Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   sa imi iau logan sau sa nu?????????? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/38006-iau-logan.html)

ct-13-SHP 10-04-07 00:57

sa imi iau logan sau sa nu??????????

fratilor nu stiu ce sa fac....vreau sa imi iau o masina noua...si ma batea gandu sa iau un logan...rog pe cei care au sa imi zica si mie daca este adevarat ce zice lumea ca dupa 2,3 ani incep sa cada....este adevarat ca eu nu stiu ce sa mai cred...daca aveam toti banii ma orientam spre altceva dar din pacate....:((....va rog eu sa imi spuneti si mie ce sa fac...toate com. sunt binevenite....:cry:

florentin84 10-04-07 13:56

Re: sa imi iau logan sau sa nu??????????

Quote:

Originally Posted by ct-50-SHP (Post 843342)
fratilor nu stiu ce sa fac....vreau sa imi iau o masina noua...si ma batea gandu sa iau un logan...rog pe cei care au sa imi zica si mie daca este adevarat ce zice lumea ca dupa 2,3 ani incep sa cada....este adevarat ca eu nu stiu ce sa mai cred...daca aveam toti banii ma orientam spre altceva dar din pacate....:((....va rog eu sa imi spuneti si mie ce sa fac...toate com. sunt binevenite....:cry:

Eu nu sunt posesor de logan. Dar parerea mea e: ce e nou e nou si avand in vedere ca faci un credit nu ai ce sa iei altceva.

sebaaa 10-04-07 14:02

mai mult de 2 ani nu are nimeni ce sa iti spuna ce se intampla cu masina..
poti sa cumperi una acuma , in leasing/credit, dar sa inchei creditul dupa 2 ani..poate reusesti..depinde cati bani ai.. sa nu iti iei 1.4 k o sa fii dezamagit ..ia 1.5 dci;) .. alege-ti o culoare draguta , fara ornamente din vitan , fara forja si o sa fie ok
depinde cati bani ai.. la credit e cea mai buna optiune, si are si cel mai mare spatiu interior..

dogy_10 10-04-07 14:04

mah eu am un logan din 2004....primul logan livrat in timisoara, are 41000km....si pana acum nu am avut nici o problema cu el...a mers foarte bine pana acum.....inaite de logan a mai avut tatamiu o nova 1.6 pe carburator...d-aia facuta de romani de care toti ziceau ca e varza.....a vandut-o la 99 000 fara nici o problema.....motorul nu a fost desfacut niciodata....asa ca dacanu ai bani de una straina ia-ti logan

shadow 10-04-07 18:00

Mai bine i-ati Fabia!!!

BULLETTT 10-04-07 19:42

Decat fabia de 1.2 in 3 cil si ceva mai scump....mai bine isi i-a golan.

RA_2fast4u 10-04-07 23:17

Quote:

stai linistit ;) oamenii sunt rai :) daca era vorba ca pica de pe ele dupa atata timp stai linistit ca nu vedeai juma din taxiurile din orash logan ;) ma indoiesc sa aiba probleme si daca nu ai sa dai toti banii jos cam asta ar fi posibilitatea.. sau daca nu ma insel sunt firme care fac leasing pe masini sh daca te interesezi poate aflii ceva.. treaba asta e valabila daca se scot taxele ca dc nu nu stiu daca se merita sa dai atatia bani la stat.. poate in speranta ca o sa ii recuperezi candva... bafta ;)

bezz 11-04-07 00:49

logan, 60 k km, 1,4 mpi fara probleme, trafic de bucuresti zilnic, repet fara sa cada ceva la ea; daca banii iti ajung de logan ia-l, e usor exacerbata fobia asta anti-logan datorita politicii guvernului/reno in domeniul auto, datorita sistemului de service dacia si de ce nu datorita anumitor soferi de logan;
poti avea si ghinion si sa nimeresti o masina cu probleme...asta e viata.

alternative la logan? nici una mai ieftina cred, ar fi aveo, albea, astra classic 2 si fabia...sau daca esti chiar aventurier vezi geely sau tata motors, parca au aparut pe piata :twisted: .

Marius 11-04-07 17:11

Nu e asa rea.... mie nu-mi place sub nicio forma, dar e practica si atractiva ca pret.

Lucian_benz 12-04-07 09:53

Quote:

Decat un Golan mai bine un Cielo,sau ia-ti ceva la sh de banii astia,cu mai multe optiuni,mai stabil,mai sigure...

fuzzy 12-04-07 10:24

ia-ti logan... 1,4 sau 1,5 ce vrei u... calitativ sunt destul de bune masinutele astea... pentru banii lor se cam merita... chiar daca piesele de schimb sunt supraevaluate sunt totusi mai ieftine decat la majoritatea producatorilor... io il am de un an aproape si nu are nici o problema majora...

Adytzu_JerrY 12-04-07 12:40

am un prieten de fam. un logan de 2 ani ...
are cam 75.000 km ...si e pus pe Scoala de soferi ...si a zis ca nu a schimbat cine stie ce la el....mai mult consumabilele...:rolleyes2
la banii lui merita8)

Cosmin255 12-04-07 13:09

Quote:

Originally Posted by Lucian_benz (Post 847397)
Decat un Golan mai bine un Cielo,sau ia-ti ceva la sh de banii astia,cu mai multe optiuni,mai stabil,mai sigure...

Tu chiar peste tot postezi de dragul de a posta ?

bezz 12-04-07 20:34

din pacate intre cielo de romania si logan de romania mergi pe ultima (masina), e mai noua, mai desteapta si nu neaparat mai putin stabila...
cielo a imbatranit si facut in romania scartzaie rau...
@adytzu e foarte greu de crezut ceea ce spui, poate chiar o minune, masinile de scoala nu au o viata prea usoara...baremi un ambreiaj si un COM acolo...de schimb :)

peter 12-04-07 21:15

ia-ti Logan ca sa stai fara griji la piese..

adiv 13-04-07 01:42

Quote:

este adevarat ce zice lumea ca dupa 2,3 ani incep sa cada....este adevarat ca eu nu stiu ce sa mai cred...daca aveam toti banii ma orientam spre altceva dar din pacate....:((....va rog eu sa imi spuneti si mie ce sa fac...toate com. sunt binevenite....:cry:

Nu au cum sa cada dupa 2,3 ani la un condus normal, adica daca nu o rupi tu nu cred ca o sa ai vreo problema in 2,3 ani si chiar mai mult. Tu intrebi daca iei Logan dar nu zici de ce suma dispui si nici ce vrei sa faci cu masina. Logan poate sa coste 7000 euro sau chiar 9500. Daca te bagi la un 1.5 dci de exemplu trebuie sa dai 9200 euro. In banii astia zic sa te orientezi catre un VW Polo care costa 10.000 euro cu toate taxele. Nu o sa ai atatea optiuni si n-o sa poti sa mai cari atata cu el dar e altceva...

Bicuss 13-04-07 02:12

daca nu ma insel poate sa ajunga si pe la 11 mii un 1.6 16v full,am mers azi cu unu si am fost multumit...

Quote:

Originally Posted by adiv (Post 848979)
Nu au cum sa cada dupa 2,3 ani la un condus normal, adica daca nu o rupi tu nu cred ca o sa ai vreo problema in 2,3 ani si chiar mai mult. Tu intrebi daca iei Logan dar nu zici de ce suma dispui si nici ce vrei sa faci cu masina. Logan poate sa coste 7000 euro sau chiar 9500. Daca te bagi la un 1.5 dci de exemplu trebuie sa dai 9200 euro. In banii astia zic sa te orientezi catre un VW Polo care costa 10.000 euro cu toate taxele. Nu o sa ai atatea optiuni si n-o sa poti sa mai cari atata cu el dar e altceva...

Lucian_benz 13-04-07 14:50

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 847760)
Tu chiar peste tot postezi de dragul de a posta ?

Te inteleg ca esti fan Golan,dar eu unul nu le suport.
Care-i problema?Pentru mine Dacia nu e masina,si din ce vad in parcul tau auto,chiar nu inteleg cum poti lua apararea unui Logan.

mihai2303 14-04-07 00:40

Am la firma vreo 6 Logan-uri. Cateva sunt aproape bine de 100.000 de km si se conduc ca noi, mi se pare sincer incredibil (comparand cu vechea Super nova). Am vazut taxi cu 130.000 ca noi. Deci taxi. ia gropile beton si e un jeep autohton pe bune. intra tu cu opel pe camp d.ex.

Pret bun, ia-ti Laureat, sau oricum cu AC ca vara mori altfel.

Pe de alta parte insa dupa mine orice masina trebuie s-o iei cu ABS. Chiar daca eu ma descurc si fara (abs manual, ridicat picior de pe frana :D), cu e mult mai bine, si ce sa zic, uneori 400 EUR pot valora si viata.

Depinde insa pt. ce o sa folosesti masina. Pt. drum inafara in Ro cu depasiri, hm. clar Loganul nu e foarte sportiv to say the least. Eu aleg Opel Astra Classic II cu portbagaj mare - 1.4 e absolut super, sportiv, pret f. bun, as zice comparabil cu Logan cu dotari si putere similare, dar cu totul altceva. Se chinuie un pic cu 4 oameni si bagaje (si sportiv - pentru buget vorbesc), dar e super ok 1.4. Chiar nu se compara. Sau Astra new mai confortabil si fin, +1500 EUR, parca un pic mai putin sportiv. Sau Skoda octavia 1/2 e mai inalta si mai putin sportiva, dar super ok, stiti portbagajul :D.

Depinde de tine cum esti.

In Concluzie pentru cineva care conduce calm si pretul conteaza f.mult sau merge pe drumuri proaste sau f. mult in oras unde nu conteaza mult Logan este excelent. Nu se merita Diesel decat daca faci multi km pe an - si in special daca astia sunt in oras. min. 30.000 pe an. 1.4 este ok nu e mare diferenta la 1.6 (daca stii sa conduci adica turat)

Daca conduci un pic mai sportiv uita de logan - Opel Astra Classic daca n-ai bani e o super solutie. te trimit la un prieten de la opel daca vrei.

mihai2303 14-04-07 00:42

Clio symbol nu se merita deloc. Poate doar pentru fete, cu diesel pentru oras.

sabb 17-04-07 23:04

eu zic sa iei logan daca vrei merita :D si daca se strica nu se strica imediat poate peste 3 ani minim si atunci poti da cateva sute de mii pe o piesa de skimb asa k merita!

shadow 18-04-07 11:19

Quote:

Originally Posted by sabb (Post 857295)
eu zic sa iei logan daca vrei merita :D si daca se strica nu se strica imediat poate peste 3 ani minim si atunci poti da cateva sute de mii pe o piesa de skimb asa k merita!

:lol: :lol:
Sute de mii????
:lol:
Poate vrei sa spui zeci de milioane, piesele de logan sunt infiorator de scumpe si pe langa astea, surprinzator, tocmai cand iese din garantie pica toate. Pentru ca daca iti faci ceva pe garantie ti-l carpeste, iar cand numai e in garantie ii zice ca trebuie sa-l schimbi.
Terminati-va cu sfaturile astea!!!

dogy_10 18-04-07 14:26

mah al meu e iesit din garantzie de ceva vreme si nu a picat nimic

alinmob 18-04-07 17:14

nu cred ca o sa ai probleme cu loganul dar daca poti ia-ti altceva,pentru o diferenta mica de bani poti sa iei un opel corsa , intra pe pagina la opel sa vezi preturi , si-a luat un priten si e foarte multumit de el.

armin 18-04-07 18:40

nu mi-as lua logan,albea,fabia si alte cutii de-astea de conserve in vecii vecilor.De ce vrei masina noua?Crezi ca o sa fii scutit de probleme?Eu am avut masina noua si dupa ce am terminat leasingul am vandut-o la juma de pret cu doar 32.oookm(era vorba de un citroen c3 care m-a dus fara casco pe 3 ani 15300 si am vandut-o cu 8300).Super nasoala masina.In afara de consum care era super,altceva nimic...varza.:twisted:
acum am un bmw seria 3 din 2000 pe benzina si sunt de 10x mai multumit decat de cealalta.Sfatul meu e sa nu te iei dupa toti "cunoscatorii" care stiu ei cum e cu piesele,consumul etc.
in concluzie,prefer o masina premium mai veche decat o "coaja" de-asta noua.

shadow 18-04-07 18:59

Ai dreptate, de asta am un prieten care si-a luat masina din Ger din 2004 si dupa 6 luni i-a picat turbina si a mai dat o GROAZA de $$$ si pe aia.

armin 18-04-07 19:04

Quote:

Originally Posted by shadow (Post 858623)
Ai dreptate, de asta am un prieten care si-a luat masina din Ger din 2004 si dupa 6 luni i-a picat turbina si a mai dat o GROAZA de $$$ si pe aia.

pai cine va pune tati sa va luati diesel....vad ca e o manie generala:twisted:

22VIN 24-04-07 23:31

n-as arunca 11000 euro p eun logan 16v nici batut... 11000 euro?!??! de banii aia imi iau ceva SH foarte bun sau orice altceva nou. loganul nu merita mai mult de 7-8000 euro

DementuL 27-06-07 01:56

cum sa dai 7000 - 9500.. sau cat o fi un logan... sa nu imi zica cineva ca nu se strica loganurile ca parintii mei in domeniul pieselor auto se ocupa deci la fiecare tip de dacie tot mai mare e valu de clienti pe timp ce trece de la aparitia modelelor pe cand la o skoda octavia de exemplu stai ca prostu si faci aproape 200.000 km in 3 ani .. si nu se strica absolut nimic in afara de niste probleme cu xenonul care fratemio a fost primul de la reprezentanta care a avut acel gen de problema...binenteles daca schimbi tot la timp...

Cosmin255 27-06-07 11:17

Quote:

Originally Posted by amphetamine (Post 869441)
n-as arunca 11000 euro p eun logan 16v nici batut... 11000 euro?!??! de banii aia imi iau ceva SH foarte bun sau orice altceva nou. loganul nu merita mai mult de 7-8000 euro

de 11000 iei un Astra 1.7 CDTI 100cp cu optiuni peste logan si cu putini km;)

26WRC 27-06-07 11:44

cu 11000 E iti poti lua A4 din 2002 cu 150k Km...passat 2003 100k Km...vectra C 2004..(toate diesel)
nici una din masinile astea chiar si cu zeci de mii de km nu se compara cu un logan..

Medox 15-09-07 13:12

pff decat logan mai bine, cielo nou sau nubira 2 noua, daca nu te.ai gandit pana acum.park arata a masina:), chiar daca are design de 10 ani cum zic unii, e mai bine finisata, si ornamentele de la dotari nu-s taiate cu toporul ca la logan(cum ar fi butoanele de la geamuri:| is oribile)...mai ia in calcul si opel astra. P.S. nu mai compara frate bmw cu c3 , stie el cine, si polo la 10.000 nu gasesti ceva decent, si cu ceva caluti.

Pasarea malai viseaza si tziganu praznic!

PtCaPot 16-09-07 23:24

Fiat Punto 1.2 , 16V 80 de cai. Il iei pe la 9000 nou cu AC si ABS , consum mic, fiabil.Mult mai buna alegere decat logan.

Tudor Yo 17-09-07 00:22

un prieten sia luat un fiat punto 1.2 16V cu 11600 euro prima versiune

Pisicu' 23-09-07 17:59

Salutare...sunt nou pe aici dar vin si eu cu un sfat...ca voi avea si eu nevoie de sfaturile voastre apoi.:d Am avut un logan de 1.6/90 cai, 2ani si jumatate si pot spune ca nu a picat absolut nimic de pe el. In privinta asta sa nu-ti faci prea mari probleme, acum depinde si de tine cum iti intreti masina caci am un prieten cu un logan mai nou ca al meu dar arata jalnic. Per ansamblu logan=masina accesibila si ok.

22VIN 24-09-07 00:32

ma hai sa luam detaliile. nu zicem ca pica zicem de stilu masinii:
1. scaune extrem de inalte
2. geamuri cu forme extrem de ''rotunjite'' din cauza zgarceniei
3. bord scurt si pozitie cretina la volan
4. geamuri laterale mult prea inalte si scurte
5. bancheta spate la fel de ''curbata dupa forma corpului'' si ''comoda'' ca una din parc
6. forme ''suple''
7. izolare fonica extraordinara
8. acces greoi la controlul aerotermei din cauza schimbatorului
9. dacia berlina style: recircularea aerului on/off se face dupa tehnologia de acu cateva zeci de ani: manetutza:D
o masina straina in aceeasi bani te scuteste de toate porcariile astea

All times are GMT +2. The time now is 17:37.

- Copyright 2026 4Tuning