![]() |
Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ? Ce ti-ai dori in plus ?
Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ?
Ce ti-ai dori ? |
Re: Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ? Ce ti-ai dori in plus
aftermarket , mi-as dori un bass mai puternic ... dar asta se va rezolva:)
|
Re: Ce ai pe masina ? Sistem audio de fabrica sau aftermarket ? Ce ti-ai dori in plus
Din fabrica cu 6 boxe , mi-as dori un sobwoofer cu vreo 200W ... dar mai intai sa imi ajunga masina , apoi se rezolva :D . Cu respect !
|
Boxe fabrica. Hu si subwoofer aftermarket
|
sistem de fabrica 6 boxe mi-as dori un subwoofer+statie dar nu stiu daca se poate monta ce radio-cd-ul stok al masinii ma poate ajuta cineva?:oops:
|
am avut nist JBL ..dar am pus inapoi sistemu din fabrica...
4 boxe....2 tweetere |
aftermarker MTX speakers si Hu sony pt moment
|
a6 -> 4 boxe 4 tweetere marca bose din cate stiu + cd player-cassette audi symphony bass puternic si sunet placut... nu imi place ecranul de la el...
astra -> ce mi-a dat la ea... cd player VDO, 4 boxe si 2 tweetere care scot sdestul de bine bass foarte puternic dar nu poti asculta ff tare cand e bassu blana pt ca se gajaie |
sistem stock, statia asteapta in casa sa vina subwooferu':dance:
|
sunt masini unde poti pune alt cass decat cel stock.
pe e46 am muzica stock.. boxe harman kardon. se aude super bine. |
aftermarket.cd mp3 sony,4 boxe infinity,subwoofer activ pioneer.Nu imi doresc altceva.
|
aftermarket, mp3 poineer, boxe jbl , amplif jbl , subwoofer jbl.
|
HU Becker, boxe fata Infinity Kappa Perfect, boxe spate JBL, statie JBL GTi, sub JBL
daca as fi avut sistemul stock al masinii, as fi ascultat sunetul motorului pt ca CTR'ul nu vine cu niciun fel de HU sau boxe (la fel ca si in cazul EVO'ului) mi-as dori un DSP |
Stock 4 boxe+cd-player LG (4x50w) LOGAN
|
1 Attachment(s)
Golf 4 "Ocean" 1,9 TDI PD 74 KW
Masina fiind "Basis", adica fara optiuni extra (dar are suficiente) este dotata din fabrica cu boxe numai in usile din fata: 2 tweetere in dreptul oglinzii, unul pe fiecare parte, si 2 boxe, cate una pe fiecare usa din fata. Toate 4 sunt Blaupunkt (nu stiu sigur, dar din cate stiu cele din usi sunt de 20 W). Masina a fost dotata din fabrica cu radio-casetofon "Alfa", un casetofon obisnuit, ceva mai bun ca cele de acum 15 ani. Ce era bun la el, era faptul ca avea autoreverse. Eu nu am folosit decat casetofonul, radioul deloc. Pentru ca imi place mult sa ascult muzica multa, iar pe casete nu puteam trage prea mult, chiar daca foloseam casete de 90 de minute, am cumparat un dvd-player marca Blaupunkt Las Vegas DVD 35. Sunt foarte multumit de el. Am un dvd rewriteble pe care am in jur de 4,5 giga cu muzica si altele, si pe care il las mereu in masina, doar masca o detasez cand las masina in parcare. Mentionez ca acest dvd-player poate citi toate formatele (extensiile)uzuale video (.avi,. mpg), audio (.mp3, .wav, .wma) si imagine (.jpg etc), plus ca citeste si cd-uri si dvd-uri rescriptibile. Eu nu am cumparat decat dvd-playerul, nu am LCD la el. fisierele .mp3 le poate citi pana la o rata de biti de 96 fara distorisiuni. Ceea ce eu consider ca este un lucru prost la acest dvd-player auto, este faptul ca imediat ce scoti cheia din contact se opreste si el, adica vreau sa spun ca nu poti asculta muzica daca nu ai si cheia bagata in prima faza macar. Poate nu au facut baietii aia bine contactele, ca sa pot asculta si fara cheia introdusa. Cel dinainte era intr-un fel de stand-by si merge pana la 1 h, fara cheie bagata. Acesta nu merge asa. Mi s-a spus ca ar descarca bateria atunci cand l-am montat si ca asa e conceput sa mearga doar cu chieia in contact, si nici in manual nu am gasit lamuriri. Daca stie cineva cum poate fi facut sa mearga si fara cheia bagata, astept cu interes raspuns, sau macar o confirmare ca merge (daca se reordoneaza firele) si fara cheie bagata. Calitatea e buna dupa parerea mea, si aici intervine normal calitatea fisierului .mp3 pe care il citeste, pentru ca se stie ca sunt diferente de la o melodie la alta la fisierele .mp3. Este produs in Spania sub licenta Blaupunkt. Am dat pe el imediat la cateva luni dupa ce a aparut pe la noi 11.900.000 (cu montare cu tot 12 milioane), cam mult daca ma gandesc acuma (iunie 2007 achizitionat). Acuma l-am vazut la un pret mediu de 8,5 milioane, poate si mai putin. |
Sistem audio din fabrica... dar urmeaza upgrade la vara... :D
|
Aftermarket, boxe Alpine pe spate, Sal-uri pe fata si un subwoofer Rampage. Insa imi doresc un sub mai puternic, un JBL.
|
as dori ceva aftermarket , ceva basi in portbagaj si 2 cazane pe spate 2 pe fata , momentan le am stock
|
10 boxe din fabrica, ar mai lipsii un subwoofer puternic :)
|
am sistemul din fabrik.....6 difuzoare....se aude destul de bine...o sa vad pe viitor dak ii mai pun ceva....
|
Opel Corsa C 1.2 12 V, 75 CP
e de fabrica momentan, siemens, 4 boxe si 2 tweeter-e, dar imi doresc un mp3 player cu USB Sony Xplod, inca 2 boxe si un subwoofer JBL. |
Sistem audio din fabrica.
|
Sistemul audio este cel stock, adica 2 boxe si 2 twitere in fata si cam atat:-). Sper cat de curand sa imi pun cel putin si in usile din spate:D
|
sistem audio stoc, adica 4 boxe,2 twitere, magazie CD si statie
|
Quote:
La Peugeot.... Casetofon Pioneer, Twitere Pioneer, 2 boxe stock 4 Pioneer, subwoofer JBL, statie Sony in total cam 600-700 de wati :D. |
Aftermarket: pe spate Ground Zero, pe fata Panasonic (pe viitor tot Ground Zero), 4 tweetere [2 M.N.C si 2 naspete(pe viitor tot M.N.C)], HU - Panasonic, iar portbagaj un JBL + statie Magnat.
|
aftermarket
HU - mp3 player Sony Drive`S Fata - Sony Xplod pe 17 Spate - Alpine 9 * 6 parca subwoofer - un MTX RT12AV de 250 W, achizitionat si montat azi amplificare - o statie adusa din state . RAVELAND , ep care scrie ca e de 500 W pe un canal , dar mie nu prea imi vine sa cred Ce imi doresc ? HU - DVD cu navigatie si touchscreen + wireless + bluetooth Boxe fata + spate - orice e mai bun decat ce am SubWoofer - un West Coast Customs JACKHAMMER cu 2 "difuzoare" amplificare - o statie care sa duca ce am scris eu mai sus |
sistem facut de min mp3 panasonic cu 2 iesiri de amplificare si 4 boxe pioneer ovale...2x40w,...2x80w
|
HU sony x-plod 4 x 50 w
Boxe fatza sony x-plod 2 x 40 w Boxe spate ovale sony x-plod 2 x 80 w Amplificator x-treme 2 x 150 w Rms Subwoofer tub Semtoni 200 w Rms, 400 max In viitor urmeaza un JBL GT4 Series, probabil de 250 rms si 1000 max... si bineinteles, insonorizarea cazanului;) |
deocamdata am sis de fabrica, dar deja am cumparate un dvd player, subwoofer, amplif. Mai am nevoie de 4 seturi de boxe si ma apuc de montat:D...o sa bubuie ca tunetul:)).. o sa revin cand e gata si cu poze
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:46. |
- Copyright 2026 4Tuning