Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Discutii OT - cosul de gunoi (https://forum.4tuning.ro/195-satu/46052-discutii-ot-cosul-gunoi.html)

lewy_82 12-07-07 22:42

Discutii OT - cosul de gunoi

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 993503)
In sfarsit o firma care aduce flash tuningul in satu mare! Bafta multa va doresc si cat mai multe comenzi :) Remapari cat mai multe si cat mai evoluate(chiar si la stage 3)!
;)
Toate cele bune echipei K&A tuning!8)

Salut pe toate lumea.

Apropo nu e prima firma care aduce flash-tuningul in satu mare, deja este o firma care face, reprezentantul unei firme din germania si are preturi mai rezonabile ca la dimsport.

Va doresc si eu bafta si multi clienti.

valineamtsm 12-07-07 23:53

Re: "Dimsport" acum si la Satu Mare!!!

Quote:

Originally Posted by lewy_82 (Post 994637)
Salut pe toate lumea.

Apropo nu e prima firma care aduce flash-tuningul in satu mare, deja este o firma care face, reprezentantul unei firme din germania si are preturi mai rezonabile ca la dimsport.

Va doresc si eu bafta si multi clienti.

Io stiam ca faci chip tuning... dar nah.. e okey .... Levi sper sa nu te fi suparat pe mine ca am zis ca e prima firma care face flash tuning din sm ca eu stiam ca tu faceai chip tuning,,,.... poate ca nu am inteles eu bine... oricum pe piata satmareana a tuningului este loc foarte mult... si daca ar fi inca 10 firme de tuning tot nu ar fi de ajuns.... cu timpul oricum cei mai buni vor ramane pe pozitii si restu care vor fi mai neseriosi ... vor iesi din bransha tuningului :)
Eu vad k&a si orice alta firma care se ocupa de tuning ca si firme care cu timpul isi vor spune cuvantul doar intr-un anumit segment din piata tuning!
Oricum... se va face o selectie de catre clienti... si se va stii dupa un timp mai indelungat care ii cel mai bun in tuningul pe un anumit segment! Poate cel mai bun segment la tine sunt statiile radio si alarmele si servesti cel mai bine clientela pe acest segment!K&a poate serveste cel mai bine clientela in domeniul sound, szambi poate serveste cel mai bine clientela cand e vorba de tuning la motoare, gergo (gerbog) poate serveste cel mai bine clientela cand e vorba de anvelope sau jenti! Si incet incet se contureaza fiecare.... pt ca nimeni in lumea asta nu poate sa fie bun sau extra bun la toate :)
Oricum fiecare are clientela lui destul de bine definita!
Respectele mele domnu Levi si sper sa nu te superi pe mine... daca am gresit cer iertare...
Toate cele bune :)8)

k&aTng 13-07-07 00:31

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 994735)
Io stiam ca faci chip tuning... dar nah.. e okey .... Levi sper sa nu te fi suparat pe mine ca am zis ca e prima firma care face flash tuning din sm ca eu stiam ca tu faceai chip tuning,,,.... poate ca nu am inteles eu bine... oricum pe piata satmareana a tuningului este loc foarte mult... si daca ar fi inca 10 firme de tuning tot nu ar fi de ajuns.... cu timpul oricum cei mai buni vor ramane pe pozitii si restu care vor fi mai neseriosi ... vor iesi din bransha tuningului :)
Eu vad k&a si orice alta firma care se ocupa de tuning ca si firme care cu timpul isi vor spune cuvantul doar intr-un anumit segment din piata tuning!
Oricum... se va face o selectie de catre clienti... si se va stii dupa un timp mai indelungat care ii cel mai bun in tuningul pe un anumit segment! Poate cel mai bun segment la tine sunt statiile radio si alarmele si servesti cel mai bine clientela pe acest segment!K&a poate serveste cel mai bine clientela in domeniul sound, szambi poate serveste cel mai bine clientela cand e vorba de tuning la motoare, gergo (gerbog) poate serveste cel mai bine clientela cand e vorba de anvelope sau jenti! Si incet incet se contureaza fiecare.... pt ca nimeni in lumea asta nu poate sa fie bun sau extra bun la toate :)
Oricum fiecare are clientela lui destul de bine definita!
Respectele mele domnu Levi si sper sa nu te superi pe mine... daca am gresit cer iertare...
Toate cele bune :)8)

:lol: sal tinere vezi ce vb ca poate te ia d..ul levi la batae...:)) ce interesant ca eu nu am auzit inca de flash tuning la satu mare oficial..nu prin beci si pe dupa blocuri ..:))
na asta e mah bacur ca a venit d..nul levi din vacanta ca daca nu se baga in seama se crapa cerul..asa e cu tanga mai intra si in f.....nd :lol:

szambi77 13-07-07 01:32

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 994735)
.........Eu vad k&a si orice alta firma care se ocupa de tuning ca si firme care cu timpul isi vor spune cuvantul doar intr-un anumit segment din piata tuning!
Oricum fiecare are clientela lui destul de bine definita!..........

Ce ne-ai clasificat, mah :rolleyes2 ....... :lol: :lol: :lol:

k&aTng 13-07-07 01:43

hihihi :) ce te oftici mah ca nu tea uitat :):D

k&aTng 13-07-07 01:45

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 994911)
Ce ne-ai clasificat, mah :rolleyes2 ....... :lol: :lol: :lol:

auzi da levi se ocupa cu tuning?
:)) ca eu nu stiam.. vali la bagat printre meseriasi :))
na asta e mai greseste si vali :lol:

Dexter Laboratory 13-07-07 01:54

asta cu prima firma ii cam drept dar el aduce power box reprogramabil nu face resoftarea calc masinii si surpriza dexters tuning shop wiil open soon da io nu vreu sa fiu primul la flash tuning io ultimu vreu sa fiu, jmecher ha bafta baietii
sa auzim de bine si pacat ca ii biza intre voi

k&aTng 13-07-07 01:58

Quote:

Originally Posted by Dexter Laboratory (Post 994933)
asta cu prima firma ii cam drept dar el aduce power box reprogramabil nu face resoftarea calc masinii si surpriza dexters tuning shop wiil open soon da io nu vreu sa fiu primul la flash tuning io ultimu vreu sa fiu, jmecher ha bafta baietii
sa auzim de bine si pacat ca ii biza intre voi

sal tinere biza? intre mine si el pai.. nu vezi cum sa iritat de ce a zis vali .. pai si nu e gainar?il intapa ... cred ca iar nu are loc da am o promisiune sai fac so tina tot asa si o sai bag chilotul bine in fund sa nul mai scoata altu deacolo,..ca se baga ca si chilotul in fund in seama

Dexter Laboratory 13-07-07 01:58

Si Cupi Si Florin Scuze Cam Zis De Firma Mea Pe Threatul Vostru Nu Vreau Sa Imi Fac Relama

Dexter Laboratory 13-07-07 01:59

Hahahahahhahahahhahahahhqhahhahahhahahhahaha

k&aTng 13-07-07 02:01

Quote:

Originally Posted by Dexter Laboratory (Post 994940)
Hahahahahhahahahhahahahhqhahhahahhahahhahaha

hihihi :)
pe mine nu mah deranjeaza
.. nu stiu daca ai observat ca inafara de levi nu am cu nimeni nika
,,... poti sal intrebi pe sambi si pe cine vrei....colaboram .inpreuna dar gainarul de levi... se baga in seama in loc sa mearga la cules de capsuni

Dexter Laboratory 13-07-07 02:02

Sper Sa Fiu Cu Voi Ca Si Pin Acum Io Nu Va Consider Concurenta Pt Mine Sinteti Aceeasi Cupi Si Florin Si Sper Sa Veniti Pe La Mine Incurind Sa Mai Pov La Magazin

k&aTng 13-07-07 02:04

Quote:

Originally Posted by Dexter Laboratory (Post 994946)
Sper Sa Fiu Cu Voi Ca Si Pin Acum Io Nu Va Consider Concurenta Pt Mine Sinteti Aceeasi Cupi Si Florin Si Sper Sa Veniti Pe La Mine Incurind Sa Mai Pov La Magazin

eu nu consider pe nimeni din oras concurent ..fiecare are clientela lui si se dezvolta cum poate ... asa ca nu avem ce sa ne schimbam atata timp cat nu ne vb urat si nu ne lucri pe la spate suntem prieteni.....:)

Dexter Laboratory 13-07-07 02:10

Frumos Va Doresc Bafta Si Spor La Munca

k&aTng 13-07-07 02:11

Quote:

Originally Posted by Dexter Laboratory (Post 994961)
Frumos Va Doresc Bafta Si Spor La Munca

ms la fel ati doresc ssi bafta multa ca e nevoie la inceput

Dexter Laboratory 13-07-07 02:15

ms ii foarte greu dar ii frumos stii ca ai suportul unor amici

szambi77 13-07-07 11:46

Quote:

Originally Posted by Dexter Laboratory (Post 994968)
ms ii foarte greu dar ii frumos stii ca ai suportul unor amici

Bafta, bafta ! (suporturi sunt daca stii sa le exploatezi..... ;) )

szambi77 13-07-07 12:55

Quote:

Originally Posted by k&aTng (Post 994921)
hihihi :) ce te oftici mah ca nu tea uitat :):D

nu m-am ofticat, doar ma surprind anumite lucruri ce te-au surprins si pe tine :lol: :lol: :lol:

szambi77 13-07-07 13:03

Quote:

Originally Posted by k&aTng (Post 994945)
hihihi :)
pe mine nu mah deranjeaza
.. nu stiu daca ai observat ca inafara de levi nu am cu nimeni nika
,,... poti sal intrebi pe sambi si pe cine vrei....colaboram .inpreuna dar gainarul de levi... se baga in seama in loc sa mearga la cules de capsuni

Intr-adevar, cu Florin ma inteleg bine ! una e sa colaborezi si alta e sa te calci in picioare ..... Dupa parerea voastra care varianta e mai benefica pentru toti ???

valineamtsm 13-07-07 16:40

Re: Discutii OT

Scuzele mele inca o data ... dar nu am avut intentia sa irit pe nimeni...
Si szambi sa nu te superi... dar am facut o clasificare ireala... nu am zis ca asha este... ci am scris "poate" !!! ca nu sunt analist, nici macar politic... si dexter ai dreptate in legatura cu ce face levi... are power box care se poate remapa.Dar totushi flash tuningul se face pe computerul masinii nu pe chipul anexat la computerul mashinii.... Si fiecare cu oitele lui...Apropo... dexter! Bafta cu magazinul! Si sa aveti cati mai multi clienti !
Cum am zis ... fiecare are clientii lui... de exemplu chiar si eu am clientii mei.... daca trebuie instalat un cd player intr-un yaht de lux ... respectivul o sa vina la mine cum a mai fost si alta data... daca am mai montat si la ambarcatiuni sport sau de lux sisteme dvd si tv-satelit... chestii din astea... si clientul ala numai la mine vine... e alegerea lui! Cum zicea si k&a toti avem clientii nostrii.
De concurenta nu tre sa ii fie frica la nimeni! Si nu trebuie sa ne agitam sau sa ne purtam pica unu la altu sau chestii de genu asta....
K&A daca tu zici ca levi sa bagat ca si chilotul in cur... posibil ca ai dreptate... dar totushi ne putem tolera unii pe altii.
De multe ori pe cine nu avem la suflet... incercam sa-l facem una cu pamantu... sper din tot sufletul... sa nu mai fie pe forum discutii din astea... ca rad altii de noi din pacate... Si eu am gresit... toti gresim... Important este sa ne intelegem! Noi, comunitatea 4tuning satu mare vrem sa ne avem bine unul cu altul ;)
Pot sa aud un AMIN ? :-) ;)

szambi77 14-07-07 13:14

Quote:

Originally Posted by valineamtsm (Post 995945)
Scuzele mele inca o data ... dar nu am avut intentia sa irit pe nimeni...
Si szambi sa nu te superi... dar am facut o clasificare ireala... nu am zis ca asha este... ci am scris "poate" !!! ca nu sunt analist, nici macar politic... si dexter ai dreptate in legatura cu ce face levi... are power box care se poate remapa.Dar totushi flash tuningul se face pe computerul masinii nu pe chipul anexat la computerul mashinii.... Si fiecare cu oitele lui...Apropo... dexter! Bafta cu magazinul! Si sa aveti cati mai multi clienti !
Cum am zis ... fiecare are clientii lui... de exemplu chiar si eu am clientii mei.... daca trebuie instalat un cd player intr-un yaht de lux ... respectivul o sa vina la mine cum a mai fost si alta data... daca am mai montat si la ambarcatiuni sport sau de lux sisteme dvd si tv-satelit... chestii din astea... si clientul ala numai la mine vine... e alegerea lui! Cum zicea si k&a toti avem clientii nostrii.
De concurenta nu tre sa ii fie frica la nimeni! Si nu trebuie sa ne agitam sau sa ne purtam pica unu la altu sau chestii de genu asta....
K&A daca tu zici ca levi sa bagat ca si chilotul in cur... posibil ca ai dreptate... dar totushi ne putem tolera unii pe altii.
De multe ori pe cine nu avem la suflet... incercam sa-l facem una cu pamantu... sper din tot sufletul... sa nu mai fie pe forum discutii din astea... ca rad altii de noi din pacate... Si eu am gresit... toti gresim... Important este sa ne intelegem! Noi, comunitatea 4tuning satu mare vrem sa ne avem bine unul cu altul ;)
Pot sa aud un AMIN ? :-) ;)

AMIN !!! :)

valineamtsm 14-07-07 14:18

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 997099)
AMIN !!! :)

de ce nu sunt mai multi care spun amin? "amin" inseamna "asa sa fie".
Sau de ce nu spuneti amin? Vi frica? Sau numai szambi si cu mine vrem sa ne intelegem?
Doamne feri ce unitate pe comunitatea 4 tuning :(
Cred ca in curand ma retrag de pe comunitatea aceasta sau poate chiar din Romania daca asha stau lucrurile... Ma asteptam sa fie plin de "amin" pe thread-ul asta.... se pare ca m-am inselat:x :sad:

holdo 14-07-07 15:08

poate sa spuna cine ce vrea, nu suntem uniti!!! doar o parte, restu.....vorbe....asta-i parerea mea.
Numai bine!

valineamtsm 16-07-07 12:24

Quote:

Originally Posted by holdo (Post 997272)
poate sa spuna cine ce vrea, nu suntem uniti!!! doar o parte, restu.....vorbe....asta-i parerea mea.
Numai bine!

Halal bine Holdo... :( Clar .... ar mai trebui sa sufere tara asta inca o revolutie ca sa ne unim... si poate nici atunci nu ne unim.... ne splitam mai degraba ... ca shobolanii :( Pe aia macar ii vezi ca o iau razna cand dau de apa... dar noi de ce am dat? De foc?

rider on wheel 22-07-07 02:28

Re: masinile tari din sm....by Criwar

alex2fast4u... ai cumva o skoda octaiva 1 gri?

nistea mircea 22-07-07 11:29

Quote:

Originally Posted by wasted (Post 997111)
Poate duc lipsa de alte culori :silenced:

da intradevar ducem lipsa de alte culori. de deranjaza cumva? daca da te rog sa imi spui poate o vopsesc altcumva.
de exemplu cum tiar place tie. ok?:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 .

nistea mircea 22-07-07 12:59

Re: "Masina mea"

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 913440)
In urma cererii voastre am deschis un thread unde va puteti prezenta si descrie masinile.nu vor fi acceptate comentarii sau urari de genu... super,bafta, felicitari si din astea! va prezentati masina (date tehnice,modificari si cam atat.

domnule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca pot sa-ti spun asa sau daca esti ca poate nu esti sau sigur nu esti. ai cumva ceva sau mi se pare mie. banuiesc ca tu ai sters pozele pe care eu leam adaugat. de ce??? nu merita sa le vada toata lumea sau esti invidios sau ce??? de ce??? le-ai sters. sau gresesc ???? nu tu leai sters??? nu e nici o problema daca tu asa vrei eu am sa ies de pe acest sait si poate doar in vizita am sa mai intru si doar sa privesc cum multi dintre voi daca ati putea va-ti manca unu pe celalalt. santeti multi invidiosi nu dau nume nici macar nu va cunosc pe toti dar se vede cum santeti. nu stiti sa fiti o ECHIPA sau macar asa ceva imi pare rau pentru voi.
Si la invitatia pe care mi-ai facut-o pentru vineri seara nu am putut sa merg pentru ca am plecat in Spania chiar vineri la miaza nu ca nu am vrut nu am putut. dar poate nici macar nu imi pare rau. imi pare rau pentru voi si vam mai spus nu stiti sa fiti o ECHIPA. rautatea din voi ar trebui sa o aratati in masini in curse ,la liniute , la dizain ,la tot ce inseamna tuning nu intre voi prietenii. noi intre noi nu ar trebui sa fim invidiosi caci unu de la altu invata cate ceva si asa se poate ajunge undeva sus .va doresc bine si sper ca nu am suparat pe nimeni .pa pa pa pa.

Alex2Fast4U 22-07-07 13:23

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1008916)
domnule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca pot sa-ti spun asa sau daca esti ca poate nu esti sau sigur nu esti. ai cumva ceva sau mi se pare mie. banuiesc ca tu ai sters pozele pe care eu leam adaugat. de ce??? nu merita sa le vada toata lumea sau esti invidios sau ce??? de ce??? le-ai sters. sau gresesc ???? nu tu leai sters??? nu e nici o problema daca tu asa vrei eu am sa ies de pe acest sait si poate doar in vizita am sa mai intru si doar sa privesc cum multi dintre voi daca ati putea va-ti manca unu pe celalalt. santeti multi invidiosi nu dau nume nici macar nu va cunosc pe toti dar se vede cum santeti. nu stiti sa fiti o ECHIPA sau macar asa ceva imi pare rau pentru voi.
Si la invitatia pe care mi-ai facut-o pentru vineri seara nu am putut sa merg pentru ca am plecat in Spania chiar vineri la miaza nu ca nu am vrut nu am putut. dar poate nici macar nu imi pare rau. imi pare rau pentru voi si vam mai spus nu stiti sa fiti o ECHIPA. rautatea din voi ar trebui sa o aratati in masini in curse ,la liniute , la dizain ,la tot ce inseamna tuning nu intre voi prietenii. noi intre noi nu ar trebui sa fim invidiosi caci unu de la altu invata cate ceva si asa se poate ajunge undeva sus .va doresc bine si sper ca nu am suparat pe nimeni .pa pa pa pa.

sper sa nu te superi sau ceva.. nu din rautate o zic sau pt ca nu imi place masina sau pt ca nu te mai vrem pe forum, dar ideea acestui thread era ca fiecare dintre membrii comunitatii satmarene sa isi prezinte masina dupa un model dat (in cazul nostru modelul l-a dat atilla) intr-un singur post. cristi (juana_man) a luat toate posturile tale si le-a facut unul singur.. daca u nu esti de acord cu informatiile din postul de prezentare al audi-ului poti sa ii trimiti un PM lu` cristi sa modifice din date. te rog sa intelegi inca odata ca nu spun toate chestiile astea pt ca as avea vreo problema cu tine sau mai stiu io ce.. o spun pt ca nu vreau sa fie certuri din cauza unor nimicuri. Sper ca nu te-ai suparat pe mine sau ceva.. fiind ca postul meu nu avea rea-intentie..

Ms pt intelegere, si sper sa fie bine de acu incolo
@juana_man - sterge`mi postu`

rider on wheel 22-07-07 23:11

:yikes: :yikes: :yikes: szambi77 ai faaan la polou tau...:yikes: :yikes: :yikes:

FantomaSM 23-07-07 12:32

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1008916)
domnule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daca pot sa-ti spun asa sau daca esti ca poate nu esti sau sigur nu esti. ai cumva ceva sau mi se pare mie. banuiesc ca tu ai sters pozele pe care eu leam adaugat. de ce??? nu merita sa le vada toata lumea sau esti invidios sau ce??? .

bai IQFighter,habar nai despre cine si maiales ce vorbesti!te iei si tu dupa vorbele oamenilor,dak chiar vrei sa sti,el e mai om cu cei ce merita si mai domn ca multi de aici dp forum.si cat despre invidie....cris poate sa fie in multe feluri,ba de multe ori un carnat increzut dar nu e invidios si rautacios!si hai sa fim seriosi, pe ce plm sa fie invidios la tine??p masina aia?dak e tuning facut de tine....asta e ,gusturile nu se discuta, iar dak e facut de alti....cineva ti-o tras o teapa,e tuning de entry-level(fenomen foarte des intalnit aici in germania la turci :D),nici atat mai degreaba kitch numai k vai a aparut mircea cel care o avut opelu ala galagios care era si mai mare kich...vai...(oare aia c ti-o facut opelu ce zic???oare tu mai esti om in fata lor????) si iata k toti tre sa ne inchinam in fata ta si sa te aplaudam k super treaba ai facut!hai sa fim seriosi,copii astia cu experienta minima de tuning o sa te aplaude si o sasi viseze noaptea o masina k a ta iar restu(aia putini kre au habar) o sa taca si o sa rada,avand atat bun simt sa nu te jigneasca in fata,uite eu nam atat bun simt !sunt oameni kre au realizat in materie de tuning de 100-ori mai mult si tot nu se lauda ,(de ex gergo kre are o masina cu un potential....si mai e si un om bun si un om de afaceri si mai bun!)si nu se simt jignito doar pt k au fost cateva posturi unite sau mutate si nu sterse!

sincer ,cristi esti prost k te complici cu astfel de oameni

wasted 23-07-07 13:35

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1008824)
da intradevar ducem lipsa de alte culori. de deranjaza cumva? daca da te rog sa imi spui poate o vopsesc altcumva.

Nu din rautate am scris nu te enerva;) Dar o faci cum vrei. Ii masina ta. Arata bine , atat ca nu-i pe gustul meu. Poate nici tie n-o sa-ti placa masina mea.Si cei? Nu suntem pe aceleasi gust :roll: :silenced:

szambi77 23-07-07 14:24

Quote:

Originally Posted by rider on wheel (Post 1009695)
:yikes: :yikes: :yikes: szambi77 ai faaan la polou tau...:yikes: :yikes: :yikes:

Explica-te rider on wheel ! Oameni buni, eu nu mai inteleg nimic din ce se intampla pe aici :rolleyes2 ..... s-au sters posturi ? s-au mutat ? s-a suparat lumea si nu inteleg de ce :?: se vede ca am lipsit.... am cam ramas pe din-afara :lol:

Alex2Fast4U 23-07-07 14:55

postu` lui a fost mutat de pe thread-ul Masina mea ... din motivu ca acolo nu se accepta OT`u.. stiti voi... doar Car Spec ;) bine ai revenit szambi :) da unde ai fost la munte.. ? ca nu`mi dau seama din pozele de pe celalalt thread

FantomaSM 24-07-07 09:33

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1010392)
pai nu,la unii e mai usor sa scrii cateva cuvinte decat sa fi un pic mai atent si sa mai citesti p forum.oricum motivele acelor afirmatii au la baza alte chestii.

ok,asta e de acum ..nu mai scriu nimik p satu mare ci o sami fac doar datoria de moderator.

dute mahhhhhhh

szambi77 24-07-07 14:13

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 1010370)
.......da unde ai fost la munte.. ? ca nu`mi dau seama din pozele de pe celalalt thread

La Leshu, intre Oradea si Cluj .....

szambi77 24-07-07 19:59

Quote:

Originally Posted by nistea mircea (Post 1008824)

Gata ! nu va certati ! de fapt eu am deschis discutia despre culoarea portocalie... imi pare rau... n-am nimic cu nimeni ca fiecare isi vopseste masina cum vrea... De fapt nu pot sa trec cu vederea doua lucruri :
1) am avut o idee despre cum sa schimb aspectul Polo-ului ca la doua sapt. de la discutia cu un prieten, acesta a facut modificarea... pe propria masina ...
2) BMW-ul portocaliu din oras care mi se pare in mod dezgustator o imitatie a Polo-ului (si capota a fost vopsita recent in negru). Tuningul inseamna personalizare NU IMITATIE !!! Bine-nteles ca respectivul (jur ca nu-l cunosc !) ar zice ca n-are nici o legatura ideea lui cu aspectul Polo-ului dar.... sa fim seriosi .... Polo-ul este vopsit asa de ani de zile si e cunoscut in intreaga tzara ....... Deja pe strada ne-au confundat multi masinile din cauza IMITATIEI si asta e cam deranjant (cel putin din punctul meu de vedere)...
De la Nistea Mircea imi cer scuze pt. discutiile iscate ca la el nu m-am referit deloc ! masina lui nu are legatura cu cele de mai sus !

di48lo 24-07-07 21:58

NA! Se pare ca Gallardoul ala e o legenda :)) O sa ma uit si in sectuinea Baia Mare (Daca este ...), poate acolo o sa aflu ca e din Targoviste :)))))

szambi77 25-07-07 10:05

Quote:

Originally Posted by demian (Post 1012605)
am vazut si eu lambo la burdea in parcare unde is taxiurile cu nr de b leasing iar proprietarul bmw/ului portocaliu il cunosc defapt ii prieten bun , el asa sio cump. din A deci nui nici o imitatie, intradevar culoarea portocalie ii mult folosita dar arata bine iese m in evidenta numa bine

Nu stiu al cui e bmw-ul acuma dar stiu unde si cand a fost vopsit portocaliu (chiar si cu ce vopsea ;) ) si cert este ca recent s-a vopsit si capota in negru.... poate ca amicul tau l-a cumparat de la cel care a vopsit-o, nu stiu... ma rog... spune-i sa vina Vineri la intalnire daca tot are masina tunata si mai schimbam pareri. Nu sunt suparat pe el (mai ales daca asa a cumparat-o), oricum eu voi scoate Polo-ul la vanzare si urmatoarea masina va avea total alt look....

demian 25-07-07 13:10

dada ai dreptate a fost recent vopsita capota si inca cateva chestii pt ca o dat peste o caprioara si sio cam sifonato pacat pt ca avea si angel/eyes o sa incercam sa venim la int numa bine

Alex2Fast4U 26-07-07 01:51

benny sa fie.. ? :|

All times are GMT +2. The time now is 11:44.

- Copyright 2026 4Tuning