:57

Quote:

Originally Posted by metal_militia (Post 1105592)

da, acelasi lucru il stiam si eu despre power-box, ca ar strica motorul, si nu ar fi recomandat sa pui asa ceva.

Sindrom 19-09-07 09:34

asta am gasit p;acilea prin vechituri un post din 2005:

Chip tuning inseamna reconfigurarea hartilor de aprindere din calculator, deci modificarea directa a softului, iar power box sau tuning box transmite informatii false \"pacalind\" calculatorul si obligandu-l sa-si modifice procesul de ardere al amestecului combustibil. Box-ul te ajuta sa nu-ti pierzi garantia(cand te duci la revizie, il scoti), dar nu este atat de eficient ca chip tuning-ul, care, insa, la randul sau, te poate face sa pierzi garantia. OBD e solutia, daca calculatorul masinii tale suporta asa ceva, Este practic tot o remapare, dar care nu necesita conectarea directa la calculatorul masinii, si are avantajul ca poti trece de la softul stock la cel modificat si invers oricand(bineinteles, nu in mers), ajutandu-te astfel sa iti pastrezi garantia

io unu n-as merge pe power box....poate e mai avantajos ca pret....da cred ca motoru se forteaza undeva la limita si probabil nu vrei sa-l pierzi....asa dupa 10 mii 20 de mii de kmsau mai putin kiar...

T@zMania 19-09-07 22:30

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1108135)
asta am gasit p;acilea prin vechituri un post din 2005:

Chip tuning inseamna reconfigurarea hartilor de aprindere din calculator, deci modificarea directa a softului, iar power box sau tuning box transmite informatii false \"pacalind\" calculatorul si obligandu-l sa-si modifice procesul de ardere al amestecului combustibil. Box-ul te ajuta sa nu-ti pierzi garantia(cand te duci la revizie, il scoti), dar nu este atat de eficient ca chip tuning-ul, care, insa, la randul sau, te poate face sa pierzi garantia. OBD e solutia, daca calculatorul masinii tale suporta asa ceva, Este practic tot o remapare, dar care nu necesita conectarea directa la calculatorul masinii, si are avantajul ca poti trece de la softul stock la cel modificat si invers oricand(bineinteles, nu in mers), ajutandu-te astfel sa iti pastrezi garantia

io unu n-as merge pe power box....poate e mai avantajos ca pret....da cred ca motoru se forteaza undeva la limita si probabil nu vrei sa-l pierzi....asa dupa 10 mii 20 de mii de kmsau mai putin kiar...

aha....deci asa sta treaba
m-ai convins,acum stiu pe ce cale o sa merg...
merci ptr pont;)

T@zMania 21-09-07 12:15

am facut semnalele negre,stopurile la fel si am facut si jantele tot negru....
urmeaza niste poze;)

browser 21-09-07 21:11

pai hai sa vedem :D

T@zMania 24-09-07 18:20

8 Attachment(s)
poze noi...
am vopsit bandouri;le laterale in culoarea masinii,etrierele si tamburii spate,stopuri negrei si jante negre...
scuze ptr calitatea imaginilor,sunt facute cu telefonul;)

feryboy 24-09-07 19:31

Marfa ultimele modificari...o sa apelez la tine :)

T@zMania 24-09-07 20:52

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1116481)
Marfa ultimele modificari...o sa apelez la tine :)

daca te pot ajuta cu ceva,cu cea mai mare placere..
multa bafta

metal_militia 24-09-07 23:49

cum ai facut stopurile asa??/ e folie de geamuri? :???:

feryboy 25-09-07 02:43

1 Attachment(s)
pai ... daca tot am mers pe negru pana acum as vrea si eu stopurile si semnalizarile negre...dar le vreau foarte deschise...folia pe geamuri la mine e deschisa si vreau ca si restu sa fie la fel...merg facute si mai deschise sau doar asa tuci ?

si alta treaba ar fi arcurile pt a o cobora...ai idee daca se potrivesc cele de pe bicorp pe symbol ?...am schimbat jantele si acum pare cam inalta

bogdan_wrc 25-09-07 08:46

daca nu ai apucat sa faci, evita power box. e o mare tampenie. da putere motorului prin pacalirea unor parametrii. fa un flash tuning si gata. e mult mai safe. rescrie-i softul modificat. crede-ma ca nu rvei, doamne fereste sa iti intre in avarie vreun parametru pacalit al motorului si sa nu stii. pt ca poberbox evita sa alarmeze daca ai ceva prob de acest gen.
bafta cu masina.
acu' am citit postul lu Sindrom. am sarit direct de la pagina 1 sa dau raspuns...

T@zMania 25-09-07 11:08

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1117285)
daca nu ai apucat sa faci, evita power box. e o mare tampenie. da putere motorului prin pacalirea unor parametrii. fa un flash tuning si gata. e mult mai safe. rescrie-i softul modificat. crede-ma ca nu rvei, doamne fereste sa iti intre in avarie vreun parametru pacalit al motorului si sa nu stii. pt ca poberbox evita sa alarmeze daca ai ceva prob de acest gen.
bafta cu masina.
acu' am citit postul lu Sindrom. am sarit direct de la pagina 1 sa dau raspuns...

si aici m-ai gasit;)
am intzeles ideea;)i mult de pont...
masina nu are vserii motor in cartea de identitate si ma bate gandul la un RS!!!:);)
daca auzi pe cineva care are asa ceva cu tot ce trebuie ar fi grozav...

All times are GMT +2. The time now is 04:50.

- Copyright 2026 4Tuning