![]() |
Bmw 325 Turbo.......... By Nht
10 Attachment(s)
VA MAI ADCETI AMINTE DE BATRANUL VEC ?! DACA DA E BINE ,DACA NU VA ADUC EU AMINTE ACUM:
UN BMW E30 CU MOTOR DE 2500 CMC SI 170 CP ,,,ERA PE VREMURI.... ACUM A JUNS IN RANDUL "LUMII" BUNE SI CAI CARE II AVEA AU FACUT PUI SI UITE CUM A SARIT DE PRAGUL DE 300 { CP } EVIDENT CA V-ATI DAT SEAMA DESPRE CE VORBA ....ASA CUM SPUNE SI TITLUL TOPICULUI SE MONTEAZA IN ACEST MOMENT UN KIT DE TURBO SI PT CEI CE VOR SA VADA MASINA IN ACTIUNE PANA VINERI ESTE GATA!!!! Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Re: Bmw 325 Turbo.......... By Nht
4 Attachment(s)
SI ASTA NU ESTE TOT............:!: IN CURAND MAI MULTE POZE SI MAI MULTE DETALII !!!
Online iPhone Screensaver - be the first to win! myscreensavers.info/media/iphone***** |
Tot respectul si pentru tine si pentru Emil vec-u..
l-am vazut acum vreo 2 saptamani si ceva si ce pot spune este ca am ramas placut impresionat de masina.. dar acum ce sa aflu?..ca urmeaza si un turbo.. NHT-ule , tu esti tata kit-urilor turbo,iar vecu o adevarata ' istorie ' in ceea ce inseamna ursulet.. pun pariu ca o sa iasa beton ... |
bravo ... scucces in continoare si pone si tu pls poze cu masina ... sa o vedem toata
|
Hmm..... interesant.....de unde stiti ca o sa aiba fix 300 de cai .... respect...
|
sunt curios cum o sa pui radiatorul de ulei cu galeria aia. tai si tu din tevi?
|
Jos palaria pt oamenii care se baga la montat turbo pe motoare aspirate! sa ne ti la curent cu proiectul tau si multa bafta!
|
MULTUMESC FOARTE MULT PT INCREDEREA ACORDATA
DATELE TEHNICE ALE MONTAJULUI MOMENTAN RAMAN CONFIDENTIALE PUTEREA VA FI DE CEL PUTIN 300 cp VA GARANTEZ !!!! CAT DESPRE MASINA DE ASTAZI O VETI PUTEA VEDEA PE STRAZI o sa revin mai tarziu cu filmulete si poze:!: :!: :!: |
asteptam filmuletele :D
|
Quote:
aia 300 de cai or sa fie doar verbal sau pe dyno???? asteptam o fisa dyno.... |
Quote:
IN PRIMUL RAND VOR FI PE ASFALT SI DUPA ACEEA PE UN DYNO DACA VA FI CAZUL , VA POT SPUNE CA VA AVEA CEL PUTIN ACESTI CAI SI O SA POT DEMONSTRA :!: |
In seara asta masina lui Emil a pisat in cur un Subaru Wrx dus in 300cp (cursa fiind din mers de la a 2-a daca nu ma insel)...distanta intre ei fiind undeva intre 3-4 masinii........sa incercat si din loc dar se ineca masina lui Emil ia fiind inca in probe ;)
P.s.Felicitari Emil,Nht si Rabane |
un filmulet ceva?
|
Masina am vazut-o aseara si l-am vazut si pe proprietar care mi-a lasat un gust amar, cand un baiat l-a intrebat cum de si-a pus turbo FARA DISCURI SPATE, proprietarul a sarit de cur in sus k ,,ce destepti sunteti, k dc nu ii da fiecare care il intreba cate 1 mil sa isi ia punte " dupa parerea mea dak ai avut bani sa iti iei turbo si sa-l montezi (asta dak nu e pe datorie) puteai sa dai 100 de euro pe o punte cu discuri sa te si opresti cu masina, dar de asta e omu, pacat... asa k poate forumistii de aici fac o cheta pt a-i cumpara propritarului o punte cu discuri, si poate il va anunta pe proprietar k sa nu mai sufere aiurea si k jantele ,,ALPINA'' nu sunt ALPINA k am auzit k asa se lauda.Sa nu se creada k am ceva cu proprietarul, nu-l cunosc personal, nu aveam nmk cu el, dar mi sa parut de ***, iar vis a vis de cum se opreste masina.... numai sa nu fiti in fata ei cand vrea sa se opreasca :)))) bafta cu cheta
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ntz ntz ntz...
|
Quote:
Asa!Asa!Propun sa nu mai fie lasati pe strada cu masina aia, este un pericol public si poate moare vreun prost inainte de vreme sau de grija altuia. |
Quote:
P.S. "Dupe" aia iti schimbam numele in Schumacher;) |
Quote:
NHT-ule, Vec-ule, maine la garaj va scalpez pe amandoi si va pun in genunchi pe coji de nuci in coltul ala unde miroase ciudat:D |
AHAHAHA fi dur Rabanne
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
NHT-ule, Vec-ule, maine la garaj va scalpez pe amandoi si va pun in genunchi pe coji de nuci in coltul ala unde miroase ciudat:D[/QUOTE]
Rabane vb strict de ursi modificati tu ai deja M5 frate esti la alta categorie ,, si de electronica nu mai vorbim pt ca se stie ca fara tine masina mea nu af fi mers niciodata . Daca nu ne pui si cu miinile sus e bine |
Quote:
|
Quote:
Rabanne almighty:D La 20 de ani esti deja un mare filosof... |
Quote:
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia:D |
Rabanne tu ai trecut la grupa mare nu ti-a mai placut la noi la grupa mica
|
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia:D[/QUOTE] ahaaaaaa te-ai hotarit |
Taci ca mai aliniem inca un urs turbo la start, m-au convins baietii astia de pe aici cu gandurile lor de bine sa ies si eu in strada. Abia astept comentariile lor "dupe" aia:D[/quote]
Te astept eu pe strada, cu m5-ul m-ai refuzat sau....poate cu ursul turbo nu o mai dai la intors. |
nu cred ca are curaj cu m 5-ul si cu ursu din punctul meu de vedere pe 400 m WPP ESTE IN FATA
|
Quote:
Te astept eu pe strada, cu m5-ul m-ai refuzat sau....poate cu ursul turbo nu o mai dai la intors.[/QUOTE] M5-ul l-am cumparat pentru ca ma pasioneaza sa merg cu 280 km/h pe autostrada, ursul cu compresor l-am facut pentru ca am putut iar ursul turbo il am pentru ca imi place. Incep sa cred ca reprezint o frustrare pentru tine:))NHT-ul pe aspirat sau cu turbo, mai nou Vecu, te-au batut de n-ai avut aer de fiecare data cand a fost cazul, chiar te excita sa iei bataie de la masini lucrate de mine? Cand o sa ma decid sa ies din nou in strada, cu masinile mele personale, cu tine voi incepe, si o voi face cu stil, organizat, filmat si mediatizat ca am vazut ca asa iti place;)Tine minte, sunt curse la liber, nu conteaza mijloacele, ci doar rezultatul. Cei ca tine m-au facut sa stau deoparte o perioada, se pare ca tot cei ca tine ma vor face sa revin;)Si iti voi face onoarea sa te bat si cu M5-ul si cu ursul turbo daca tot insisti. Pregateste-te!! |
Quote:
Looool!!Ma baieti, hai sa punem la bataie cate 1000 de euro de caciula ca sa ne intarim curajul si hai s-o punem de niste curse adevarate, ce ziceti?Vedem atunci care e treaba cu curajul. Ma repet, sunt curse la liber, nu conteaza ce am sub capota ok?Hai sa ne auzim la un telefon sa rezolvam problemele astea ca deja ma mananca palma stanga:D |
eu din kte am auzit...zeul ursilor este txa... nu conteaza ce ai sub capota,nos si 1200kg sau 4x4 si 1500kg important este k la kptul a 400m sa fii primul
|
Daca TXA este zeul ursilor, atunci respectul meu pt el este la cote maxime, cu el nu am nimic de impartit. Slickurile si buteliile mele din garaj vorbesc aceeasi limba ca si ale lui:D
|
merge cum vrei tu numai sa nu te arzi eu as merge pe mai mult.ce zici?
|
Quote:
Te rog, fa-mi o propunere. Eu am banii, tu da-mi motivele;) |
momentan masina mea este la vopsit .nu te pot incurca dar mai este putin si iese........k?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:48. |
- Copyright 2026 4Tuning