![]() |
Noul Nissan Skyline Coupe
3 Attachment(s)
Noul Nissan Skyline Coupe Pentru a aniversa 50 de ani de la producerea primului Skyline, Nissan a organizat la Tokyo o expozitie, ce se desfasoara in perioada 25 aprilie - 6 mai, in cadrul careia expune fiecare generatie de Skyline. |
Re: Noul Nissan Skyline Coupe
fratele geaman a lu infinity g35
|
Ceva detalii tehnice? si poate nishte preturi? si poate vreunul cadou? :D
|
copie dupa copie..asa e in ziua de azi :)...poate stiti ceva si de motorizari...chair sunt curios :D
|
Cum s-a mai spus, copie fidela a lui Infinity G35. Imi place Infinity, foarte mult chiar, dar tinand cont de Istoria pe care Skyline o are in spate, acest design nu e pentru el. Ar fi trebuit sa ramana la aceleasi linii ca si pana acum. Nu stiu ce reusita o sa aiba cu el !!!
|
Chiar ca seamana perfect cu infiniti g35...pacat...era mai frumos daca facea nissanul un model original
|
bai nene..chiar seamana :| au facut schimb de embleme..ce dracu
mai bine faceau si ei ceva original..sau o mai modelau cate putin sa iasa mai altfel |
Gata!,s-a dus si cu skyline-ul..dar va ramane precum lancia delta!
|
eu stiam ceva de genu ca infinity apartine de nissan...sau ceva de genu asta...si poate de aici se trage faptu ca asemanarea este izbitoare
|
Era nevoie de mult mai multa agresivitate in designul exterior.
|
ma intreb oare de ce motor dispune ???
shy aspectul exterior mie mi se pare cam banal |
zici k e nissan 350 Z .. la fatza.. dar nush .. nu vad spatele :-? Parerea mea
|
mei fratilor normal ca seamana cu Infinity G35 ca Infinity este departamentul lux pentu Nissan.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
parca noul skyline trebuia sa arate asa
|
dupa cum au spus si alti e pacat ca noul model nu se aseamana cu precedentele din punct de vedere estetic dar poate prin performante ne va aminti ca este un Skyline.
|
Quote:
parca ai dreptate:D :shock: |
Ma simt nevoit sa intervin pana nu se duce de rapa threadul asta de tot...20 de posturi aproape si nici unul nu a dat dovada de putina cultura auto...
Hai sa revenim cu picioarele pe pamant...multi dintre voi vad ca ati ramas blocati la R34 GTR sau alte modele care sunt deja istorie... Dupa generatia R34 a Skyline, a aparut V35 Skyline produsa doar pt piata nipona...si pt ca toti urmariti seriale si filme si alte dracii din SUA, toti stiti masina asta ca Infiniti G35, care e "brandul de lux" al Nissan in SUA.(e o manevra de marketing americanii neconsiderand Nissan o firma premium). Anul trecut in Japonia a aparut si noul Skyline V36 dar doar sub forma unui sedan cu 4 usi.Americanii in schimb pe langa sedanul Infinity G35 remodelat dupa V36 anul trecut, au primit in 2007 si un coupe bazat pe platforma V36(masina total noua), acesta fiind vandut ca si Infinity G35 coupe a anului 2007.Acest Skyline coupe prezentat la tokio e acel Infinity G35 coupe care se vinde deja in SUA.(Ciudata decizia celor de la Nissan sa lanseze Infinity-ul inaintea Skyline-ului, pana acum primul il copia pe al doilea iar acum...probabil din asta reiese ca SUA e piatza de desfacere in care castiga mai mult Nissan...) Cat despre poza de mai sus, acela se va numi Nissan GTR, si nu Skyline, si este mult peste Skyline coupe prezentat aici...asa cum de altfel GTR a fost mult deasupra restului de modele skyline... |
Exact copia perfecta a lu Infinity G35, sunt curios daca acuma 50 de ani sau gandit ca Skyline-ul va fi o masina cu performante spectaculoase in drift
|
mah daca va avea cel putzin performatele vechiului skyline....trec cu vederea aspectu'
|
nici un constructor nu creeaza parametrii pt evenimente extreme cum ar fi driftingul masina de serie e masina de serie ce se poate face in plus la ea nu mai este problema constructorului ce i asa greu de inteles vechiul r34 nu a fost creat pt drift a fost conveput ca un v 4x4ca sa dovedit a fii foarte bun la drift asta e altceva iar la drift altele sunt masinile care sunt in top rx7 silvia si r33 uitati va pe site la d2006 si ai sa vezi masinile de drift printre care doar vreo 3 sunt r34 aflate in top r34 este o masina f puternica pt 402 m iar noul gtr va fi raspunsul nipon la super sportivele europene care se afla in plaja de 80-130 mii euro, iar referitor la aspect eu consider ca este in tendintele actulae dar cu amprentele robuste si disgratioase ale vechiului r34
|
bai cei asta ????? skyline se defineste prin agresivitate, masivitate, prin linii mai putin indraznete, prinr`un look nervos, ma duce cu gandul la demaraj la viteza la forta bruta, CE E ASTA??? ladies car??? lui mama iar sta bine intransa !!!!!! sa mai dus la vale o legenda :( skyline - my ass :)))
|
Pt cei care doriti sa va mai cultivati cunostintele in legatura cu generatiile R32-R34 Skyline...https://forum.4tuning.ro/361-drift-section-sideways-action/34761-masini/page-2.html
Asta pt ca am observat conceptii total gresite in legatura cu ceea ce a fost si este modelul Skyline...pe care multi il asociaza doar cu GTR-ul care defapt e o mica parte din istoria Skyline...si multi o considera o masina total separata fatza de celelalte modele Skyline din cauza tehnicii mult mai avansate si a pretului mult mai mare...scuzati de off... |
ppl ce nu intelegeti? asta nu este sucesorul lui skyline gtr. in unele zone ale lumii, nissan vinde 350z-ul cu numele ''skyline''. o strategie de marketing.:D succesorul lui r34 gtr o sa se numeasca gtr si o sa semene cu cel din primul post de pe pagina asta. punct:D
|
am aceasi parere.....e urata...mie unu nu imi place....stie cineva ceva de motorizari?
|
probabil aceleasi ca la infiniti g37: 330hp and 270 pound-feet of torque. motor v6 de 3.7cmc.
|
Quote:
In japonia se vinde sub numele de Skyline. Este si Skyline V 36 ! |
Urat nu e dar sincer ma asteptam sa-i pastreze forma la Skyline-ul care-l cunoastem cu totii... cu mici modificari... dar cum s-a spus si mai sus... se vinde sub diferite nume in diferite tari de nici ei nu mai stiu care cu care e... dar asta e ramane o mashina super sport...
|
Quote:
|
un skyline mai luxos dupa parerea mea...sper ca va avea un motor si o electronica la fel sau daca se poate mai impresionanta decat la modelul de care stie toata lumea din nfs :))))
|
naspa rau nu se compara cu skyline-urile anterioare
dezamagire totala |
1 Attachment(s)
salut baieti..de acest Skyline stiti deva? ...mie mi se pare k asta seamana mult mai mult cu stiulul de Skyline adevarat:-)
|
Quote:
Ar fi fost mult mai tare decat G 35 cu sigla data jos :D .... pacat |
Quote:
|
sper sa nu gresesc : infinity este divizia de lux a lui nissan, acura div de lux ptr honda si lexus ptr toyota. noul skyline nu ii deloc ce ma asteptam,nu mai are liniile agresive si aspectul ala de bruta cu muschi,dar frumoasa. pacat:cry: nu cred ca fanii acestui model se vor inghesui la el, parca nu refelcta designul personalitatea
|
Nu este GTR-ul !!
GTR-ul este destul de spotiv,elemente de carbon etc. |
Sa dus cu sportivitatea!!asta e masina de lux!mare greseala au facut cu schimbarea asta!!or sa piarda mult pt asta
|
Pana la urma, se numeste Nissan Skyline Coupe ... Si nu Skyline R34, S-xx etc etc ... Deci, eu zic ca e normal cum arata ... Asa cum Infinity are Coupe si versiune in 4 usi, daca nu ma insel ...
|
deci, skyline e modelu de baza nu gtr. si este infiniti g37 (nu 35)
apropo, nu sunt copii, sunt aceasi marie cu alta palarie. este practicat de TOTI marii producatori auto. pe diverse piete se vinde un model cu alt logo numai pt ca ar vinde mai mult. nissan pe piata sua e perceput ca un import, japonze, si e respins de anumite cateogrii. pe cand infiniti e american (chiar daca e nissan in spate) |
e meseriasa masina...dar putea fi si mai faina la exterior ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning