![]() |
Nova mea
4 Attachment(s)
Proiectu meu in dezvoltare
|
Re: Nova mea
Astept si eu pareri critici si idei!vor urma poze cu dezvoltarea proiectului meu in viitor!
|
as avea un sfat...si crede-ma pe cuvant ca asa este...scoate banda aceea neagra(dunga aceea) si las-o simpla....arata mult mai bine...aveam si io si cand am dat-o jos am ramas placut surprins cat de bine arata fara
incearca sa vopsesti mijlocul jantelor negru si s lasi ca o buza gri-ul acela...am vazut la mai multe modele...si arata misto din cate vad io nu prea e linie intre praguri si "fustitza" aceea din fata...vezi poate poti sa remediezi situatia sunt pareri strict personale...no offence plz bafta in continuare.... |
mersi pt sfat dar nu mai am jantele alea o sa pun poze cu cele noi
Ac urmeaza sa ii pun o priza de aer pe capota si sa o vopsesc in negru mat pragurile vreau sa le schimb fustitele de la bari sa le schimb cu altele model mai nou si niste geamuri fumurii!deocamdata |
2 Attachment(s)
noile mele jante
|
bv spor la tunareala la mai mare
|
pe cat sunt mane jantele alea?
sunt pe 15? nu ai avut nevoie de nici o modificare?? cum se prezita la drum?? ce dimensiuni au cauciucurile?? |
Dau bine noile jante pe masina!... Sa dai jos colantul ala alb de pe geamurile alea mici de la usile spate, pragurile si dunga aia neagra (cum a spus si Gabriel_xenon)... Succes!... ;)
|
da pe 15 sunt si tb modificat la rotile fata ca ating in capu de prag si in aparatorile alea de noroi!in restse comporta excelent la drum dar am si amortizoarele pe gaz!!
|
a si cauciucurile sunt de 195/15 cu 55 in talon!!!
|
Asa man vezi ca merge treaba :D , astept luni sa ma suni sa facem si capota aia si sa punem niste poze noi .
|
Quote:
|
sa ai trantim o priza da aer , si s-o vopsim
|
Quote:
|
o poza cu jantele noi , cand le vopsea dansu :D
|
stefhanel la ai cu mesteritul observ teai baga la niste pleape direct din capota ???
as fi interesat dami un raspuns aici sau pe id cata_manolescu tot novist sunt si eu de fapt supernovist :)) hai bafta si spor la proiect |
1 Attachment(s)
scuze pt claritate
|
man masina nu e a mea , e lu tovarasu meu si tot odata si varu , io il sustin in proiect si amandoi mesterim la ea , pleoapele le-a facut singur si sunt din autocolant
|
da am inteles ca nu e a ta
dar am citit ca vreti sai trageti o priza de aer vopsea etc ma gandeam ca le ai cu tinichigeria :D |
Da ma la niste pleope dalea ma gandeam si eu!!dar ma gandesc cum sa le fac mai bine!sa iasa meserie nu gluma!!sti k nu imi plac jumatatile de masura!ma gandesc inca dar daca are cineva idei astept sugestii!!aaa si daca vrea cineva tinichigiu calume spunetimi!!!!!!
|
Aveti idee de unde luam si noi o sigla cu 4 tuning ?
|
sigla ?? eu am cumparat revista care avea si sigla :)
|
Cum fac si eu stopurile negre?or da bine?
|
De ce are 2 numere ? B 25 BYU si B 28 AAI ?
|
Eu am cumparat masina si am tinuto vreun an ne inscrisa fiindca nu aveam permis si daia avea nr B 25 BYU!!dupa ce am luat permisu de conducere am inscriso cu nr B 28 AAI!si tot odata am mai schimbat cate ceva la ia!!!
|
Quote:
Da am observat ca ai schimbat si oglinzile . La faruri ce ai pus autocolant ? :D |
ne cerem scuze ca v-am promis ca punem pozele cu modificarile de mai sus ,dar inca nu s-au efectuat ca am intampinat niste probleme cat de curand or sa apara .
|
Da si in afara de autocolant si oglinzi am mai schimbat jantele!am pus unele pe 15 si amortizoarele care toate 4 sunt pe gaz!da la faruri e autocolant dar va disparea cat de curand fiindca in locul autocolantului va veni capota!
|
2 Attachment(s)
Poze noi facute acum 1 saptamana , inca nu s-a rezolvat treaba cu capota .
|
Frumoasa Masina Si Multa Bafta Dar Incercati Si Voi So Faceti Mai Repede Ca Dureaza Cam Mult Acest Proiect Mai Ales Ca Este De Ceva Vreme Pe Mina Voastra Masina Asta Si Va Pricepeti , Pina La Urma La Ce Motor Ati Cazut De Acord Sai Puneti Pe Ia??????
STITI VOI CE ZIC!!!! |
Momentan avem o cutie de renault 5 care sper sa o punem zilele astea , despre motor inca nu ne-am gandit , dar o sa fie ceva puternic :D .
|
Si Acum Ce Motor Are ?????sau Este Cel Original ??? Ca Din Cite Stiu Eu Aveati De Gind Ceva Cu Un Motor De Golf Sau Ma Insellll????
|
Acum are motoru standard de pe nova de 1.6 . In legatura cu motoru o sa fie vw , renault sa vedem cam ce gasim si noi .
|
ok am inteles bafta multa in continuare si sa ne vedem poate cine stie pe unde pe la bloc la vreo partida de pedala
|
daca aveti cutie de Renault 5 eu zic sa mergeti tot pe un motor Renault...e mai simplu si nu mai stai cu flanse si alte adaptari cum ar fii nevoie ca sa pui un motor VW...ideal ar fii un motor turbo....da ca sa fie turbo tre sa te tina buzunarul....asa ca un motor de 1.7 ar fii foarte bun....si chiar daca nu pare cu mult mai mare ca originalul...sigur face mult mai mult...mai ales daca ii bagi un carburator bun;)
Apropo...la frane nu v-ati gandit??....o imbunatatire ceva?? |
Tot pe un motor Turbo mergem si noi , franele deocamdata tin foarte bine nu ne facem probleme .
|
Stiu ca franele nu sunt o problema.....insa niste discuri spate ar fii super bune si ar face o mare diferenta.....
Si la motor zici ca turbo...dar la ce cilindree si la cati cai te gandesti??.....o sa bagi si intercooler?? |
daca montezi un turba obligat trebuie si frinele schimbate ca sincer nu mai fac fata acelea care le ai stoc orcum cele stoc abia face fata pe un motor de 1300
|
La nova sa stii ca tin foarte bine.....:)
Dar totusi....la un turbo tre sa tina pt ca franezi des....sfatul meu e urmatorul: ia tu una bucata servofrana de papuc duble-cabine 1.6i si monteazo in locul celei stock....sa vezi diferentaa :D |
Numi Trebuie Diferenta Problema Est Ca Si Eu Am Avut Supernova Si Si Stiu Foarte Bine Cum Tin Frinele
Mai Ales Ca Eu Eram Genul De Om Care Bagam Bani In Frine Sa Tina Ca Acolo Este Viata Mea |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning