![]() |
Just another OLTCIT :D
4 Attachment(s)
Cand l-am cumparat abia mergea oltcitul asta. Ce vreau sa fac? Mici schimbari in ceea ce priveste aspectul. Deseara intra la garaj (probleme la chiuloasa stanga). Daca aveti ceva sugestii..... sunt binevenite.
|
Re: Just another OLTCIT :D
6 Attachment(s)
Alte poze cu el....
|
5 Attachment(s)
Poze...poze...poze...
|
2 Attachment(s)
iar poze....
|
1 Attachment(s)
Si acum cireasa de pe tort...sa nu ma intrebati de ce scrie BUDA by porsche...aruncati o privire la numar :D
|
Ce are in prezent....
1.Alarma + inchidere centrala. 2.MP3 player cu transmitere in FM. 3.Detector de radar (si-a scos banii deja). 4.Invertor 12v/220v.(150W) 5.Ca sistem audio in prezent este un Sony + boxe JBL. 6. Scaune de Golf foarte confortabile. |
2 Attachment(s)
Ce va mai avea...
1.Carburator de TRS. 2.Geamuri electrice. 3.Alte scaune... care se vad in poza de mai jos. 4.Un mic eleron de genul peugeot 206.(include stop pe frana). 5.Genti din aliaj. 6.Geamuri ionizate. 7.La final o alta culoare.... portocaliu sunset U54 (sunt indragostit de culoarea aia :D). Pentru moment atat. Pana la sfarsitul anului daca reusesc sa-i fac toate astea am sa fiu multumit. Daca aveti ceva idei nu ezitati sa le postati aici. Toate cele bune, Marian. |
:cry: Trei zile autobuzist.....Va fi groaznic. Dupa ce se rezolva problema chiuloasei, vreau sa-i spal motorul. Arata groaznic, plin de praf, ulei si alte cele. Un sfat ceva in legatura cu spalatul motorului? Stiu ca trebuie protejat foarte bine delcoul. Altceva?
Toate cele bune, Marian. |
s-a simtit mare diferenta cu carburatorul de trs ?
|
Quote:
pai vad ca ai palnuri mari cu masina , bafta
|
degeaba speli motoru` .... in 2 saptamani o sa fie la fel ... vad ca`ti da ulei(probabil reniflar infundat) .... rezolva problema asta si porma spala`l ... mai mult nush sa`ti zic .. tu sti mai bine ce simtome are .. bafta
|
Quote:
|
Quote:
Prima mea masina a fost un oltcit din '86. Fostul proprietar a modificat-o putin in sensul ca avea genti din aluminiu, geamuri electrice (nu stiu ce motorase avea dar erau imense). Motorul francez, cutie franceza (alea erau din fabrica). Pe vremea aia (1997) era singurul tip masina pe care mi-am permis sa o cumpar (900 de marci germane). Am tras de masina aia 4 ani si din pacate nu am avut bani sa o intretin. In 2001 s-a crapat blocul motor (ultima oara am mers cu ea fara ulei) iar cand am dus masina la service mi-au cerut 1000 de marci sa-mi faca motorul. La pretul ala am zis ca iau alta masina si uite asa am ramas fara primul OLTCIT. Si cum prima dragoste nu se uita...am ajuns anul asta sa-mi iau alt OLTCIT (cu actuala masina am dus frantuzoaica pe ultimul drum la fier vechi). Cand l-am cumparat abia "besea" (scuze de expresie) ziceai ca-i buda de buda si nu mai iese masina din ea veci. O am de 2 luni si deja mi-a tras niste gauri majore in buget pana am reusit sa o repar cat de cat. Ce pot sa zic...Am avut ceva aventuri in aceste 2 luni cu ea...
1.Bujie rupta in chiuloasa. 2.Ventilatorul de la motor care baga aer cald sau rece facut varza 3.Parghile interioare (comanda de aer cald sau rece) din masina nu functionau. 4.Ceva probleme la instalatia electrica.(o gramada de fire trase aiurea prin bord) 5.Probleme la esapament (baga gaze inauntru la greu) 6.Pivoti + bielete facute praf. 7.Mergeam intr-o zi prin oras si mi-a picat geamul din stanga in usa (s-a rupt macaraua). Norocul meu ca s-a rupt atunci pentru ca in aceeasi noapte am plecat la Constanta cu nevasta si pustiul de 3 ani. O rupeam in fericire daca se rupea pe drum :D 8.Schimbat puntea redresoare de pe alternator de 2 ori. 9.Schimbat luneta (nu mai functiona dezaburirea) 10. Schimbat farul stanga fata (era fisurat si nici oglinda nu mai era ca lumea, altfel schimbam doar sticla). Acum trebuie sa plec altfel intarzii la servici si pe urma am probleme cu seful :D Toate cele bune, Marian. |
Quote:
|
aaaa si inca o intrebare: capota e innegrita pe dedesubt...a suferit vre-un incendiu ceva?
|
1 Attachment(s)
iti dai seama ca am trecut prin ceva asemanator ... uite poza ..
devina poate sa fie setu` ... garnituri tur retur ... etc .. o reconditionare totala a motorului ti`as indica ... scump (20 de mil ) dar merita ... |
Quote:
Referitor la "a luat foc" hihihi Nu, nu a luat foc. Cel putin cat a fost la mine. Uneori ma iau in gura cu "baietasii de bani gata" care primesc de la parinti BMW-uri sau OPEL-uri si gata...au impresia ca sunt cei mai grozavi soferi din lume. Din pacate nu constientizeaza ca cea mai importanta componenta a unei masini este ... piesa dintre scaun si volan :D:evil_laug :evil_laug :evil_laug Toate cele bune, Marian. |
Quote:
Ce nu imi place la buda mea? Are frana de mana pe fata....Daca avea frana de mana pe spate o faceam sa "danseze" :D :lol: :rolleyes2
Si inca ceva... Musai sa montez clima pe ea. :D Oare merge? Sa nu va aud cu expresii de genul "clima saracului" deschide geamul si alte cele. Gata, acum am plecat la somn. Maine este o alta zi lunga de munca in fata noastra. Noapte buna si vise ero(T)ice. Toate cele bune, Marian. |
'Neata. Intrebare intrebatoare.
1.Unde imi fac flanse in 4 prezoane? 2.Daca ma prind astia cu ele modificate imi trantesc o amenda? 3.Stie cineva un strungar bun? Trebuia sa scriu Intrebari :D Am fugit la scarbici ca iar ma taie chef-ul :D Toate cele bune, Marian. |
4 Attachment(s)
Poze cu motorasele electrice...
Imi plac pentru ca sunt foarte inguste. La primul meu OLTCIT erau monstruoase. Cand inchideai usa te loveai la genunchi :D Si acum...cum fac sa le montez? Ceva idei? Mersi mult. Acum chiar am fugit la scarbici. Toate cele bune, Marian. |
Cine ma ajuta si pe mine...
Ce modificari trebuie sa fac astfel incat sa pot monta motorasele de mai sus. Azi merg sa iau bordul complet de oltcit. Vreau sa-i fac un transplant :D (respectivul oltcit este in moarte clinica :( ) I-am luat farul dreapta ieri si azi urmeaza bordul (40 ron) Toate cele bune, Marian. |
si de unde ai achizitionat motorasele pentru geamuri?? :-/ :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si acum BUDA cu ochii albastrii...
dupa cum arata motorasele este simplu dai jos macaraua si desfaci axul si rotita dintata care sunt actionate de manivela si aplici motorasul dar numai sa fie identice rotile dintate din poza par la fel ....
si nu umbla cu flanse ,modifica butucii de oltcit ,dai 4 gauri ,sa aibe centrul pt centrare si gata |
la fel am si eu,dar sunt nevoit sa tai putin din macara in dreptul fostului ax pentru manivela,pentru ca nu imi intra motorasu pe macara...o poza la butoane se poate????k eu nu am si vroiam sa vad cate fire are ;)
|
Quote:
o sa ajung cat de curand la demembrari pentru ele....iar la faza cu macaraua cum faci????;)
|
Quote:
2 Attachment(s)
Olteanca mea cu ochii albastrii....
|
2 Attachment(s)
Si un pic de albastru la interior...(scuze ptr imaginile neclare, pozele fiind facute cu telefonul mobil) ;)
Ledul rosu din mijlocul imaginii este ledul de la alarma. Trebuie sa-l schimb si pe el cu unul albastru... Toate cele bune, Marian. |
:tears: Si incepand de azi, 21.05.2007, ora 18...devin autobuzist. Altfel ma omoara Nea' Misu. :tears: Cred ca ma apuc de citit ziarul in autobuzul 43(daca vedeti unul cu ziarul in brate ala sunt eu) :paper: Dar, vine o zi....cand buda apare iar pe strazi si atunci e belea.
Acum fug la scarbici ca iar ma taie seful :D Care ma ajuta sa-i lungesc urechile? Ceva de genul.... :ihearu: :) :) :) Toate cele bune, Marian. |
Mai postez lista (cearceaful) cu ce trebuie facut la ea:
(asta ca sa fiu sigur ca nu am uitat nimic) :D 1.Schimbat chiuloasa. 2.Etansat motorul (sa nu mai vad picatura de ulei). 3.Schimbat pivot inferior stanga + bucsele silence pe ambele parti. 4.Etansat sistemul de evacuare. 5.Pus carburatorul de 1300. 6.Reglata macaraua de la usa soferului. 7.Schimbat periile la electromotor. 8.Schimbat alternator. Oare termina Nea' Misu pana joi seara? Tot ce tine de electrica fac eu, el fiind doar mecanic. Daca nu terminam pana joi seara am rupt-o in fericire. Vineri dimineata trebuie sa plec la Hateg si am nevoie de manusi. Zimbrul e pe cale de disparitie. Prietenii stiu de ce. :D Hai pa, ca trebuie sa fug. O saptamana cu multa benzina in rezervor sa aveti. Toate cele bune, Marian. |
Fain si eu ma gandesc sa imi pun "ochi albastri" de unde ai luat becurile alea si cat te-au costat?:D
|
vedeti ca in noile reglementari rutiere, albastru este oficial culoarea politiei .. poate ramaneti fara taloane ...
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning