![]() |
VTM la Craiova
cum spune si titlul...unul din cluburile locale ar trebui sa se gandeasca si la un asemenea eveniment. :wink:
pareri?!? |
O sa fie si VTM :wink: .
Nu stiu precis cate dar o sa fie . Asta este in plan . Acum daca se razgandesc .... |
din cate stiu eu, vtm-urile au iesit destul de bine.
+ ca sunt si 4-5 ace de par, o linie dreapta mai lunga pe la mijlocul traseului si una fff lunga la final :) |
Nici nu stii cat de mult ma bucur ca ai deschis topicul asta ! In ultima vreme ne tot gandim la un vtm la propunerea lui Cosmin (ex. JGR) ... care e foarte interesat de un astfel de eveniment ! Chiar sunt curios daca ar exista deschidere pentru asa ceva din partea pasionatilor din Craiova si cine ar putea ajuta clubul nostru in realizarea unui astfel de event ! Astept propuneri din partea voastra cu pareri si poate de ce nu ajutor !
Intrebare : Exista dispunere din partea cluburilor si a celorlalti pasionati pentru o deplasare sa zicem la 50 de km de Craiova in vederea realizarii unei etape vtm ? |
Re:
Quote:
|
Ar fi frumos un vtm ...dar nu stiu daca ar fi destui participanti pentru ca cei care participau inainte acum s-au apucat sa-si tuneze masinile si nu stiu la cati le-ar conveni sa-si rupa spoilerele pe Bucovatz!
Daca se va face un vtm la 50 km de Craiova membrii Ghost Racing vor fi acolo cu siguranta ! :wink: Multa bafta in realizarea acestui eveniment, indiferent cine il are in plan, iar daca aveti nevoie de ajutor nu ezitati sa-l cereti ! :wink: |
NSL-doru: da, ma refer la bucovat.cand a participat jgr-ul am fost si eu, dar pe vremea aia alergam cu auz-ul
cat despre deplasare de 50 km, nu e nevoie, bucovatzul e la doar 7 km si e usor de ajuns si pt cei din afara orasului. cat despre ce zicea alexius: nu trebuie sa fii negativist + k drumul pe bucovatz NU este asa de prost cum crezi tu, eu zic ca se poate alerga, iar pt cei care nu vor, se poate face o etapa de viteza dupa coasta unde este o linie dreapta de vreo 3 km, cred |
Re:
Quote:
nu sunt negativist :wink: ...sincer n-am mai fost demult pe bucovatz dar stiam ca se facusera unele gropi cam nasoale :cry: ... iar o viteza dupa coasta ar fi super ... eu zic ca ar merita incercat ceva de genul asta pentru ca ar iesi super show :wink: Maine cred ca ma duc sa inspectez zona sa vad cum e drumul ...mai merge cineva ? :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Din pacate si spre dezamagirea tuturor va anunt ca traseul pe Bucovat este foarte accidentat ... sunt gropi ... :roll: Nu stiu daca este posibila o etapa acolo ... ramane sa mai inspectam zona ! :roll:
|
Si sunt multe denivelari ! Am fost si eu pe-acolo in seara asta...oricum drumul e mult mai bun fatza de ce era inainte(cel putin acolo de unde se dadea startul nu mai e piatra aia cubica) ... :roll:
|
eu am votat:DA....insa un vtm in conditziile actuale este foarte greu de realizat!!!lumea mergea la vtm-uri doar pentru ca era singurul loc unde puteau sa vada masini alergand.lumea nu mai vrea vtm-uri,lumea vrea masini tunate...muzica,motoare zgomotoase...liniutze...fitze si figuri...la un vtm vor veni doar cei care vad masinile ca pe un sport!eu unul nu sant adeptul liniutzelor...dar asta vrea lumea sa vada acum....noi avem in plan pentru anul asta un vtm....daca va fi pe 29 iunie sau nu...nu va pot spune exact!!oricum traseul de la bucovatz fara o reabilitare preliminara iese din calcul....dar mai e lazu,rapa rosie,ghercesti....bucovatz padure...sunt alternative...mai scurte,dar sant alternative!!trebuie luata in calcul problema participantzlor:altadata erau 15 oltcituri la start acum nu sti daca s-ar mai inscrie 1-2....alte masini nu stiu care ar mai fi...poate baietzii de la targu jiu....oricum pentru acest vtm...daca se va realiza pana la urma trebuie gandit mult.....pentru ca nu potzi sa anuntzi un vtm sa vina lumea si sa ai 5 maisni la start!!!oricum cel putin noi vom lua in calcul rezultatele poll-ului asa ca parerea voastra conteaza si am dorii sa v-o exprimatzii aici alaturi de sugestii
LAURENTYU GAB |
Quote:
Quote:
nici nu se putea spune mai bine ! :twisted: Am votat si eu tot \"DA!\" insa sper sa nu aiba GAB-u dreptate si la start sa fie 1 -2 -3 -5 masini... ci sa fie like the old times :roll: |
:) fratzilor.. RUMANII cum zicea un bun prieten.. SUNT PROSTI!.. cand au reparat portziunea prin padure.. tocmai treceam p'akolo.. shi atat de prost au lucrat.. de-mi venea sa ma duc peste ei.. plombe de aproape 5-7 cm peste nivelul asfaltului.. de-tzi distrugi masina.. shi este doar pe portziunea de padure.. in rest drumul este foarte bun.. merg aproape saptamanal p'akolo..drumul spre bunica-mea fiind pe acea ruta.. ;) se poate face vtm.. dar cei cu suspensii sport trebuie sa aiba mare grija.. ii poate foarte usor arunca de pe strada doar pe acea portziune :)) respect all! ;)
|
pol-ul se numeste \"vtm la craiova\", nu la bucovat.bucovat-ul era decat o sugestie. desigur, mai sunt si alte locatii. -> asta pentru cel ce a votat cu \"NU\" :wink: nu ma intereseaza prea mult locatia, VTM sa fie!!! :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
o colaborare ceva intre cluburi? ar suna frumos si s-ar putea usura munca unora care alearga dupa tot intreb nu dau cu parul :) si inca ceva 93+6 nu fac 100% :D |
Am asteptat cateva zile sa vad daca se va mai scrie ceva pe aici ... Din pacate observ ca interesul pentru un astfel de eveniment este foarte mic ... si nu cred ca un club isi poate asuma riscul de a organiza un astfel de eveniment fara sa aiba succes din punct de vedere al spectatorilor sau mai grav al participantilor !
Sunt curios daca mai avem masini in Craiova pentru o astfel de competitie ! Chiar as vrea sa vad cine s-ar inscrie la un vtm daca acesta ar fi organizat in viitorul apropiat (ma refer 2-3 luni ... ) . De exemplu am putea face in felul urmator : fiecare club din Craiova sa discute cu membrii si sa faca o lista cu cei care ar putea participa ... dupa aceea vom putea extinde propunerea pentru celelalte cluburi din alte orase dar mai intai consider ca cei de aici trebuie sa fie baza ... In legatura cu eventualitatea unor colaborari astept si propuneri ... dar unele concrete si viabile ! |
Re:
Quote:
o astfel de cursa nu poate fi posibila la craiova fara participarea cluburilor de aici si a independentilor. dupa cum stiti nu este nici o problema sa fie organizat un vtm la craiova si daca se apuca cineva de asa ceva ii stau la dispozitie si il ajut 100%. Un lucru vreau sa mentionez, in special pt baietii din GHOST, daca vreti sa faceti vreun VTM, inclusiv cu ACR, va ajut PE VOI, pt ACR nu mai misc un deget si nu mai cheltui 1 leu. as lua problema in propriile maini dar ma impiedica actele. |
Re:
Quote:
in rest de organizarea cursei propriu-zise lasa pe mine ca stiu tot ce trebuie. aceeasi replica ma vad nevoit sa ti-o amintesc si tie, daca faci ceva cu ACR, te ajut DECAT PE TINE. poate va intrebati ce am impotriva ACR, ei bine am sa va pun niste intrebari si sa ma corectati daca gresesc. I : cine este acum director de concurs la ACR Dolj ? R: Dl. Patrutoiu. I : cine este adjunctul sau ? R: Dl. Salahoru. I : pe proba cui s-a scos acum 4 ani medie orara(la toyota starlet - Busulescu tata+fiu; opel corsa - Cojocaru tata+fiica si dacia (super?)nova ROSIE - Patrutoiu tata+fiu) de 180 km/h pe proba speciala pe care GSI-urile de la Gorj aveau 75-85 km/h ? va mai aduceti aminte scandalul? R: pe acea proba la start se afla Dl. Amedeo Salahoru, la sosire se afla un prieten dansului Dl. Doru Mitrea, iar(ca o completare) secretariatul era asigurat de sotia D-lui Salahoru. nu acuz pe nimeni de nimic dar am numere de gorj pe masina. /*edit : Bubu_021 - mi-am adus aminte, il chema Doru Mitrea, nu Mitran |
Re:
Quote:
despre ce avioane era vorba? |
mai, stai asa, nu o lua in tragic ca nu am nimic cu tine. in ultimii 3 ani era o regula la vtm-uri in craiova : un pilot nu poate participa daca nu are minim 1 an de cand are carnetul.
in nationale, regula este sa ai minim 2 ani de cand ai carnetul. de la aceste reguli se acorda derogari dar pe motive serioase(de ex. a fost pilot de karting 1-2 ani inainte). iar tu in canada ce carnet ai ? G1, G2 sau G full ? |
Ca sa lamurim un subiect discutat aici ... vreau sa se inteleaga urmatorul lucru : nu am mentionat nimic in legatura cu o colaborare cu ACR , dar daca tot s-a vorbit vreau sa precizez ca am discutat si acest aspect si noi nu dorim o organizare cu ACR din nici un punct de vedere . In principiu evenimentul ar putea fi organizat doar de No Speed Limit , si eventual o colaborare cu alta forma legala din Craiova . Cei care vor sa sprijine un astfel de eveniment astept sa scrie aici sau sa ne contacteze ! La fel cum am spus-o si in posturile anterioare astept propuneri exacte de la fiecare in parte ... de exemplu : eu fac asta , eu ma dau la vtm ca am masina X , eu aduc un sponsor care e interesat , s.a.m.d.
|
ok doru. am spus cu ce pot sa te ajut. cand te vei trece la treaba si daca vei avea nevoie, te voi ajuta.
|
E un inceput ... o prima propunere ... o sa analizam situatia si daca vom avea nevoie vom cere ajutorul si sigur o sa avem nevoie de ajutor pentru ca nu e simplu deloc . Asteptam in continuare sa vedem ce interes prezinta un astfel de eveniment pentru ca stiti si voi cu o floare nu se face primavara ... subiectul ramane deschis ! :wink:
|
va salut pe toti. din punctul meu de vedere treaba sta cam in felul urmator(din pacate):
nimeni nu cred ca o sa vrea sa-si rupa spoilerele (alea joase si frumoase), deci cad cei care au asemenea masini DAR sunt si altii care ar avea masini care sa poata concura cu succes la o asemenea etapa. INCA ODATA REALIZEZ CAT DE FRUMOS ERA ATUNCI CAND OLTCITURILE ERAU 80% din participanti. Sper si sunt convins ca nu sunt singurul ca putem sa facem ceva in acest sens, adica sa reusim sa organizam un VTM |
Eu sunt 100% pt un astfel de eveniment, mi se pare o idee super, voi fi acolo ca spectator daca se va face ( initial vroiam participant da' am citit din post-urile anterioare ca \"eticheta nu da voie\" celor cu bulina in geam :lol: ).
P.S. Nu cred ca Craiova s-a \"pervertit\" asa de mult incat sa se duca la astfel de evenimente numai ca sa vada fitze, scartzuri si gagici. |
Se mai face...nu se mai face...nu mai zice nimeni nimik? :(
|
Se pare ca interesul pentru un vtm este foarte scazut ... as putea spune practic aproape inexistent ! Propunerea noastra ramane valabila inca doua saptamani ... in cazul in care nu observam ceva mai multa atitudine pentru un astfel de eveniment voi considera acest subiect inchis !!!
|
daca postai in acelasi timp cu acest post unul referitor la o cursa de viteza in paralel pana acum aveai vreo 20-30 de pagini scrise acolo asa k da-ti seama ca doar cei care au postat aici,in aceste2 pagini,ar fi interesati de un vtm...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
La pompieri si la salvare poate pot sa ajut eu sa nu se plateasca ! Eu ... adica tata !
Poate si la salvare ... [ acolo nush sigur daca are pile ] ! |
salutare.. am trecut azi pe la ACR.. cu ceva probleme si doamna Director Nita mi-a spus ca luna aceasta pe 23-24 APRILIE.. o sa fie prima etapa de CNR -CRAIOVA- organizat de FRAK si ACR.. nuj jtiu pe ce traseu.. nu-mi saritzi in cap :D oricum daca suntetzi interesantzi ..o sa fie si o grupa de debutantzi.. trecetzi pe la ACR sa va spuna mai multe..
|
Din nou ACR ... nu stiu de ce parca nu sunt la fel de bucuros cum aud de o alta cursa indiferent de tipul ei . Oricum daca mai aflati ceva postati si aici , poate e ceva interesant totusi ...
|
Re:
Quote:
o intrebare logica ar fi : Cine ar participa, dupa ce in septembrie 2004 li s-a retras licenta la o mare parte dintre pilotii de top din CNR? Raliul Brasovului a fost organizat de un club sportiv particular si supervizat de Agentia Nationala pentru Sport. totusi, astept si eu informatii in continuare. |
ACR daduse un anunt in care spuneau ca etapa care urma sa aiba loc la Brasov a fost anulata din cauza drumului foarte prost si ca in locul acesteia se va tine etapa la Craiova, Raliul Olteniei. Poate ca se vor razgandi, din moment ce FRAK-ul are un singur pilot inscris... Au anuntat si premii destul de mari... S-ar putea sa atraga prin asta cativa piloti care ar fi siguri ca prind podiumul... Asta in cazul in care se va tine etapa... Avem 2 campionate in paralel :shock:
|
Re:
Quote:
|
FRAK si-a anuntat calendar competitional pe 2005!!! Si prima etapa era la Brasov! Diferita de ceea ce am vazut noi... :lol:
Automobil Clubul Roman, Autoritatea Sportivă Nationala - FIA, in calitate de organizator al Campionatului National de Raliuri, anunta ca datorita starii necorespunzatoare a traseelor de concurs din judetul Brasov, prima etapa de campionat ce trebuia sa se desfasoare in zilele de 16-17 aprilie a.c. se reprogrameaza o saptamana mai tarziu, la Craiova. Astfel, in zilele de 22-23 aprilie 2005, se va desfasura in judetul Dolj, Raliul Olteniei, ca prima etapa a Campionatului National de Raliuri, dotat cu premii acordate pentru locul I in valoare de 50 milioane lei, la avansati si 20 milioane lei la debutanti, pentru locurile II, 30 milioane lei la avansati si 10 milioane lei la debutanti, pentru locurile III, 20 milioane lei la avansati si 8 milioane lei debutanti. Licente, inscrieri si informatii la sediul ACR-Comisia Nationala de Automobilism si Karting (tel. 222 41 24 si fax 222 41 23) si la Filiala judeteana ACR Dolj (tel. 0251/41 61 66, fax 0251/41 23 13). |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
- Copyright 2026 4Tuning