Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Divergente de tot felul ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/4033-divergente-felul.html)

X-Ray-Eyes 10-03-05 15:23

Divergente de tot felul !

Aici puteti sa va certati ca ultimile mahalagioaice , ca sa nu mai umplem alte topicuri de scandaluri , injurii si remarci.

Aici este totul permis , dar in limita bunului simt , a unui limbaj mai moderat daca se poate.

Injuriile mai \" deosebite \" ce cuprind sfintii din calendar de la cap la coada , mame , surori , si alte rubedenii puteti sa le adresati intr-un mesaj PM !

Va multumesc pentru intelegere.

madfish 10-03-05 16:26

ma insel eu , sau se cam duce totu` de rapa intre NSL is MR Cta ?

HAL 10-03-05 17:12

tare ar fi sa nu se mai certe nimeni acum!!!!!! :lol: :lol: :lol:

slabe sanse nuu???? :cry: :cry: :o

lolek 10-03-05 17:29

... mdea totu se duce de rapa cu forumu asta ... pacat ...

D_M_X 10-03-05 17:49

Asta e de certat nu vad de ce sa ne mai certam
Acum cartile sunt date pe fata
Fiecare club cu ai lui si gata.
sa vedem care este mai bun...nu?

CT-03-ART 10-03-05 19:25

parca ramasese o discutzie neterminata pe un topic facut de psycho referitor la filmarea aceea...shi o discutzie in contradictoriu cu MDN cu care nu am nici cea mai mica chestie de impartzit dar care se ia de mine din orice post facut vad...

HAL 10-03-05 19:55

parerea mea este ca ar trebuii sa lasam totzi tonu mai jos shi sa nu ne mai numaram perechile de c.aie pe aici pe forum sa vedem care e mai vanos!!!!! :lol: :lol:

ptr art:nu cred ca mdn are ceva cu tine dar nu-l mai provoca shi tu aiurea shi asta este un sfat ptr toata lumea daca il vretzi il acceptatzi daca nu o sa ne certam aici pana o sa ne iasa bube pe fatza shi o sa se aleaga prafu!!!! keep cool drive safe(ca atzi vazut accidentul din spania cu tirul ala saracu om shi nenorocit viatza lui shi a inca 5 politzisti,nu ca ar avea vreo legatura dar m-a marcat) :? :cry:

Psycho 10-03-05 20:30

x ray bine ai facut ... hai spunetzi ce **** mea avetzi d impartzit .. esti invidioshi pe andrei k are mashina frumoasa ... esti invidios p altzii k au carnet si tu stai acasa in fatza pc`ului si iti dai cu parerea .. ?? ce pul@ mea ... in orashu asta nu e loc ptr toti ... ?? io cred k invidia si razbunarea e arma prostului ... io cred k unii au prea multe coai3 ... io cred k ar trebui sa fim toti prieteni nu inamici .. io unu incerc sa fiu prieten cu toata lumea ... ptr k inainte de a intra in nsl .. sau in x - team sau d a`mi lua carnet am fost om .. asa k dava`n pewla mea ... nu va imaginatzi ce suparat sunt din cauza ***ului asta ...

CT-03-ART 10-03-05 21:01

gata fratzilor am intzeles nu mai am nimik cu nimeni shi sper ca nimeni sa nu mai aiba nimik cu mine...imi cer scuze in public celor pe care i-am enervat si celor pe care i-am suparat cu ceva...asha ca sa ramanem totzi prieteni...ashtept sa ma scuzatzi...daka am fost nepoliticos...

pace din partea mea...daka nu va convine eu ma retrag shi nu vreau sa mai aud de nimik pana la 20 de ani...daka e supunem la vot...

madfish 10-03-05 21:04

nimeni nu pleaca, nimeni nu se desparte, nimeni nu se bate ... totu ramane asa ... nu are rost sa ne certam ca ciushtile in jungla. NSL si MR (sper) vor avea o relatzie de amicitzie si gata :wink:

Psycho 10-03-05 21:06

art gata nu mai rascolii kakatu cu degetu ... io zic sa nu mai mancam atata *** cu polonicu si sa ne vedem de viatza .. nu d alta dar s`ar putea maine poimaine sa ne mangaie p cap vre`un mertzan de 2 tone cu geamuri negre :) ... si ce am rezolvat ?? sincer ??

D_M_X 11-03-05 23:34

psyho asta mic si chel si nebun de legat :))))) pup you este cel mai de treaba shau . E diliiiii si la propiu si la figurat...apropo ESTE PRINTRE SINGURII CARE NU FACE DISTINCTIE INTRE CLUBURII...vrb lui eram sin inaite sa ne luam permisul si suntem si acum oameni...nu ne diferentiaza decat culuarea la sticker dar in esenta reamnem prieteni......cel putin eu si cu el....apropo man sa-mi mai dai blue.... ca am poze dela buc si maine le fac pe cele de la vanatoare ...ci ct00VPR alt nebun irecuperabil...pace si nu va mai certati ca chioriii...eu mi-am bagat pixu si am sa fac si nu am sa mai zic nimic

Psycho 12-03-05 08:27

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
psyho asta mic si chel si nebun de legat :))))) pup you este cel mai de treaba shau . E diliiiii si la propiu si la figurat...apropo ESTE PRINTRE SINGURII CARE NU FACE DISTINCTIE INTRE CLUBURII...vrb lui eram sin inaite sa ne luam permisul si suntem si acum oameni...nu ne diferentiaza decat culuarea la sticker dar in esenta reamnem prieteni......cel putin eu si cu el....apropo man sa-mi mai dai blue.... ca am poze dela buc si maine le fac pe cele de la vanatoare ...ci ct00VPR alt nebun irecuperabil...pace si nu va mai certati ca chioriii...eu mi-am bagat pixu si am sa fac si nu am sa mai zic nimic

da ti`l aduk la sala .. daca e o sa`ti aduk si driveru daca nu ti`a mers data trecuta .. poate iti mere acush ...

nu adi .. stii care e faza .. io sunt scarbit de ce se petrece p forum p bune .. dar intru k mai am prieteni .. si mai trece timpu .... mai stau si p alte forum,u`uri .. p cel de la cronica carcotashilor .. pe cel a lui barbulescu .. dar 4 tuning imi este cel mai drag .. dar din cauzoa astora care se cearta ... parka imi vine sa nu mai intru ... nush ... io sper din toata inima sa incetatzi .... stau si`mi aduk aminte cu placere ... cand mi`am luat eu carnetu .... acum 2 - 3 ani .. cum era in port ... ce oameni .. cate mashini ... ce show`uri erau in port ... cum venea politzia .. cum ne alerga politzia p la m****o ... si cum fugeam k iepurii ... si atunci era doar X - team ... eram ... prieteni .. toti ne stiau k aia cu X`u :) ... si nu existau polemici ... si discutzii d`astea

HAL 12-03-05 13:40

you are so right!!!! :lol: :lol:

constantza rulesssss!!!!!

mi-e dor de tomisssss!!!!!! :shock: :tears: :tears:

sa va alergatzi shi ptr mine plss!!! :twisted:

Psycho 13-03-05 00:20

mai era putin si ne alerga si politzia :)

yamahaer1cip 13-03-05 00:26

pe noi nea...... pe voi nu stiu :)))) :shock: :shock: :o :o :cry: :wink:da am scapat ne ajutata cel de sus :?

Psycho 13-03-05 00:28

mah io n`am avut treaba deshi am ocolit vre`o 20 de km .. nu s`a luat nimeni d mine :) .. hihihi am fost cuminte .. numa bine si noapte buna

ct77pia 13-03-05 09:30

marfa baiatule si cum a fost? ce marfaaaaaaaaaaaaaaaa ce suspansssssssssssss parca am 15 ani
in fine daca gasesc sifonarul ii rup capul si \"felicitari\" ptr ala cu cielo mare bulangiuuuuuuuuuu :twisted:

D_M_X 13-03-05 11:51

SPOOF .........esti tatic mah ...mai ca nu-mi vine sa cred ca masina ta e solentza....nu cumva ai shasiu de Calibra? :lol: :lol: :lol: Ai fost tare rau de tot aseara...daca are cineva filmuletu cu el sa ni-l arate si noua pls

Psycho 13-03-05 23:46

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"
SPOOF .........esti tatic mah ...mai ca nu-mi vine sa cred ca masina ta e solentza....nu cumva ai shasiu de Calibra? :lol: :lol: :lol: Ai fost tare rau de tot aseara...daca are cineva filmuletu cu el sa ni-l arate si noua pls

ha ha .. vezi k l`a pus ... mike.omega .. stai sa`l gasesk si eu ... frate .. ashtia in cartier imi zic Arabu sau erh4abbe :) heheheh ... am mai zis si ma repet daca era praf p jos .. sau nishte apa .. faceam un show grupa mare .. asa m`am limitat :)

cred k se vede si p film .. la un momentdat .. acolo cand ma duk spre aqua magic ... asa ... cand intorc a fost si un mik burn` .. ieshea fum grupa mare :) .. sau mica :)

Insanity 14-03-05 00:36

Mie imi pare rau ca nu mai vreti sa va certati, eu de asta intram pe forum, ador certurile intre ala care zice a masina lui e galbena si celalalt care zice ca nu e galbena ca e portocalie ca el stie mai bine si are cunostintele necesare adica nu e un neavizat, mie chiar imi place sa citesc care nu mai suporta pe cine...
Oricum stati linistit ca la cum sunt Constantenii oricand o sa fie un motiv de cearta... nu pe topicul asta dar pe altele, o sa zica unu ca a mers cu 200 si altu o sa zica de ala ca minte ca a vazut el si stie mai bine si nu avea 200 avea doar 190 etc...
Asta e frate asta-i spiritul latin
PS Art scuzele iti sunt acceptate :D :P

CT-03-ART 14-03-05 08:50

mersi frate...shi in legatura cu ce ai scris tu am hotarat catziva sa nu ne mai certam pe forum shi sa inchidem orice scandal care izbucneshte....

Psycho 14-03-05 10:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
mersi frate...shi in legatura cu ce ai scris tu am hotarat catziva sa nu ne mai certam pe forum shi sa inchidem orice scandal care izbucneshte....

:peace: sigur nu va mai intzepatzi ??? :poke:

hai sunt curios sa vedem daca mai exista ... certuri .. parerea mea e sa incetatzi ... p bune ... da acum cum vretzi voi ...

WhosYourDaddy e foarte trist d azi se face taximetrist

CT-87-ADY 14-03-05 18:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"

WhosYourDaddy e foarte trist d azi se face taximetrist

:cry: De ce?
si dak te faci.. cat o sa fie KM? :lol:

BIZ 14-03-05 19:20

mai eu zic sa se stearga topicu asta ....... sau macar inkis ............. nu ne caracterizaza .......... sincer ....... cine intra la Constanta si vede certuri i se par aiurea :|

Psycho 14-03-05 22:26

cine se mai cearta .. ehh .. io atat vreau sa zic .. cine se ami cearta sa`mi suga unghiile .. d la picioare :p .. o sa pun o poza cu ele si o sa va razganditzi :p .... :woowoo: ... ehh ... io zic sa`l lasam deschis .. ptr k tot vor fii motive de cearta ... biz ti`e rushine .... k atunci cand intra lumea la constantza ... vede certuri .. mie nuh .. asta inseamna k , comunicam .. da .. e si o treaba .. hai sa ne injuram k proshtii .. prin private si alte ***uri ...

CeReS 15-03-05 00:00

pai certati-va ca de asta e deschis topicul asta :twisted: :twisted: :twisted:
acum sunteti offtopic rau :lol: :lol: :lol:

BIZ 15-03-05 16:21

Re:

Quote:

... biz ti`e rushine .... k atunci cand intra lumea la constantza ... vede certuri .. mie nuh .. asta inseamna k , comunicam .. da ...

:lol::lol::lol: nu imi e :oops: :D ....... da nu vad cine are de castigat din certuri :D

Quote:

... ehh ... io zic sa`l lasam deschis .. ptr k tot vor fii motive de cearta ...

sa speram ca nu :P

Psycho 17-03-05 22:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CeReS\"
pai certati-va ca de asta e deschis topicul asta :twisted: :twisted: :twisted:
acum sunteti offtopic rau :lol: :lol: :lol:

ehh ...

vroiam sa il intzep p unu cu ceva da am uitat .. sa`mi bag pewla ... aa .. hai sa va vad ... la cursa d pe 27 MR nu poate participa ..

Comentarii ?? hai sa va vad .. d c .. ptr k asa vrea mushchiul nostru ...

Evo007 17-03-05 23:07

Iar le dai motiv de cerata
Asa incepe tot si se termina greu

CT-87-ADY 18-03-05 07:25

Re:

Quote:

vroiam sa il intzep p unu cu ceva da am uitat .. sa`mi bag pewla ... aa .. hai sa va vad ... la cursa d pe 27 MR nu poate participa ..

Te referi la Cursa de indemanare din ctza? :?

CT-03-ART 18-03-05 09:44

daka era cursa de viteza imi bateam capu asha...multa bafta in organizare ashteptam poze shi filmuletze...sa iasa show baietzi

lolek 18-03-05 10:04

cel mai najpa ... in loc sa fie multi masini multe bla bla ... da na ca e raca asta ... da ce sa ii faci daca unii sunt caposi de cap nu ai ce sa le ceri ... bafta

Evo007 18-03-05 20:13

Uni chiar baga raca intre alti sau fac chesti de astea
Sa ssperam ca pe viitor nu o sa mai fie certurile astea intr nsl si mr sau alte cluburi

needBrain 18-03-05 23:52

e grea impacarea

ct77pia 20-03-05 14:41

daaaaaaaaaaaaaaa mare timpenieeeeeeeeeeeee

ct77pia 20-03-05 18:04

lasa ca eu nu am nici un semn MR si nici niste tovarasi de ai mei si ne bagam toti asa ca ce poate sa imi faca sa ma suga de carici(putem sa injuram)

Psycho 20-03-05 19:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

da e vb de cursa de indemanare de la constantza .... art iti zic eu k merita .. o sa iasa show .. stai kalm

CT-03-ART 20-03-05 19:48

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

da e vb de cursa de indemanare de la constantza .... art iti zic eu k merita .. o sa iasa show .. stai kalm

nu intrebam eu ci ADY (smok3y) asha ca ai incurcat destinatarul mesajului...shi mie mi se mai intampla...

needBrain 21-03-05 20:51

eh,se duce mike si ne spune el

All times are GMT +2. The time now is 23:01.

- Copyright 2026 4Tuning