![]() |
FIA GT - Bucharest 20.05.2007
4 Attachment(s)
Au inceput pregatirile pentru marea cursa din luna mai ...
Details Location : Bucharest - The race track is a city track, around the parliamentary palace in the centre of Bucharest, the capital city of Romania. The circuit will be driven clock-wise. Circuit length : 3.115 km Contact information: Bucharest Ring S.R.L Str Vasile Lascar nr 62 Sector 2 Bucharest Tel: +40 31 405 7539 Fax: +40 21 212 0449449 Email: [email protected] Website: www.bucharest-ring.com Press Officer: Albert Panaiot Tel: +40 721 79 7761 Nearest Airports: Baneasa, 10 km. Otopeni, 19 km BILETELE SE POT REZERVA ONLINE www.bucharest-ring.com Thursday : 10 € Weekend tickets (Friday, Saturday and Sunday) : Bronze tribune : 20 € Silver tribune : 30 € Gold tribune : 50 € Platinum tribune : 70 € Paddock access ticket : 20 € Tickets can also be bought at the Automobil Club of Romania from February 14th Circuit Details Track length : 3180 m Track length ideal line : 3106 m Lap time : 75,3 sec. (FIA GT) Average speed : 148,6 km/h (FIA GT) |
Re: FIA GT - Bucharest 20.05.2007
2 Attachment(s)
Au inceput lucrarile pentru Vodafone Bucharest Challenge 2007!
- Primele tribune si zidurile de beton au ajuns la Bucuresti - Zidurile de protectie au fost aduse de la Bilbao si respecta normele FIA La inceputul acestei saptamani au inceput lucrarile pentru constructia circuitului stradal din jurul Palatului Parlamentului, circuit pe care se va desfasura in perioada 18 – 20 mai 2007 „Vodafone Bucharest Challenge 2007”. „Vreau sa imi cer scuze pentru toate neplacerile create cu ocazia acestor lucrari si pentru toate problemele de trafic. Sper ca toata lumea sa inteleaga necesitatea acestor operatiuni pentru organizarea unei curse in centrul orasului si vreau sa imi cer scuze, inca o data, tuturor celor care sunt afectati de asta”, a declarat Hartmut Beyer, promotorul Vodafone Bucharest Challenge 2007. Zidurile de beton au fost aduse de la Bilbao si respecta toate normele de siguranta impuse de FIA. Tribunele sunt confectionate de o companie germana, specializata in acest domeniu, si vor fi montate in punctele cele mai importante ale circuitului din jurul Palatului Parlamentului. Capacitatea totala a tribunelor este de aproximativ 70.000 de locuri. Circuitul stradal, pe care se vor desfasura cursele din Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Marea Britanie si Cupa Dacia Logan, are o lungime de 3180 de metri si are urmatorul traseu: strazile din partea de est a Palatului Parlamentului, Bulevardul Libertatii (care va fi linia de start-sosire), se va face apoi dreapta pe Calea 13 Septembrie, se traverseaza strazile Uranus si Izvor, se coboara pe Bulevardul Natiunilor Unite pana la intersectia cu Bulevardul B.P. Hasdeu dupa care se merge pe langa Parcul Izvor pana la intersectia cu Bulevardul Libertatii. Conform datelor furnizate de arhitectul Herman Tilke, designerul circuitelor de Formula 1 din China, Malaezia, Bahrein si Turcia, viteza medie va fi de 148,6 km/h pentru masinile din Campionatul FIA GT, timpul pe tur fiind de aproximatv 1 minut si 15 secunde. Viteza de top pe care o vor atinge masinile din Campionatul FIA GT este de 230 km/h. |
3 Attachment(s)
Echipaj romanesc la Vodafone Bucharest Challenge 2007
- Mihai Marinescu si Claudiu David vor testa un Dodge Viper Coupe - Doua zile pline de actiune pe circuitul de la Dijon - Pilotii romani vor concura la Vodafone Bucharest Challenge 2007 Mihai Marinescu si Claudiu David vor testa, pe 17 si 18 aprilie, un Dodge Viper Coupe, masina cu care vor concura si la „Vodafone Bucharest Challenge 2007” in cadrul Campionatului European FIA GT3. „Prezenta unui echipaj romanesc la startul uneia din cursele programate in perioada 18 - 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, este foarte importanta si tocmai de aceea am hotarat sa-i sustinem pe cei doi piloti. Sunt sigur ca interesul pentru primul eveniment de acest gen din Romania va fi astfel mult mai mare”, a declarat Hartmut Beyer, promotorul Vodafone Bucharest Challenge 2007. Mihai Marinescu concureaza anul acesta in Campionatul Italian si in Campionatul European de Formula Renault 2.0 si a inceput sezonul in forta terminand pe locul secund ambele curse de la Vallelunga, in prima etapa din Campionatul Italian. Imediat dupa testul de la Dijon, Mihai Marinescu va pleca spre Zolder unde este programata prima etapa din Campionatul European Formula Renault 2.0. „Sunt mai mult decat fericit ca am ocazia sa particip la acest test si ca voi putea reprezenta Romania in cursa de la Bucuresti. Ma astept sa fie unele diferente intre masina pe care o pilotez acum, un monopost Formula Renault 2.0 si Dodge-ul Viper, dar sunt sigur ca ma voi acomoda foarte repede cu aceasta masina”, a spus Mihai Marinescu. Claudiu David, vicecampion anul trecut in Campionatul de Raliuri al Romaniei, se pregateste intens pentru participarea in Campionatul Mondial, prima cursa fiind cea din Argentina in perioada 4 – 6 mai 2007. „Programul meu pentru 2007 include participarea la trei etape din Campionatul Mondial de Raliuri si nu am visat niciodata ca voi ajunge sa concurez intr-o astfel de cursa. Testul de la Dijon este extrem de important pentru mine deoarece nu am mai mers niciodata pe o astfel de masina. Voi incerca sa adun cat mai multe informatii in cele doua zile de teste programate in Franta si apoi vom vedea ce se va intampla in cursa de la Bucuresti”, a spus Claudiu David. Cei doi piloti romani, licentiati ACR-CNAK, vor testa in premiera, la Dijon. un Dodge Viper Coupe, masina folosita, in 2006, de trei echipe din Campionatul European FIA GT3. Anul trecut modelul Dodge Viper Coupe s-a impus pe circuitele de la Oschersleben, Spa Francorchamps si Dijon. |
3 Attachment(s)
Doua zile de teste la Dijon
- Mihai Marinescu si Claudiu David vor lua startul la Vodafone Bucharest Challenge 2007 - Rezultate bune pe circuitul de la Dijon cu Oreca Ruffier Racing - Pilotii romani vor concura pe un Dodge Viper Coupe Mihai Marinescu si Claudiu David au testat, timp de doua zile pe circuitul de la Dijon-Prenois, un Dodge Viper Coupe, masina cu care vor concura si la „Vodafone Bucharest Challenge 2007” in cadrul Campionatului European FIA GT3. Pilotii romani au incercat, in prima zi de teste de pe circuitul francez, sa se acomodeze cu Dodge-ul Viper GT3, acesta fiind complet diferit fata de masinile cu care concureaza in mod obisnuit. Dodge Viper Coupe are un motor V10 care dezvolta 520 CP si este dotat cu o cutie manuala in 6 trepte. Dupa o prima zi de acomodare, in ziua a doua Mihai Marinescu si Claudiu David au incercat sa se apropie de timpii obtinuti de ceilalti piloti prezenti pe circuitul de la Dijon-Prenois in cadrul testelor oficiale de dinainte de startul sezonului in Campionatul European FIA GT3. Cei doi romani au parcurs in total 550 kilometri reusind sa-si imbunatateasca timpii in fiecare tur. Mihai Marinescu a parcurs 91 de tururi si a terminat ziua cu timpul de 1:22:470, mai slab cu doar noua zecimi decat cel stabilit de Christophe Buchout, pilotul oficial de teste al Campionatului European FIA GT3. „Am reusit sa ma acomodez imediat cu noua masina. Imi place mult cum reactioneaza pe circuit Dodge-ul Viper GT3, chiar daca este o masina complet diferita de monopostul cu care concurez in Formula Renault”, a declarat Mihai Marinescu, dupa cele doua zile de teste cu echipa Ruffier Racing. Claudiu David, aflat la prima evolutie pe un circuit, a parcurs in total 53 de tururi, cel bun timp fiind de 1:25,969. „Principalele probleme au fost legate de traficul de pe circuit, pentru ca in raliuri nu ma intalnesc cu asa ceva, si cu punctele de franare. Viper-ul franeaza mult mai bine decat Mitsubishi-ul Lancer Evo si am avut nevoie de mai multe tururi pentru a gasi punctele optime de franare. Sunt sigur ca as fi putut obtine un timp mai bun, daca ultima parte a testului nu ar fi fost intrerupta din cauza unui incident pe pista”, a spus Claudiu David. „Am fost impresionat de evolutia celor doi piloti romani. Au abordat testul intr-un mod foarte profesionist si si-au imbunatatit constant timpii. Sunt sigur ca vor face o figura frumoasa in cursa de la Bucuresti”, a spus Jean-Claude Ruffier, proprietarul echipei pentru care vor concura Mihai Marinescu si Claudiu David la Vodafone Bucharest Challenge 2007. |
Superr....se anuntza ceva foarte interesant....sper sa fiu prezent :)
|
si biletele asa scumpe???
|
aaa la ce ieftine sunt biletele iau si eu vreo 100 pt tot neamu... :D ...
|
20e consider ca nu este o suma ASA DE MARE ... 680.000 ... yo zic ca e rezonabil ... asa ca incercatzi sa nu mai fitzi carcotashi ... daca nu va convine nu venitzi ...
P.S. NU TE OBLIGA NIMENI SA IEI BILET DE 70e + INCA 20e ACCES PADOCURI |
nu stiu dak am sa fiu prezent, biletele nu sunt foarte scumpe , dar nici ieftine, oricum... este un eveniment important pentru Romania si romani in primul rand!
Bafta ! |
biletu este valabil pt toate cele 3 zile? sau in fiecare zi un bilet?
|
saluatere. care e faza cu padokurile??? ce este de vazut acolo?? si cu un singur bilet intru vineri,sambata si duminica? Si zilele sunt cam pline si cam lungi si daca e sa stau la tot te cam apuca foamea si setea poti sa vii cu mancarea de-acas??? ca sigur pt 3 zile de curse mai platesti un bilet pe mancare si suc DE-acolo.
|
Weekend tickets (Friday, Saturday and Sunday) :
Bronze tribune : 20 € Silver tribune : 30 € Gold tribune : 50 € Platinum tribune : 70 € Paddock access ticket : 20 € VALABILE TOATE CELE 3 ZILE ... PENTRU CEI INTERESATI EXISTA SI BILETE VIP - 800e |
o sa vin, ca sigur se merita! :D
|
Quote:
|
Daca trmit bucatica aia din pliantul pe care l-am luat de la showul demonstrativ...imi vin biletele acas?
|
stie careva cum pot sa-mi comand bilete?Nu cred ca o sa am timp sa merg in bucuresti.:?:
|
se poate online! uitate pe primul post!
|
no comment pana nu vad circuitu si ce curse se vor organiza nu spun nimik
|
Quote:
|
[offtopic]@edi2peu: Mai vorbim dupa cursa poate...cred ca o sa vezi o mica vacanta de la "paralitic" pana atunci, care spre deosebire de tine nu e un papa-lapte, ci a demonstrat pe acest forum ca are ceva sub mansarda si cunostinte pe care tu ai cam dovedit ca nu le ai. :) [/offtopic]
De banii acestia, chiar daca voi ziceti ca sunt destul de multi pentru un bilet, o sa aveti destule de vazut...si de auzit mai ales. Chiar daca masinile le vedeti la TV dupa aia, sunetul si senzatia nu poate fi recreata in nici un alt mod. Punct. Oricum, pentru 3 zile de curse, 20 de euro ca pret de inceput, eu zic ca este un pret mai mult decat rezonabil, pentru niste conditii oferite care se vor a fi la nivel european. Si daca acest pret este mare, apai sa vedeti in afara, unde un bilet pentru o cursa de o zi, costa ceva mai mult decat acesta. Unde sunt practic mai multe zile, mai multe campionate diferite de masini, cu masini diferite, senzatii diferite. |
-Sincer.....pt cei care vin de afara cu "kascaval" in buzunare autortatile se pot misca......interesele financiare....(s au scos copaci , se reasfalteaza , s au modificat refugii intre sensurile de mers)
-Pentru noi astia romani "mai saraci" nu se poate face NIMIC , pe aceiasi locatie ni se cere 20 E/mp pt un eveniment......asa ca sa plateasca cine vrea ...eu nu dau un ban !!!!!!!! |
Bilete pentru Vodafone Bucharest Challenge 2007!
-Biletele pentru Vodafone Bucharest Challenge sunt valabile 3 zile -Cel mai ieftin bilet costa 70 RON -Un bilet in sectorul VIP costa 800 euro Biletele pentru Vodafone Bucharest Challenge 2007 sunt disponibile acum la toti partenerii oficiali: sediile filialelor ACR din toata tara, benzinariile OMV, magazinele Diverta, F1 Shop din mall-ul Plaza Romania Bucuresti si online pe site-urile www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro. Evenimentul, programat in perioada 18 - 20 mai pe circuitul stradal din jurul Palatului Parlamentului, pe traseul Bd. Natiunile Unite - Bd. Libertatii - Calea 13 Septembrie - Str. Izvor, aduna la un loc competitii de top din lumea sporturilor cu motor: Campionatul FIA GT, Campionatul European FIA GT3, Formula 3 Internationala Marea Britanie si Cupa Dacia Logan. Costul unui bilet in tribuna BRONZ este de 70 RON. Pretul unui bilet in tribunele din zona ARGINT, amplasate pe Bulevardul Natiunilor Unite, este de 100 RON. Pentru tribunele din zona GOLD, amplasate pe Str. Izvor, Bulevardul Libertatii si Bulevardul Natiunilor Unite, pretul unui bilet este de 180 RON, iar un bilet in tribuna PLATINA, amplasata pe Calea 13 Septembrie, costa 250 RON. Toate aceste bilete sunt valabile pentru intreg weekend-ul si sunt cu toate taxele incluse. Biletul pentru accesul in paddock, pe parcursul celor trei zile de cursa, costa 70 RON. Biletele se pot procura de la sediile filialelor ACR din toata tara, benzinariile OMV, magazinele Diverta, F1 Shop din mall-ul Plaza Romania Bucuresti si online pe site-urile www.bilete.ro, www.bilet.ro si www.blt.ro. Biletele pentru sectorul VIP costa 800 EURO (fara TVA) si pot fi comandate la numarul de telefon 021/2019697. |
2 Attachment(s)
Bucuresti – 18 – 20 mai, 2007
Program provizoriu– versiunea 10 |
sa nu fie ca la caritas... nu vad nimic facut in jurul casei poporului... nu cred ca poti sa faci o pista peste noapte:x
|
Eu am fost sambata la Diverta Unirii sa cumpar 2 biletelde 70RON si nu am putut deoarece cica "ne-au zis sa nu dam doar de 70RON...pentru alea trebuie sa luati si bilete mai scumpe". Adik daca vreu bilet de 70RON trebuie sa mai cumpar si unul mai scump. Cum vine treaba aceasta? Se pot cumpara DOAR de 70RON sau e pacaleala? Nu de alta dar este 1mai nu 1 aprilie...
|
-La 70 Ron biletele sunt IN PICIOARE !!!! hai ca pe asta nu o stiati.......
|
vai ce preturi piperate...decat sa dau 70ron sa stau in picioare mai bine imi gasesc alta preocupare! :(
|
Eu vreau la ARGINT..., stie cineva, acolo sunt tot locuri in picioare?
|
Quote:
|
daca vin cu carnetul de student am reducere?GLIMESC desigur!
avand in vedere ca are loc o data pe an, ce masini vin...nu trebuie sa ne miram de preturile asta!sunt acceptabile. trebuie sa scoata si ei ceva ca doar nu fac "munca patriotica"! |
2 Attachment(s)
Cassa Loco la Vodafone Bucharest Challenge 2007
-Bogdan Muresan si Cosmin Tudoran vor concura in Cupa Dacia Logan -In total vor fi 6 piloti romani in Cupa Dacia Logan -Toti au absolvit un curs special de doua zile pe circuitul de la Oschersleben Bogdan Muresan si Cosmin Tudoran, doi dintre cei trei membrii ai trupei Cassa Loco, vor concura in Cupa Dacia Logan, competitie inclusa in programul Vodafone Bucharest Challenge 2007. Alaturi de ei, in cadrul aceleiasi competitii, vor concura si Constantin Raileanu, Costel Casuneanu, Gabriel Tiura si Dan Alexandrescu. Pentru a putea participa in Cupa Dacia Logan toti au absolvit un curs special pe circuitul de la Oschersleben in Germania. Chiar daca membrii formatiei Cassa Loco sunt prinsi cu munca la un nou single care va aparea in curand pe piata, intitulat „Nu esti tu un pic cam prost”, au acceptat imediat invitatia de a concura in aceasta competitie. „Testul de la Oschersleben a fost foarte util pentru mine si am fost surprins cat de bine se tine Logan-ul nostru pe pista”, a spus Bogdan Muresan, dupa cele doua zile de teste. Si pentru Cosmin Tudoran experienta de la Oschersleben a fost una incredibila: „Am invatat foarte multe in cele doua zile si cred ca acest lucru imi va prinde foarte bine si in traficul de zi cu zi. Deabia astept cursa de la Bucuresti. Nu ne-am propus sa castigam, dar sunt sigur ca vom avea o evolutie buna.” La startul celor doua curse din cadrul Cupei Dacia Logan, programate pe 19 si 20 mai, se va afla si Constantin Raileanu. Fostul pilot din Formula Ford a fost cel mai rapid dintre romanii prezenti la Oschersleben. „M-am acomodat repede cu masina si chiar mi-a placut cum sta pe pista. La Bucuresti o sa fie putin altfel, pentru ca este un circuit stradal, dar nu cred ca vor fi probleme. A fost o experienta interesanta”, a spus si Constantin Raileanu, dupa testul din Germania. |
am fost acum 15 min cu masina pe acolo pe traseu
cand cobori de la marriot pe langa parcul izvor aceea portiune aduce putin cu monaco ...serios treceti pe acolo daca aveti timp si drum prin zona ce mi se o treaba nesimtita este faptul ca in zona asfaltul era bun si se asfalteaza din nou si locuri unde ar trebui .....nu se face nimic ....pacat |
Asfaltul pe care il toarna acolo e special ca si cel de pe circuitele de Formula 1.
Bine ar fi de ar asfalta tot Bucurestiul cu asa ceva 8)... dar continuam sa visam... |
Quote:
Sau chiar sunt bulangii si nu dau numai bilete de 70RON. |
Lucrari efectuate pentru amenajarea circuitului stradal din Bucuresti
Luni 7 mai 2007 si marti 8 mai 2007 se vor desfasura urmatoarele lucrari de amenajare ale circuitului stradal din jurul Palatului Parlamentului: in timpul zilei, in Piata Constitutiei, se va amenaja zona boxelor. Pe Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie (inclusiv in zona Marriot), Strada Izvor si Bulevardul Natiunilor Unite se desfasoara lucrari de asfaltare ale carosabilului. Tot pe aceste strazi se lucreaza si la amplasarea zidurilor de protectie. In zona Parcului Izvor si in fata sediului SRI se lucreaza la amenajarea tribunelor pentru Bucharest Challenge 2007. In zona Parlamentului sunt lucrari de amenajare a zidului de protectie pentru spectatori. Pe timp de noapte sunt afectate de lucrari de asfaltare strazile: Bulevardul Libertatii, Calea 13 Septembrie (inclusiv in zona Marriot), Strada Izvor si Bulevardul Natiunilor Unite. Tot pe aceste strazi se lucreaza si la amplasarea zidurilor de protectie. Tot pe perioada de noapte se lucreaza, in aceasta zona, la descarcarea si amplasarea zidurilor de protectie de pe marginea traseului. |
Quote:
|
In scopul realizarii lucrarilor pentru desfasurarea evenimentului “Vodafone Bucharest Challenge 2007”, se instituie, pe perioada 10 – 23 mai 2007, urmatoarele reglementari de circulatie pe arterele din zona Palatului Parlamentului.
1.Redeschiderea circulatiei pe Bulevardul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bulevardul Unirii si perimetrul parcarii semicirculare din Piata Constitutiei, in perioada 10 mai 2007 (ora 00:00) – 15 mai 2007 (ora 00:00). 2.Repunerea in functiune a instalatiilor de semaforizare din intersectiile Bulevardul Unirii cu Bulevardul Libertatii si Calea 13 Septembrie cu Bulevardul Libertatii, in perioada 10 mai 2007 (ora 00:00) – 15 mai 2007 (ora 00:00). 3.Montarea unei pasarale pietonale pe Calea 13 Septembrie, in data de 12 mai 2007, intre orele 01:00 – 04:00. 4.Organizarea circulatiei in sens unic pe strada Izvor si Bulevardul Natiunilor Unite, de la Str. B.P. Hasdeu pana la Bulevardul Libertatii, dinspre Piata Arsenalului catre Bulevardul Libertatii, si inchiderea completa a circulatiei pe Calea 13 Septembrie, intre Piata Arsenalului si Str. Uranus (devierea se va asigura prin Str. Sabinelor si Str. Uranus – in ambele sensuri) in perioada 14 mai 2007 (ora 00:00) – 15 mai 2007 (ora 24:00) 5.Inchiderea totala a circulatiei pe Str. Izvor si Bulevardul Natiunilor Unite, de la Str. B.P. Hasdeu pana la Bulevardul Libertatii, sambata 12 mai 2007, intre orele 05:30 – 24:00, pentru executarea unor lucrari de asfaltare. 6.Inchiderea totala a circulatiei pe urmatoarele artere, in perioada 16 mai 2007 (ora 00:00) – 23 mai 2007 (ora 24:00): Calea 13 Septembrie, intre Soseaua Pandurilor si Bulevardul Libertatii; Str. Izvor; Str. Dr. Staicovici (intre Izvor si Str. L. Pasteur); Bulevardul Natiunilor Unite (intre Splaiul Independentei si Str. B.P. Hasdeu); Str. B.P. Hasdeu (intre Splaiul Independentei si Bulevardul Natiunilor Unite); Bulevardul Libertatii (intre Splaiul Independentei si Bulevardul Regina Maria); Bulevardul Unirii (intre Piata Constitutiei si Bulevardul I.C. Bratianu; Str. Uranus (intre Calea 13 Septembrie si Str. Sabinelor) |
Edilii sectorului 5 ameninţă că vor demola, mâine, tribunele şi parapeţii montaţi în jurul Palatului Parlamentului.
Primarul Vanghelie spune că are o armată de angajaţi din primărie, gata să dea construcţiile jos, pe motiv că organizatorii circuitului nu au nicio autorizaţie pentru amenajările de lângă Casa Poporului. Tribunele din Parcul Izvor, dar şi cele din Piaţa Constituţiei şi de pe Calea 13 septembrie ar putea fi demontate. De asemenea, parapeţii puşi pe carosabil ar putea fi mutaţi. Este vorba de aproape 4 kilometri de ziduri şi de 70.000 de locuri în tribune. Primarul Marian Vanghelie spune că toate au fost montate fără vreo autorizaţie de la primărie, doar cu acceptul primarului general în baza unei convenţii. Edilul sectorului 5 spune însă că acea convenţie între organizator şi Primăria generală nu poate fi luată în considerare în locul autorizaţiilor de construcţie a tribunelor, de demolare a trotuarelor şi de tăiere a copacilor din zonă. Organizatorii mai pot obţine autorizaţii doar până mâine la ora 12. Sursa:PROTV |
am auzit si eu asta ...
mult mai multa muie lu vanghelie ... e singuru mesaj pertinent pe care i-l pot adresa .. parerea mea ... care este ... este ca si-o va lua in bot ca pt ca daca exista aprobare de la primaria capitalei nush daca are el vreun cuvant de spus... |
-Mai bine lasau asfaltul vechi...asta pus acum este mai stramb decat cel vechi.....si gurile de canal facute in graba.....ce katerinca.....inca consider un loc de luat banii la fraeri...aceasta este parerea mea!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:29. |
- Copyright 2026 4Tuning