![]() |
Desenele mele - Doar_Aleex
3 Attachment(s)
Hei Baieti! Ma gandeam sa imi prezint si eu desenele mele ..momentan sunt putin incepator daca ar fi sa ne uitam la alti... Incep cu 3 poze, dacia cu sticker monster este un desen mai vechi :rolleyes2
Ps: Cand mai fac poze mai postez ;) Attachment 2853669 Attachment 2853670 Attachment 2853671 |
Re: Desenele mele - Doar_Aleex
3 Attachment(s)
Quote:
Ps: suze ca am postat de doua ori dar nu imi mergea butonul Edit Attachment 2857433 Attachment 2857434 Attachment 2857435 |
Nicio problema, butonul merge pentru o scurta perioada de timp dupa postare. Desenele sunt bune pentru varsta ta, sa treci pe seciunea de tutoriale si sa incerci sa lucrezi de pe ele. Spor!
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
3 desene noi ianfara de HUY (Cea albastra) Dacia rosie este prima pictata de mine si recunosc ca nu am pictat prea bine :/
|
Nu mai pune tot felul de scrisuri si mesaje langa masina ca nu isi au rostul. Lasa masina si atat, semneaza-te eventual daca vrei, dar nimic mai mult.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Ceva ce nu am mai desenat pana acum Un break cn4 :D
|
Te sfatuiesc sa incerci sa desenezi si din alta perspectiva masinile, sa nu te obisnuiesti doar in partea asta
|
Incerc sa desenez din alt unghi dar nu imi reuseste asa cum imi reuseste in acest unghi dar voi mai exersa :D
|
Pai asta e ideea sa faci din alte unghiuri, exersezi si vei stii.
|
1 Attachment(s)
Uite un BMW 320 din alt unghi
|
16 Attachment(s)
Scuzati-mi inactivitatea :oops:
Oricum am mai ascultat din sfaturile voastre si in unele desene nu am mai pus scrisuri si am exersat din alta perspectiva:twisted: |
Renault Scenic 2003
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
3 Attachment(s)
Ce pustiu e topicul meu... :(
Revin cu cate-va desene mai frumoase decat mazgalelile alea de mai sus :lol: Corsa are ceva care o face scunda... hmmm daca va dati seama spuneti-mi si mie :oops:... o remediez imediat :lol: |
Renunta pentru inceput la culori si detalii, incearca sa inveti de pe tutorialele noastre ca sa ajungi sa desenezi bine din perspectiva si sa obtii proportiile reale ale masinilor. Opelul e scund pentru ca nu are forma care trebuie la plafon, mai rotunjeste-o ca e prea dreapta. Spor!
|
Quote:
|
Imparte imaginea cu masina pe care vrei sa o desenezi in cate patratele vrei, apoi fa pe foaia ta aceleasi patratele ca pe imagine, si pune-te pe treaba, de exemplu vezi in imagine in ce patrat vine roata din spate, deseneaz-o si pe foaia ta fix in acelasi loc, si putin cate putin realizeaza toata masina asa folosindu-te de patrate. Spor
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning