![]() |
VAND Motor R21 T + alte piese
Motorul se vinde impreuna cu:
-instalatia electrica completa -calculator -ceasuri bord -cutie de viteze -planetare -pompe benzina(cea din rezervor si cea de sub masina) -radiatorul+elv Defecte: turbina are joc si trebuie schimbata garnitura de chiulasa. Toate de mai sus provin de pe R21, pret 600E FIX. Alte piese: -fuzete de papuc regaurite la 4x100, complet reconditionate cu rulmenti noi si vopsite in camp electrostatic+discuri Brembo noi 280mm cu port etrieri pt. ele -discuri noi brembo si rulmenti pt. trecerea la discuri pt puntea de dacie(mi s-a spus de persoana de la care le-am cumparat ca sunt bolt-on) Pret: 200E FIX Contact: 0742299021, Alex (doar dupa data de 23, atunci revin in tara, pana atunci doar MP) |
Re: VAND Motor R21 T + alte piese
Se adauga la vanzare o bara stabilizatoare spate de R18 - 150 ron.
|
6 Attachment(s)
Evacuare cu iesire laterala (100 lei) + piesa aceea de la puntea spate(nu-i cunosc denumirea -70 lei) de pe BR 98 NIG.Poze aici, in postul 10: https://forum.4tuning.ro/493-masini-d...ml#post5687876
Am adaugat si poze cu motorul, in curand si cu restul. |
Evacuarea o dai asa cum se vede in poze la 100 de ron? Sunt interesat! Nu pot trimite mesaj privat :(
|
Exact asa.
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Puntea spate - discurile spate (brembo-256mm) vin impreuna cu butuci si rulmenti pt. puntea de dacie, suporti port-etrier si port-etrier - 100E
Puntea fata - discuri (brembo max-280mm)+fuzete diesel regaurite, complet reconditionate si vopsite in camp electrostatic - 150E Pret pachet: 200E Motorul este rezervat 2 saptamani, raman valabile cutia+timoneria si planetarele. |
Nu mai trece nimeni la 4 prezoane?:shock:
|
un pret doar pentru fuzete?
|
ce grosime are bara stabilizatoare?
|
300 ron fuzetele, la pachet cu bara 400.Bara este cea groasa de r18 turbo, o masor maine, nu mai retin exact cat are.
|
ok.astept sa o masori!
|
2 Attachment(s)
Nu am avut subler sa vad exact, dar are cam 25 mm.
Se adauga la vanzare si un volan r18 iso - 100 ron |
Bara o vreau.pune o poza si cu volanul!
|
Este cel din anuntul asta, exact in aceeasi stare: https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...n-r18-iso.html
|
6 Attachment(s)
Motorul a plecat la Timisoara, raman valabile restul.Se mai adauga un ceas de boost (70 ron) si un BOV (150 ron)
Astept oferte. |
Bara stabilizatoare de r18 a plecat azi, restul valabil.
|
15 Attachment(s)
Se adauga la vanzare:
-ceasuri logan cu BC - 80 lei -consola centrala 1300 - 50 lei -ceasuri ulei si apa - 25 lei -4 capace jante CN (unul singur are rupte 2 "cleme" , dar sta pe janta) - 20 lei |
Astept oferte.
|
salut!trimite-mi,te rog,consola de 1300 + ceasuri + capace roti (poate merg puse in vreun fel la janta de papuc in 5 prezoane).
|
up...
|
500 lei cutia
|
Au plecat si ceasul de boost+bov-ul.Negociabil
|
Doar azi si maine 600 lei trecerile la 4 prezoane f/s.
|
Pretul pt. trecerile la 4 prez. creste la 800 lei.
|
600 lei cutia+planetarele.
|
Black friday!
Cutie+planetare r21T-450 lei Trecerile la 4 prezoane fara discurile fata-500 lei VALABIL PANA DUMINICA. |
Daca nu sunteți hotarati sa cumparati, nu ma mai deranjati inutil!
|
4 Attachment(s)
Se adauga un set de triple, acestea prezinta cateva zgarieturi, se vede in poze - 30 lei
|
volan r18 iso - 90 lei
ceasuri logan cu BC - 70 lei triple rosii - 20 lei cutie r21T+planetare - 550 lei treceri 4x100 spate - 450 lei fuzete papuc regaurite la 4x100 - 250 lei |
Astept oferte.
|
Valabil
|
Negociabil
|
5 Attachment(s)
Se adauga:
eleron solenza scala -80 lei (are mici defecte la prinderi, s-a tras de el la demontare) planetare glentzer -130 lei https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1368105259 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1368105259 |
Franele pentru pentru spate s-au vandut, au mai ramas fuzetele fata de diesel regaurite din trecerile la 4x100-250 lei neg., impecabile
|
Cutia,timoneria si planetarele-450 lei neg.
|
-Cutia R21T+planetare 100E
-Planetare glentzer -130 lei |
Quote:
|
Cutia este in perfecta stare de functionare,am mers cu masina inainte de dezmembrare, dar nu stiu daca merge montat carterul de diesel.O sa pun niste poze zilele astea.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning