Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Un eventual concurs [dezbatere] (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/40333-eventual-concurs-dezbatere.html)

Gogu02 05-05-07 16:46

Un eventual concurs [dezbatere]

Acum ceva vreme mi-a bubuit in minte ideea de a organiza un concurs de DRAG si in Ploiesti. Am tot stat si m-am gandit unde ar fi cel mai bine sa il organizez (organizam) si mi-am adus aminte ca Primaria din Ploiesti a inchis in repetate randuri bucata dintre Hotel Central si Catedrala si am zis ca acolo ar fi cel mai indicat loc de a tine un Drag. Motive: asfalt bun, latime mare a carosabilului, spatiu suficient de mare intre masini si public (masura de securitate), un astfel de eveniment ar face reclama si Hotelului si Primariei si WINMARKT-ului.
M-am apucat si am sunat si am dat mail-uri pe la cele mai grele firme si banci de prin Ploiesti, inclusiv la Hotel Central si WINMARKT. Din toate mailurile si telefoanele singurii doritori de sponsorizare au fost cei de la BCR care mi-au spus ca se rezolva de o sponsorizare daca ma duc la ei cu acordul Primariei, Hotelului Central si WINMARKT-ului, ca ne lasa sa organizam in fata lor acest concurs. Din pacate nici pana in ziua de azi nu mi-a raspuns nimeni la mailurile pe care le-am trimis catre aceste 2 firme si Primariei.
Vroiam dupa ce primesc acordul lor sa vorbesc cu cei de la BCR sa ne sponsorizeze si cu cei de la NSL sa ma ajute cu organizarea.

Daca cineva ma poate ajuta sa obtinem aceste acorduri si o autorizatie de la Politie poate ca am reusi si noi sa organizam un concurs in Ploiesti, ca doar la noi e patria petrolului ;)

feryboy 05-05-07 16:53

Re: Am vrut concurs...

O zona mai grea de obtinut aprobare nu cred ca puteai sa alegi :)
nu o sa aibe loc asa ceva in ploiesti prea curand
e bine totusi ca cineva mai incearca din cand in cand

feryboy 05-05-07 16:55

si asfaltu nu e chiar asa bun acolo...distanta e oricum prea mica
sunt multe denivelari in zona semafoarelor din aceasta zona...toti stim cum e semaforul de la Patrica cand te duci spre catedrala dar si cel...si cel mai important cred ca e faptul ca zona e in usoara cuba...adik destul de periculos...asta daca iei in calcul o catedrala___posta

Gogu02 05-05-07 16:58

Nu e neeaparat sa se tina concursul unde m-am gandit eu, desi pt a evita anumite probleme cu vreo masina scapata de sub control Primaria ar putea sa-si dea acordul, dar avand in vedere ca SPAGA e inca la putere nu prea cred nici eu ca as fi putut vreodata sa organizez asa ceva acolo.

Am uitat sa scriu mai devreme: si cei de la PETROM mi-am raspuns dar au zis ca toate fondurile lor pt sponsorizari se duc catre echipa OMV-eului de la raliu.

feryboy 05-05-07 17:02

Cea mai buna zona pt asa ceva in Ploiesti ramane bulevardul...si anume chiar zona care se inchide pentru role si ce mai fac copii pe acolo biciclete si plimbari romantice :))

dar nu ne trebuie aprobari ca sa ne dam acolo...isi face fiecare pofta cand cum si cu cine poate ... pe unde apuca

tng 05-05-07 17:05

bun bun ;)
Gogu , ai PM de la mine ;)

Gogu02 05-05-07 17:12

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 886102)
Cea mai buna zona pt asa ceva in Ploiesti ramane bulevardul...si anume chiar zona care se inchide pentru role si ce mai fac copii pe acolo biciclete si plimbari romantice :))

dar nu ne trebuie aprobari ca sa ne dam acolo...isi face fiecare pofta cand cum si cu cine poate ... pe unde apuca

Nu cred ca e cea mai buna varianta tinand cont ca POLITIA si-a luat masini modificate si au pus 12 camere de filmat pe ele. Apropo am vazut la stiri una din masini. Era filmat din interior si comentariu politaiului era: "Domnul cu CELICA nu ne onoreaza cu o liniuta !!!"

feryboy 05-05-07 17:16

mai sa fie...astia fac Star Trek cu noi prin oras...
in fie sa revenim la ce zici tu acolo ca poate cine stie :)

shoaca 05-05-07 17:18

cand o sa primesti aprobarilea alea fara pile sa ne anunti si pe noi :lol:

feryboy 05-05-07 17:21

Quote:

Originally Posted by shoaca (Post 886119)
cand o sa primesti aprobarilea alea fara pile sa ne anunti si pe noi :lol:

cam de cate ori s_a mai incercat asa ceva in ploiesti fara nici un rezultat?

tng 05-05-07 17:21

daca vrem cu adevarat putem face treaba ... formam o mica echipa , impartim sarcinile si incepem treaba.
sustin initiativa ta gogu ;)

shoaca 05-05-07 17:25

tng nu stiu dc te chinui ... am mai incercat noi sa facem ceva dar nu am reusit...
cati bani credeti ca or sa va dea bcr-ul ? sigur nu va da indeajuns ...
pe langa aprobarile celor din zona si pirmariei mai trebuie inca cateva aprobari ....
si in primul rand nu e buna locatia aleasa ... iti trebuie cam 1000 de metrii - si nu cred ca ai acolo atat si mai e si curba ;) denivelari nu mai zic ....
si eu sustin sa facem o cursa dar nu in felul aceasta ;) trebuie sa ne intalnim si sa discutam ;)

Gogu02 05-05-07 18:07

Bai oameni buni eu v-am spus ce am facut. Acum nu e musai sa facem unde am zis eu. La BUCOV iar nu merge pt ca nu avem spatiu suficient. Trebuie sa ne gandim foarte bine unde si cum facem. O alta varianta ar fi sa o facem pe o proprietate privata pt ca nu ar avea nici Primaria, nici Politia ce sa ne faca. Daca locul unde organizam nu e trecut pe harta DRUM PUBLIC si e o proprietate privata atunci nu are nimeni ce sa ne faca. Toata treaba e unde gasim spatiul asta. Cel mai bine ar fi sa gasim un teren care e asfaltat si apartine vre-unei rafinarii si care nu este in incinta rafinariei. De exmplu ASTRA are niste terenuri si in 9 mai unde depoziteaza tot felu de chestii. Saptamana viitoare, daca nu ploua, vin si eu la sala si stam de vorba. Poate reusesc sa ajung in seara asta dar nu bag mana in foc ca o sa pot.

kraven_4_all 06-05-07 10:29

lasa pe saptamana viitoare ..nu`i bai ...timp este destul:D...vb la sala...

DJ e-Jay 06-05-07 18:18

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 886122)
cam de cate ori s_a mai incercat asa ceva in ploiesti fara nici un rezultat?

Sa mai incercat de vre-o 2 ori, dar au fost persoane care ne-au bagat bete in roate ca se credeau ei singurii care pot sa organizeze asa ceva, persoane care acum nici nu mai vin la intalniri si pe care nu ii mai baga nimeni in seama !

platon911 07-05-07 00:13

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 886161)
Bai oameni buni eu v-am spus ce am facut. Acum nu e musai sa facem unde am zis eu. La BUCOV iar nu merge pt ca nu avem spatiu suficient. Trebuie sa ne gandim foarte bine unde si cum facem. O alta varianta ar fi sa o facem pe o proprietate privata pt ca nu ar avea nici Primaria, nici Politia ce sa ne faca. Daca locul unde organizam nu e trecut pe harta DRUM PUBLIC si e o proprietate privata atunci nu are nimeni ce sa ne faca. Toata treaba e unde gasim spatiul asta. Cel mai bine ar fi sa gasim un teren care e asfaltat si apartine vre-unei rafinarii si care nu este in incinta rafinariei. De exmplu ASTRA are niste terenuri si in 9 mai unde depoziteaza tot felu de chestii. Saptamana viitoare, daca nu ploua, vin si eu la sala si stam de vorba. Poate reusesc sa ajung in seara asta dar nu bag mana in foc ca o sa pot.

la Yazaky duminca nu se lucreaza si pe drumul de accces e spatziu suficient, e proprietate privata.....nujtiu zic si eu;)

blondu'DOG 07-05-07 08:33

Gogule e de laudat initiativa ta. da' nu cred ca o sa primim aprobari in veci de la shpagarii astia. ei au alte prioritati , nu vor alte probleme si responsabilitati. doar au de construit PISTA DE BICICLETE de pe bulevard...., ca in rest nu mai era nimik de facut , toate drumurile din ploiesti sunt ca-n palma , tu-i in cur sa-i ......si pt. aprobari tre' intai sa gasim o locatie buna , sigura , unde sa fie si loc de cursa si de franare , loc sa-i "parchezi" si sa-i controlezi pe spectatori (sti f bine ca la eventuri d-astea nu se intelege nimeni cu ei). pe bulevard nu e bine deloc ca sunt nenorocitii aia de pomi si daca scapa unu masina si o propteshte in pom e vai de el si de spectatori. eu cred ca e bine cum a zis platon , nu neaparat la yazaki , in curtea unei firme.

shoaca 07-05-07 09:00

pai unde gasim noi o curte ash de mare , pe o distanta atat de lunga fara nici o groapa/denivelare ?

bogdan_wrc 07-05-07 09:21

intre judetean si intersectia cu paulesti cum e drumul? ca nu mai stiu. soseaua ar putea fi inchisa cateva ore, si e detsul de drept. fara multi copaci. dar nu cred ca e asfaltul asa bun.

DONU' 07-05-07 09:37

AML, vezi ca iar pui paie pe foc aiurea... si pe urma ti se urca in cap lumea. Mai lasa tupeul asta de dupa monitor.
Gogu02, tot respectu' frate. TNG avand mai mult timp liber cred ca te poate ajuta si mai stiu eu pe cineva care are ceva relatii in oras care ne-ar putea da o mana de ajutor.
Bineinteles ca majoritatea incep sa faca fihuri, ca nu se poate, ca nu sunt bani, ca nu e buna nu stiu ce strada, ca e cu denivelari, ma ai draq', dar cand rupetzi masinile pe toate coclaurile nu mai e nici o problema.
Intr-adevar, pe terenul unei firme e cel mai bine, desi nu stiu la ora asta sa spun cam ce firma are dit-ai curtea.
Fratilor, incercati sa fiti mai optimisti. Pana la urma si Politia ne poate sprijini avand in vedere ca e ceva legal.
Gogu, TNG, nu va da-ti inapoi. Incercarea moarte n-are!

kraven_4_all 07-05-07 10:55

de-ar gandi toti k tine bobby`....vai ce fericit as fii...

DONU' 07-05-07 11:10

Pai da mah, ca se dau rotunzi si stramba din nas o gramada ca nu e buna domne suprafatza asfaltului pentru franare si ca sunt ceva denivelari nu stiu unde. Sa fi vazut ei la Buzau pe ce teren s-a facut legala si ce masini s-au dat acolo si n-a mai facut nimeni nazuri si s-ar mai duce de 100 de ori cu totii acolo cu mine in frunte.
La comentarii de prisos sunt primii, iar cand e vorba de ceva pe bune, devin cu totii experti. O-ti fi reprezentanti FIA...

EaGle 07-05-07 11:12

salut baietzi, nu sunt din ploiesti...orikum sunt din campina (momentan nu stau in campina) ...e un loc kre pot sa vil sugerez, tot in acelasi loc aku 2 ani sa mai tinut curs Drag....strada dreapta( si foarte lunga) lata, ...asfaltata...dak vretzi e de ajuns sa va dicetzi la campina, apoi la intrare in Poiana campina...imediata dupa subpasajul de la calea ferata este o strada in stanga paralela cu calea ferata....posibil sa avetzi ceva sanse, aku 2 ani la cursa de drag au fost toti din bucuresti....orikum cautati prin campina k sunt si strazi bune fara trafic, lungi ... vedetzi voi

DONU' 07-05-07 12:30

Stim cu totii acel drum. Stai linistit. ;)
Ii salutam pe aceasta cale si pe baietii din Campina.
Acolo e cam nasol cu distantza dintre masini. E foarte mica si la viteze mari se pot intampla ceva belele.
Oricum, multumim pentru initiativa. Tineti aproape si intrati si voi mai multi pe forum.

Gogu02 07-05-07 16:04

Nu am mai trecut de mult prin fata sediului RATP. Dar stiu ca e strada lata si era destul de bine asfaltata. Ce parere aveti??? O sa ma duc la rafinaria ASTRA saptamana asta sa vad daca nu cumva au ei pe undeva vre-un teren asfaltat si care sa nu fie in incinta rafinariei.

Gogu02 07-05-07 16:08

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 888657)
Stim cu totii acel drum. Stai linistit. ;)
Ii salutam pe aceasta cale si pe baietii din Campina.
Acolo e cam nasol cu distantza dintre masini. E foarte mica si la viteze mari se pot intampla ceva belele.
Oricum, multumim pentru initiativa. Tineti aproape si intrati si voi mai multi pe forum.

Donule nu uita ca prima Legala din ROMANIA s-a tinut pe cheiul Dambovitei unde sunt doar 2 benzi asa ca merita luat in calcul si drumul ala de la Campina. O sa ma duc in weekend sa ma plimb un pic prin Campina si poate mai gasesc ceva.

shoaca 07-05-07 16:47

Quote:

Originally Posted by Gogu02 (Post 888990)
Donule nu uita ca prima Legala din ROMANIA s-a tinut pe cheiul Dambovitei unde sunt doar 2 benzi asa ca merita luat in calcul si drumul ala de la Campina. O sa ma duc in weekend sa ma plimb un pic prin Campina si poate mai gasesc ceva.

eu mereu am fost pesimist ...
majoritatea stim acel drum de 2 benzi - care este ceva mai ingust decat drumul de langa chei ;)
cum credeti ca or sa intre romanii prin hartoapa aia de la intrare ? :rolleyes2
eu zic ca o strada buna din ploiesti este cea pe care sta primarul ... dreapta e, asfalt e :mrgreen:
pe langa ploiesti (nush cum se cheama zona ) este un aerodrom ... nu este asfalt pe acolo ? :rolleyes2

PH86MIN 07-05-07 18:48

la strejnic zici shantzule :D ?

Khalis 07-05-07 19:01

am shi eu o idee..... drumul de acces la Carrefour.... cel pentru marfa..... strada buna.... proprietate privata..... doua benzi..... mi se pare destul de lat..... dar nush ce lungime are......

shoaca 07-05-07 19:36

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 889232)
am shi eu o idee..... drumul de acces la Carrefour.... cel pentru marfa..... strada buna.... proprietate privata..... doua benzi..... mi se pare destul de lat..... dar nush ce lungime are......

e prea scurt .... eu zic sa facem tot posibilul sa incercam pe bulevard ... ala cu castani .. :-)
nu ai tu idee ce ne-am luat-o acolo acum ceva timp :mrgreen: la carrefour

Khalis 07-05-07 19:50

hm.... am zis shi eu....
sincer.... pe bulevard nu cred ca or sa dea aprobare niciodata..... aku' mult timp au fost ceva curse de motociclete pe-acolo... shi a ieshit tare prost.... accidente, alea-alea..... deci.... tre' sa ne mai gandim la alte locatzii...... ;)

bogdan_wrc 07-05-07 21:11

la carrefour ar fi bine dpdv al apribarilor, dar e prea scurt.
pe blvd, nu cred ca avem sanse. copacii, poluare, nebunie..stiti cum gandesca ltii.
poate mai gasim altele...pe soseaua vestului? cum e asfaltata acum?

Vladz 07-05-07 21:28

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 889459)
la carrefour ar fi bine dpdv al apribarilor, dar e prea scurt.
pe blvd, nu cred ca avem sanse. copacii, poluare, nebunie..stiti cum gandesca ltii.
poate mai gasim altele...pe soseaua vestului? cum e asfaltata acum?

Vestului e stramba (in curba) jumate e bitum perfect reparata dar ingusta pt 2 masini pe sens si jumate asfalt normal ce asteapta reparatia :D

platon911 07-05-07 22:29

pe Malu Rosu care e proaspat asfaltata ar merge,sau pe 23 August....

tre 07-05-07 23:44

republicii pe mijloc... 800 m.

feryboy 07-05-07 23:48

La Iazaki singura bucata care am gasit_o eu mai dreapta are fix 400 de m masurati pe indicatorul din bord...si la carrefour cred ca e la fel...dar nu o sa isi strice ei livrarile acolo si logistica pt cursele noastre...iar soseaua dinspre paulesti e praf...
nu ma vad experti FIA cum s_a zis mai sus :) dar cred ca nu are rost ca cineva sa isi piarda timpul pt organizare atata timp cat locatia nu ar fi buna

tre 08-05-07 00:33

daca are fix 400 m unde franezi?

Khalis 08-05-07 00:44

in depozitul alora de la Carrefour..... :D... faci shi cumparaturile daca tot eshti akolo..... :D

Vibe 08-05-07 00:45

esti in RO Fery?

bogdan_wrc 08-05-07 08:09

tre. daca mai zici o data republicii pe mijloc, te plimb o tura pe acolo ca sa iti revii !

All times are GMT +2. The time now is 03:33.

- Copyright 2025 4Tuning