![]() |
*Style - E34
Posturile dumneavoastră trebuie să contină doar fotografii cu seria 5 e34 modificate, cāt mai de bun gust.
Atenţie: un e34 stock dar echipat cu jante, indiferent de model, nu se īncadrează la maşini modificate. |
Re: Iubitorii de seria 5 e34
9 Attachment(s)
cateva poze...
|
1 Attachment(s)
am si io unu :-P
|
4 Attachment(s)
@ dydysoft frumos 5er ai ...un polish si e super ...
E34 mi se pare unu dintre cele mai reusite BMW-uri unele asa mai frumoase ...:oops: |
14 Attachment(s)
:arrow: :arrow:
|
7 Attachment(s)
AM respect pt E30 cei care stiu denumirea de URS dar eu personal am ales stabila E34 serie 5, imi iubesc masinutza de ce sa mint insa pot spune ca nu accelereaza ca un urs dar e mai stabila mai incapatoare, da cercuri greu dar pt drift e una dintre cele mai bune, totusi pot sa spun ca E 34 M5 sau ALPINA B10 Biturbo sunt niste visuri grele pt cei impatimitzi ca mine si nu numai insa sper sa devenim si noi odata un clan mai mare dar sa fie doar de E34 nu conteaza serie de motor ce are pe MASINUTZA sa fim si noi ca cei care au URSI, sunt satul sa vad ca totzi aleg urs yar eu mi-am luat balena asta care spun eu merita mult mai mult decat un urs!!!8)
|
Re: *Style - E34
2 Attachment(s)
Se pare ca am fost perceput gresit .Eu am afirmat ca Nu da bine tuning-ul pe 34 nu ca sunt impotriva tuning-ului in general.In viziunea mea Nu da bine pe o limuzina dungile si plasa in spoiler.Parerea mea este ca asa ar trebui sa arate un E34 ....
|
6 Attachment(s)
Un ,,Style" la E34.
|
1 Attachment(s)
pt. cei care au zis ca nu merge tuning la e34 mai ganditiva o data ))))
|
2 Attachment(s)
Eu nu sunt din TM, si E34 sunt multe superbe.
Asta e poza cu E34 din TM! |
1 Attachment(s)
continuati . sa puneti poze cu e34 . nu o dai pe aratura . cu discutii care nu isi au rostul aici . bafta .
on: e34style :-P |
2 Attachment(s)
nu m-am uitat pe topic....
singurele poze care le am cu e34 prin PC:rolleyes2 |
11 Attachment(s)
..................... |
9 Attachment(s)
BMW E34 by NO LIMITS DESIGN
|
1 Attachment(s)
ca sa revenim ontopic:
|
8 Attachment(s)
mi se par dragutze
|
6 Attachment(s)
the family...era pacat sa tai poza si sa le pun pe fiecare pe threadul-ei
|
3 Attachment(s)
schitzele facute de mine pentru hks...:d.....o parere ceva....evazarile nu vor fi asha.....jante de pe m6(are cineva idee daca se potrivesc??).....proiectul va incepe in primavara cu capota:lol:
|
prea mult rice si V.A.G. concept pe un bmw VECHI! OLD SCHOOL>
this is not THE way. m-am saturat ca lumea sa scoata motive gen: frateee,eu vreau sa fac ceva UNIC.m-am plictisit de x si y si z.fac ceva UNICAT. dar NU frumos. faceti ceva frumos! educati-va gusturile in materie de design. VA ROG! romania duce mare lipsa in materia asta.si se inspira numai din locuri proaste. unic sau extravagant,sau super shiny sau slbz...nu inseaman frumos. mai finutz,dar cu gust are un efect de 3143124x mai mare.pt cineva care are ochi. dar pe voi nu va intereseaza sa impresionati ochiul care stie.doar sa impresionati masa de oameni care cand aud turbo zic k e nos,si cand vad multe culori,si croame gata e mega tare,si e FNF,si are evacuare si filtru si fugeeeee,si moama 116 cai....moamaaaa...ce de cai...fuge grav rau.si uite ala ce tare eeeeeeeee,e evazat,si are crom la oglinzi,la aripi,si la antenutzeeeee.si 2 stickere cu 4tuning si unu cu gigi's custom tunign ricer,k nu mai e la moda nike,si boss si borla si riegger. acum ne facem evacuare la Pilot k suna mai misto.e mai tare,mai super tuning.doar k e borla,la aceiasi calitate proasta de romania,la un pret si mai mare decat la ei.... :lol: traim in romania si asta....chiar ne ocupa tot timpul.... macar nu ne plictisim! |
2 Attachment(s)
Quote:
un preview photoshop + o fotografie cu viitoarele jante |
3 Attachment(s)
................ |
4 Attachment(s)
Si un exemplar frumos de la noi....Scuzati rezolutia
|
6 Attachment(s)
fiindca unii din voi folosesc topicul pentru inspiratie am sa pun de acum e34-uri care arata foarte bine
PART I |
12 Attachment(s)
un exemplar frumos...
|
8 Attachment(s)
Inca ceva poze ...Njoy
|
28 Attachment(s)
m5 e34.....
|
23 Attachment(s)
inca un m5 |
31 Attachment(s)
revin maine cu update-uri...destul ptr seara asta....
|
20 Attachment(s)
alpina..... |
2 Attachment(s)
E buna?:lol:
Sau asta? |
8 Attachment(s)
cateva frumuseti
|
16 Attachment(s)
hau hau....i`m back :D
(imi cer scz ptr dimenisiunea pozelor) |
5 Attachment(s)
E34 525i 24v....
|
8 Attachment(s)
525iA Executive
|
5 Attachment(s)
Si unu de la mine
|
9 Attachment(s)
Salut sTAILLL,nu mai stiu pe unde l-am gasit ca il demult in laptop cred ca pe e34.de,dar nu garantez:???:
On:ACS E34:shock: |
18 Attachment(s)
Doua e34-uri de pe autoscout
|
7 Attachment(s)
Quote:
Si de la mine cateva poze:) |
9 Attachment(s)
Alpina B10:twisted:
|
1 Attachment(s)
Frumoase pozele, da' eu nu inteleg o treaba: Cum este ///M cand e 525i?
Poate a mai fost, dar arata superb. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning