![]() |
concurs de sinceritate - premiu 1 milion
Premiul este 1.000.000 lei in mana. Poate si tricouri 4tuning.ro pentru locurile 2 si 3, nu promit nimic. Dar banii sunt sigur !!!!!
Concursul e simplu. Scrieti cateva randuri despre un alt membru 4tuning, parerea voastra, buna, rea, orice este permis. Daca v-a enervat, daca v-a suparat, daca aveti boala pe cineva, daca va place de cineva, daca iubiti in ascuns pe cineva, acum este momentul adevarului. Aici va aratati aprecierea sau dispretul, este un loc de spovedanie al forumului. Nu uitati !!! Sinceritatea se rasplateste cu 1 mil lei. Un exemplu: De mult am vrut sa spun ca o iubesc pe Ema in ascuns, dar nu am avut ocazia. Orice gest al ei, orice rasuflare, face viata sa capete un sens. Din prima secunda in care am vazut-o, am stiut ca viata mea a capatat un sens, o directie. Orice privire a ei face soarele sa rasara in mijlocul noptii si ploaia sa cada in desertul pustiu. As recunoaste-o pe Ema oriunde si oricand, asa cum recunosti un trandafir dupa spini si parfum in bezna noptii... Ema, draga mea, te ador... Nu radeti prea tare ca a fost doar un exemplu. Am nevasta, sunt la casa mea, nu-mi sta mie gandul la prostii. Dar sper ca ati prins ideea. Succes !!!!! |
exemplu cik.... :lol: :lol: dc tokmai ema? :P :P :P nebune...
hai sa zic si eu... Imi place de sora lui Blueyes care e rea si nu zice k o sa imi faca si mie cunostiinta cu ea knd o sa fiu la mare...dar nui nimik... nu am dc sa ma supar.... :cry: :cry: :lol: :lol: blueyes... c zici akum? imi faci cunostiinta cu ea la yureshul ce o sa iasa la mare sau nu? 8) |
La exemplul pe care l-ai dat Hondare.. cred ca-ti pastrezi banii :lol: :lol:
|
Prin intermediul acestui forum, am ajuns sa cunosc multe persoane.
Oameni cu defecte, cu calitati, fiecare cu ce are. Am intrat in clubul AfterDark,am conoscut baietii de acolo, oameni de treaba, dar nici unul nu se compara cu Vlad(B68VLD). Niciodata nu credeam ca-ti poti face un prieten atat de bun prin intermediul internetului. Prin aceasta cale as vrea sa-i multumesc pt tot timpul acordat, si pt atentia acordata cat am stat in Bucuresti, s-a dovedit a fi un prieten adevarat nu doar pe net, ci si in realitate. P.S : mai repede cu banii, ca sambata plec la Cluj :lol: P.S.S: i`m not gay :lol: :lol: |
Re:
Quote:
you sound like one :lol: :lol: :lol: glumeam :P |
Re:
Quote:
Incearca-ma sa vezi :lol: :lol: si eu glumeam, dar daca insisti :lol: :lol: :lol: |
xxDADIxx este cel mai VIRTUAL!!!! Este facut in ADOBE-PHOTOSHOP!!! Esti cel mai bun!!! MULTUMIM DADI!!!
|
In sfarsit am aflat si eu cine este Murarashu.
Este un idiot. A refuzat chiar astazi un interviu la o revista auto, pentru care el insusi aplicase; nici o incurajare din partea nimanui nu l`a motivat. Jobul era exact ce isi dorea, l`ar fi facut foarte bine si i se potrivea de minune. Dar este un papa-lapte, care nu a avut destul tupeu sa se duca acolo si sa arate ca era omul de care aveau nevoie. Fraierul are trac in situatii de genul asta, cand trebuie sa demonstreze doar prin papagal cine este el, si de asta cica a preferat sa creada ca, daca s`ar fi dus l`ar fi angajat cu siguranta, decat sa se duca efectiv si sa aiba o prestatie mizerabila. O alta aberatie pe care o crede este ca avea emotii mai mari tocmai pt ca isi dorea asta foarte mult. Eu unul nu cred nimic, n`am timp pentru asta. E doar un alt fraier din lumea asta. Cu cat mai multi din astia, cu atat mai bine, in felul asta am ocazia sa ies eu insumi in evidenta. Oricum, toate aberatiile astea au loc doar in mintea lui, de care cui naiba ii pasa ? Dar... oare... totusi.... pana la urma... suntem multi astfel, sau numai noi doi ?! Eh, pana la urma nu conteaza, eu nu zic la nimeni; el daca a zis`o, prost a fost. (Murarashu sunt eu si faptele sunt reale. Nu e neaparat pt premiu; am postat pt ca... are oarece legatura cu masinile.) |
hmzz hondare care e scopul acestui topic ...
stai sa ma gandesk bine ... si sa vedem pe cine aleg ... cat tzine concursul ? |
Buna intrebare cu scopul... Nu cred ca e niciunul pana la urma, dar ar fi fost banal sa pun o masina si sa va pun s-o ghiciti, nu ??
Haideti fratilor, luati exemplul lui Murarashu... :!: :!: :!: Pai o sa tina pana cand o sa fie macar cativa care sa zica ceva serios. |
Re: CONCURS CU PREMII !!!!!!!!!!
Quote:
|
Murarashu esti tare frate, chiar sunt curios cum ar suna ce ai scris tu aici in realitate, pe ce ton ai spune asta, cu sticla in mana stanga si o tigara in dreapta?
|
Re:
Quote:
|
\" Scrieti cateva randuri despre un alt membru 4tuning, parerea voastra, buna, rea, orice este permis. Daca v-a enervat, daca v-a suparat, daca aveti boala pe cineva, daca va place de cineva\"
Hmmm.. ptr 1 ? imposibil .. ptr toti .. parca mai merge.. (cunsocutii) Urmeaza o pov. ff lunga :P So... totul a inceput pe undeva pe aici .. https://www.4tuning.ro/gal/displayimage.php?p=6036 uitati-va in josul pozei .. o sa intelegi la ce ma refer Dupa... am facut rost de filmul cu Supra Vs Porsche .. din buc.. si .. am dat un tel. cuiva de la 4tuning .. sa ne intalnim, sa-i dau filmul .. sa-l .. puna pe site, zis si facut .. acea persoana mi-a tot zis sa intru pe forum .. si .. am facut`o .. 7 septembrie 2003 :) Toate bune si frumoase .. discutii pe forum,usor usor am inceput sa ma inteleg bine cu unii .. FireBurn/Zmd/TNos/marian20 .. etc. dupa care a .. inceput epoca H`ului .. tot auzeam H, H , H , H .. tot intrebam de H .. pana la urma.. am vazut un film .. din \"H\" si .. am zis.. sa ma duc ..sa vad si eu .. ce si cum .. zis si facut.. intr-o vineri .. la ora 10 am plecat de acasa .. pe jos :oops: pana in pescarush .. eu .. credeam ca.. ala e H`u la inceput :) si am stat.. de la 11 .. pana la .. vreo 1 .. tot vedeam masini frumoase trecand pe acolo :) dar nici una nu se oprea.. am dat cateva telefoane.. unor oameni, nu forumisti .. incercand sa aflu .. unde e acest H... in fine .. vinerea aia a fost un esec total .. dupa.. am vbit cu fireburn .. i-am spus .. ce si cum , mi-a zis.. ca .. asteptam unde nu trebuia .. si mi-a zis.. sa vin .. sambata la ora 21:30 in fatza la stadionul dinamo .. m-am dus.. inima`mi batea ca... o disperata.. si .. au aparut.. FireBurn impreuna cu .. 3 necunoscuti ptr mine .. am intrat in masina,timid.. fireburn de abia schimba 3 cuvinte cu mine.. in fine.. am ajuns in H ,iarna.. am coborat din masina.. au inceput aia sa se invarta cu masinutele pe acolo .. eu inghetat de frig, la fel ca si fireburn si ceilalti 2, usor usor.. au inceput sa apara, zmd`u , synkro , TNos , marian20 , si tot asa .. tot intrebam eu de tye :) se pare ca avea treaba in seara aia si nu a ajuns .. eram noob`u noobi`lor.. nu stiam pe nimeni/nimic si etc. dupa vreo ora de discutii .. ne-am suit in masini .. si.. am mers undeva... unde s-au intamplat diverse chestii :) dupa care.. lumea s-a retras in .. Ines daca nu ma insel,un local prin obor.. am stat pana la 2-3 .. era un frig de-ti inghetzau .... asa, in fine ... ne suim in masina , si acasica.. n-am putut sa dorm toata noaptea, ma gandeam .. daamn, cat de frumos a putut sa fie.. acum .. stiind unde e H`u .. reuseam sa .. vin cu taxi`ul sau .. :) in fine .. cu ce apucam .. atmosfera de nota 10 .. imi placea .. :D Si am inceput sa-i cunosc pe .. Hondarul .. pe FUG,aicad , pe mms , etc. mai multi .. alex maxx , bishop si tot asa.. sha si etc. toti pareau si .. chiar sunt baieti de nota 10+ H`ul incepea sa fie cunosc ca... locul de intalnire.. al .. so .. inevitabil , au inceput sa apara .. nescunoscutii, nonforumistii , si... na.. that wasn`t good.. si mi-a venit mie o idee ... l-am chemat pe alex maxx de o parte.. si .. asa a aparut 4ss .. desigur.. n`o sa uit in viata mea.. noaptea.. aia, in care .. am stat cu .. ford v6 , si cu aicad.. pana la 5 sau 6 ... dimineatza in H... n-ai cum sa uiti asa ceva... dupa care au fost intalnirile la spring si etc. cel mai important lucru e .. ca.. 4tuning .. :oops: mi-a cam schimbat... viata.. stiu ca suna aiurea.. dar .. asa e.. cunoscandu`i pe.. baietii astia .. stand cu ei .. si etc. am invatat.. usor usor .. mecanica.. :oops: putina :P ,dar.. peste toate.. mi-am schimbat felul de a gandii si etc. multi .. ff multi imi spun ca .. m-am mai maturizat.. tot prin intermediul 4tuning`ului .. am .. castigat.. 4-5-6 prietenii adevarati .. cel putin asa consider eu .. Ford v6 , bishop , audiperformance.. in fine.. So .. pana acum .. avem asa.. - schimbat mod viata + prieteni adevarati.. but .. that`s not all .. 4tuning mi-a mai oferit si .. :oops: o plimbare cu toyota Supra :D , + audi rs4 , normal... asta datorita lui dz1 / catalinrs4.. pe care .. ghicitzi unde i-am cunoscut.. 4tuning... so ... and still .. that`s not all :D Datorita lui Hondarul.. si .. datorita .. celui care a facut sectiunea femei pe forumul 4tuning :) si datorita lui catalin rs4 care a facut topicul ala.. unde au aparut pozele cu EA .. :D eh .. aceste 3 \"elemente\" mi-au oferit cea mai .. :oops: scumpa fata de pe fatza pamantului .. n`o sa stau prea mult pe subiectul asta ca stiu ca nu`i place.. so .. again .. 4tuning .. mi-a oferit... :D asa.. acum.. trecem la.. \"cateva randuri.. ptr ALT membru 4tuning :D \" si o luam usor.. aveti grija ca-s .. extraordinar de MULTI :D Ford V6 - Un baiat de nota 11 , un prieten ADEVARAT , un petrecaretz cum rar gasesti , un baiat destept , un tip cu care nu am avut NICIODATA .. nici cea mai mica discutie mai .. aprinsa , nu m-am certat niciodata cu el si etc. so.. un tip de nota 10 .. din toate punctele de vedere neeeeeext Mister 4tuning - dl. Bishop-VR6 pfff .. aici e mai greu :D , Tipul cu care... am mers la cele mai multe ... \"deplasari\" in bucuresti sau inafara bucurestiului .. tipul .. ptr care.. ma umpleam de nervi la fiecare cursa LEGALA :P pierduta... , sau .. urlam de bucurie la fiecare cursa castigata de el , e un tip deschis cu care poti sa vbesti cam.. tot ... :) iarasi .. un petrecaretz... cum.. rareori vezi .. \"sfat: Nu incercati sa-l imbatati pe bishop din banii vostri.... o sa da-ti faliment , va asigur;) \" Aicad - Tipu` m-a ajutat tot timpul cu sfaturi si etc. ii sunt.. dator.. la fel ca si celorlalti 2 forumisti de mai sus, aicad... un baiat tare destept , un baiat pe care-l stiu de.... mmmm .. MULT timp :D de prin H , so.. n-ai ce sa-i reprosezi lui aicad... :D Hondarul - Cel MAI MARE COMUNIST pe care l-am cunoscut..... in viata mea.. pregatitzi-va sufleteste ptr asta.. e lunga caracterizarea... this is a really really strange dude.. :P , pur si simplu felul lui de a fii ... vorbele pe care le foloseste .. un ex. rapid ... el saluta cu .. \"aloha\" sau ... isi ia la revedere spunand ... va doresc multa apa calda si .. paine .. sau .. pm. Cred ca atzi inteles ideea , ma intreaba daca am bagat.. galushka la supa =)) .. so .. un tip .. tare TARE haios .. dar totodata .. ciudatzel :) ai auzit hondare ? :) te-am facut ciudatzel pe forum .. si comunist :D dar.. peste toate astea.. e un baiat pe care poti sa te bazezi.. (cred) si .. e greu.. caci nu stii cand glumeste si cand vbeste serios.. so.. nu prea stiu ce sa zic despre el :) de ajuns.. next Viviesp - membru 4tuning vechi :D un prieten adevarat i guess.. m-a ajutat tot timpul cu sfaturi si nu numai .. a muncit atata timp la capri`ul lui .. acum se pare ca.. toata munca.. a dat roade.. si se poate plimba linistit in .. masinutza lui cumintica.. doar un V6.. care papa honde de 160 de cp :D congratz vivi .. n-am ce zice despre tine.. decat.. laude.. tu ai fost cel care mi-ai bagat mintile-n cap .. cand.. eram ceva gen .. mafiotu .. sau donhacker sau carlo_rs_gti :oops: 10xz DnI - hmmm DnI .. greu.. :D un baiat.. care adora muzica tare in masina :) viteza si etc. nush ce sa spun despre el .. |
PART 2!
4tuning mi-a mai oferit si .. :oops: o plimbare cu toyota Supra :D , + audi rs4 , normal... asta datorita lui dz1 / catalinrs4.. pe care .. ghicitzi unde i-am cunoscut.. 4tuning... so ... and still .. that`s not all :D Datorita lui Hondarul.. si .. datorita .. celui care a facut sectiunea femei pe forumul 4tuning :) si datorita lui catalin rs4 care a facut topicul ala.. unde au aparut pozele cu EA .. :D eh .. aceste 3 \"elemente\" mi-au oferit cea mai .. :oops: scumpa fata de pe fatza pamantului .. n`o sa stau prea mult pe subiectul asta ca stiu ca nu`i place.. so .. again .. 4tuning .. mi-a oferit... :D asa.. acum.. trecem la.. \"cateva randuri.. ptr ALT membru 4tuning :D \" si o luam usor.. aveti grija ca-s .. extraordinar de MULTI :D Ford V6 - Un baiat de nota 11 , un prieten ADEVARAT , un petrecaretz cum rar gasesti , un baiat destept , un tip cu care nu am avut NICIODATA .. nici cea mai mica discutie mai .. aprinsa , nu m-am certat niciodata cu el si etc. so.. un tip de nota 10 .. din toate punctele de vedere neeeeeext Mister 4tuning - dl. Bishop-VR6 pfff .. aici e mai greu :D , Tipul cu care... am mers la cele mai multe ... \"deplasari\" in bucuresti sau inafara bucurestiului .. tipul .. ptr care.. ma umpleam de nervi la fiecare cursa LEGALA :P pierduta... , sau .. urlam de bucurie la fiecare cursa castigata de el , e un tip deschis cu care poti sa vbesti cam.. tot ... :) iarasi .. un petrecaretz... cum.. rareori vezi .. \"sfat: Nu incercati sa-l imbatati pe bishop din banii vostri.... o sa da-ti faliment , va asigur;) \" Aicad - Tipu` m-a ajutat tot timpul cu sfaturi si etc. ii sunt.. dator.. la fel ca si celorlalti 2 forumisti de mai sus, aicad... un baiat tare destept , un baiat pe care-l stiu de.... mmmm .. MULT timp :D de prin H , so.. n-ai ce sa-i reprosezi lui aicad... :D Hondarul - Cel MAI MARE COMUNIST pe care l-am cunoscut..... in viata mea.. pregatitzi-va sufleteste ptr asta.. e lunga caracterizarea... this is a really really strange dude.. :P , pur si simplu felul lui de a fii ... vorbele pe care le foloseste .. un ex. rapid ... el saluta cu .. \"aloha\" sau ... isi ia la revedere spunand ... va doresc multa apa calda si .. paine .. sau .. pm. Cred ca atzi inteles ideea , ma intreaba daca am bagat.. galushka la supa =)) .. so .. un tip .. tare TARE haios .. dar totodata .. ciudatzel :) ai auzit hondare ? :) te-am facut ciudatzel pe forum .. si comunist :D dar.. peste toate astea.. e un baiat pe care poti sa te bazezi.. (cred) si .. e greu.. caci nu stii cand glumeste si cand vbeste serios.. so.. nu prea stiu ce sa zic despre el :) de ajuns.. next Viviesp - membru 4tuning vechi :D un prieten adevarat i guess.. m-a ajutat tot timpul cu sfaturi si nu numai .. a muncit atata timp la capri`ul lui .. acum se pare ca.. toata munca.. a dat roade.. si se poate plimba linistit in .. masinutza lui cumintica.. doar un V6.. care papa honde de 160 de cp :D congratz vivi .. n-am ce zice despre tine.. decat.. laude.. tu ai fost cel care mi-ai bagat mintile-n cap .. cand.. eram ceva gen .. mafiotu .. sau donhacker sau carlo_rs_gti :oops: 10xz DnI - hmmm DnI .. greu.. :D un baiat.. care adora muzica tare in masina :) viteza si etc. nush ce sa spun despre el .. AKI (honda civic 125 cp , participa la .. tot ce inseamna curse :D) haideti sa va dau un exemplu concret :D ca sa va faceti si voi o imagine despre aki .. si despre cat de pasionat e el de.. fenomenul asta.. intr-o noapte.. pe la vreo 12 .. l-am sunat.. sa vina la o.. :intrecere: :P cineva.. il dorea :P so .. l-am sunat.. fara sa-mi dau seama.. el .. avea treaba :P mai exact :) facea :oops: :oops: sex cu iubita lui :lol: :lol: eh ... eu nestiind .. i-am zis sa vina acolo ca.. X vrea sa se dea cu el .. eh .. aki in 20 de minute era unde l-am chemat.. va imaginati ca a lasat fata acolo ca sa vina sa se dea =)) so... va datzi seama.. :D din nou .. un prieten adevarat.. :D ma ajutat de multe ori :D danke aki next |
Maryo .. pfff poate.. cel de la care am invatat cele mai multe chestii, ma ajutat in tot ce a insemnat decizie in viata mea de cand il stiu .. cand .. nu eram sigur de ceva la el apelam sa ma ajute cu niste sfaturi .. se pare ca tot timpul ma.. indrumat bine .. mersi mult maryo .. :P
ash continua dar am cam obosit .. cred ca e cel mai lung post pe care l-am scris in viata mea :D totusi mai sunt cativa pe care ash vrea sa-i .. mentionez pe aici :D so .. incepem din nou Polifem :D - Polifem e un tip .. NEBUN :D si totusi un tip de nota 10 .. extrem de hazliu .. punctul lui forte fiind cred... umorul :D in fine.. o persoana cu care.. iti face placere sa stai de vorba.. uraaa ;) Psycho :D - frate... n-am ce sa-ti zic..decat ca esti .. nEBUN :D Ct-87-ady - l-am cunoscut anul trecut... la mare :) bun inotator :D GABI CR - hehe.. prin cate am trecut si cu gabi .. cate amintiri frumoase.. de la \"LEGALA\" de la cr .. de la plimbarea pe herastrau .. si tot asa.. :D nu pot sa spun decat ca.. e un tip de treaba, te mai asteptam prin buc bai uratule :D EMA ULX :D - cea mai nebuna fata pe care am cunoscut`o vreodata .. ma jur :D e pur si simplu .. :D ma abtin .. e o persoana cu care te simti bine , haioasa si etc. :D CYF`u - desii pare :D sincer :P no offense un fitzos :P :D NU E ASA .. aici .. am aflat si eu ca.. :P aparentele insheala .. GRAV :D hmm .. think i`m done.. ar mai fi .. MULTI ..dar .. JUR ca mi-au amortit mainile .. TZIN sa mentionez ca .. toti de mai sus... NU au defecte.. bine.. poate au .. insa.. eu nu le-am gasit inca.. ceea ce e ff bine :P deci .. pur si simplu niste baieti / fete cu care.. e O PLACERE sa stai ... absolut toate persoanele de mai sus... sunt.. de nota 10 .. jur acum .. mi-am mai pastrat putina putere in degete ptr 2 tipi :D Michael si .. Audiperformance Michael :D - OMV style .. :D n-am ce sa`i zic.. in nici un caz sa-i reprosez.. :D el mi-a dat de cele mai multe ori masina sa i`o conduc si tot asa.. la fel .. de la EL am invatat multe chestii, in el am mare incredere ... si tot asa.. michaelossss... BOSSS... BOIERE .. petrecaretzule .. mersi ptr tot ;) Audiperformance - turned out 2 be a real friend.. un om in care CHIAR poti sa ai incredere.. s-a tinut de cuvant in tot ce a zis pana acum .. si tot asa.. fffff mult respect ptr el .. ff mult am obosit.. chiar am obosit :) cam asta am avut de spus.. despre.. 4tuning si ... membrii lui :) normal ca ar fi .. mult mai multe de spus .. insa .. nu mai am .. putere si stare si nimic :) muahahhahhahhaha sunt curios cine sta sa citeasca toate astea =)) sunt sigur ca n`o sa incapa intr-un post.. poate .. nici in 2 :D peace dudes... :lol: inainte , vreau sa-i multumesc lui MoXXu ptr YURESHU din vinerea aia sau ce dreaq a fost :D si lui bytzu .. stie el de ce :D Asta e tot.. muahahha post care nu a incaput decat in 3 =)) haios |
Eu am avut rabdarea sa citesc tot.. cred ca merit premiul :lol: :lol:
|
:lol: jur ca .. e primul post .. pe care-l scriu .. si dupa... ma dor mainile :)
|
inca unul care ti-a citit toate cele 3 posturi (adica eu), il citisem pe ultimul si m-a cam bufnit rasul ca nu mi se parea asa lung (stii stilul meu de a posta), da cand am dat o pagina mai nainte am vazut cat de mult te labartasei cu postatul, esti campion mane, cel mai lung post al meu avea 2 posturi pline si cateva randuri in al treilea.
Locul unu pana acuma, asta daca nu concureaza si Hondaru cu \"exemplu\" lui. |
hmmm
aia e cam... 30% din ... legatura 4tuning-je :D crede-ma.. nu va mai plictisesc eu .. ca de scris... ar mai fi .. ;) |
O fi meritand el, dar zice lumea ca e blat... :wink:
|
:lol:
+1 la citit tot !!! N-am decat atat de zis: Santos, tu ai cate ceva din ce-ai scris in cele trei mesaje, cate ceva de la fiecare!!! Nota 10 si... Hondo, din partea mea poti sa-i dai banii! Santosel, sper sa ne vedem curand tati, da' nu cred ca la Constanta :cry2: |
e nah ?!
CU JAPCA te luam si tot vii la cta ;) restul pe ym o cursa fara gabi nu e cursa :D |
Re:
Quote:
Eu n-am fost serios ? :roll: |
hmmm... la faza cu I`m NOT gay... parca.. a disparut seriozitatea :P :lol:
|
macar merita un premiu pt cel mai lung mesaj de pe 4 tuning
nici macar eu nu l-am intrecut niciodata... |
Re:
Quote:
:lol: |
Hai sa-ncep cu membrii in ordinea in care i-am cunoscut...
1 mai 2004 - Legal Racing Constanta Bogdan SHA (chiar ma-ntreb pe unde umbla) - super tipu', atat el, cat si Cosmina - \"sotia\". Un drum demential pana la mare, la mare si inapoi. GSi, synkro, aicad, FiReBuRn, B12ZMD - gasca de gasca (impreuna am fost doar la mare). aicad - pentru mine e the best. Sufletist, da' si nebun - in sensu' bun al cuvantului. Si... are un pat atat de confortabil :lol: ZMD - un vorbaret, cel putin pe net. Numai noi stim cate pagini de messenger am umplut impreuna :wink: ZoliaT :shock: Vorbeam de atata timp pe net si nu ne stiam (personal). No problem, ne-am cunoscut la mare, la Off Road Rally (sau cum dracu' i-a zis). Vine seara, bine-mi pare, in burta e foame mare, hai la masa, in satu' de vacanta din Mamaia. Am uitat sa specific ca, in drum spre mare, am vorbit cu Santos la telefon de mi-a venit rau :lol: Stateam in parcare, in fata la bowling, apare Edi cu V12-le si aud... \"UNDE EEEEEEEEE ???\". Nu, nu era garda, era Santos, nebunu' Bucurestiului, al curselor, al forumului :lol: Dupa Santos a aparut Hondaru', care, la vremea respectiva, imi era putin \"antipatic\", datorita pletelor pe care le flutura in vant :roll: :P Glumeam, fan NC :P X-Ray Eyes - era odata \"profetul\" forumului, da' cred ca s-a plictisit. Acum e tunerul forumului, a castigat respectul tuturor si a dovedit ca nu conteaza din ce club faci parte, atata timp cat esti baiat valabil. x-28-TRA - Solenza power!!! Mi-aduc aminte de 20.11.2004 - OMV Udriste - \"ne-a luat garda din camin!\", \"am sarit pe geam!\", etc. Voua ce va spun chestiile astea ? :lol: Psycho - ... aici suntem la un subiect delicat... Omu' e pe felie mereu! Unde te uiti, Psycho e acolo... mai ales cand vine vorba de Aida :lol: Nu stiti cine e Aida? Mergeti la Loguri, discutii, barfe, etc. Acolo gasiti sigur raspunsul :lol: Om mai \"cretin\" ca el, n-am vazut (chiar daca nu ne-am vazut live). Iulie 2004 - a aparut... cohones crete (sau... foste crete, ca nu mai are par), adica SpeedeR, acest kamikadze al strazilor din Bucuresti, acest Seb Loeb al Romaniei, nebunul nebunilor. Apropos, SpeedeR & Santos - IISUS VINE !!! :lol: :lol: :lol: :lol: Gratzian - omu' care m-a schimbat mult, zic eu, in bine. Multumesc G, pentru asta! Omu' care-a facut posibil ca noi sa povestim toate astea acum si, ca sa-l caracterizez cum il vad eu, OMU' CU TELEFONU' LA URECHE!!! N-am vazut pe cineva sa stea mai mult de vorba la telefon! Omu' care s-a zbatut, cred, cel mai mult pentru 4tuning si, care impreuna cu ZoliaT si altii care-i ajuta, se chinuie sa tina forumu'/situ' in picioare. Florica - aici as putea sa scriu pagini intregi, dar voi spune doar atat: MULTUMESC FLORICA! Pentru ce... cred ca-i evident ! Bishop - VR6 power si-un adevarat invingator (atunci cand nu i se fura startu' =))) Michael - Polo dude - parca-ti statea mai bine-n Cielo (chiar daca-n Polo nu te-am vazut :lol:). SGM - n-am vazut pe nimeni sa bage atata timp si pasiune-ntr-o Dacia. Personal, sunt impotriva Daciei, da' tu m-ai facut sa-mi schimb putin parerea. MAPu' - daca nu el, atunci cine ? :lol: polifem - ce sa zis despre el ? E tipul care scrie cu Z, in loc de z :lol: caterinca-ntruchipata - e ceva rau in asta? FUGu' & mms - doi baieti de nota 10!!! Cine a avut de-a face cu ei, imi poate da dreptate! Ema - crazy driver :lol: & tipa klumea. RoSonic - nice guy - n-am avut cum sa-l cunosc mai bine. Zetemte - merita si el un premiu pentru cat se chinuie sa vorbeasca romana si cred ca o vorbeste mai bine decat o fac romanasii nostrii :lol: Sever - that kind of guy care sta la panda (in Victoriei, unde altundeva? :lol:) si tasneste la atac :wink: Santos are un avantaj - ii stie mult mai bine pe multi dintre cei enumerati de mine si ii poate descrie mai bine si cu mai multa usurinta. Anyway, n-am scris toate astea cu scopul de-ai lua lu' Hondaru' banii, ci doar pentru a spune tuturor celor vizati de mesajul asta parerea mea despre ei. |
vai de pm , ce placere e sa citesti astfel de mesaje ...
gabitza , mancatiash gura ta :D deschidem subiectul cu .... \"legala\" din noaptea aia de la CR ? sa dea naiba... atatea amintiri frumoase... nici nu vreau sa ma gandesc ce urmeaza ... :D |
...nu mai am timp acum k vreau sa plec...dar si eu am ceva de zis :D...cred k o sa concurez pentru cel mai lung post :D.... i'm out!! :peace:
P.S:..Santos eu am citit tot ce ai scris :D...k ziceai cine o sa citeasca |
\"FRATEEEEEEEEEEEEEEE, S-A TERMINAT SMECHERIA LA CRAIOVA !\"
Asta-mi urla Santos mie, lu' MC Mate, Ford V6 si-nca un prieten de-al lor, intr-un Mertz, la pe 29 iunie 2004, noaptea, ora... care-o fi fost. Urletele nu s-au terminat aici, au continuat si pe pista aeroportului unde-a fost cursa. Omu' era, cred, excitat (zi adevarat, Santos, te-ai terminat? :lol:) de ceea ce vedea, de multimea de oameni si masini adunate acolo, de flacarile lu' Cioara, de demarajele care s-au dat, etc... Ca sa nu mai zic de buletinu' pierdut cand facea acrobatii pe mijlocul strazii. Mai tii minte, Santos ? :lol: :lol: :lol: |
sincer, mi`e antipatic TheSinner.. nush daca a mai reusit cineva de pe forum performanta lui.. sa`si uite parola de la user.. cred ca nu sunt singurul caruia Sinner ii e antipatic.. lui nu`i place nicioadata absolut nimic.. e disperant.. ex.. pe sectiunea Bacau, dupa ce aleks si`a prezentat Mertzu` toti, dar aproape toti userii care au postat au avut doar cuvinte de lauda.. si cine a venit cu critici? ia ghiciti.. nu zi.. e buna critica.. dar nu in halul in care o face el.. el e net superior.. el incolo, el incoace.. i`m sick of him.. asa.. inca un tip care mi`e antipatic in draci.. IS 18 BOG (EPoX).. despre el nu mai zic nimic.. e asa cum e.. mi`a facut multe, i`am facut si eu multe la randul meu.. nu scriu mai mult ca imi consum pixul degeaba ;)
|
Re:
Quote:
one of the best nights of my life ohooo si tu nu stii continuarea.. tu nu stii de... faptul ca mc mate incepuse sa delireze cand am ajuns in buc , conducea.. :D de pe scaunu din dreapta, tragea frana de mana in curbe :D (in visele lui :D ) mima :d ca trage frana de mana :D nu stii de faptul ca.. nu se deschideau geamurile in spate... si ca sa .. mai trag un scuipilici ... deschideam usa :)) indiferent de viteza cu care mergeam :D si tot asa.. lasa... ne intalnim noi la o ciocolata calda , si-ti povestesc tot ce s-a intamplat in culise :D |
acest post este indirect legat de SADu.
Cei care ma cunosc stiu ca sunt fan opel astra si acum vreau sa-mi exprim sentimentele fatza de masina lui sad. O IUBESC ARATA SUPER BINE si as vrea s-o conduc macar o data in viatza. E CE MAI TARE ASTRA IN CARE STIU CA NU S-AU INVESTIT NUMAI BANI CI SI SUFLET. As vrea sa petrec nopti in shir la volanul acelei masini. As dori sa fiu eu acela care va schimba primul viteaza dupa ce va fi turbo, as vrea sa am grija de ea si sa ma mandresc in fiecare zi. Astra accea e o bijuterie, un top model ce nu a aratat inca ce poate. Astra LU' SADu TE IUBESC. NO FURTHER COMMENT! |
1 Attachment(s)
Desi pus initial la divertisment.... topicul, prin continutul pe care l-a capatat, s-ar integra mai bine la Comunitate...
