![]() |
Maşinile modificate din Bacău
hai sa vedem... ce are bacaul mai frumos :D
|
BC 11 ADV
9 Attachment(s)
o sa incep eu cu masina mea ( inca )
masina e un mercedes 190 din 1990 acum are un motor diesel de 2000 cmc clasic, simplu, fara figuri :lol: . atunci cand am luat-o era o varza totala . am schimbat pe ea cam tot ( motor , grup, cutie, discuri si etriere frana fata si spate, arcuri, amortizoare, de 124 -modelul mai mare- , jante de c class, bord cu insertii de lemn de 190 din '93 (ultimul lor model), volan cu lemn, sistem audio kenwood, scaune, banchete, tapiterie, mocheta, i-am pus geamuri electrice, i-am pus abs, am muncit la spoilerele alea de mi-au iesit ochii :lol: , ala pe spate e facut de mine si de un prieten, ca si bandourile laterale, si pleoapa de pe luneta, i-am schimbat culoarea din visiniu mat in argintiu metalizat, semnalizari albe in fata, stopuri fumurii, eleron, folii ultra dark black, skimbat iluminarea la bord ( albastru intens si turometrul cu rosu) acum urmeaza angel eyes si neoane under car( sunt sub masina dar nu am facut legaturile corect si mai tre' sa muncesc putin) ... si muulte altele pe care nu mi le mai aduc aminte acum, oricum ideea e ca din masina initiala doar sasiul a mai ramas, si inca vreo doua componente :twisted: :lol: :peace: :woowoo: |
Masina arata foarte bine! Good job. :wink: Sa ne tii la curent cu urmatoarele modificari. :wink:
|
Frumos.Felicitari !
Am vazut ca ai stopurile negre,n-ai avut probleme cu politia pana acu?...sau la geamuri? |
ba da dar... se rezolva :)
|
selektha mashina... bun gust... umpic tre lucrat la bara spate... shi ceva jante in timp.... fara croame!!! :wink: felicitari pt ce ai facut shi s-o stapaneshti sanatos :)
|
am sa mai lucrez eu ceva pe la ea... dar pana o vand
|
Masina arata super!! De ce nu ai deskis topicul la sectiunea \"masina mea\"... eu zic ca merita!
Vreau sa stiu si eu ce-s aia Angels Eyes! :oops: Felicitari pentru masina! Ai facut treaba buna! |
Frumos... Foarte frumos cand cineva pune suflet si pasiune intr-o masina. Respect pt efort si munca depusa. FELICITARI!
P.S Toto esti penalizat... Cum sa nu stii ce sunt angels-urile :lol: |
multumesc mult carmen
|
Felicitari aleks ..e super tare..imi place cum ai facut-o ..ai gusturi ca ale mele :P .. merita munca sincer.. :wink:
|
Re:
Quote:
|
ok masinuta..:) bara spate e prea intalnita pe toate bmw=urile..parerea mea :lol: si masca radiatorului..in rest..e frumusica
|
Re:
Quote:
eu am facut-o dupa imagini cu un prieten, si asta a iesit |
Bravooooooooooo!!!!!!!!!!!!! :dance: E primul Mertz pe care`l vad tunat!!Arata super!!!Bravo vecine!!!Huhh mi`a dat emotzii mai tari ca o fata!!Pe cand in Iasi,sa`l vad si eu...sa`l vedem putin mai mult!?
|
Frumos frumos
Imi palce masina, e genu meu. Ce-as mai face eu urmatoarele chestii ar fi refacuta bara spate de la bodykit, Si pusa o finala care sa intre exact in gaura facuta in plasa( una cu 2 tevi rotunde nichelate). De asemenea daca poti sa scimbi jantele ar merge bine niste AMG replica (ca cele originale sunt f scumpe) de 17 cu 5 spite, dar nu cromate ca n-ar merge cu, culoarea masinii. Felicitari oricum! :D |
Sebastian
Felicitari tineo tot asa! |
E misto de tot.E facuta fain.
Dar mie nu-mi plac masinile mari. Tine-o tot asa 8) |
frumos frumos...dar este una in arad...mai frumoasa:)) la fel...
|
Foarte elegant! Bravo! Nu vad decat cuvinte de lauda...
nu sunt multe masini bricolate asa migalos la noi, ar da foarte bine niste stopuri cu led acolo.. dar nu cred ca gasesti pt modelul tau La mai mare! Bafta! |
zupa-cool masina.. keep it rollin` (pana o vinzi) ;)
|
senzatie majora cu 40 la ora :lol: :lol: :lol: masina de barosan !!!
sa o stapanesti sanatos ! |
Felicitari pentru masina,arata f bine, vad ca e pe gustul multora
:D ..si al meu bineinteles :D |
Misto masina ....... ai reusit sa faci ceva foarte frumos ;) ..... se vede ca ai pus Pasiune in ceea ce ai facut ..... ai grija de ea si de tine ;)
|
salut man...frumoasa mashina ai...felicitari...ar trebui sa faci nishte poze moaptea shi nishte pleoape parca pe faruri...nu shtiu dar pt mine asha ar arata mai belea...depinde de gusturi...
|
foarte reusita. felicitari :)
|
Re:
Quote:
|
arata super tare!!
|
e super ok.
niste jante si te-ai aranjat. :lol: |
Frumoasa masina, e chiar draguta :D
Asa cum s-a vehiculat pe aici, parca ar da mai bine niste jante mai agresive de diametru mai mare :P Succes pe viitor la proiect 8) PS: M-a surprins in mod placut... u r welcome :lol: - aleks |
arata bine masina. felicitari. mai niste jante frumoase, si te-ai aranjat. :wink:
|
ok.. voi fi sincer :)
1. volanul n-are nici o legatura cu masina... 2. eleronul nu-mi place 3. spoilerul spate ar trebui refacut.. 4. spoilerul fata e furmos ca idee.. de nu-mi place cum l-ai aplicat 5. pragurile sunt ok.. dar nu pe masina asta e frumos ca te-ai apucat de lucrat pe o masina ca asta... nu sunt multi cei care incearca... dar mai ai de lucru.. parerea mea |
hai sa facem comparatie atunci, pune te rog masina ta, sa vedem plusuri si minusuri, ok?
|
fiecare e cu gusturile lui,nu e nevoie sa incepeti o cearta :wink:
Poti sa mai pui si alte poze cu masini din Bacau?sa ne mai clatinam ochii...ai primit destule laude :lol: :lol: ..e frumoasa masina :wink: |
uite jantele astea ar da foarte frumos pe masina:
http://www.americanwheelandtire.com/...slk_silver.jpg |
intr-adevar, shi mie imi place mashinutza cum arata... :P ...shi tinand cont ca ai facut-o cu munca si banii tai, atunci e si mai mare satisfactia...
poate mai ai ceva de lucru pe la un spoiler, un neon, etc...dar keep up the good work... asha cum a zis cineva mai inainte, nu sunt f multi care se apuca sa modifice mertzul... personal nu ma omor dupa argintiu , dar trebuie sa recunosc ca e una dintre culorile care se potrivesc f bine cu ce ai tu acolo.. :wink: ... nu sunt expert in mertzuri, insa stiu ca unele benzinare mari de pe la inceputul anilor 90 aveau in partea dreapta sus a aripilor fatza 3 sau 4 fante de aerisire pentru motor, realizate super finutz... cred ca stii mai bine despre ce vb... personal cred ca ar fi ok daca ai avea shi asha ceva... in rest...sa auzim numai de bine... :P :wink: |
Re:
Quote:
2. e hand-made, asta e, se putea si mai bine ce-i drept... 4. acu' l-am dat jos si il reconstruiesc, o sa iasa mai bine 5. sa stii ca e forma dubioasa la caroserie, si nu prea vin nici de unele, am incercat vreo cateva modele si astea se integrau cel mai bine Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
poze noaptea o sa-i fac dupa ce conectez neoanele... sper ca sapt viitoare Quote:
Quote:
Quote:
|
masina este SUPERok ! apreciez in primul rand efortul si ambitia! f multi, cand afla cati bani trebuie bagati si cata munca necesita tuning-ul, se lasa de meserie! BRAVO ! ... cum s-a mai spus, niste jante si te-ai aranjat ... dar oricum, si fara jante f aratoase, e o \"priveliste\" placuta vederii. :wink:
|
Re:
Quote:
asha si eu, toata lumea imi spune sa-i skimb jantele, asta trebuie pusa pe lista de prioritati, numai sa-i gasesc ceva frumos, care sa se integreze, sa se potriveasca la prezoane si sa nu ma rupa de bani ( cam greu :? :? ) |
e misto masinutza. felicitari si la mai mare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning