![]() |
Discutii OT - cosul de gunoi
Quote:
Apropo nu e prima firma care aduce flash-tuningul in satu mare, deja este o firma care face, reprezentantul unei firme din germania si are preturi mai rezonabile ca la dimsport. Va doresc si eu bafta si multi clienti. |
Re: "Dimsport" acum si la Satu Mare!!!
Quote:
Eu vad k&a si orice alta firma care se ocupa de tuning ca si firme care cu timpul isi vor spune cuvantul doar intr-un anumit segment din piata tuning! Oricum... se va face o selectie de catre clienti... si se va stii dupa un timp mai indelungat care ii cel mai bun in tuningul pe un anumit segment! Poate cel mai bun segment la tine sunt statiile radio si alarmele si servesti cel mai bine clientela pe acest segment!K&a poate serveste cel mai bine clientela in domeniul sound, szambi poate serveste cel mai bine clientela cand e vorba de tuning la motoare, gergo (gerbog) poate serveste cel mai bine clientela cand e vorba de anvelope sau jenti! Si incet incet se contureaza fiecare.... pt ca nimeni in lumea asta nu poate sa fie bun sau extra bun la toate :) Oricum fiecare are clientela lui destul de bine definita! Respectele mele domnu Levi si sper sa nu te superi pe mine... daca am gresit cer iertare... Toate cele bune :)8) |
Quote:
na asta e mah bacur ca a venit d..nul levi din vacanta ca daca nu se baga in seama se crapa cerul..asa e cu tanga mai intra si in f.....nd :lol: |
Quote:
|
hihihi :) ce te oftici mah ca nu tea uitat :):D
|
Quote:
:)) ca eu nu stiam.. vali la bagat printre meseriasi :)) na asta e mai greseste si vali :lol: |
asta cu prima firma ii cam drept dar el aduce power box reprogramabil nu face resoftarea calc masinii si surpriza dexters tuning shop wiil open soon da io nu vreu sa fiu primul la flash tuning io ultimu vreu sa fiu, jmecher ha bafta baietii
sa auzim de bine si pacat ca ii biza intre voi |
Quote:
|
Si Cupi Si Florin Scuze Cam Zis De Firma Mea Pe Threatul Vostru Nu Vreau Sa Imi Fac Relama
|
Hahahahahhahahahhahahahhqhahhahahhahahhahaha
|
Quote:
pe mine nu mah deranjeaza .. nu stiu daca ai observat ca inafara de levi nu am cu nimeni nika ,,... poti sal intrebi pe sambi si pe cine vrei....colaboram .inpreuna dar gainarul de levi... se baga in seama in loc sa mearga la cules de capsuni |
Sper Sa Fiu Cu Voi Ca Si Pin Acum Io Nu Va Consider Concurenta Pt Mine Sinteti Aceeasi Cupi Si Florin Si Sper Sa Veniti Pe La Mine Incurind Sa Mai Pov La Magazin
|
Quote:
|
Frumos Va Doresc Bafta Si Spor La Munca
|
Quote:
|
ms ii foarte greu dar ii frumos stii ca ai suportul unor amici
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Discutii OT
Scuzele mele inca o data ... dar nu am avut intentia sa irit pe nimeni...
Si szambi sa nu te superi... dar am facut o clasificare ireala... nu am zis ca asha este... ci am scris "poate" !!! ca nu sunt analist, nici macar politic... si dexter ai dreptate in legatura cu ce face levi... are power box care se poate remapa.Dar totushi flash tuningul se face pe computerul masinii nu pe chipul anexat la computerul mashinii.... Si fiecare cu oitele lui...Apropo... dexter! Bafta cu magazinul! Si sa aveti cati mai multi clienti ! Cum am zis ... fiecare are clientii lui... de exemplu chiar si eu am clientii mei.... daca trebuie instalat un cd player intr-un yaht de lux ... respectivul o sa vina la mine cum a mai fost si alta data... daca am mai montat si la ambarcatiuni sport sau de lux sisteme dvd si tv-satelit... chestii din astea... si clientul ala numai la mine vine... e alegerea lui! Cum zicea si k&a toti avem clientii nostrii. De concurenta nu tre sa ii fie frica la nimeni! Si nu trebuie sa ne agitam sau sa ne purtam pica unu la altu sau chestii de genu asta.... K&A daca tu zici ca levi sa bagat ca si chilotul in cur... posibil ca ai dreptate... dar totushi ne putem tolera unii pe altii. De multe ori pe cine nu avem la suflet... incercam sa-l facem una cu pamantu... sper din tot sufletul... sa nu mai fie pe forum discutii din astea... ca rad altii de noi din pacate... Si eu am gresit... toti gresim... Important este sa ne intelegem! Noi, comunitatea 4tuning satu mare vrem sa ne avem bine unul cu altul ;) Pot sa aud un AMIN ? :-) ;) |
Quote:
|
Quote:
Sau de ce nu spuneti amin? Vi frica? Sau numai szambi si cu mine vrem sa ne intelegem? Doamne feri ce unitate pe comunitatea 4 tuning :( Cred ca in curand ma retrag de pe comunitatea aceasta sau poate chiar din Romania daca asha stau lucrurile... Ma asteptam sa fie plin de "amin" pe thread-ul asta.... se pare ca m-am inselat:x :sad: |
poate sa spuna cine ce vrea, nu suntem uniti!!! doar o parte, restu.....vorbe....asta-i parerea mea.
Numai bine! |
Quote:
|
Re: masinile tari din sm....by Criwar
alex2fast4u... ai cumva o skoda octaiva 1 gri?
|
Quote:
de exemplu cum tiar place tie. ok?:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 . |
Re: "Masina mea"
Quote:
Si la invitatia pe care mi-ai facut-o pentru vineri seara nu am putut sa merg pentru ca am plecat in Spania chiar vineri la miaza nu ca nu am vrut nu am putut. dar poate nici macar nu imi pare rau. imi pare rau pentru voi si vam mai spus nu stiti sa fiti o ECHIPA. rautatea din voi ar trebui sa o aratati in masini in curse ,la liniute , la dizain ,la tot ce inseamna tuning nu intre voi prietenii. noi intre noi nu ar trebui sa fim invidiosi caci unu de la altu invata cate ceva si asa se poate ajunge undeva sus .va doresc bine si sper ca nu am suparat pe nimeni .pa pa pa pa. |
Quote:
Ms pt intelegere, si sper sa fie bine de acu incolo @juana_man - sterge`mi postu` |
:yikes: :yikes: :yikes: szambi77 ai faaan la polou tau...:yikes: :yikes: :yikes:
|
Quote:
sincer ,cristi esti prost k te complici cu astfel de oameni |
Quote:
|
Quote:
|
postu` lui a fost mutat de pe thread-ul Masina mea ... din motivu ca acolo nu se accepta OT`u.. stiti voi... doar Car Spec ;) bine ai revenit szambi :) da unde ai fost la munte.. ? ca nu`mi dau seama din pozele de pe celalalt thread
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
1) am avut o idee despre cum sa schimb aspectul Polo-ului ca la doua sapt. de la discutia cu un prieten, acesta a facut modificarea... pe propria masina ... 2) BMW-ul portocaliu din oras care mi se pare in mod dezgustator o imitatie a Polo-ului (si capota a fost vopsita recent in negru). Tuningul inseamna personalizare NU IMITATIE !!! Bine-nteles ca respectivul (jur ca nu-l cunosc !) ar zice ca n-are nici o legatura ideea lui cu aspectul Polo-ului dar.... sa fim seriosi .... Polo-ul este vopsit asa de ani de zile si e cunoscut in intreaga tzara ....... Deja pe strada ne-au confundat multi masinile din cauza IMITATIEI si asta e cam deranjant (cel putin din punctul meu de vedere)... De la Nistea Mircea imi cer scuze pt. discutiile iscate ca la el nu m-am referit deloc ! masina lui nu are legatura cu cele de mai sus ! |
NA! Se pare ca Gallardoul ala e o legenda :)) O sa ma uit si in sectuinea Baia Mare (Daca este ...), poate acolo o sa aflu ca e din Targoviste :)))))
|
Quote:
|
dada ai dreptate a fost recent vopsita capota si inca cateva chestii pt ca o dat peste o caprioara si sio cam sifonato pacat pt ca avea si angel/eyes o sa incercam sa venim la int numa bine
|
benny sa fie.. ? :|
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning