![]() |
Lucrarile Mele Ruver
am sa pun si eu ce am mai facut prin max...
|
Re: Lucrarile mele Ruver
7 Attachment(s)
cateva din frameurile de cu Camaro SS
|
si linkul cu tentativa de animatie.... eu am avut-o facut gif dar fing ff mare... depasea 60 Mb am fost nevoit sa o fac avi... se misc prea rpd si nu e completa dar nu am avut timp sa o fac calumea... poate pe viitor o s-o si termin
https://www.youtube.com/watch?v=bUuom9mRsag deocamdata atat... nu mai an nici o lucrare pe pc-ul asta o sa apara pe viitor |
bv man .. arata bine ... asteptam si altele :D
|
rotile de spate sunt prea mari
|
am observat si eu ca am exagerat... da... asta este dupa ce am stat 25 de ore sa randez toate cele 200 de frames... credema ca nu ma apucam sa le micsores :D
mda acum am observat daca te uiti atent la poza in care e roata din spate in prin plan... intra putin in aripa.... de.. graba strica :( |
2 Attachment(s)
Inca doua AVI-uri unu prezentare la o janta... si altul o mica textura de Fibra de Carbon pe un pion... cam cu astea le am avuta acum la mine vor mai veni si altele pe viitor.... s cam scurte... dar ata ete :D
|
bv sunt super succes in continuare si poate mai pui si altele
|
13 Attachment(s)
Asa sa incep sa mai pun din ce mai am.... s lucrari mai vechi... uncele chiar de la inceput... ca la ce lucrez acum nu postez... :D
deci bmw m6.... prima masina in 3d.... si nu am nici o tragere de inima sa il termin... nu dealta dar e prost modelat... si sa reper totu mai bine il fac de la inceput... |
23 Attachment(s)
o Mazda RX8 de prin august anu trecut... randari mai recente
|
15 Attachment(s)
un SLR under construction de ceva timp... (cam asa se intampla cand nu iti ajuta pc-u nu ptea poti duce totul la bun sfarsit...)
|
8 Attachment(s)
Un 350z si un kadet...
|
17 Attachment(s)
jante, roti, etc...
|
4 Attachment(s)
un Belaz low poly downloadat... pus pe o scena care am folosit-o la un proiect...
Am si eu o rugaminte daca puteti spune care din testele de Fibra de Carobn pere mai real :D incerc sa scot un material mai realist :D... deci CF1,CF2 sau CF3?? |
29 Attachment(s)
Si cred ca am sa inchei pt moment cu Camaro SS.... njoy :D
|
misto lucrarile, care le-ai mai pus, tine-te de ele ca sa le termini ca unele chiar e pacat sa le lasi, SLR-ul ala e chiar reusit, mi-a placut si scaunu ala de curse, cat despre fibra eu zic ca cf1 si cf3 parca sunt mai ca lumea, la camaro imi place mult motorul, nu inteleg ce ziceai tu ca nu ti-a iesit cromu, mie mi se pare ok, e un pic mai stralucitor da in rest e ok, jocat-te cu vray-ul mai mult ca o sa iti placa rezultatele. Spor;)
|
misto slr-ul si camaro-ul ... cf1 mi se pare cel mai realist. bafta ;)
|
Quote:
acum am mai invatat cu materialele dar incet incet incep sa iasa..... pe v-ray nu m-am bagat ff tare pt. ca imi da "not enough memory...." dei... raman la ce fol yo... faza e ca eu lucrez cu ff multe poligoane si... nu prea duce... sper pe viitor sa il schimb :D si cu SLR-ul... ce pot sa zic lafel ca la M6 e cam prost modelat.... si asi avea multdr muca sa il scot la capat ca e facut cu ceva timp in utma pe cand nu o aveam asa de bine cu modelarea.... s mici greseli care inseamna mult.... sper sa le termin pe toete pana la urma dar momentan lucrez la un concept pt un concurs... |
Quote:
|
iti da eroare la vray pt ca ai prea multe obiecte in scena, daca nu fol toate obiectele da-le hide am patit si eu asta, la vray o sa reduci timpul de randare mai mult, si poti lucra mai bine in el, eu am ajuns la timpi de randare de o zi intreaga pe Vray, chiar si mai mult :D, si nici eu nu prea ma mandresc cu rasnitza mea. la ce concurs ziceai ca te-ai bagat?
|
mda pai le dau hide.... da tot degeaba... tre sa lucrz cu mai putina poligoane pana osi schimba drujba....
|
4 Attachment(s)
am mai facut cateva teste.... sper sa fi iesit ceva....
|
camaro ala se integreaza chiar binisor in scena, chiar are potential, daca o mai prelucrezi oleak in photoshop iese beton. la celelalte masini nu stiu ce sa zic, ceva e in neregula cu umbra parca
|
camaro se vede cel mai bine ....restu nu imi plac ...
ala e hdri sau doar o imagine pusa la enviroment |
e HDRI... DOSCH EXTREME HIGH RES
|
Quote:
|
Quote:
|
ruver poti pune te rog setarile pt carbon :)...te rog
|
Quote:
|
celelate arata ciudat pentru ca nu au acelasi punct de fuga(parca asa se cheama) ca si bg.iar masinile sunt mult prea mari.la camaro parca jantele sunt cam plate
|
Quote:
da si ii zice punct de fuga... si nu mi se pare prea mare greseala de perspectiva dar cum am spus au fost niste teste nu randari finale... |
4 Attachment(s)
am mai mesterit o janta.... si am facut inca 2-3 teste cu v-rayu... incepe sa se lege ceva.... dar tot mai am de munca :D
a si la camaro rosu am avut "caustics" activat fara sa stiu si a iesit cam aiurea.... stiti voi ce :-P |
foarte tare cea rosie Ruver...
|
discu de frana pare de plastic ...
|
La iluminare ce ai folosit?Vray light?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
4 tipuri de jante adunate la un loc :D cauciucu nu stiu ce sa zic cam lasa de dorit da.... e pe vine si el :P
|
mijto jantele...ca intrebare...ce componente ai in comp?:) shi cam cat timp iti ia la o randare...depinzand de render??
|
pai randarea asta a luat 1h 58m 23.3s :P
si componente : AMD Athlon xp 2000+ 768 Mb RAM ATIradeon 9550 256/128 cam atat... si cam scartaia rau daca e sa randez cu alceva si sa dau in setari mai calumea sa iasa bine duce la vreo 4-5 ore randarea... |
omu ai incercat acum ceva timp sa ma suni si ti`am respins de 3 ori si ai mai incercat parca intro seara ..scuze da am schimbat telefonul si imi cam face belele ...eram chiar in ora de chimie si eram la tabla ma asculta profa ....de asta am inchis ....
cand citesti postu asta sunama daca e ceva important (eu nu prea am credit :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning