Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Beginner (https://forum.4tuning.ro/698-beginner.html)
-   -   Cubteen (https://forum.4tuning.ro/698-beginner/381227-cubteen.html)

cubteen 08-07-13 22:10

Cubteen

12 Attachment(s)
Buna ziua!Ma numesc Negru Marius,si vreau sa va prezint lucrarile mele!
La multe le-am pierdut stockurile!Dar de acum am sa va arat otiginalele si cele modificate!Va multumesc ca ati urmarit topicul!

Reme 08-07-13 22:59

Re: Cubteen

salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!

cubteen 09-07-13 21:27

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5522106)
salutare si bine ai venit Marius! Ai lucrari frumusele. Cel mai frumos zic eu ca este BMW-ul. E un rebrush, insa culoarea parca e un pic ireala. Trabantul e tare fain in stilu german cu jante modeulare si plafon coborat. Cat despre golf si Logan cred ca se putea mai bine. Oricum multa bafta in continuare!

Salut REME si iti multumesc ca m-ai primit cu respect in grupul vostru,va urez si voua mult succes!! Si la cat mai frumoase idei!Si cu tuningul iti multumesc zicandumi greselile!Sa ai o seara minunata!

cubteen 12-07-13 21:21

2 Attachment(s)
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">

s0r1n 12-07-13 21:39

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5525245)
Si un vw lupo de la concurs!!:"> Sper sa va placa..Background-ul asa l-am vrut eu,nu ca este neterminat:">

:)))))

cubteen 12-07-13 21:56

Quote:

Originally Posted by s0r1n (Post 5525265)
:)))))

Mmm nu prea inteleg de ce razi?:-?

Mehe 13-07-13 04:02

masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului :)) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade.

Succes !

cubteen 13-07-13 14:34

Quote:

Originally Posted by Mehe (Post 5525420)
masina arata dragut :> , umpic cam colturoasa dar parca i-ai mai dat umpic de agresivitate ; mana aia , e cam ciudata ma refer la reperele anatomice, si rotile le-ai facut sa se asorteze cu tricoul tipului :)) ?
roata de spate mai merea lucrata , parca ar fi lipita , da-i niste adancime cu ceva negru si alb, mai multe umbre si reflexii , precum cea de fata sa o faci adica cu aceleasi caracteristici. iar reflexiile de pe buzele de carbon fa-le mai rotunjite si mai "pierdute" adica mai putin contrastante fata de restul . observa de unde vina lumina si evidentiaz-o pe reflexii . geamurile cam mate , fale mai "glossy" cu alb in degradé , linia alba care artata marginea geamului fa-o la opacitate de aproximativ 30% . la evacuarea de abur sub presiune , fa aburul cu ceva noise , dai volum , acum pqrca ar fi fum de tigara , mai multa umbra sub masina si mai intinsa , cum arata acum parca e lipita cu poxipol de bacground . reflexia tevilor fa-o mai curbata , geamul nu e plat , joaca-te cu "warp" , fa ceva gen un U intors de la jumatea parbrizului sus pana in coltul din dreapta jos oblic cam la 10-15de gradepana la jumatea parbrizului apoi ii deschizi umghiul pana la 35-45 de grade.

Succes !

Am inteles,ma apuc acum de ea!!Multumesc tare mult de ajutor.Raman dator cu o bere:oops:

cubteen 23-11-13 22:21

3 Attachment(s)
Mama de cand nu am mai postat ceva pe aici! La prima dacie... mi se pare ca arata ok, Nissan-ul albastru este inca wip acum nah nu stiu ce va iesi... Si acel blue print cu dacia il voi termina dupa ce termin nissan-ul

cubteen 02-12-13 19:33

1 Attachment(s)
Si inca merge treaba... inca este wip. :D

Reme 02-12-13 22:58

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5623994)
Si inca merge treaba... inca este wip. :D

complicat,dar bag de seama ca intr-un final iese la suprafata :D

cubteen 08-12-13 11:54

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5624164)
complicat,dar bag de seama ca intr-un final iese la suprafata :D

Stiu, adica este foarte complicat, lasi fi terminat mai rapid, dar vreau sa o fac pentru o echipa de drift,si nu am de gand sa ma grabesc... daca voi gresi o voi lua de la incput pana cand voi reusi ceva. :D

cubteen 08-12-13 11:57

2 Attachment(s)
Si Printre timp am mai lucrat la un cc. sper sa va placa. :D

cubteen 06-01-14 20:31

2 Attachment(s)
Si Ford Transit-ul de la Battle.

cubteen 06-01-14 21:26

1 Attachment(s)
Si un concept facut la viteza! jantele nu imi apartin.

lovenady 06-01-14 23:01

cm se intra in masina?:rolleyes2:?:

cubteen 07-01-14 15:50

Quote:

Originally Posted by lovenady (Post 5643234)
cm se intra in masina?:rolleyes2:?:

Asta am vazut si eu astazi! Imi cer scuze! Dar nu eram atent! Eram prea obosit aseara:)) Sorry!

cubteen 09-01-14 22:38

1 Attachment(s)
Finish! Sper sa va placa!

cubteen 10-01-14 22:56

1 Attachment(s)
Work in progress Mercedes Benz Gazelle Concept...

Reme 11-01-14 10:46

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5645145)
Finish! Sper sa va placa!

arata bine per ansamblu, insa are ceva ce mie unu imi place, plus mici defecte constructive, cum ar fi stopul dr. spate care pare colturos, per ansamblu e o lucrarea buna ca e full brush si apreciez ca stiu a ai muncit la ea :D

cubteen 11-01-14 11:03

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5645915)
arata bine per ansamblu, insa are ceva ce mie unu imi place, plus mici defecte constructive, cum ar fi stopul dr. spate care pare colturos, per ansamblu e o lucrarea buna ca e full brush si apreciez ca stiu a ai muncit la ea :D

Multumesc reme. Voi lua in vizor la urmatoarea lugrare,sa fie cu cat mai putine greseli! Si inca o data multumesc pentru apreciere!:D

cubteen 12-01-14 14:15

1 Attachment(s)
Am cazut cu un picior in groapa! Am incercat fel si fel de wallpapere si nici unul nu se potriveste1 habar nu am cum sa o mai duc la capat cu Laguna aceasta. A si masina este un "Renault Laguna 1" Masina inca este in lucru! are muuuulte greseli care trebuie remediate! dar ptoblema principala ma gandeam sa o pun in wallpaper si sa lucrez dupa el.

Ps.
Imd voi termina si conceptul dar masina aceasta e facuta pentru o prietena.

cubteen 12-01-14 23:03

2 Attachment(s)
Am incercat si cu un background dar e prea mic! asa ca am last-o asa simpla pana cand voi termina si spatele masini! ce parere aveti pana aici?Am mai evoluat?

cubteen 14-01-14 21:32

2 Attachment(s)
Un audi rs4 avant facut din multa plictiseala! Poate am si greseli! Background creatie proprie din doua poze! :D

Skelter 14-01-14 21:51

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5648270)
Un audi rs4 avant facut din multa plictiseala! Poate am si greseli! Background creatie proprie din doua poze! :D

Jantele nu sunt puse bine.
Umbra la fel.
Chestia aia de sus la fel, nu e pusa bine.

cubteen 14-01-14 21:58

Quote:

Originally Posted by Skelter (Post 5648287)
Jantele nu sunt puse bine.
Umbra la fel.
Chestia aia de sus la fel, nu e pusa bine.

Ups!:)) Le voi reface, nu am de ales!:d
Pss: Inseamna ca culoare am accentuato destul de bine!

Reme 14-01-14 22:10

si la final pune poza in unghiul corect ca sa iasa inscriptiile de pe masina citibile :D

cubteen 15-01-14 18:05

1 Attachment(s)
Sper ca am retusat bine greselile! Va multumesc pentru ajutor! De acum incep si spatele acest-ui rs4! :-P

Skelter 15-01-14 18:07

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5648687)
Sper ca am retusat bine greselile! Va multumesc pentru ajutor! De acum incep si spatele acest-ui rs4! :-P

Umbra tot nu e buna.
Trebuie sa fie solida.
Fa-o cu pen tool si feather sa nu fie mai mare de 1.
Apoi scazi putin din opacitate.

cubteen 15-01-14 18:25

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Skelter (Post 5648691)
Umbra tot nu e buna.
Trebuie sa fie solida.
Fa-o cu pen tool si feather sa nu fie mai mare de 1.
Apoi scazi putin din opacitate.

Este mai ok asa frate? :-D Si app THX! :D

Skelter 15-01-14 20:03

Quote:

Originally Posted by cubteen (Post 5648715)
Este mai ok asa frate? :-D Si app THX! :D

Da. Acum scade-i din opacitate pana incepe sa se vada usor ce e pe jos.

cubteen 19-01-14 20:11

1 Attachment(s)
Work in progres! Nissan s13 pentru competitie!

Lycan. 19-01-14 21:58

Arata interesant pana acum, baga mare :D

cubteen 22-01-14 19:24

1 Attachment(s)
Finished..Adica nu stiu sigur, daca voi gasi timp pentru remediera sutelor de greseli o voi face.

Maris 22-01-14 21:21

Frumos, mai ales ca e full brush, apreciez munca. O chestie care poate da mai multa frumusete e sa faci rebrush pe jante si evacuari, sa fie din acelasi film.

cubteen 22-01-14 22:00

Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5652901)
Frumos, mai ales ca e full brush, apreciez munca. O chestie care poate da mai multa frumusete e sa faci rebrush pe jante si evacuari, sa fie din acelasi film.

Multumesc tare mult pentru aprecierea ta.am sa incerc sa fac un rebrush doar ca am un proiect mai vechi promis celor de la audioclassdrift! si nu prea mam tinut de promisiune si trebuie sa il termin.Dupa am sa termin si s14-le. Respecte din partea mea.

Maris 22-01-14 22:18

Merci, spor la treaba!

cubteen 23-01-14 20:56

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maris (Post 5652948)
Merci, spor la treaba!

Thx! uite si sketch-ul de la Nissan-ul Silvia S13 180sx

Maris 23-01-14 21:48

Arata bine, gen NFS, care nu prea e stilul meu. Sunt curios sa vad finalul.

cubteen 24-01-14 21:14

1 Attachment(s)
Si spatele este aproape gata! am sa caut un background ceva finut.

All times are GMT +2. The time now is 15:32.

- Copyright 2026 4Tuning