Dupa citirea lui.. pot spune ca se potriveste cu bannerul de pe prima pagina: |
hai sa zic si de bine.. intru pe forum.. si incep sa postez ca nebunu`.. jale mare.. mesaje private sa incetez.. adevaru` ca nu`mi dadusem seama.. si eu cam tampitzel.. postam destul de aiurea (cred ca am lasat la o parte obiceiul asta, nu sunt sigur.. ;) ).. primesc mai multe pm-uri sa incetez.. si, sincer sa fiu, cel al lui G nu m`a incantat deloc.. imi era antipatic.. eh.. long time ago :D prietena mea fiind din Vaslui, merg saptamanal la ea.. ii dau pm lui HolySoul.. il vede tarziu, deja ma intorsesem acasa.. ma suna.. ramane pe sapt viitoare.. ne intalnim sambata ce a urmat.. in jurul orei 21.. pe strada.. gheatza.. mergem in poligon sa dam cerculetze.. am zis ca e cam riscant.. si am renuntat.. am mers sa pozam kitch-uri.. la kadettu` ala alb.. Doamne, cat am putut sa radem! facem prima poza si iese o fetishcana la un balcon de la parter.. dc facem poze.. dupa aia vine toata familia in balcon.. scandal.. ca dc facem poze.. am zis ca ne place masina si vrem sa o cumparam :lol: :lol: :lol: cam asta a fost pt prima saptamana.. apoi.. multe alte week-end-uri.. drumuri Iasi-Vaslui.. viscol, gheatza, viteza.. super.. am cronometrat 0-100.. e un tip de nota 10+.. apoi m`am intalnit cu Cartman si Singurelu.. am stat juma` de zi la cioace.. sunteti niste nebuni incurabili dracilor :peace: apoi a urmat intalnirea de pe 12 martie.. ff super, doar ca a trebuit sa intervina prietena.. n`am putut sa stau pana la sfarsit din cauza ei.. :cry: :cry: cam asta s`a intamplat timp de 3 luni in afara forumului.. pe forum.. hmm.. am avut userul suspendat vreo 5 zile.. in care am disperat.. atunci am discutat prima data cu Gratzian pe mess.. si mi`am schimbat total impresia care mi`o facusem dupa mesajul privat.. ;) felicitari Gratzian pt tot ce ai facut pana acum! keep on the good work! ;) asha.. acum hai sa vedem.. hmm.. aleks.. un baiat super de treaba, sper ca intr`un week-end sa ajung prin Bacau sa il cunosc si personal.. SV 05 YBG imi place ca imi vorbeste cu \"tinere\" :lol: :lol: e de treaba, il astept in Iasi.. ca tot promite ca vine ;) mai este steph.. cu el am vb pe messenger.. baiat bun.. si cam asta e.. Santos.. imi cer scuze ca n`am reusit sa ajung la Bucuresti.. sper sa ma revansez cat de curand.. imi cer scuze daca am omis pe cineva.. ;)
|
shhhht , stai acolo , ma rog la Dumnezeu sa .. vad un topic gen .. CURSE la IASI .. de abia astept.. :twisted: si singur si tot vin :D
|
asta si eu astept.. cica nu mai este mult ;) sorry pt offtopic
|
Re:
Quote:
|
heh .. sa incep si eu ... k am vazut cuvinte grele la adresa mea .. :)
Totul a inceput acum 2 ani .. sau 3 ... faceam 18 ani .. eram inebunit dupa mashini .. imi doream nespus de mult sa imi iau carnet .. conduceam foarte mult fara carnet .. intr`un final imi iau carnetu`l a 2`a oara ... Intr-o seara am ajuns in portul tomis ... si ce`mi vad ochii .. multa lume ... multe mashini ... si ce faceau ... sa dadeau cu frana de mana .. se intorceau .. faceau liniutze ... faceau tot ce eu vazusem in filme si doar la televizor ... wow .. am ramas :shock: .. cum e posibil sa faci asa ceva cu o mashina .. am incercat si eu .. mi`am luat avant ... am tras frana d mana .. am tras de volan .. am intors eu cat am putut ( ma dadeam cu berlina ) si s`a oprit motoru ... dar eram super fericit .. am intors mashina 800 de kilograme asa cum faceau altzii ... wow .. imi tremurau genunchii ... imi tremurau mainile .. eram fericit .. de undeva de departe se auzeau rasete ... hahah ia uite si la asta .. calca ambreiaju ... haha hlasa`ne .. cine era .. cine urla .. erau aia cu X care ii vedeam prin orash .. cu mashini care urlau .. cu muzica .. care faceau fel si fel d nebunii prin port ... ei era... in fine .. am mai incercat odata de 2 ori .. o faceam din ce in ce mai bine .. apoi am ieshit din poligon si au inceput baietzii sa faca nebunii stiau meserie mai multa k mine ... OK .. am zis .. tre sa ii cunosk ... am auzit eu de ashtia cu X`ul k intra pe undernet ..si cum eu eram un impatimit al mircu`lui .. jap pe #x_team sa ii cunosk .. sa ma bag in seama cu ei .. sa vad ce si cum fac si sa invatz mai multe .. ok .. in fine .. vorbesk cu ei pe internet cu CT-81-URS .. cu ZMA`ul .. si inr-o seara .. vine al meu ZMA in port si se da cu frana de mana ... si cand pleaca .. imi iau inima in gura si il opresk .. imi aduc aminte si acum aminte dialogul .. era cu ursu in dreapta Eu : salut sunt sp00fed de pe internet .. El : salut .. si a ras .. incantat silviu .. el e ursu .. bla bla Asta a fost primul meu contact cu x - team`ul .. apoi ... inceput cu incetu ... am inceput sa ii cunosk ... o mik descriere .. despre fiecare urmeaza MDN`ul ( alis footyx sau Dragosh ptr prieteni ) : un super om .. un preten .. un .. nush .. nu am cuvinte un om .. care .. daca la ora 4 noapte il suni sa t ajute la ceva ... daca shtie .. si poate si NU E BEAT t ajuta ... |
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning