as avea un sfat...si crede-ma pe cuvant ca asa este...scoate banda aceea neagra(dunga aceea) si las-o simpla....arata mult mai bine...aveam si io si cand am dat-o jos am ramas placut surprins cat de bine arata fara
incearca sa vopsesti mijlocul jantelor negru si s lasi ca o buza gri-ul acela...am vazut la mai multe modele...si arata misto
din cate vad io nu prea e linie intre praguri si "fustitza" aceea din fata...vezi poate poti sa remediezi situatia
sunt pareri strict personale...no offence plz
mersi pt sfat dar nu mai am jantele alea o sa pun poze cu cele noi
Ac urmeaza sa ii pun o priza de aer pe capota si sa o vopsesc in negru mat pragurile vreau sa le schimb fustitele de la bari sa le schimb cu altele model mai nou si niste geamuri fumurii!deocamdata
Dau bine noile jante pe masina!... Sa dai jos colantul ala alb de pe geamurile alea mici de la usile spate, pragurile si dunga aia neagra (cum a spus si Gabriel_xenon)... Succes!...
da pe 15 sunt si tb modificat la rotile fata ca ating in capu de prag si in aparatorile alea de noroi!in restse comporta excelent la drum dar am si amortizoarele pe gaz!!